TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 (τροποποιήθηκε) Με κινητήρα Shineray, όπως η SWM 440!Εδώ:Πληροφορίες προς το παρόν υπάρχουν μόνο στα τσέχικα, εκτός από αυτό το φόρουμ που βρήκα. Εδώ: https://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=317998 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 από τον TKM 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Μοτερ αντιγραφη TRX400, χμμμ... βρηκα τι μοτερ θα βαλω στο XR μου αν χαλασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Εδώ η αντίστοιχη κινεζοπολωνέζικη Romet 400 Classic! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Πολύ καλή βάση για μοντες πάντως όπως την βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τι είναι αυτά ρεεεε, τετράχρονα και μ@λακίες Αυτό θέλουμε, που με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα φαίνεται ότι παράγεται ακόμα! Ορίστε, νεο-ρετρό και βλακείες, πιστό αντίγραφο μηχανακίου του σιδηρού παραπετάσματος, με μία τιμούλα ανταγωνιστική του κινέζικου, (έτσι κι αλλιώς το σχέδιο το ίδιο είναι από το '60) μία χαρά! Έντιτ: Νταξ, λέει ότι τα δίχρονα είναι not for EU οπότε άκυρο. Αλλά αυτό με άρεσε εμένα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 από τον exppii Προσθήκη 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (τροποποιήθηκε) Με κινητήρα Shineray, όπως η SWM 440!Εδώ:Πληροφορίες προς το παρόν υπάρχουν μόνο στα τσέχικα, εκτός από αυτό το φόρουμ που βρήκα. Εδώ: https://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=317998 Για μένα η Jawa παραμένει ο μεγάλος έρωτας! Και πως να μην παραμένει όταν σε Jawa έμαθα να οδηγώ. Ούτε παπια ούτε βεσπακια ούτε τπτ. Ήμουν 16 και κάτι όταν πήγαινα στις αλάνες να οδηγήσω το 350! Θυμάμαι ότι ακόμη και οι μανετες μου φαίνονταν τεράστιες... Οι "οδηγίες" ήταν σαφείς. "Αριστερά στο χέρι συμπλεκτης και στο πόδι οι ταχύτητες. 1η κάτω οι άλλες επάνω.. Δεξιά στο χέρι το γκαζι, το εμπρός φρένο και στο πόδι το πίσω φρενο. Απαλές κινήσεις και πρόσεχε μην πέσεις. Σε αφήνουμε μόνο τώρα..". Πόσες φορές μου έσβησε την πρώτη φορά και εγώ να έχω μάθει να δουλεύω το λεβιέ ταχυτήτων που ήταν και η μανιβέλα χωρίς να κατεβαίνω απο το 350. Ο ήχος του διχρονου, δικυλινδρου με το ένα καρΜπουρατερ - διάταξη ιδιαίτερα σπάνια - εθιστικος, ιδιαίτερα με χαμηλομενο ρελαντί που καθε μια βόλτα απο τα πιστόνια νόμιζες ότι θα ήταν και η τελευταία... Το 4αρι σαζμαν έφτανε και περισσευε... Το 350 ξεκινούσε χαλαρά με 2α και δύο άτομα ενώ μπορούσε να ρολαρει με 4η και 30 χλμ χωρίς κοπο... Πόσο μου άρεσε αυτή η μηχανή... Είναι κρίμα που η Ευρωπαϊκή γελοία νομοθεσία έχει βάλει ταφόπλακα στα 2χρονα. Το νεο πάντως απ ότι βλέπω είναι και e4. Αλλιώς δεν θα έπαιζε το abs... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 από τον jawaforever 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Τι είναι αυτά ρεεεε, τετράχρονα και μ@λακίες Αυτό θέλουμε, που με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα φαίνεται ότι παράγεται ακόμα! Ορίστε, νεο-ρετρό και βλακείες, πιστό αντίγραφο μηχανακίου του σιδηρού παραπετάσματος, με μία τιμούλα ανταγωνιστική του κινέζικου, (έτσι κι αλλιώς το σχέδιο το ίδιο είναι από το '60) μία χαρά! Έντιτ: Νταξ, λέει ότι τα δίχρονα είναι not for EU οπότε άκυρο. Αλλά αυτό με άρεσε εμένα!Εγώ πριν καμιά 25αρια περίπου χρόνια, είχα πάθει έρωτα με το Jawa tramp 350.https://www.google.gr/search?q=jawa+tramp+350&oq=jawa+tramp&aqs=chrome.1.69i57j0l3.6075j0j4&client=tablet-android-alcatel&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=islVkmiXZYLTTM:Τα οικονομικά μου όμως τότε ήταν ελεεινά και τρισαθλια και το tramp πήγε περίπατο... Όταν επιτέλους ήμουν σε θέση να αγοράσω το tramp, η Jawa είχε κατεβάσει ρολά... Τουλάχιστον για την Ευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) Edit... Διατηρεί πάντως και τη μανιβέλα για τους παραδοσιακους... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 από τον jawaforever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 το σαιτ της Ευρωπαικής Jawa.Πέρα απο το 2χρονο 350 που είναι διαθέσιμο σε χώρες εκτός Ευρώπης, υπάρχει το 350 ohc με κινητήρα shineray που έχει και abs, αλλά υπάρχει και το φοβερό sportard 660 (με τον αειθαλή κινητήρα της minarelli) αλλά και το 660, που είναι όπως το 350 ohc αλλά φοράει τον κινητήρα της minarelli και έχει διπλούς δίσκους εμπρός, αριστερά και δεξιά ψηλά τοποθετημένα μπουριά και ένα απλό αλλά όμορφο πίνακα οργάνων!http://jawa.eu/motorcycleshttp://jawa.eu/jawa-660-sportard--2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 (τροποποιήθηκε) γ@μω τα διπλοτριπλοποσταρισματα και τα κωλληματα του σαητ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 από τον Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 απο τα παραπανω site η φωτο...δε ξερω αν ειναι και τα επισημα.αλλα ελπιζω να μην βγαινει με την "αερογραφια" στο πλαινο καπακι απο το εργοστασιο..το αλλο 660 παντως ειναι ταμαμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris89 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 ωραιο εργαλειο φαινεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το 660 πολύ καλό, μικρό λασπωτηρα μπροστά, αφαίρεση τελείως του πίσω με ένα μικρό στρογγυλό φαναράκι και δύο βιντατζ τελικά θα τα σπάει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 από τον elprimerozen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Το 660 Vintage μοιάζει σαν συγκόλληση αταίριαστων μεταξύ τους κομματιών. Δεν ταιριάζει η εμφάνιση του κινητήρα αυτού στην υπόλοιπη μοτοσυκλέτα! Το 350 όμως τα σπάει από εμφάνιση, είναι τέλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Ναι αλλα ο 350 ειναι λίγος για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα, αυτος ο 660 ειναι πραγματικά καλός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 θα αρχισω να σιχαινομαι τα στρογγυλοφαναρα μου φαινεται, θα γινει σουπα το πραγμα οπως παει... και γω ειχα μαθει να οδηγαω σε 2χρονη java 350, καλη η 600ρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 θα αρχισω να σιχαινομαι τα στρογγυλοφαναρα μου φαινεται, θα γινει σουπα το πραγμα οπως παει... και γω ειχα μαθει να οδηγαω σε 2χρονη java 350, καλη η 600ρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Ναι αλλα ο 350 ειναι λίγος για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα, αυτος ο 660 ειναι πραγματικά καλός. Δεν διαφωνώ ως προς την απόδοση του κινητήρα, για το θέμα της εμφάνισης μιλάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Δεν διαφωνώ ως προς την απόδοση του κινητήρα, για το θέμα της εμφάνισης μιλάω.Ναι, δεν διαφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Εχει φίλος 350 JAWA ,αυτό το παλιό το γυφτοτσόπερ με 120.000 χλμ εδω κ 25 χρόνια ..............κ εχω συχαθεί να το βλέπω κάθε νμέρα το μπουρδέλο ..............δεν χαλάει με τίποτα ......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Εχει φίλος 350 JAWA ,αυτό το παλιό το γυφτοτσόπερ με 120.000 χλμ εδω κ 25 χρόνια ..............κ εχω συχαθεί να το βλέπω κάθε νμέρα το μπουρδέλο ..............δεν χαλάει με τίποτα .........................Επειδή σε ΑΥΤΟ έμαθα και αυτή ήταν η πρώτη μου μηχανή (Jawa 350 chopper), έχω να πω ότι με τα σχεδιαστικά δεδομένα εκείνης της εποχής - 25+ χρόνια πριν - ήταν μια χαρά! Ασε που ήταν πολύ πιο άνετο, ευρύχωρο και ταξιδιάρικο απο τα πατίνια virago και rebel που μόνο αν ήσουν μέχρι 1.65 ένιωθες βολικά πάνω τους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Ιδιάιτερος ηχος 2τ κ ντουμάνι κάργα αλλα΄αθάνατο ................το εχω κ εγω βαρεθεί να το ακούω κ να το βλέπω ..........τίμιο ανατολικό μηχάνημα με ευρωπαϊκά μέταλλα !!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Ιδιάιτερος ηχος 2τ κ ντουμάνι κάργα αλλα΄αθάνατο ................το εχω κ εγω βαρεθεί να το ακούω κ να το βλέπω ..........τίμιο ανατολικό μηχάνημα με ευρωπαϊκά μέταλλα !!!!!!!!!!!Οι εξατμίσεις των Jawa 350 2T πρέπει να καθαρίζονται εσωτερικά κάθε κάποια χλμ. Καθε 20 χιλιάδες χλμ καλό είναι να καθαρίζονται απο κατάλοιπα λαδιού. Είναι δουλειά που την κάνει και ο ιδιοκτήτης μόνος του. Αλλιώς πέρα απο το λάδι της αντλίας καίνε και τα λάδια που έχουν μείνει στις εξατμίσεις. Γι αυτό και το ντουμανι. Οι Jawa 350 2Τ είναι κατασκευές που δεν βλέπουν συνεργείο ούτε για πλάκα. Λαδι, βενζίνη και γυρνάνε τον πλανήτη χωρίς να κάνουν τσαφ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Και ναι, η JAWA είναι alive and kicking!!!! To τετράχρονο 350 κυκλοφορεί ήδη στους Ευρωπαικούς δρόμους! Εντύπωση μου κάνει - όπως και στο προηγούμενο βίντεο - το πόσο εύκολα κατεβαίνει η μανιβέλα... Επιπλέον πέρα από το μαύρο, βγαίνει και σε άλλα χρώματα και σε έκδοση με φιλέτα στο ρεζερβουάρ, όπως αυτή του βίντεο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2017 Διάβασα στο MOTO ότι στην Τσεχία κοστίζει λιγότερο από 4.000 ευρώ! Άραγε θα φιλοτιμηθεί κανείς να τη φέρει εδώ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες