TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Συντρέχουν και συντρόxισσες,Μέτα από απουσία κάποιων μηνών λόγο ενός ατυχήματος που είχα με το σουτζουκάκι, νιώθω πως ήρθε ο καιρός να επιστρέψω στην δίτροχη φάση. Για το ατύχημα ίσως γράψω αργότερα μπας και συνετιστεί κανένας νεότερος (γλαροσουπα). Επειδή η επιλογή μότο είναι προσωπική και σε ένα βαθμό υποκειμενική να πω τρία πράγματα για έμενα ως οδηγό και άνθρωπο για να εξηγηθούν τα κριτήρια μου. 1,88 80 κιλά, δίπλωμα μηχανής εδώ και 7-8 χρονιά. 150-200 κ χιλιόμετρα Ελλάδα Ευρώπη με αμάξι και 30-40 κ χιλιόμετρα με μηχανή μόνο Ελλάδα. Είχα ένα κλε 250 για 3 χρονιά και μετά ένα σουτζούκι Ντάργουιν για άλλα 3. Έχουν περάσει από τα χεριά μου, πάπια, κάτι λίγα σκούτερ, ένα χορνετ, ένα κάβα μοταρντ 650, και λίγα ακόμα. Δεν είμαι χερας αλλά ούτε και κουλός.Πιάνουν τα χεριά μου στα βασικά, μου αρέσει το αίσθημα της αξιοπιστίας στα μηχανήματα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γκάζι στην πράξη αλλά μου αρέσει να το έχω. Δεν κάνω ιδιαίτερα χιλιόμετρα σε σχέση με αρκετό κόσμο, άντε 10 κ το χρόνο. Επισης το γραφείο μου ειναι ομόνοια μέρος που βουτάνε μηχανάκια αρκετά. Το μπάτζετ μου είναι 1000-1600 ευρώ βαριά και έχω εξοπλισμό. Μην μπλέξουμε στο κανε υπομονή να μαζέψεις παραπάνω δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Έχω υπομονη δεν βιάζομαι και δεν είμαι κακός στα παζάρια. Ιδανικά θα ήθελα ένα μοτοσακό που να είναι ενα τικ πιο σβέλτο από το φρεεγουιντ για χρήση δρόμου πόλης κατά βάση, που ν α το αφήνω σχεδόν οπού να ναι και να μην το βουτάνε, και να μην ζητάει πολλά από συντήρηση και να έχει τουλάχιστο αξιοπρεπή φρένα. Στην δημοσκόπηση παραθέτω μοτορια που νομίζω πως ταιριάζουν στα κριτήρια, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 SV θα σου πρότεινα αλλά δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα στο budget σου, είναι το S και μπορεί να σε ζορίσουντα clip on μετά το τελείως όρθιο Freewind. Το πρώτης γενιάς που είχα εγώ για 3 χρόνια δεν νομίζω ότι αξίζει,καίει αρκετά για το γκάζι του λόγω carbs. https://www.car.gr/9151379-suzuki-sv-650-sΣε παρόμοιο στυλ σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζα το ZR7, υπάρχει ένα με όμορφο μασκάκι στο car,ρώτα και τον Γαβριήλ που το έχει https://www.car.gr/8644415-kawasaki-zr-7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 SV θα σου πρότεινα αλλά δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα στο budget σου, είναι το S και μπορεί να σε ζορίσουντα clip on μετά το τελείως όρθιο Freewind. Το πρώτης γενιάς που είχα εγώ για 3 χρόνια δεν νομίζω ότι αξίζει,καίει αρκετά για το γκάζι του λόγω carbs. https://www.car.gr/9151379-suzuki-sv-650-sΣε παρόμοιο στυλ σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζα το ZR7, υπάρχει ένα με όμορφο μασκάκι στο car,ρώτα και τον Γαβριήλ που το έχει https://www.car.gr/8644415-kawasaki-zr-7 Μην βλεπεις μονο ποσό το εχουν βάλει στο car. Ο μέσος πωλητής θα πέσει άνετα 10-15% όποτε μέχρι 1800 κανονική 1950 συζητήσιμη κοιτάω. Όταν λες καει αρκετά? Ολα σχεδον απο οσα κοιτάω ειναι καρμπιρατερατα. Δεν κάνω και τα τρελα κμ οποτε η κατανάλωση δεν είναι στης προτερεοτητες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δεν καεί πολύ αλλά αρκετά για τα άλογά του, η χαμηλότερη που έχω δει είναι 5.2 όπου πήγαινα βόλτα μεμια Vespa, χαλαρά σε επαρχιακό έκαιγε 6-6.5, σε αυτοκινητόδρομο γύρω στα 7 με 140χαω και εντός πόλης8 ίσως και παραπάνω αν έχει κίνηση. Το δεύτερης γενιάς θα καίει περίπου 1.5 λίτρο κάτω, λίγο παραπάνωαπό V-Strom, το ίδιο μοτέρ με 6 άλογα παραπάνω είναι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 από τον bihlas87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Είσαι ψηλός για κανονικό street. Εκτός κι αν είσαι αθλητικός, ξέχνα τα κανονικά στριτ (CBR, SV, ίσως και το Hornet), και κοίτα για κάτι πιο ψηλό.Από τα ψηλά που έβαλες, δεν ξέρω να σου πω, το TDM είναι ένα υπεράθλιο κατασκεύασμα, και τα δυο μονοκύλινδρα στο τέλος σε περιορίζει η περιορισμένη απόδοση του μονοκύλινδρου σε δύναμη-διάρκεια πράγμα που σε νοιάζει αν θα βγεις εκτός πρωτεύουσας, το Triumph ίσως είναι το πιο λογικό σαν γενική επιλογή αλλά τι να το κάνεις άμα το έχεις για Ομόνοια...Άβυσσος. Εγώ θα έπαιρνα ένα VFR800Fi για ταξίδια, και ένα μικρό μηχανάκι για πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Δεν καεί πολύ αλλά αρκετά για τα άλογά του, η χαμηλότερη που έχω δει είναι 5.2 όπου πήγαινα βόλτα μεμια Vespa, χαλαρά σε επαρχιακό έκαιγε 6-6.5, σε αυτοκινητόδρομο γύρω στα 7 με 140χαω και εντός πόλης8 ίσως και παραπάνω αν έχει κίνηση. Το δεύτερης γενιάς θα καίει περίπου 1.5 λίτρο κάτω, λίγο παραπάνωαπό V-Strom, το ίδιο μοτέρ με 6 άλογα παραπάνω είναι.Χοντρικά τόσο έκαιγε το σουζουκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Είσαι ψηλός για κανονικό street. Εκτός κι αν είσαι αθλητικός, ξέχνα τα κανονικά στριτ (CBR, SV, ίσως και το Hornet), και κοίτα για κάτι πιο ψηλό.Από τα ψηλά που έβαλες, δεν ξέρω να σου πω, το TDM είναι ένα υπεράθλιο κατασκεύασμα, και τα δυο μονοκύλινδρα στο τέλος σε περιορίζει η περιορισμένη απόδοση του μονοκύλινδρου σε δύναμη-διάρκεια πράγμα που σε νοιάζει αν θα βγεις εκτός πρωτεύουσας, το Triumph ίσως είναι το πιο λογικό σαν γενική επιλογή αλλά τι να το κάνεις άμα το έχεις για Ομόνοια...Άβυσσος. Εγώ θα έπαιρνα ένα VFR800Fi για ταξίδια, και ένα μικρό μηχανάκι για πόλη.14% λιπος welterweight mma me 20+ χρονιά στην πλάτη προπονήσεις. Οριακά με λες και αθλητικό. Άλλα δεν θέλω να επιβαρύνω μια χρονιά φλεγμονή στη ωμοπλάτη λόγο σκυψίματος. Έκτος Αθηναΐς αντε να βγω 2-3 φορες το χρονο, και αυτα για εκδρομη αντε κανα νησακι. Το cbr ειναι μεσα στην λιστα λογο του οτι προσοπικα μου αρεσει πολυ και θεωριτικα ειναι ασπαστο μοτερ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 από τον TheSainOne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Τσιμπα το hornet για μενα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Πολλές κ περίεργες επιλογέ ς,φιλαράκι ................που δεν εχουν καμιά σχέση μεταξύ τους .............. Αν ημουν στην θέση σου .........θα διάλεγα κάτι ........εκτός λίστας .........κλασικό κ ιδανικό για Ελλάδα .........ΧΤΖ 660 ENDURO ............H πλάκα ειναι ...........το ΜΖ εδάκι ...........που το ειδες ?Εχω ενα με 13.000 χλμ κόκκινο μοτάρ για τυχερό αναβάτη ,προς πώληση ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 πολλες επιλογες και η καθε μια σε διαφορετικη κατηγορια.budget 1600ε για μοτοσυκλετα βολικη στην πολη?καλοταξιδο το xt600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Σουζούκι Ντάργουιν είχες; Ποιο είναι αυτό; Το Freewind εννοείς; Δύσκολα μας βάζεις πάντως, οι μηχανές που έχεις επιλέξει για να διαλέξουμε, είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Αν ήμουν εγώ ή το Hornet ή το ZR 7 θα έπαιρνα από όλες αυτές, όμως τι σχέση έχει το Hornet με το MZ ας πούμε; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 TDM 850 Ουτε για πλακα.Triumph Tiger 900. Παλια αγάπη. Ναι αν υπαρχει γνωσιακη βαση και ανταλλακτικα. Οχι αν το παρεις και εισαι "μονος"Kawasaki ZR 7 Αν και γυμνο...δεν 'ν' κακο, αλλα ειναι μοντελο "γαμου". Πολιτικου και θρησκευτικου μαζι...Honda CBR 600 F3-4 Αειθαλες στο χρονο, ασπαστο στη χρηση. Ανταλλακτικα με το κιλο, γνωσιακες βασεις απιστευτες. Αφου αυτο θα παρεις τελικα.Hornet Γυμνο μεν, αλλα τουλαχιστον εχει ενα καλυτερο ονομα απο το kawasaki και αμα το βαρεθεις/δεν σου αρεσει θα φυγει πιο ευκολα...Suzuki SV 650 Ελαφρυ με επιθετικο στησιμο, ασπαστο μοτερ χωρις προκλητικη ιπποδυναμη. Αν εισαι "του γαμου" ναι.MZ Baghira Εεεε? Κατσε να δω στο google..ΤΤ600 Εκτος απο το να ξυπναει τον κανιβαλο μεσα σου, ξυπναει και τον κανιβαλο του απλου κλεφτρονιου Κατα τα αλλα πολυ καλο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornet65 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 ψηφίζω χτ600είναι ένα γαϊδουράκι που τα κάνει όλα, δεν παθαίνει τίποτα, δεν ξοδεύεις χρήμα για συντήρηση αρκεί να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις ταχύτηταςαλλιώς ένα πόρτνετ καλύπτεις μεγαλύτερη γκάμα, αλλά εκεί θα βγεις εκτός μπάτζετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 TDM 850 Ουτε για πλακα.Triumph Tiger 900. Παλια αγάπη. Ναι αν υπαρχει γνωσιακη βαση και ανταλλακτικα. Οχι αν το παρεις και εισαι "μονος"Kawasaki ZR 7 Αν και γυμνο...δεν 'ν' κακο, αλλα ειναι μοντελο "γαμου". Πολιτικου και θρησκευτικου μαζι...Honda CBR 600 F3-4 Αειθαλες στο χρονο, ασπαστο στη χρηση. Ανταλλακτικα με το κιλο, γνωσιακες βασεις απιστευτες. Αφου αυτο θα παρεις τελικα.Hornet Γυμνο μεν, αλλα τουλαχιστον εχει ενα καλυτερο ονομα απο το kawasaki και αμα το βαρεθεις/δεν σου αρεσει θα φυγει πιο ευκολα...Suzuki SV 650 Ελαφρυ με επιθετικο στησιμο, ασπαστο μοτερ χωρις προκλητικη ιπποδυναμη. Αν εισαι "του γαμου" ναι.MZ Baghira Εεεε? Κατσε να δω στο google..ΤΤ600 Εκτος απο το να ξυπναει τον κανιβαλο μεσα σου, ξυπναει και τον κανιβαλο του απλου κλεφτρονιου Κατα τα αλλα πολυ καλο. +1 από μένα στα παραπάνω. Προσωπικά ψήφισα το Kawasaki καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεις ενα καλό στο οικονομικό πλαίσιο που κινείσαι. Κατά τ'άλλα CBR600F ειναι πολύ ωραία all-around μοτοσυκλέτα.Θα μπορούσες να βάλεις στη λίστα σου και κανά δυο άλλα...Suzuki Bandit 600/650 (το αεροελαιόψυκτο) και Yamaha Fazer 600 (το πρώτο με το ατσάλινο πλαίσιο - ο ορισμός του commuter!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) Συντρέχουν και συντρόxισσες,Μέτα από απουσία κάποιων μηνών λόγο ενός ατυχήματος που είχα με το σουτζουκάκι, νιώθω πως ήρθε ο καιρός να επιστρέψω στην δίτροχη φάση. Για το ατύχημα ίσως γράψω αργότερα μπας και συνετιστεί κανένας νεότερος (γλαροσουπα). Επειδή η επιλογή μότο είναι προσωπική και σε ένα βαθμό υποκειμενική να πω τρία πράγματα για έμενα ως οδηγό και άνθρωπο για να εξηγηθούν τα κριτήρια μου. 1,88 80 κιλά, δίπλωμα μηχανής εδώ και 7-8 χρονιά. 150-200 κ χιλιόμετρα Ελλάδα Ευρώπη με αμάξι και 30-40 κ χιλιόμετρα με μηχανή μόνο Ελλάδα. Είχα ένα κλε 250 για 3 χρονιά και μετά ένα σουτζούκι Ντάργουιν για άλλα 3. Έχουν περάσει από τα χεριά μου, πάπια, κάτι λίγα σκούτερ, ένα χορνετ, ένα κάβα μοταρντ 650, και λίγα ακόμα. Δεν είμαι χερας αλλά ούτε και κουλός.Πιάνουν τα χεριά μου στα βασικά, μου αρέσει το αίσθημα της αξιοπιστίας στα μηχανήματα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γκάζι στην πράξη αλλά μου αρέσει να το έχω. Δεν κάνω ιδιαίτερα χιλιόμετρα σε σχέση με αρκετό κόσμο, άντε 10 κ το χρόνο. Επισης το γραφείο μου ειναι ομόνοια μέρος που βουτάνε μηχανάκια αρκετά. Το μπάτζετ μου είναι 1000-1600 ευρώ βαριά και έχω εξοπλισμό. Μην μπλέξουμε στο κανε υπομονή να μαζέψεις παραπάνω δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Έχω υπομονη δεν βιάζομαι και δεν είμαι κακός στα παζάρια. Ιδανικά θα ήθελα ένα μοτοσακό που να είναι ενα τικ πιο σβέλτο από το φρεεγουιντ για χρήση δρόμου πόλης κατά βάση, που ν α το αφήνω σχεδόν οπού να ναι και να μην το βουτάνε, και να μην ζητάει πολλά από συντήρηση και να έχει τουλάχιστο αξιοπρεπή φρένα. Στην δημοσκόπηση παραθέτω μοτορια που νομίζω πως ταιριάζουν στα κριτήρια, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δε διαφωνώ με τιποτα απο οσα σου είπαν τα παιδιά... Το Cbr f3-f4 το αγαπάω πολύ, μη σου πω θα το παιρνα κι όλας αν μπορουσα, αλλα εγω με το 1.83 μου αν εκανα μεγάλες βολτες ισως πιανομουν.. Εσυ θα εισαι λιγο πιο σκυφτός.. Το χορντετ το αγαπάω αν και δε το εχω οδηγησει μετα το διπλωμα ξανά. Το zr7 το εχω απο το καλοκαιρι που μας πέρασε, και νομιζω στα λεφτά που (δεν) ειχα και εγω, κατω απο 2χιλιαρικα δλδ, ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να πάρω.. Πιθανότατα το εχω παντρευτεί (εκτος κι αν το δωσω πολυ φτηνα αν το πουλησω) αλλα δε ξέρω καν αν θα το πουλούσα ποτε. Θα το χα να το μαστορευω μονος μου..Για μένα κάνει οσα θέλω και με το παραπάνω, δεν εχω σκοπο να το δωσω καθολου αμεσα. Η μονη του μ@λακια ειναι οτι θεωρητικα θελει βαλβιδες καθε 10.000 χλμ ... Το sv κι αυτο πολύ συμπαθητικο... Τα υπολοιπα που γράφεις δε μου καθονται καλα ουτε μενα, κυριως για τη χρηση που λες. Βέβαια με τα χρηματα που εχεις , δε ξερω αν βρισκεις καλο hornet η cb.... οποτε παιζει μπαλα και το zr, αν σου αρεσει και αν ξερεις τι πας να παρεις .. (αερόψυκτο, 5ταχυτο, γυμνο <3 <3 ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 αν ξερεις τι πας να παρεις .. (αερόψυκτο, 5ταχυτο, γυμνο <3 <3 ) Και γ@μω τους ήχους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Πολλές κ περίεργες επιλογέ ς,φιλαράκι ................που δεν εχουν καμιά σχέση μεταξύ τους .............. Αν ημουν στην θέση σου .........θα διάλεγα κάτι ........εκτός λίστας .........κλασικό κ ιδανικό για Ελλάδα .........ΧΤΖ 660 ENDURO ............H πλάκα ειναι ...........το ΜΖ εδάκι ...........που το ειδες ?Εχω ενα με 13.000 χλμ κόκκινο μοτάρ για τυχερό αναβάτη ,προς πώληση .......Ο κοινος παρονομαστης ειναι οτι ειναι ολα μηχανακια που θα μπορουσα να δω τον εαυτο μου απανω, και ειναι και στο budget μου. Χτζ δεν ειναι ασχημη επιλογη απλα δεν εχω δει κανενα. Το mz ισως ειδα και το δικο σου. Γιατι το πουλας, παει καθολου? Τι λεει γενικα? πολλες επιλογες και η καθε μια σε διαφορετικη κατηγορια.budget 1600ε για μοτοσυκλετα βολικη στην πολη?καλοταξιδο το xt600 Καλητερα να παω τρεχοντας, δεν περνω χτ. Γενικα δεν θελω κατι πιο ψοφιο απο αυτο που ειχα. Επισεις ΠΟΥ ζειτε πλεον υπαρχουν υποκατοτατοι μισθοι κλπ. Τα 1600 ειναι 3 και βαλε μινιατικα παιρνει καποιος πολλα gs650 το καινουργιο με αυτα τα χρηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) το ΜΖ εχει πάνω απο κατασκευαστή ..............ολα τα καλά ...........WHITE POWER ,ACERBIS ,MARZOCCHKI ,MAGURA ................που δεν τα βρίσκεις πουθενά με αυτά τα λεφτά.........το κλασσικό μοτέρ του YAMAHA 660 ΧΤΖ ,τετραβάλβιδο ,αξιόπιστο .Ανταλλακτικά εχει ο πρώην αντιπρόσωπος ,πλαστικούρα κλπ .Αξίζει να το δεις ..........Το κόκκινο με την εξάτμιση ειναι το δικό μας ......με 13.000 χλμ πραγματικά ..........Πουλάνε κ εντούρο ζάντες κ παίζεις κ μοτάρ κ εντούρο.............Με την τιμή που παιζει ,αξίζει πιστεύω κ το τελευταίο ευρώ .Δεν το κυκλοφοράμε λόγω ηλικίας μας για καθημερινή χρήση . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 από τον Arispeed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Σουζούκι Ντάργουιν είχες; Ποιο είναι αυτό; Το Freewind εννοείς; Δύσκολα μας βάζεις πάντως, οι μηχανές που έχεις επιλέξει για να διαλέξουμε, είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Αν ήμουν εγώ ή το Hornet ή το ZR 7 θα έπαιρνα από όλες αυτές, όμως τι σχέση έχει το Hornet με το MZ ας πούμε; από τα βραβεία νταργουιν. βασικα ορθογραφικο αλλα το λεει και με γκρι γραματακια πανω. Στις επιλογες σου το συν και πλην θα εβαζες? TDM 850 Ουτε για πλακα.Triumph Tiger 900. Παλια αγάπη. Ναι αν υπαρχει γνωσιακη βαση και ανταλλακτικα. Οχι αν το παρεις και εισαι "μονος"Kawasaki ZR 7 Αν και γυμνο...δεν 'ν' κακο, αλλα ειναι μοντελο "γαμου". Πολιτικου και θρησκευτικου μαζι...Honda CBR 600 F3-4 Αειθαλες στο χρονο, ασπαστο στη χρηση. Ανταλλακτικα με το κιλο, γνωσιακες βασεις απιστευτες. Αφου αυτο θα παρεις τελικα.Hornet Γυμνο μεν, αλλα τουλαχιστον εχει ενα καλυτερο ονομα απο το kawasaki και αμα το βαρεθεις/δεν σου αρεσει θα φυγει πιο ευκολα...Suzuki SV 650 Ελαφρυ με επιθετικο στησιμο, ασπαστο μοτερ χωρις προκλητικη ιπποδυναμη. Αν εισαι "του γαμου" ναι.MZ Baghira Εεεε? Κατσε να δω στο google..ΤΤ600 Εκτος απο το να ξυπναει τον κανιβαλο μεσα σου, ξυπναει και τον κανιβαλο του απλου κλεφτρονιου Κατα τα αλλα πολυ καλο. Γνωσιακη βαση οσον αφορα τα μηχανολογκα η την οδηγηση η και τα δυο? Ανταλλακτικά για το τιγρη υπαρχουν? Το χορνετ απο οτι εχω καταλαβει υπερτερει ττου ζρ7 σε ισχυ και λιγο σε φρενα. Το ζρ σε αξιοπιστία και κοστος συντήρησης. Ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει? Δεν γνωριζα οτι τα βουτανε τα ττρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 50 αλογα μηχανάκι ,μοταρ με ολα τα καλούδια της αγοράς κ YAMAHA κινητήρα με τιμή θάνατο ...........πιστεύω αξίζει [το ΜΖ ].Με τα ΧΤ που λέει ο φίλος παραπάνω ,εχει σωθεί κόσμος κ κυκλοφορεί κάθε μέρα για μεροκάματο κ βόλτες ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 +1 από μένα στα παραπάνω. Προσωπικά ψήφισα το Kawasaki καθώς το θεωρώ πολύ τίμιο και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεις ενα καλό στο οικονομικό πλαίσιο που κινείσαι. Κατά τ'άλλα CBR600F ειναι πολύ ωραία all-around μοτοσυκλέτα.Θα μπορούσες να βάλεις στη λίστα σου και κανά δυο άλλα...Suzuki Bandit 600/650 (το αεροελαιόψυκτο) και Yamaha Fazer 600 (το πρώτο με το ατσάλινο πλαίσιο - ο ορισμός του commuter!). ληστης ναιιι και ελεγα τι εχω ξεχασει, σωραιος. Το φαζερ δεν μου αρεσει οπτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Δε διαφωνώ με τιποτα απο οσα σου είπαν τα παιδιά... Το Cbr f3-f4 το αγαπάω πολύ, μη σου πω θα το παιρνα κι όλας αν μπορουσα, αλλα εγω με το 1.83 μου αν εκανα μεγάλες βολτες ισως πιανομουν.. Εσυ θα εισαι λιγο πιο σκυφτός.. Το χορντετ το αγαπάω αν και δε το εχω οδηγησει μετα το διπλωμα ξανά. Το zr7 το εχω απο το καλοκαιρι που μας πέρασε, και νομιζω στα λεφτά που (δεν) ειχα και εγω, κατω απο 2χιλιαρικα δλδ, ειναι οτι καλυτερο μπορουσα να πάρω.. Πιθανότατα το εχω παντρευτεί (εκτος κι αν το δωσω πολυ φτηνα αν το πουλησω) αλλα δε ξέρω καν αν θα το πουλούσα ποτε. Θα το χα να το μαστορευω μονος μου..Για μένα κάνει οσα θέλω και με το παραπάνω, δεν εχω σκοπο να το δωσω καθολου αμεσα. Η μονη του μ@λακια ειναι οτι θεωρητικα θελει βαλβιδες καθε 10.000 χλμ ... Το sv κι αυτο πολύ συμπαθητικο... Τα υπολοιπα που γράφεις δε μου καθονται καλα ουτε μενα, κυριως για τη χρηση που λες. Βέβαια με τα χρηματα που εχεις , δε ξερω αν βρισκεις καλο hornet η cb.... οποτε παιζει μπαλα και το zr, αν σου αρεσει και αν ξερεις τι πας να παρεις .. (αερόψυκτο, 5ταχυτο, γυμνο <3 <3 ) Οταν λες μεγαλες βολτες, ενοεις πανω απο ωρα? Εγω το πολυ να κανω πατισια σουνιο, σε περιπτοση μεγαλύτερης κανουμε και σταση.Πρακτικα καθε 20κ θελέι βαλβιδες? εχεις γραψει βιο και πολιτεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Το ZR-7 είχε στην εποχή του τις καλύτερες κριτικές. Επειδή όμως είναι παλιό μοντέλο, θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή σε τι κατάσταση θα το βρεις, τι έχει κάνει ο προηγούμενος ή οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες κλπ. Είναι και σχετικά λίγα που κυκλοφορούν, οπότε η αναζήτηση θα είναι πιο δύσκολη.Αντίθετα, Hornet κυκλοφόρησαν αρκετά περισσότερα και είναι νομίζω πιο εύκολο να βρεις ένα σε πολύ καλή κατάσταση, αν και τότε μάλλον θα πρέπει να πας από τα 1.600 ευρώ στα δυο χιλιάρικα πάνω-κάτω ή 2.200, κάπου εκεί, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει και κάποια ευκαιρία. Το είχα ψάξει κι εγώ κάποια στιγμή, είχα σκεφτεί για παλιό Hornet, δεν το αποφάσισα τελικά όμως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 το ΜΖ εχει πάνω απο κατασκευαστή ..............ολα τα καλά ...........WHITE POWER ,ACERBIS ,MARZOCCHKI ,MAGURA ................που δεν τα βρίσκεις πουθενά με αυτά τα λεφτά.........το κλασσικό μοτέρ του YAMAHA 660 ΧΤΖ ,τετραβάλβιδο ,αξιόπιστο .Ανταλλακτικά εχει ο πρώην αντιπρόσωπος ,πλαστικούρα κλπ .Αξίζει να το δεις ..........Το κόκκινο με την εξάτμιση ειναι το δικό μας ......με 13.000 χλμ πραγματικά ..........Πουλάνε κ εντούρο ζάντες κ παίζεις κ μοτάρ κ εντούρο.............Με την τιμή που παιζει ,αξίζει πιστεύω κ το τελευταίο ευρώ .Δεν το κυκλοφοράμε λόγω ηλικίας μας για καθημερινή χρήση . πος στελνω πμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Οταν λες μεγαλες βολτες, ενοεις πανω απο ωρα? Εγω το πολυ να κανω πατισια σουνιο, σε περιπτοση μεγαλύτερης κανουμε και σταση.Πρακτικα καθε 20κ θελέι βαλβιδες? εχεις γραψει βιο και πολιτεια? Δε το εχω εγω, αλλα εχω οδηγησει φιλου αρκετες φορες.. Ναι νταξει, για ταξιδια λεμε... τωρα για πατισια σουνιο πας και με minimoto που λεει ο λογος!! Βιο και πολιτεια δεν εχω γραψει ακομα, τωρα εκλεισα τις 10.000... Αλλα ρωτα με οτι θες με PmΓια το αν θα ειναι 15.000 η 20.000 οι βαλβιδες θα μιλησω με μηχανικο... Συμφωνω με τα αποπανω του ΤΚΜ. Το δικο μου βεβαια επειδη φαινεται οτι βγηκε οκ, το προτιμω απο το χορνετ, κυριως λογω οτι ειναι πιο μεγαλη και σαφως πιο ταξιδιαρα (γυμνη) μοτο.. Το ZR-7 είχε στην εποχή του τις καλύτερες κριτικές. .. Που ηταν αυτες οι κριτικές, εγω μονο θαψιμο απο παντου βρηκα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες