tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 τι διαμαντακι ειναι παλι τουτο !! φιλε λευτερη το εχεις κλεισει το μηχανακι να το παρεις σιγουρα ? ανεβασε καμια φωτο να το θαυμασουμε κ εμεις κ να σου πουμε μια γνωμη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 τι διαμαντακι ειναι παλι τουτο !! φιλε λευτερη το εχεις κλεισει το μηχανακι να το παρεις σιγουρα ? ανεβασε καμια φωτο να το θαυμασουμε κ εμεις κ να σου πουμε μια γνωμη.σε ευχαριστο πολυ που δεν ειρωνευτικες φιλε μου ειδες η αλλοι πριν πως ειρωνευοντουσαν φυσικα θα ανεβασω κοιτα φιλε ειναι να το παρω 16 φεβρουαριου στα γενεθλια μου θα στειλω φωτογραφια ναι αν και δεν ξερω πως στελνεις εδωμεσα δεν τα παω καλα με την τεχνολογια θα στειλω φιλε για σενα και για οσους αρεσουν αυτην την υπεροχη μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Μετά από τα παραπάνω οφείλω να δώσω το παρόν.... @karellen @hayabusas @propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Άμα σας πάρει και σας σηκώσει που εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με ΤΟΑΡΓΟΠΛΗΝΤΙΜΙΟΚΑΙΜΕΑΓΑΠΗMADEINJAPANAFRICATWIN ενώ εσείς γλεντάτε με τον υπερπαίχτη θα φταίω; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Μετά από τα παραπάνω οφείλω να δώσω το παρόν.... @karellen @hayabusas @propapiasφιλε μου αν ειναι για να διαγραψεις τι συζητησει καντο δεν με πειραζει ετσι και αλλιως πηρα τις απαντησεις που ηθελα και στο τελος το θεμα ετσι και αλλιως ξεφτιλιστηκε σβηστε το ολλω αν μπορειτε το θελω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Μετά από τα παραπάνω οφείλω να δώσω το παρόν.... @karellen @hayabusas @propapiasρε μαλ@κες μην απαντάτε και μη το σφυράτε στους άλλους βλ @karellen γιατι θέλω να βάλω κατι φωτό με ποπ κορν και δε μπορώ Άμα σας πάρει και σας σηκώσει που εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με ΤΟΑΡΓΟΠΛΗΝΤΙΜΙΟΚΑΙΜΕΑΓΑΠΗMADEINJAPANAFRICATWIN ενώ εσείς γλεντάτε με τον υπερπαίχτη θα φταίω;εσυ καλά να πάθεις που βρίζεις τα θεία και τη ΧΟΝΔΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 ρε μαλ@κες μην απαντάτε και μη το σφυράτε στους άλλους βλ @karellen γιατι θέλω να βάλω κατι φωτό με ποπ κορν και δε μπορώ εσυ καλά να πάθεις που βρίζεις τα θεία και τη ΧΟΝΔΑνα βρισει την honda αφου μονο τα ιαπωνεζικα υπαρχουν ποια τα bmw χαχαχα τα ποιο πεταμενα απο ολλα ενα σιδερο χαλαει και δινεις 150 ευρω ειχε bmw ο αδερφος μου και γρηγορα γρηγορα το εδωσε μακρια απο αυτα τα μηχανηματα τα ποιο αθλια μηχανη)ατα ever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Δεν την έδωσε ο αδερφός σου , μόνη της έφυγε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το πήραμε ανάποδα....Καλησπέρα και καλώς ήρθες.Δεν μπορώ να σβήσω κανένα μήνυμα ούτε είναι δουλειά μου εδώ αυτό. Είμαι ένα απλό μέλος όπως εσύ.Το φόρουμ δεν είναι κλειστή παρέα απλά έχει κάποιους κανόνες που πεισματικά δεν δέχεσαι να ακολουθήσεις. Σου έγινε φιλική παρατήρηση, αδιαφόρισες. Άρχισε το πείραγμα , πήρες σαν ειρωνεία....Ο τρόπος που γράφεις θέλει πολύ κόπο και χρόνο να διαβαστεί. Πράγμα που δεν διαθέτουμε όλοι με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τις αποροίες σου. Αυτά από εμένα στο σοβαρό πλαίσιο της κουβέντας. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 από τον ΓιωργοςΤΤ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Το πήραμε ανάποδα....Καλησπέρα και καλώς ήρθες.Δεν μπορώ να σβήσω κανένα μήνυμα ούτε είναι δουλειά μου εδώ αυτό. Είμαι ένα απλό μέλος όπως εσύ.Το φόρουμ δεν είναι κλειστή παρέα απλά έχει κάποιους κανόνες που πεισματικά δεν δέχεσαι να ακολουθήσεις. Σου έγινε φιλική παρατήρηση, αδιαφόρισες. Άρχισε το πείραγμα , πήρες σαν ειρωνεία....Ο τρόπος που γράφεις θέλει πολύ κόπο και χρόνο να διαβαστεί. Πράγμα που δεν διαθέτουμε όλοι με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ασχοληθπύμε σοβαρά με τις αποροίες σου. Αυτά από εμένα στο σοβαρό πλαίσιο της κουβέντας.καλα η αλλοι αρχισαν να ειρωνευονται εμενα ριχνεις τα φταιξιματα δεν βλεπεις τοση ωρα πανω που ειρωνευονται η αλλοι εγω απλα ειμαι ετσι συμπεριφερομαι αναλογα το πως αξιζει στον καθενα αν θελετε να με κανετε μπλοκ δεν με νοιαζει γιατι θα ξερω οτι δεν θα φταιω εγω Δεν την έδωσε ο αδερφός σου , μόνη της έφυγε.πως εφυγε πεταξε ειναι πεταμενα μηχανηματα τα bmw σε αυτο σε διαβεβαιω εγω μην σκεφτεις ποτε να παρεις στην ελλαδα απο τους 10 οδηγους η 9 εχουν τα παντα εκτος τις γερμανικες βλακειες τα bmw τελος παντον πρατεις οπως θες εγω απλα σε ειπα ειλικρινα και χωρις ειρωνιες μην προτιμησεις ποτε τον γερμανο απο τον ιαπωνα Το πήραμε ανάποδα....Καλησπέρα και καλώς ήρθες.Δεν μπορώ να σβήσω κανένα μήνυμα ούτε είναι δουλειά μου εδώ αυτό. Είμαι ένα απλό μέλος όπως εσύ.Το φόρουμ δεν είναι κλειστή παρέα απλά έχει κάποιους κανόνες που πεισματικά δεν δέχεσαι να ακολουθήσεις. Σου έγινε φιλική παρατήρηση, αδιαφόρισες. Άρχισε το πείραγμα , πήρες σαν ειρωνεία....Ο τρόπος που γράφεις θέλει πολύ κόπο και χρόνο να διαβαστεί. Πράγμα που δεν διαθέτουμε όλοι με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ασχοληθπύμε σοβαρά με τις αποροίες σου. Αυτά από εμένα στο σοβαρό πλαίσιο της κουβέντας.ποτε μου εγινε φιλικη παρατηρηση αληθεια δεν το ειδα ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειδα αληθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Τον Λαπωνα απο τον Ιαπωνα να τον προτιμησω; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) καλα η αλλοι αρχισαν να ειρωνευονται εμενα ριχνεις τα φταιξιματα δεν βλεπεις τοση ωρα πανω που ειρωνευονται η αλλοι εγω απλα ειμαι ετσι συμπεριφερομαι αναλογα το πως αξιζει στον καθενα αν θελετε να με κανετε μπλοκ δεν με νοιαζει γιατι θα ξερω οτι δεν θα φταιω εγω πως εφυγε πεταξε ειναι πεταμενα μηχανηματα τα bmw σε αυτο σε διαβεβαιω εγω μην σκεφτεις ποτε να παρεις στην ελλαδα απο τους 10 οδηγους η 9 εχουν τα παντα εκτος τις γερμανικες βλακειες τα bmw τελος παντον πρατεις οπως θες εγω απλα σε ειπα ειλικρινα και χωρις ειρωνιες μην προτιμησεις ποτε τον γερμανο απο τον ιαπωναποτε μου εγινε φιλικη παρατηρηση αληθεια δεν το ειδα ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειδα αληθειαλοιπον επειδη μιλαν σοβαρα ατομα εδωμεσα μπορει και καποια να μην ειναι δεν ειμαι οτι να ναι ατΤον Λαπωνα απο τον Ιαπωνα να τον προτιμησω;χαχαχα δεν ξερω σε αυτο απλος αληθεια σου ειπα αυτο που ξερω τα bmw εχουν πανακριβα πανακριβα ανταλακτικα ενας λογος ειναι και αυτος λοιπον επειδη μιλαν σοβαρα ατομα εδωμεσα μπορει και καποια να μην ειναι δεν ειμαι οτι να ναι ατχαχαχα δεν ξερω σε αυτο απλος αληθεια σου ειπα αυτο που ξερω τα bmw εχουν πανακριβα πανακριβα ανταλακτικα ενας λογος ειναι και αυτοςομο που λογικα καποιη θα σκεφτεσαι λοιπον επειδη μιλαν σοβαρα ατομα εδωμεσα μπορει και καποια να μην ειναι δεν ειμαι οτι να ναι ατχαχαχα δεν ξερω σε αυτο απλος αληθεια σου ειπα αυτο που ξερω τα bmw εχουν πανακριβα πανακριβα ανταλακτικα ενας λογος ειναι και αυτος δεν μπορω να γραψω μονο του επικολλη πριν τελειωσο να γραφω λοιπον θα κανω απενεργοποιησει και δεν θα ξανα μπω με αυτο το ονομα ποτε εχω γραψει οπως φενεται οτι να ναι ζητω συγνωμη σε ολλους εδωμεσα παιδια οση τα βλεπετε αυτα ζητω συγνωμη αληθεια στην αρχει απλα ξεκινησε ωραια μετα αρχισε η ειρωνια δεν μου αρεσε αλλα δεν μου αρεσει να ειρωνευονται και να κοροιδευουν το πως γραφω και να μην κανω τιποτα συγνωμη σε ολλους οσσους δεν αρεσαν αυτα σε αυτο το θεμα αντιο σε ολλους Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 από τον Λευτερης1989 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Αφου δεν χαλανε ρε φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Αφου δεν χαλανε ρε φιλε. μολις πηγα να πατησω απενεργοποιησει εστειλες αυτο. μπορει απλα εγω δεν τα εμπιστευομαι αν σου αρεσουν γιατι αυτο καταλαβα παρτο με το καλο αληθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Να σαι καλα. Σε περιμενουμε πισω συντομα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Να σαι καλα. Σε περιμενουμε πισω συντομααληθεια δεν το πιστευω αυτο φιλος δεν με θελει σχεδον κανεις εδωμεσα πολυ ειρωνια γιατι ειναι ετσι ο ελληνας ρε φιλε αληθεια δεν καταλαβαινω οταν βλεπεις γραφει λιγο διαφορετικα καποιος αμεσως να τον ειρωνευτεις αυτη η κουλτουρα μας να μην δεχομαστε και να ειρωνευομαστε τα ατομα που κανουν καποια λαθη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Θες να ανοιξω poll εδω και τωρα να ψηφισουμε ολοι να δεις πως εισαι λαθος και πως σχεδον ολοι σε θελουμε για παντα στο mybike? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 (τροποποιήθηκε) ξεφτιλιστηκε Άιντε!Μην μου πεις!!!!Πέφτω απτα σύννεφα, ούτε που μου πέρασε απτο μυαλό ότι θα γινόταν τέτοιο πράγμα, με τόσο σοβαρό και καλοδιατυπωμένο θέμα, δωρικό και άμεσο.Που βαδίζομεν κύριοι!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2017 Θες να ανοιξω poll εδω και τωρα να ψηφισουμε ολοι να δεις πως εισαι λαθος και πως σχεδον ολοι σε θελουμε για παντα στο mybike?γιατι το λες αυτο σε θελουμε για παντα στο mybike? για να γελατε αν το λες με αυτη την εννοια αληθεια με κανεις να στενοχωριεμαι και να νομιζω πως ειμαι κατι περιεργο για εσας τι να πω απλα δεν λεω ψεμματα και δεν γουσταρο τους ειρωνευτικους τυπους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Μονο η Απωνία βγάζει καλά μηχανάκια, καταλαβετετο κΑυτο που λέει ο Στέργιος ο Βήχος, είναι μόνο γιατιςγνώστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευτερης1989 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Μονο η Απωνία βγάζει καλά μηχανάκια, καταλαβετετο Αυτο που λέει ο Στέργιος ο Βήχος, είναι μόνο γιατιςγνώστες μαλιστα εγινε εχεις απολυτο δικειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 ημουν και γω εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες