Jump to content
mpampisRC390

new με προβλημα

Recommended Posts

Ρε φίλε αλήθεια θέλω να πιστέψω οτί δεν τρολλάρεις αλλά δεν μου το επιτρέπεις πραγματικά !! Εκτός αν δεν τρολλάρεις απλά δεν μπορείς να γράψεις αυτό που θες δεν ξέρω !!

Έχεις 1600 (χίλια εξακόσια να το γράψω και με γράμματα ) χιλιόμετρα και έχεις κάνει αρκετές φορές το Θεσσαλονίκη Βόλος (ακόμα δεν μας είπες τι εννοείς αρκετές...) με 160 σταθερά τα οποία έγιναν μετά το στρώσιμο (το στρώσιμο ήταν 15 χλμ ?? Αντιπροσωπεία σπίτι ?? ) και με μονοκύλινδρο 370 κυβικών μας λες ότι τα 160 δεν είναι κόκκινα είναι ψηλές στροφές...!! που στο triple μου τρικύλινδρο 675 κυβικών τα 160 είναι 8- χιλιάδες στροφές με κόκκινα στις 11-12...

Δεν ξέρω ρε φίλε τι να σου πω...

το αρκετες το ειπα γιατι θεωρω για 3 μηνες που εχω το μηχανακι στα χερια μου γιατι τους υπολοιπους ηταν σε συνεργεια τις θεωρω τις 3 φορες αρκετες για αρχη.το στρωσιμο εγιν ε  κανονινα μεχρι τα 1000 km το rc εχει μεχρι και 13 χιλιαδες στροφες..ποτε δεν ξεπερασα τις 10...ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΛΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..το ποστ το εγραψα για το τι θα πρεπει να περιμενω απο την εταιρια..μια γνωμη..αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ένας δεν φοράει κράνος γιατί ''του κόβει την ορατότητα'' και τον ''απαλλάσει απο το περιβάλλον'' και θα τον σώσει ο Θεός στο οποίον έχει πίστη.

Ο άλλος έχει πάρει καινούριο μοτό κούτα, του χάλασε με μυστήριο τρόπο και σε ανεξήγητα χιλιόμετρα που παραμορφώνουν τους κανόνες της αριθμητικής ( μην είναι το warp drive από το enterprise; ), αλλά ΔΕΝ έχει φωτογραφία του. Ούτε μία. Ποτέ. Στην εποχή των smartphone με σύνδεση στο οτιδήποτε, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν το έβγαλε φωτογραφία.

...

Ρε μπας και πρέπει επίσημα να γίνουμε Γερμανική επαρχία, να γίνουμε άνθρωποι; Δεν βλέπω άλλη λύση, ξέρω γω...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω σιγουρα οτι η KTM θα αναγνωρισει το λαθος της, καινουριο μηχανάκι ρε π@υστη μου, ελεος δλδ... 

Πιστευω θα σου δώσει καινουριο, σιγουρα φιλε. 

Μπορει και για να σε ικανοποιησι και να μη πας σε αλλες μαρκες γιαπωνεζικα και τετοια, να σου δωει και κανα 750 αν σεκαλυπτει το διπλομα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως λέει και ο ωριων, μνημόνια μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως λέει και ο ωριων, μνημόνια μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο τον θυμάσαι τον Dtk? 

Με το σπασμένο πιστόνι στο rc 125.

νικολα να μιλησουμε για το δικο μας 390 που παει ταπα ολη μερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε φταίω εγώ ρε παιδιά... 3/4 φορές που πάω να γράψω στο mybike από το κινητό, διπλοποστάρει! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπλως ειναι για πεταμα τα ktm φιλε...ολα... μη το ψαχνεις

....ειπε ο φιλος με ένα απο τα πλέον αξιόπιστα μηχανακια σουτιεν...χαχαχαχα.....έλεος!!!!

Τροποποιήθηκε από τον JK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....ειπε ο φιλος με ένα απο τα πλέον αξιόπιστα μηχανακια -σουτιεν...χαχαχαχα.....έλεος!!!!

Bρε λες να έχω μέλλον και γω στο τρολλάρισμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....ειπε ο φιλος με ένα απο τα πλέον αξιόπιστα μηχανακια -σουτιεν...χαχαχαχα.....έλεος!!!!

Εγώ του τα λεγα φίλε μην μπλέξεις με τα σαράβαλα δες και μας που τα πήραμε και δεν μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε τίποτα αυτός...οι μ@λ@κίες πληρώνονται :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου εχεις ευρωπαικο,ειναι στανταράκι...

Βασικά κανονικά έχω ενα Honda Bol d'Or 900... το triumph το έχω βάλει για να ψαρώνουν οι άλλοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά κανονικά έχω ενα Honda Bol d'Or 900... το triumph το έχω βάλει για να ψαρώνουν οι άλλοι

So u are a wannabe looser....Τι να πω παλικαρι μου,περί ορέξεως....

Υ.Γ. Σιγα μη ψαρώσουν με το τριμπουρδελόσημα κι οχι με το μπόλντορα που λες...

Υ.Γ.2 Κι εγω εχω ενα speed triple και ντρέπομαι να το πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

So u are a wannabe looser....Τι να πω παλικαρι μου,περί ορέξεως....

Υ.Γ. Σιγα μη ψαρώσουν με το τριμπουρδελόσημα κι οχι με το μπόλντορα που λες...

Υ.Γ.2 Κι εγω εχω ενα speed triple και ντρέπομαι να το πω...

Συμφωνώ μαζί σου αλλά ξεφεύγουμε του θέματος... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστευω σιγουρα οτι η KTM θα αναγνωρισει το λαθος της, καινουριο μηχανάκι ρε π@υστη μου, ελεος δλδ... 

Πιστευω θα σου δώσει καινουριο, σιγουρα φιλε. 

Μπορει και για να σε ικανοποιησι και να μη πας σε αλλες μαρκες γιαπωνεζικα και τετοια, να σου δωει και κανα 750 αν σεκαλυπτει το διπλομα σου.     

Λίγο πού το έχω ψάξει.καμία εταιρία δεν κάνει αντικατάσταση μηχανής.απλός αλλάξει ότι εξάρτημα δημιουργεί το πρόβλημα.Οπότε γι αυτό λέω να τρέξω την διαδικασία παράταση της εγγύησης για ακόμη 2 χρόνια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί στην KTM το έχουν ξεφτιλησει τελείως,αν είναι δυνατόν μονοκύλινδρο και να μην μπορεί να πάει με 160 χλμ σταθερά 100-200χλμ απόσταση.

Φίλε μου κυνηγά τούς μην τούς αφήνεις.

:kaaaala:

Επίσης όχι μόνο αντικατάσταση μηχανής αλλά και αλλαγή με rc8 το λιγότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το προβλημα ηταν στην τρομπα νερου!η ktm με διαβεβαιωσε οτι δεν υπηρξε προβλημα στον κινητηρα! και γι αυτο το μηχανακι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ειναι στα χερια μου!

ερωτηση΄...οταν ανοιχτηκε το καρτερ δεν εβγαλε ιχνος λαδι παρα μονο  παραφλου.αρα δεν υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αυτο το παραφλου να περασε στα μπιστονα μεσα?

h ktm με ειπε οτι ανοιχτηκαν ολα καθαριστηκαν ψεκαστικαν.αναρωτιεμαι αν  εχει παθει μικρη ζημια ο κινητηρας και εκει που θα με εβγαζε 10 χρονια ζωης με βγαλει 3.ισχυει κατι τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιό και γνωστό πρόβλημα στα 950/990 adv,περνούσε παραφλού από το στεγανό της τρόμπας,πήγαινε στα λάδια και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι είχε πρόβλημα η φλάτζα κεφαλής.

Το προσδόκιμο ζωής του κινητήρα δεν μπορείς να το προβλέψεις από δω κι ύστερα,ίσως τελικά να μην πειράχτηκε τίποτα και είναι οκ.

Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλογος φιλε μου μπαμπη.

ενας φιλος γνωστου μου το κτμ του πεθανε 4 ετων  (εμενα ειναι 12 αλλα εχει γερασει) ενω ενας αλλος με ενα 950 εχει 35 χρονια στη πλατη και ακομα συνεχιζει.

Μια χαρα ειναι το μηχανακι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα