Jump to content
Sign in to follow this  
thanos dan

TM Motorcycles

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά 

Κοιτάω πολύ καιρό τα TM και με ψήνουν για επόμενη αγορά, είτε motard είτε enduro. 

Ξέρει κανείς γενικά τι παίζει με αυτήν την εταιρία; Την αντιπροσωπεία και τα ανταλλακτικά ; 

Φτιάχνονται στην Ιταλία αλλά μερικά μοντέλα μοιάζουν αρκετά με τα HM... γνωρίζει κανείς αν έχουν/είχαν να κάνουν με την Honda; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι το ξέρω μοιάζουν με στρουμφάκια

Θέλω σοβαρές απαντήσεις όμως 

μπα μαλλον εννοει βαψτο μπλε και ριχτο στη θαλασσα :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα μαλλον εννοει βαψτο μπλε και ριχτο στη θαλασσα :laugh:

Ναι το κατάλαβα αλλα σκέφτηκα επειδή μοιάζει με στρουμφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ εξειδικευμενα μηχανακια.τι θες να μπλεξεις?

και δεν εννοω το μπλεξιμο με την κακη εννοια,εννοω οτι θα τα παρει καποιος που τα θελει για συγκεκριμενο σκοπο.

κυριως για αγωνες mx η enduro.

εσυ καλα καλα δεν ξερεις αν θες motard, mx η enduro.

και οχι δεν εχουν να κανουν με τη χονδα.

καποτε τα εφερνε ο Πολυχρονος και τα χαλβαδιαζαμε.

τωρα βγαζει αυτο.

http://tmracinggreece.webnode.com/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ εξειδικευμενα μηχανακια.τι θες να μπλεξεις?

και δεν εννοω το μπλεξιμο με την κακη εννοια,εννοω οτι θα τα παρει καποιος που τα θελει για συγκεκριμενο σκοπο.

κυριως για αγωνες mx η enduro.

εσυ καλα καλα δεν ξερεις αν θες motard, mx η enduro.

και οχι δεν εχουν να κανουν με τη χονδα.

καποτε τα εφερνε ο Πολυχρονος και τα χαλβαδιαζαμε.

τωρα βγαζει αυτο.

http://tmracinggreece.webnode.com/

Motard ή Enduro το θέλω .. Με τα Enduro δεν έχω καθόλου εμπειρία 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουριο η μεταχειρισμενο?

για τι χρηση το θες?

οδηγικη εμπειρια?

για ποιο λογο κοιτας τα ΤΜ?

σερβις που θα κανεις?

γνωσεις εχεις μηχ/κες?

αυτα και πολλα αλλα..

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουριο η μεταχειρισμενο?

για τι χρηση το θες?

οδηγικη εμπειρια?

για ποιο λογο κοιτας τα ΤΜ?

σερβις που θα κανεις?

γνωσεις εχεις μηχ/κες?

αυτα και πολλα αλλα..

Μεταχειρισμένο, και να είχα 10 χιλιάρικα δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν έχω ξαναδοκιμάσει 

Το θέλω για το καλοκαίρι και κάνα μήνα τον χειμώνα που θα είμαι Ελλάδα, αν είναι motard κυρίως καγκουριές και βόλτες ( όχι μεγάλες ) 

Αν enduro το θέλω για να κάνω βόλτες στα αμπέλια και στα βουνά τσι Κρήτης. 

Γενικά πάνω κάτω 4 μήνες το χρόνο θα το χρησιμοποιώ.

Οδηγική εμπειρία έχω στον δρόμο με pseudo-motard πειραγμένα 80αρια και με το Husqvarna.. Τα 80αρια πόσο μετράνε δεν ξέρω πάντως με το Husqvarna έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα κυρίως σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και τα λοιπά. ( έχω οδηγήσει και άλλα μηχανάκια αλλά όχι αρκετά για να φέρω άποψη ) 

Τα TM τα κοιτάω γιατί μου αρέσουν, δεν με ενδιαφέρει πολύ που η συντήρηση τους είναι ποιο τακτική από άλλες μηχανές που είναι ποιο πολιτικές ας πούμε, που λογικά τα ίδια πράγματα θα έκανα και με αυτές μιας και δεν έχω εμπειρία σε οδήγηση εκτός δρόμου πχ. Άλλα μηχανάκια που κοιτάω είναι Husaberg,  και ξανά Husky. εκτός αν πάω προς κατηγορία δρόμου που κοιτάω είτε mito είτε rs250 που έχω ακούσει πως υπάρχει ένα Κρήτη. Με το rs όμως θα φάω τα μούτρα μου λογικά μιας και η ποιο street μηχανή που έχω οδηγήσει είναι monster. Ότι κατηγορία από αυτές και να πάρω πιστεύω θα είμαι χαρούμενος. 

Σέρβις σε έναν μηχανικό που βλέπω και έχει το 90% enduro/mx μηχανάκια και κάποιες adventure εφόσον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία 

Μηχανικές γνώσεις δεν έχω αρκετές για να εμπιστευτώ τον εαυτό μου με το μηχανάκι.

Τροποποιήθηκε από τον thanos dan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τελευταία χρόνια πάντως, στο εντούρο, και ειδικά στο ερασιτεχνικό κυριαρχεί η Beta. Ψάξου.

RREnduro4T_RACING_2014.jpg

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα τελευταία χρόνια πάντως, στο εντούρο, και ειδικά στο ερασιτεχνικό κυριαρχεί η Beta. Ψάξου.

16559055_1436887763009458_577266146_n.jp

Μπορώ να πάρω αυτό, έχει και τα χρώματα της Husaberg :tooth:

Πέρα από την πλάκα, είδα κάποια αλλά είναι κοντά 7 χιλιάρικα 

Άκυρο παίζει και ένα με 3600 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε κάτι δοκιμασμένο φιλαράκι ................

Τζαπάν ή ευρωπαϊκό ...............δες ποιά κυκλοφορούν περισσότερο..............

μπλέ,κόκκινα κ πορτοκαλί...............για να μην μπλέξεις κ να βολτάρεις ανετα .............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καπου στο fb πηρε το ματι μου το tm en 300 2017 :2guns:

στην ελλαδα μονο αυτοι που ασχολουνται με το σπορ γνωριζουν την εταιρια αυτη.

βγαζει πολυ αξιοπιστα και δυνατα μοτερακια για καρτ. στα 2τροχα δεν ξερω τι κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοκαίρι 2005. Μια παρέα, 4 φίλοι.

Ένα DT 125, ένα DT 200, ένα RZ1 και ένα ΤΜ 125 ολοκαίνουργιο. Ξεκίνησαν μια Παρασκευή απόγευμα μετά την δουλειά να πάνε Αρμενιστή από Σίνδο.....Μάντεψε ποιος έμεινε στα Μουδανιά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεταξυ ψεμματος , κακοχρηστιας  και σαφως πλανης απο τη στιγμη που συγκρινεις αγωνιστικο 125 ,με ταφους που ειναι για να πηγαινεις στη δουλεια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι καπως σα να λεω,εκανε φιλος αλμα σε πιστα mx με το rz1 του και κοπηκε στα δυο.

μακρυα παιδια,κοβουν πλαισιο...

δλδ φταιει το ερμο το ΤΜ που επαθε τι επαθε μετα απο κανα 80αρα χιλιομετρα καλοκαιρινης ασφαλτου?

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μόνη εμπειρία που έχω με τη συγκεκριμένη μάρκα είναι αυτή. Ούτε προέτρεψα ούτε απέτρεψα κάποιον από την αγορά της. Μπορεί όντος στη πίστα να είναι κορυφαίο.

Ο φίλος είπε "κυρίως για καγκουριές και βόλτες". Δεν είδα να λέει ότι το θέλει για πίστα, για αυτό και έγραψα την εμπειρία μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα δε του ειπε κανενας να το παρει.το αντιθετο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά τα έχω δει τα TM τα 125άρια αλλά αυτά να τα αφήσουμε καλύτερα για τα καυλωμένα Ιταλάκια, ειδικά τα motard.. για Τετράχρονο με ενδιαφέρει και δεν με ενδιαφέρει να πάω σε πίστες μιας και δεν υπάρχει και πίστα στο Ηράκλειο.. μόνο μια καρτ που έχει κλείσει εδώ και χρόνια αλλά μπαίνει όποιος θέλει.

Πάντως ας πούμε ένα TM 450 θα με πάει μεγάλη  βόλτα σε βουνά ; 

Η αν χρειαστεί να βγω άσφαλτο για λίγο δεν θα πειράξει ; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εργοστασιακα μοταρντ ειναι κορυφη και για εντουρο ειναι απο τα πιο δυνατα και ολοκληρωμενα απο αποψη στησηματος, και αρκετα αξιοπιστα, αλλα... Αντιπροσωπεια μονο Αθηνα, ανταλλακτικα σχετικα ακριβα, (καλης ποιοτητας ομως) μεταπωληση μονο σε συγκεκριμενες κλικες και δυσκολο να βρεις καπου να το δοκιμασεις. Στη θεση σου αν ηθελα καγκουρομοταρντ με ωρες λειτουργειας για μερικους μηνες το χρονο θα πηγαινα σε Κατεμοχουσκβαρνα να βρισκεις ανταλλακικα παντου και περισσοτερους μαστορες που ξερουν να τα δουλευουν, και για εντουρο τα Beta.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εργοστασιακα μοταρντ ειναι κορυφη και για εντουρο ειναι απο τα πιο δυνατα και ολοκληρωμενα απο αποψη στησηματος, και αρκετα αξιοπιστα, αλλα... Αντιπροσωπεια μονο Αθηνα, ανταλλακτικα σχετικα ακριβα, (καλης ποιοτητας ομως) μεταπωληση μονο σε συγκεκριμενες κλικες και δυσκολο να βρεις καπου να το δοκιμασεις. Στη θεση σου αν ηθελα καγκουρομοταρντ με ωρες λειτουργειας για μερικους μηνες το χρονο θα πηγαινα σε Κατεμοχουσκβαρνα να βρισκεις ανταλλακικα παντου και περισσοτερους μαστορες που ξερουν να τα δουλευουν, και για εντουρο τα Beta.

Εμ στα Husky τώρα το ανταλ/κα παντού δεν ξέρω πόσο ισχύει... 

Για motard άλλα που κοιτάω εκτός από TM είναι Husqvarna 510,511 SMR αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί εδώ .. Μετά Husaberg 550 650 

Για enduro wr250-300(το Husky).. Ξέρω ένα παιδί που το έχει και έχει 300 ώρες το πιστόνι του,  Husaberg 450 550, το Beta που είπατε και KTM EXC250-300 

Επίσης τώρα που το είδα, προηγμένος είπα όχι δίχρονα sm αλλά κυκλοφορεί αυτό .. καινούργια πλαστικά φαίνεται να θέλει και λάστιχα... 

https://www.car.gr/7738418-tm-250-smr-2t-black-dream

Επίσης για κάτι τέτοιο τι λέτε 

https://www.car.gr/9165475-tm-tm450f-en-es-alu-enduro-450

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ στα Husky τώρα το ανταλ/κα παντού δεν ξέρω πόσο ισχύει... 

Ρε συ, κατεμοχουσκβαρνα εγραψα, οχι χουσκβαρνα σκετο. 

Επίσης τώρα που το είδα, προηγμένος είπα όχι δίχρονα sm αλλά κυκλοφορεί αυτό .. καινούργια πλαστικά φαίνεται να θέλει και λάστιχα... 

https://www.car.gr/7738418-tm-250-smr-2t-black-dream

Επίσης για κάτι τέτοιο τι λέτε 

https://www.car.gr/9165475-tm-tm450f-en-es-alu-enduro-450

Πολυ παλιο το 1ο, και 2τ μοταρντ δεν αξιζει πιστευω. Επισης, τα ΤΜ πριν το αλουμινενιο πλαισιο εχουν πιο εντονα τα προβληματα που σου εγραψα παραπανω. 

Οσο για το 2ο, λιγο too much αν το θες για βουνο, τα ΤΜ ειναι απο τα πιο δυνατα εντουρο (μοτοκροσιζουν στον χαρακτηρα) και το 450 χωρις εμπειρια στο χωμα θα σε κουρασει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα