Jump to content
Dimitris89

ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΛΕ 500

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους θα ηθελα να ρωτισω την γνωμη σας διοτι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα κλε500 εχω βρει 2001 μοντ με 95000 κλμ απο ιδιοκτητη που οπως λεει το εχει στην κατοχη του 12 ετη τιμη κοντα στο 1000ρικο τι λετε αξιζει?η βασικη ιδιοτητα της μηχανης θα ειναι εντος αθηνας αλλα θα ηθελα να μπορει να κανει και ταξιδακια εχετε κατι αλλο να προτεινετε εως 1500 ευρω επισης το δικυλινδρο απο θεμα ροπης ειναι ικανοποιητικο?αυτα για αρχη!9391434-kawasaki-kle-500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφου δεν έχει κοντέρ πώς ξέρει τα χλμ;..χμμ

Τσέκαρε το σε συνεργείο που να γνωρίζει το μοντέλο.

Πληρώνεις για να το δουν καλά,συμπιέσεις,ρεύματα κτλ. 

Αυτό φυσικά ισχύει σε ότι και αν πάρεις.Επίσης τσεκάρεις τα χαρτιά του αν είναι ένας ιδιοκτήτης ή έχει περάσει από κανά λόχο ιδιοκτήτες.

Για τη χρήση που λες, μην περιμένεις να σε ενθουσιάσει κιόλας, είναι ένα μεγάλο παπί με ότι καλό και κακό συνεπάγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τιμιο μηχανακι και καλη τιμη. βεβαια δεν το εχουμε δει εστω σε φωτο να δουμε σε τι κατασταση ειναι για να κρινουμε αν η τιμη ειναι καλη.

τα 95000 χλμ μην σε τρομαζουν εγω το μονοκυλινδρο χτ το εδωσα με 70.000 και εδω και 3 χρονια το βλεπω καθημερινα να τριγυρναει απροβληματιστο.

αν εχει κανει καλη συντηρηση δεν θα εχεις θεμα.

δεν θυμαμαι του 2001 ειναι με τα αναγλυφα αυτοκολλητα η οχι?

Αφου δεν έχει κοντέρ πώς ξέρει τα χλμ;..χμμ

Τσέκαρε το σε συνεργείο που να γνωρίζει το μοντέλο.

Πληρώνεις για να το δουν καλά,συμπιέσεις,ρεύματα κτλ. 

Αυτό φυσικά ισχύει σε ότι και αν πάρεις.Επίσης τσεκάρεις τα χαρτιά του αν είναι ένας ιδιοκτήτης ή έχει περάσει από κανά λόχο ιδιοκτήτες.

Για τη χρήση που λες, μην περιμένεις να σε ενθουσιάσει κιόλας, είναι ένα μεγάλο παπί με ότι καλό και κακό συνεπάγεται.

γιατι το λες αυτο? μια χαρα ταξιδακι θα παει και βολτες θα ξανει ακουραστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει 500άρι δικύλινδρο δεν το λες μεγάλο παπί πριν 20 χρόνια με 250 xr k dr έκαναν τον γύρω της Ευρώπης. πάντως με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις με καμμιά 50-60 χιλιάδες χιλιόμετρα, τα έχουν κ κάποιοι ποιο μεγάλοι  σε ηλικία πολύ προσεγμένα. Δες το σε μάστορα αναλυτικά γιατί τα ορίτζιναλ ανταλλακτικά π.χ μεμβράνες καρμπιρατερ είναι φαρμάκι στις τιμές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ρωτα πως τα παει απο πηνία.. 

Τα Kle ειναι ευαισθητα σε αυτο το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε καλό και τιμιο μηχανάκι ...

Εχω το 400 απο το  καλοκαίρι του 2010 και το έχω προσεγμένο ...

Το δίνω για αγορά άλλου ...

δες αγγελία στο car και αν σε ενδιαφέρει μιλάμε

https://www.car.gr/8770102-kawasaki-kle-400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκυλι , τα χιλιομετρα δε παιζουν τοσο ρολο αν εχει γινει συντηρση αρκει να ειναι πραγματικα παντα
Εμενα μονοκυλινδρο μετα το καλοκαιρι θα εχει φτασει την 100αρα μαλλον , ακομα δεν εβγαλε ηλιο κ το χω καψει στη βολτα παλι αλλα τσεκαρισμα ολα καθε λιγο.

Το κακο με αυτο το μηχανακι ειναι τα φρενα του , λογω οτι εχει αδυναμα φρενα σε σχεση με τους μεγαλους τροχους ,,αλλα οταν λεω αδυναμα εννοω με τα σημερινα δεδομενα οχι πως ειναι χλαπατσες...

Αυτο με τα πηνεια ειναι κλασσικη μαλακια αλλα μπορεις να κανεις περιεληξη αμα γαμιθει με ποιο μεγαλης διατομης συρμα οποτε δε θα χαλασει παλι.Επισης ενα αλλο failaki που βγαζει παλι εκει στα πηνεια ειναι μια μαλακια που ξεκολαει κ πεφτει μεσα κ εχει να κανει με το "ματι" που λενε. Ομως ολα τα μηχανακια εχουν κ απο μια μαλακιουλα που βγαζουν οποτε ζμπουτσας , δεν ειναι οτι θα πας να παρεις κ ΚΤΜ του 90 να καεις στο μαστορα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα, μια χαρα ταξιδακι πας. σιγουρα δε θα σε παει το ιδιο ανετα οσο ενα gs1200 αλλα θα σε παει, δικυλινδρο ειναι. με xr250 γυρισε τη μιση γη ενας ελληνας. το οτι πρεπει να εχω κυβικα για να κανω ταξιδι πρεπει να τελειωσει καποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι 1500 χλωμό να βρεί κάτι προκοπής σε τρανσάλπ, κ καλό είναι να πιάσει κ φίλο τον βενζινά της περιοχής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και εγω θα προτιμουσα κατι καλυτερο αλλα ξερετε το budget ειναι λιγο περιορισμενο και προκειμενου να κανω την δουλεια μου πρεπει να προβω σε μια αγορα διοτι το runnreraki που διαθετω δεν με καλυπτει πλεον γιαυτο και ψαχνω κατι σε αυτα τα χρηματα απλα ο λογος που κοιτουσα το κλε δεν ειναι οτι τρελαινομαι τοσο αλλα διαβασα οτι διαθετει φθηνα ανταλλακτικα και θεωρειται οικονομικο μηχανακι κοιτουσα και για fazer αλλα απο θεμα καταναλωσης θα πρεπει να εχω πατερα βενζινα επισης τα χιλιομετρα οντως ειναι πολλα αλλα τουλαχιστον φαινεται να ειναι πραγματικα..θα μπορουσα να σας στειλω και φωτο αλλα δεν ξερω δεν μπορω να βαλω

τιμιο μηχανακι και καλη τιμη. βεβαια δεν το εχουμε δει εστω σε φωτο να δουμε σε τι κατασταση ειναι για να κρινουμε αν η τιμη ειναι καλη.

τα 95000 χλμ μην σε τρομαζουν εγω το μονοκυλινδρο χτ το εδωσα με 70.000 και εδω και 3 χρονια το βλεπω καθημερινα να τριγυρναει απροβληματιστο.

αν εχει κανει καλη συντηρηση δεν θα εχεις θεμα.

δεν θυμαμαι του 2001 ειναι με τα αναγλυφα αυτοκολλητα η οχι?

γιατι το λες αυτο? μια χαρα ταξιδακι θα παει και βολτες θα ξανει ακουραστα

αν μπεις car https://www.car.gr/9391434-kawasaki-kle-500 αυτο ειναι σε ασημι

Φιλε καλό και τιμιο μηχανάκι ...

Εχω το 400 απο το  καλοκαίρι του 2010 και το έχω προσεγμένο ...

Το δίνω για αγορά άλλου ...

δες αγγελία στο car και αν σε ενδιαφέρει μιλάμε

https://www.car.gr/8770102-kawasaki-kle-400

το ειδα φιλε μου θα το σκεφτω οντως φαινεται προσεγμενο! αν και με προβληματιζει οτι ειναι 400αρι βεβαια θα μου πεις σιγα για 100 κυβικα αλλα οκ αν ειναι σου στελνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεχρι 1500 χλωμό να βρεί κάτι προκοπής σε τρανσάλπ, κ καλό είναι να πιάσει κ φίλο τον βενζινά της περιοχής

TA600 βρίσκεις. Και καίει όσο και το kle, ίσως και λιγότερο. Neeeext.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω βρει kai στα 1500 θα μου ανεβασει το κασερι γιατι βαλε οτι δν θα ειναι και σε τελεια κατασταση ολο και κατι θα χρειαστει οποτε θα ανεβει το budget!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από ότι βλέπω το κλε με χαλαρή οδήγηση καίει κοντά στα 5-5,5 καίει το ΤΑ λιγότερο? πρώτη φορά το ακούω.....οικονομικό δλδ . Το μπάτζετ του παιδιού είναι πολύ περιορισμένο......μια χαρά το κλε αλλά με 1500 μπορεί να βρεί κ με λιγότερα χιλιομετρα    https://www.car.gr/8486000-kawasaki-kle-500

Τροποποιήθηκε από τον NIK_PAP_01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα σε ολους θα ηθελα να ρωτισω την γνωμη σας διοτι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα κλε500 εχω βρει 2001 μοντ με 95000 κλμ απο ιδιοκτητη που οπως λεει το εχει στην κατοχη του 12 ετη τιμη κοντα στο 1000ρικο τι λετε αξιζει?η βασικη ιδιοτητα της μηχανης θα ειναι εντος αθηνας αλλα θα ηθελα να μπορει να κανει και ταξιδακια εχετε κατι αλλο να προτεινετε εως 1500 ευρω επισης το δικυλινδρο απο θεμα ροπης ειναι ικανοποιητικο?αυτα για αρχη!9391434-kawasaki-kle-500

Στο car https://www.car.gr/9391434-kawasaki-kle-500 αυτο το έχει τώρα 880,00

το οτι δεν δουλεύει το κοντέρ είναι ένα θέμα...απο πότε δεν λειτουργεί?

Μπες εδώ http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=77&t=7634  θα δεις πολλά για το πρόβλημα , ο πρώτος που έγραψε για αυτό ε΄΄εχει το ίδιο χρωμα μηχανάκη με αυτό που κοιτάς...

Ειχα το ίδιο πρόβλημα πριν και το έλυσα με αλλαγή του ατέρμονα με άλλον μεταχειρισμένο κανα 40,00Ε νομίζω..

'Οσο για ταξιδάκια που λές εξαρτάτε τι θεωρείς ταξιδάκια...

Εγώ μέχρι επίδαυρο και επιστροφή πάω. Απο εκει και πέρα κουράζομαι (εγώ, όχι η μηχανή) λόγο ηλικίας(πάλι εγώ όχι η μηχανή) λολ..:P

Τροποποιήθηκε από τον kakakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε σε ταλαιπωρησει με χαζοζημιες, θα κανεις ταξιδακια μια χαρα, μη παμε και στο αλλο ακρο. 

Εγω με το 400ρι, εβγαλα 3ημερο (στο οδοιπορικο) με 1000+χλμ χαλαρά, μπορουσα να κανω και αλλα τοσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικό μου KLE400  97μοντέλο μετρημένο πάντα απο ρεζέρβα σε γέμισμα (11,5λιτρα)

Σε ταξίδι με μέτριο φορτίο 5λίτρα στα 100χλμ.

στην πόλη ανάλογα με το χέρι μου απο 5,5λ έως και 6,2

σημασία παίζει και το που βάζεις βενζίνες(μεγάλο θέμα) και που  έκανες σέρβις (ο μάστορας είναι σημαντικός)

Τέλος ένα καλό ρύθμισμα των καρμυρατέρ θα σου εξοικονομήσει ένα 10% στην κατανάλωση τουλάχιστον.

Τροποποιήθηκε από τον kakakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

TA600 βρίσκεις. Και καίει όσο και το kle, ίσως και λιγότερο. Neeeext.

Το αυτό. Επειδή είχα KLE και τώρα έχω ένα Transalp 600 να σου πω πως είναι η μέρα με τη νύχτα οι δυο μοτοσυκλέτες. Το Transalp είναι δυνατότερο, έχει πολυ περισσότερο χώρο στη σέλα το από ΚΛΕ και δεν είναι και τόσο έντονη η κλίση του. Επίσης βάζεις ένα ψηλό fairing εμπρός και πας άρχοντας εθνική χώρίς αέρα. Φρένα μακράν καλύτερα (στο δικό μου που είναι 99 έχει διπλά) και γενικά μεταξύ των δύο, έχοντα οδηγήσει και τις δύο θα πήγαινα χωρίς δευτερη σκέψη στο transalp. Συνολικά καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To θεμα ειναι οτι μιλησα με τον κατοχο στο τηλ και του ειπα οτι θελω να δω το μηχανακι απο κοντα μου λεει φιλε μου ειμαι στο συνεργειο γιατι μου εσπασε το σταντ και πηγα να το φτιαξω θα σε παρω εγω σημερα τον ξαναπερνω τηλ δεν το σηκωνε οποτε δεν ξερω τι γινεται με το παλικαρι βρηκα και ενα αλλο το οποιο φαινεται σαφως καλυτερο και περιμενω να παω να το δω https://www.car.gr/9500668-kawasaki-kle-500 επισης θα ηθελα τι γνωμη σας και για το pegaso της aprilia αλλα νομιζω μονοκυλινδρο θα ειναι χειροτερο σε εκτος πολης διαδρομες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To θεμα ειναι οτι μιλησα με τον κατοχο στο τηλ και του ειπα οτι θελω να δω το μηχανακι απο κοντα μου λεει φιλε μου ειμαι στο συνεργειο γιατι μου εσπασε το σταντ και πηγα να το φτιαξω θα σε παρω εγω σημερα τον ξαναπερνω τηλ δεν το σηκωνε οποτε δεν ξερω τι γινεται με το παλικαρι βρηκα και ενα αλλο το οποιο φαινεται σαφως καλυτερο και περιμενω να παω να το δω https://www.car.gr/9500668-kawasaki-kle-500 επισης θα ηθελα τι γνωμη σας και για το pegaso της aprilia αλλα νομιζω μονοκυλινδρο θα ειναι χειροτερο σε εκτος πολης διαδρομες

ο πηγασος εχει μακρυτερη σχεση μεταδοσης, και δεν ειναι τοσο ασχημος οσο νομιζεις... γιενικα επειδη το μπατζετ σου ειναι περιορισμενο, μη περιοριστεις σε ενα μοντελο, βρες 2-3 που σου κανουν, και βρες αυτο που ειναι σε καλυτερη κατασταση (εκτος και αν δε σου αρεσει καθολου)... 
Βαλε και στην εξισωση το freewind.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ισα ισα που στην αρχη ειχα φαει κολημα με τον πηγασο απο θεμα εμφανισης και σχεδν ειχα καταληξει οτι το θελω σαν μηχανακι απλα μετα ακουσα απο πολλους οτι μονοκυλινδρο θα με ζορισει και εχει και αρκετους κραδασμους απο θεμα μοτερ.Το κυριοτερο ομως ηταν αυτο με τα ανταλλακτικα της απριλια και με 2-3 θεματακια οπως κομπλερ μιζας διακοπτης και ανορθωτης φυσικα αν τα εχει επισκευασει ο προηγουμενος κατοχος δεν θα εχω θεμα βρηκα αυτο παντως https://www.car.gr/9184793-aprilia-pegaso-650-injection

Τροποποιήθηκε από τον Dimitris89

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο καλος παντου ο πηγασος!

καλο φαινεται!

ναι φιλε μου για να το λες και εσυ κατι θα ξερεις!Αν ειναι απο θεμα δυναμης οπως το θελω ισως καταληξω και εκει γενικα μου αρεσει περισσοτερο απο το κλε θα κανονισω να δω και αυτο απο κοντα παντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου δεν σκοπευεις το χωμα γιατι δεν κοιτας κατι ασφαλτινο οπως το er-5 που εχει και 6-7 αλογακια πανω απο το kle, εχει τιουμπλες λαστιχα και οχι με σαμπρελλα -αρα δεν μενεις στον δρομο απο καρφι-δεν σε τρωει λογω υψους ο αερας και εχεις καλυτερο κρατημα λογω χαμηλοτερου κεντρου βαρους???

https://www.car.gr/9544838-kawasaki-er-5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα