johnopropla 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Καλησπερα, εχω παρει ενα daytona dy 50 RS, και θελω να του βαλω μια εξατμιση γιατι αυτη δεν μ'αρεσει και τοσο, και αναρωτιομουνα, αν του εβαζα καμια καλη με μεγαλη μπουκα, θα "εκοβε" το μηχανακι; γιατι εχω ακουσει οτι μπορει να μην την γεμιζει την εξατμιση,αλλιως ποια εξατμιση ειναι η καταληλη ωστε να μην κοβει το μηχανακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisdv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2017 Φιλε και εγω το ειχα το μηχανακι αυτο και η καλυτερη εξατμιση ειναι η sebring και δινει αποδοση και ηχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2017 Πολύ θόρυβο για το τίποτα.Θα σε κουράσει κάποια στιγμη αυτη η Βαβούρα Καποια φεγγάρια ειχα βάλει apido.χωρις σιγαστήρα εκανε εναν Α θόρυβο, χαιρόμουν κ εγώ με τα μυαλά μου. Το θέμα είναι οτι ακούγεσαι απο μακριά ενώ πηγαίνεις Μαξ με 60. Τωρα για το αν την γεμίζει ή οχι δν ξέρω.με την απιντο πάντως ενιωθα σαν να τραβάει ελαφρώς καλύτερα, μην φανταστείς χαοτικές διάφορες. Τζάμπα κίνδυνος για κλήση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες