Jump to content
Λευτερης1989

Χωρα κατασκευης yamaha fzs 2000 μοντελο

Recommended Posts

Μπορει καποιος παιδια σιγουρος απλα να ειναι μην κανουμε λαθακια αν το yamaha fzs 2000 μοντελο κατασκευαστηκε ιαπωνια? η τα ειχαν στειλη και αυτα γαλλια και ισπανια να κατασκευαζονται, γιατι κοντα σε εκεινα τα χρονια μεταφερανε και αλλου εργοστασια κατασκευης εκτος ιαπωνια, λογικα γιατι εχουμε ποιο φθηνα εργατικα χερια εδω στην ευρωπη για να μπορουν λογικα να μυωσουν το συνολικο κοστος οταν την πουλησουν την μηχανη, πολυ εξυπνη κινησει απο τους ιαπωνες ετσι εμειναν μεσα στον ανταγωνισμο κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο τον αριθμο πλαισιου θα το καταλαβεις απο τα 3 πρωτα στοιχεια του, τσεκαρε κι εδω για το βρεις https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_identification_number#Country_codes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τον αριθμο πλαισιου θα το καταλαβεις απο τα 3 πρωτα στοιχεια του, τσεκαρε κι εδω για το βρεις https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_identification_number#Country_codes

φιλε μου σε ευχαριστο πολυ μολις ειδα αυτο το σαιτ που μου εστειλες, πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τον ανθρωπο που θα το παρω την μηχανη τον αλλο μηνα να μου πει και μου ειπε  ο αριθμος πλαισιου ξεκιναει με αυτα τα 5 κατα σειρα JYARJ  αυτα τα αρχικα δηλαδη σημαινουν οτι ειναι κατασκευη στην ιαπωνια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode&VIN=JYARJ&Submit=Decode  

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω link JYARJ   σημαίνει : Ασία , Ιαπωνία , Yamaha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode&VIN=JYARJ&Submit=Decode  

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω link JYARJ   σημαίνει : Ασία , Ιαπωνία , Yamaha

σε ευχαριστο πολυφιλε εσενα και τον φιλτακο πριν που απαντησε, να συνεχισω λιγο τι συζητηση εχω ακουσει καλα σχολια και σε αυτο το σαιτ αλλα και σε αλλα να χαιρονται τα ατομα επειδη φτιαχτηκε η μηχανη τους στην ιαπωνια, οπως χαιρομαι και εγω αλλα δεν ξερω συγκεκριμενα τι καλυτερα θετικα δηλαδη εχει να φτιαχτηκε ιαπωνια η μηχανη, και οχι ισπανια η γαλλια που εχει εργοστασια παραγωγεις η yamaha μπορει καποιος να μου πει συγκεκριμενα ποια  ειναι θετικα που φτιαχτηκε η μηχανη μου ιαπωνια και οχι γαλλια η ισπανια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά όλα κρίνονται από τον ιδιοκτήτη, αν μένεις σε νησί πχ και γίνεται τίγκα στην σκουριά το μηχανάκι, δε πα να χει κατασκευαστεί και στον πλανήτη Άρη, θέμα συντήρησης είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά όλα κρίνονται από τον ιδιοκτήτη, αν μένεις σε νησί πχ και γίνεται τίγκα στην σκουριά το μηχανάκι, δε πα να χει κατασκευαστεί και στον πλανήτη Άρη, θέμα συντήρησης είναι.

ναι συμφωνο ο συγκεκριμενος το προσεχει πολυ μεσα στο γκαραζ με κουκουλα και βγαλμενη μπαταρια, μια ακομα ερωτησει μπροστα που ειναι η μπουκαλες εχει σκουρια οχι μεσα στις μπουκαλες ξες εκει λιγο ποιο κατω   βασικα τι σε μπερδευω το εξωτερικο τον μπουκαλων εννοω  εκει αν το ξυσω γνωριζεις αν θα φυγει λογικα εγω λεω φευγει εσει τι πιστευεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι συμφωνο ο συγκεκριμενος το προσεχει πολυ μεσα στο γκαραζ με κουκουλα και βγαλμενη μπαταρια, μια ακομα ερωτησει μπροστα που ειναι η μπουκαλες εχει σκουρια οχι μεσα στις μπουκαλες ξες εκει λιγο ποιο κατω   βασικα τι σε μπερδευω το εξωτερικο τον μπουκαλων εννοω  εκει αν το ξυσω γνωριζεις αν θα φυγει λογικα εγω λεω φευγει εσει τι πιστευεις?

Αν είναι στη μποτα κι όχι στο καλαμι τότε δεν έχεις μεγάλο θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατισα στο google μποτα καλαμιου  και ειδα τι με εβγαλε γιατι δεν ηξερα  ναι αυτο λεω την μποτα αρα βγαινει παλι καλα ουφφ φοβηθηκα μην εμενα ετσι σκουριασμενο ασχημο θα φενοταν ευχαριστο πολυ φιλε και ενα τελευταιο με τι να το τριψω για να μην αφησει καθολου γρατζουνιες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιοι χρησιμοποιούν μέχρι και κοκα κόλα, βρες το θέμα των σύντομων απαντήσεων και κάνε μία ερώτηση κι εκεί για να το δουν πιο πολλοί και να σου απαντήσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου ειχα το fzs  του 2003 , japan ειναι ολο

Φυσικα και το παλιο μοντελο που θες εσυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου ειχα το fzs  του 2003 , japan ειναι ολο

Φυσικα και το παλιο μοντελο που θες εσυ.

σε ευχαριστο πολυ φιλε ωραια να ξερω οτι κατασκευαστηκε με μερακι η μηχανη γιατι ο ιαπωνας οτι κανει το αγαπαει και το κανει με τελειωμανια και αγαπη ετσι πιστευα παντα αλλα και σε σαιτ το λενε αυτο οτι στην ιαπωνια τα συναρμολογουνε και τα φτιαχουν με ποιο καλη ποιοτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστο πολυ φιλε ωραια να ξερω οτι κατασκευαστηκε με μερακι η μηχανη γιατι ο ιαπωνας οτι κανει το αγαπαει και το κανει με τελειωμανια και αγαπη ετσι πιστευα παντα αλλα και σε σαιτ το λενε αυτο οτι στην ιαπωνια τα συναρμολογουνε και τα φτιαχουν με ποιο καλη ποιοτητα.

Mε μεράκι κατασκευάστηκε, αλλα συντηρήθηκε με μεράκι; 

Και μένα το kle μου, οχι απλα ηταν made in japan, αλλα επειδη ηταν παρασεισαγωγης, τα αυτοκολλητα ηταν στα ιαπωνικά, αλλα ηταν τοσο κακοσυντηρημένο το καημένο, που μου έβγαλε τη πίστη... 

Οπως σου ειπαν και οι απο πάνω, μη σκαλωνεις σε αυτό, μη βλεπεις το δεντρο και χάνεις το δάσος. Μελημα σου ειναι να δείς αν ειναι σε καλή κατασταση και καλοσυντηρημένη νη μοτοσυκλέτα, ασχετος που κατασκευάστηκε, και αν ο μηχανικός ειχε φαει κρουασάν η σούσι πριν τη φτιαξει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε μεράκι κατασκευάστηκε, αλλα συντηρήθηκε με μεράκι; 
Και μένα το kle μου, οχι απλα ηταν made in japan, αλλα επειδη ηταν παρασεισαγωγης, τα αυτοκολλητα ηταν στα ιαπωνικά, αλλα ηταν τοσο κακοσυντηρημένο το καημένο, που μου έβγαλε τη πίστη... 

Οπως σου ειπαν και οι απο πάνω, μη σκαλωνεις σε αυτό, μη βλεπεις το δεντρο και χάνεις το δάσος. Μελημα σου ειναι να δείς αν ειναι σε καλή κατασταση και καλοσυντηρημένη νη μοτοσυκλέτα, ασχετος που κατασκευάστηκε, και αν ο μηχανικός ειχε φαει κρουασάν η σούσι πριν τη φτιαξει 

ναι φιλε συμφωνο σε οσα ειπες ημουν ανεκαθεν  fan τις ιαπωνιας ακομα και τις ταινιες τους προτιμω εχω μια μεγαλη αγαπη για αυτη την χωρα, ειναι σε καλη κατασταση φιλε πραγματικα με 49 χιλιαδες χιλιομετρα μονο ειπε το εχει κανει εισαγωγη απο γερμανια, κριμα που δεν μπορω να στειλω φωτο ηταν στο car αλλα ο ανθρωπος διεγραψε  την αγγελια εδω και 1 μηνα, γιατι του ειχα δωσει προκαταβολει το μονο που του ειπα εγω για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου παιξει πουστια ο τυπος ειναι κανουμε μεταβιβασεις φιλε δεν θα το παρω φυσικα στο σπιτι μου μονο αυτο για να ειμαι και εγω σιγουρος για τον εαυτο μου οτι δεν θα γινει κατι απροβλεπο, πχ να μου εκανε πουστια να την κανουμε στο ονομα μου μεταβιβαση   54 ευρω η μεταβιβαση και 78 η ασφαλεια για 6 μηνες στην interlife  και ειμαι ησυχος τωρα οτι θα την παρω μολις πληρωσο τα 400 ευρω που εχουν μεινη μονο φιλε το κλε ειναι ενα ωραιο on off  ξες τι με παραξενεψε δεν το ειχες δει πριν σε τι κατασταση ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε συμφωνο σε οσα ειπες ημουν ανεκαθεν  fan τις ιαπωνιας ακομα και τις ταινιες τους προτιμω εχω μια μεγαλη αγαπη για αυτη την χωρα, ειναι σε καλη κατασταση φιλε πραγματικα με 49 χιλιαδες χιλιομετρα μονο ειπε το εχει κανει εισαγωγη απο γερμανια, κριμα που δεν μπορω να στειλω φωτο ηταν στο car αλλα ο ανθρωπος διεγραψε  την αγγελια εδω και 1 μηνα, γιατι του ειχα δωσει προκαταβολει το μονο που του ειπα εγω για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου παιξει πουστια ο τυπος ειναι κανουμε μεταβιβασεις φιλε δεν θα το παρω φυσικα στο σπιτι μου μονο αυτο για να ειμαι και εγω σιγουρος για τον εαυτο μου οτι δεν θα γινει κατι απροβλεπο, πχ να μου εκανε πουστια να την κανουμε στο ονομα μου μεταβιβαση   54 ευρω η μεταβιβαση και 78 η ασφαλεια για 6 μηνες στην interlife  και ειμαι ησυχος τωρα οτι θα την παρω μολις πληρωσο τα 400 ευρω που εχουν μεινη μονο φιλε το κλε ειναι ενα ωραιο on off  ξες τι με παραξενεψε δεν το ειχες δει πριν σε τι κατασταση ειναι?

κοντεψα να σκάσω διαβάζοντας το, βάλε και καμια τελεια βρε αδερφε :) 

Το ειχα δεί, αλλα ήμουν ντυπ άσχετος.. Ηταν το πρωτο μηχανακι, και δεν σκαμπαζα και πολλα... επισης εκανε μονο 600ε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντεψα να σκάσω διαβάζοντας το, βάλε και καμια τελεια βρε αδερφε :) 

Το ειχα δεί, αλλα ήμουν ντυπ άσχετος.. Ηταν το πρωτο μηχανακι, και δεν σκαμπαζα και πολλα... επισης εκανε μονο 600ε :winking:

καταλαβα ναι ειναι η αληθεια πως μιλαω γρηγορα χωρις να σταματαω αν αρχισω, μου βγαινει και στο γραπτο αυτο γραφω πολυ γρηγορα λες και με κυνηγαν οντως  εγινε φιλος σε ευχαριστο εσενα και ολλους οσους με βοηθησαν αλλοι λενε το καινουργειο fazer  μετα το 2004, ειναι ποιο καλο σε θεμα αξιοπιστιας   ποιο ομορφο και ποιο γρηγορο διαφωνο καθετα ιδικα στο αν ειναι ποιο αξιοπιστο, ουτε οτι ειναι ποιο ομορφο συμφωνο  τουλαχιστον για μενα τωρα αν ειναι ποιο γρηγορο δεν μπορω να το ξερω παντος εχουν 7 κιλα διαφορα ποιο ελαφρη ειναιντο καινουργειο  και 3 αλογα, αλλα απο οτι εχω ακουσει  τα καρμπιρατερ μηχανακια γενικα ειναι ποιο νευρικα,  δεν ξερω να πω στα σιγουρα αλλα οσο ποιο πολυ εξελιξη και τεχνολογια εχει κατι παντα πιστευα= και περισσοτερα προβληματα και ευαισθησιες, και γενικα μιλαω οχι μονο στην μηχανη  γιαυ'το παντα λεω λιγοτερη και ποιο απλη τεχνολογια για λιγοτερα προβληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα BSA του 1950 με πλατίνες και καρμπυρατέρ με αυλούς Bing, να μην έχεις προβλήματα τότε.

:blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα BSA του 1950 με πλατίνες και καρμπυρατέρ με αυλούς Bing, να μην έχεις προβλήματα τότε.

:blink:

οχι εξυπνακια που πας να το παιξεις και τις εξελιξεις η εξελιξη ειναι μια βλακεια και μιση μονο ομορφια και κυριλα προσφερει τιποτα αλλο  απλα οπως εμενα καποιος  αν δεν θελει μηχανες καινουργειες απο το 2006 και μετα  δεν πας στο 1950 οπως ειπες απλα πας απλα σε μηχανες που εχουν κατασκευαστη απο το 1998 μεχρι και το 2003 που δεν θεωρουνται  αρχαιες απλα παλιουτσικες που η μηχανες ηταν μηχανες χωρις προβληματικες αιδιες ψηφιακα κοντερ ιντζεκσιον και αλλα τετοια χαζα αν ειναι να απαντας ειρωνιες μην απαντας καθολου δεν θελω ατομα σαν εσενα να απανταν εδω για να ειρωνευονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι εξυπνακια που πας να το παιξεις και τις εξελιξεις η εξελιξη ειναι μια βλακεια και μιση μονο ομορφια και κυριλα προσφερει τιποτα αλλο  απλα οπως εμενα καποιος  αν δεν θελει μηχανες καινουργειες απο το 2006 και μετα  δεν πας στο 1950 οπως ειπες απλα πας απλα σε μηχανες που εχουν κατασκευαστη απο το 1998 μεχρι και το 2003 που δεν θεωρουνται  αρχαιες απλα παλιουτσικες που η μηχανες ηταν μηχανες χωρις προβληματικες αιδιες ψηφιακα κοντερ ιντζεκσιον και αλλα τετοια χαζα αν ειναι να απαντας ειρωνιες μην απαντας καθολου δεν θελω ατομα σαν εσενα να απανταν εδω για να ειρωνευονται

Οχι εξυπνακια,που πας να το παιξεις,και της εξελιξης η εξελιξη,ειναι μια βλακεια και μιση. Mονο ομορφια και κυριλα προσφερει τιποτα αλλο.Aπλα οπως εμενα,καποιος  αν δεν θελει μηχανες καινουργιες,απο το 2006 και μετα, δεν πας στο 1950 οπως ειπες,απλα πας απλα σε μηχανες που εχουν κατασκευαστει απο το 1998 μεχρι και το 2003 .Που δεν θεωρουνται  αρχαιες,απλα παλιουτσικες.Που οι μηχανες ηταν μηχανες χωρις προβληματικες αιδιες,ψηφιακα κοντερ,ιντζεκσιον και αλλα τετοια χαζα.Αν ειναι να απαντας ειρωνιες,μην απαντας καθολου .Δεν θελω ατομα σαν εσενα να απανταν εδω για να ειρωνευονται.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι εξυπνακια,που πας να το παιξεις,και της εξελιξης η εξελιξη,ειναι μια βλακεια και μιση. Mονο ομορφια και κυριλα προσφερει τιποτα αλλο.Aπλα οπως εμενα,καποιος  αν δεν θελει μηχανες καινουργιες,απο το 2006 και μετα, δεν πας στο 1950 οπως ειπες,απλα πας απλα σε μηχανες που εχουν κατασκευαστει απο το 1998 μεχρι και το 2003 .Που δεν θεωρουνται  αρχαιες,απλα παλιουτσικες.Που οι μηχανες ηταν μηχανες χωρις προβληματικες αιδιες,ψηφιακα κοντερ,ιντζεκσιον και αλλα τετοια χαζα.Αν ειναι να απαντας ειρωνιες,μην απαντας καθολου .Δεν θελω ατομα σαν εσενα να απανταν εδω για να ειρωνευονται.

αγορινα μου εσυ :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν θες να απαντησεις μην απαντας   αλλα πολυ ειρωνια εδωμεσα ρε παιδι μου ολλοι αθηναιοι πρεπει να ειστε  δεν με πειραζει αυτο που εκανες σαν να με διορθωσες και καλα οσο τα κανεις τοσο ποιο πολυ θα γραφω ετσι λαθος  για την κοντρα στο αντιθετο  επιτηδες για εσας τους κομπλεξικους το προβλεψιμω ειναι να ξανα αντιγραψεις οτι εγραψα εδω  για να συνεχισεις την ειρωνια καντο ουτε που με νοιαζει πραγματικα.

αγορινα μου εσυ :worshippy:

εξυπνακια μου εσει απο που εισαι γαβριηλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι κ Αθηναιο φιλαρακι..εγω δε σ εβρισα...

μ εχουν πει πολλα πραγματα,αλλα Αθηναιο πρωτη φορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤώραπουτοξανασκέφτομαιπάρεέναγαιδούρικαλύτεραΕξέλιξημηχανήματατεχνολογίακαιάλλεςαηδίεςαχρησταπραγματατουδιαβολουπουλεεικαιοαραβαςστοτελοςστονλωρενςτηςαραβιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι κ Αθηναιο φιλαρακι..εγω δε σ εβρισα...

μ εχουν πει πολλα πραγματα,αλλα Αθηναιο πρωτη φορα

ο τροπος που συμπεριφερεσαι πρεπει να εισαι υδροχοος λοιπον κοιτα στεργιο δεν με πειραζει αυτο που εγραψες πριν δεν το θεωριαα ειρωνιαμηταν κατι αντρικιο και ξεκαθαρο αυτο που εγραψες και επειδη στο σοι μας ειμαστε ολλοι ξεκαθαρα ατομα και ευθη αυτο μου βγαζεις και εσει και σε μεγαλο βαθμο βεβαια τι να κανω φιλε εχουμε προβατα απο μικρος με αυτα ειμαι σχολειο πηγα κανονικα αλλα μεχρι την πρωτη λυκειου μετα ειχαμε ενα οικογενεικο προβλημα και επρεπε να παω καθε μερα απλα θελω να σου πω κατι σαν φιλος σε συμπαθησα δεν ξερω γιατι θα πεις τοσο γρηγορα θα σου πω ειναι κατι σαν αυρα το καταλαβαινω αυτο που θελω να σου πω ειναι δεν ξες ο αλλος  τι εχει περασει μην ειρωνευσε κατευθειαν   

ΤώραπουτοξανασκέφτομαιπάρεέναγαιδούρικαλύτεραΕξέλιξημηχανήματατεχνολογίακαιάλλεςαηδίεςαχρησταπραγματατουδιαβολουπουλεεικαιοαραβαςστοτελοςστονλωρενςτηςαραβιας

οσο για σενα σε θεωρο ενα τιποτα γιατι ο τροπος που ειρωνευσε ειναι ο ποιο πουστικος μην στελνεις αλλο σε αυτη τι συζητησει δεν θα σου απανταω εισαι ενα τιποτα για μενα τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα