thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 Καλησπέρα σας έχω ένα Crypton R 115 και εδώ και 80.000 περίπου μου ακούγεται αυτός ο ήχος που όταν δίνω γκάζι εξαφανίζεται. Ένας μου είπε πως είναι καμπάνα. Απλά τώρα ακούγεται όλο και πιο πολύ και φοβάμαι μην κολλήσει. Εσείς τι λέτε να είναι μπιέλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 σε μερικα τετοια ξεβιδωναν μερικες μικρες βιδες που εχει πανω στο βολαν,νομιζω για την μιζα ειναικαι εκανε θορυβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Λύσιμο κατ' αρχήν τα πλαϊνά καπάκια για να διαπιστωθεί αν είναι καμμιά βίδα λασκαρισμένη σε καμπάνα ή βολάν και κοπανάει.80.000 χιλιόμετρα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2017 Ναι το μοτέρ μου έχει 120.000 km και αυτό ακούγεται κάνα 80.000 km. Όταν κάνει το μοτέρ αυτόν τον ήχο είναι σαν να ζορίζεται και αναβοσβήνει το φως και παλιά με χαμηλό ρελαντί το έκανε πιο δυνατά και έσβηνε. Και όταν πάω να δώσω μίζα ζορίζεται καμια φορα ενώ είναι καινούρια η μίζα και η μπαταρία.Άμα ήταν μπιέλα θα ακουγόταν έτσι; Και αν ναι θα έβγαζε τόσα χιλιόμετρα; Δεν νομίζω αλλα περιμένω και τις γνώμες σας.Ευχαριστώ εκ τον προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Εγω θα ξεκιναγα απο το βολαν και μετα προς καμπανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Τι εννοείς να ξεκινήσω από το βολάν. Δηλαδή να το αλλάξω Η να δω άμα έχει λασκάρει καμια βίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Για μπιέλα δεν φαντάζομαι γιατί αλλοιώς ο ήχος της θα ήταν περιοδικός.Αν και είναι δύσκολο να κάνουμε διάγνωση εξ αποστάσεως λύσε τα πλαϊνά καπάκια και κοίτα για λασκαρισμένες βίδες,όπως προτάθηκε και παραπάνω.Για να εντοπίσεις το θόρυβο καλύτερα ακούμπα τη μύτη ενός κατσαβιδιού πάνω μέταλλο (καμπάνα,βολάν κλπ) και την άλλη ακρη του στο αυτί σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Ok. Επειδή το δουλεύω πακέτο και δύσκολο να βρω χρόνο με το που το ανοίξω θα δω τι γίνετε και θα ενημερώσω. Θα δοκιμάσω και αυτό με το κατσαβίδι. Πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες