FlyingInADream 10.256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2021 Παλιό το θέμα, αλλά μια και τα έγραψα κι αλλού σήμερα, πάμε κι εδώ ______________________________________________________________________ To πρώτο μισό της δεκαετίας του '90 ήμουν φοιτητής και ζούσα στα Γιάννενα. Τα βράδια αργά που δεν είχα τι να κάνω, έβαζα κασσέτα στο walkman και βουρ! περίπατο στο κάστρο της και πέριξ, μέσα στην βαρειά κι ασήκωτη χειμωνιάτικη υγρασία, με μια ησυχία, χωρίς χρόνο, χωρίς ανθρώπους, γύρω από τα μεσσαιωνικά κτίρια. Περπατώντας το δρόμο έξω από το τείχος του κάστρου δίπλα στην βουβή ακυμάτιστη λίμνη, κάτω από τα ψηλά δέντρα που ευχαρίστως θα έβαζε ο Tim Burton στις ταινίες του, η μπαταρία στο walkman έφτανε στα τελευταία της, και το walkman έχανε στροφές. Η πολύ λεπτή βροχή, νότιζε ρούχα και το κεφάλι μου, αλλά μέσα σε όλο αυτό το zompieland στην ομίχλη, εγώ άκουγα αυτό το μπάσσο ψυχεδελικό κομμάτι των Black Sabbath να φαλτσάρει, και ήταν μια εμπειρία παντελώς σουρρεαλιστική, από αυτές που σε κάνουν να πιάνεις συζήτηση με τον ευατό σου, λες και δεν υπάρχει πια το υπόλοιπο Σύμπαν, όπως όταν ταξιδεύεις με μοτοσυκλέτα, αλλά αυτό δεν το ήξερα ακόμα τότε. Black Sabbath, The Warning, από τον πρώτο τους δίσκο του 1970. Είχε και τα The Wizzard, Sleeping Village (αυτό κι αν ήταν σουρρεαλιστικό στην περίσταση) και Evil Woman. Τι μπάσσο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Παιδιά την Κυριακή λέμε για πέρασμα Μπάρος οποίος θέλει ας στείλει pm να αλλάξουμε τηλέφωνα για συνεννόηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος stavrosdm έγραψε: Παιδιά την Κυριακή λέμε για πέρασμα Μπάρος οποίος θέλει ας στείλει pm να αλλάξουμε τηλέφωνα για συνεννόηση Ζηλεύω........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2021 Έλα από Παρασκευή εσύ να στήσουμε σκηνές παρέα στο γεφύρι του Καμπερ Αγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 Καλημέρα Κυριακή υπάρχει πλάνο για την εξής διαδρομή: Γιάννενα Πρέβεζα Πάργα Ηγουμενίτσα Βροσίνα και τέλος πάλι Γιάννενα, αναχώρηση από κέντρο κατά τις 11:15 . Εγώ θα είμαι διπλός, όσοι πιστοί προσέλθετε. Αν θέλει κάποιος δίνω και τηλ από pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες