Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Παίδες εγώ είμαι μέσα μόνο αν γίνει 22/1. Με έβαλε ο Schumi αλλά νομίζω οι υπόλοιποι έχουν πει για 29 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Μολις αποφασηστει το μερος θα ξερω κ εγω αν εινα κ μπορω να ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2017 Μολις αποφασηστει το μερος θα ξερω κ εγω αν εινα κ μπορω να ερθωΙσχυει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Κανένα νεότερο για το χρόνο και τον τόπο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Παιδιά να καθαρίσει λίγο ο καιρός για να μπορέσει νσ βγει το πρόγραμμα. Μέχρι τότε παρσμένουμε στην κατάψυξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Παιδιά υπομονή....Τα ιταλικά δεν παίρνουν μπρος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2017 Προφανώς άκυρες οι ημερομηνίες. Έχουμε κάνα νέο γενικότερα για άλλες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2017 Μάλλον για 5/2 ή για 12/2 λιιιιγο υπομονή ακόμη να καθαρίσουν ταααααα ΧΙΟΝΙΑ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2017 Για που ομως, απο περιεργεια ερωτωμενος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Εγώ προτείνω να πάμε εδώ! http://www.apolimenipetra.gr/sigkrotima-oreinou-tourismou/apolimeni-petra/estiasi.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Ρε συ γιατρέ, σε όλη την Ελλάδα μιλούν για κρίση, απολύσεις κλπ κλπ. Στην ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ πέτρα θα πάμε να φάμε;;; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 ΟΙ προβλεψεις για τον καιρο το πρωτο 10ημερο του φλεβαρη ειναι καλες σε σχεση με το τι ισχυει τωρα. Η κυριακη 12/2 ειναι μια πιθανη ημερομηνια. Το μερος ειναι υπο σκεψη,καθε προταση ας (ξανα)γραφει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2017 Μέρος: Ορεινή Χαλκιδική (πχ Ταξιάρχη ή Πολύγυρο)Υ.Γ. 1Το αρχικό post λέει να προτίνει ο καθένας ότι θέλει και το βλέπουμε. Με αυτό υπόψιν, αν γίνει η κοπή όπου είναι να γίνει, τα διαδικαστικά (κλείσιμο μέρους-ταβέρνας κλπ κλπ) ποιος θα τα κανονίσει για το μέρος που προτάθηκε και επιλέχθηκε;Υ.Γ. 2Πρότινα ορεινή Χαλκιδική, γιατί θα με έψηνε πχ να βρούμε μια ωραία ταβερνούλα να κλείσουμε σε κάνα χωριό, να χει και το καφεδάκι του και το φαγάκι του, να μπορούν και οι υπόλοιποι της Βόρειας Ελλάδας να έρθουν καθότι γεωγραφικά είναι κάπου στη μέση της Μακεδονίας, οπότε να βολεύει αλλά και για τους πολλούς Θεσσαλονικείς να κάνουν τη βολτούλα τους και το τζέρτζελό τους, αλλά κυρίως γιατί τα τελευταία χρόνια που έρχομαι ανελλιπώς στην κοπή πίτας, δεν έχουμε πάει, ούτε έχουμε προτίνει κάτι προς τα εκεί.Έχουμε πάει Νομό Πιερίας, Νομό Σερρών (x2), Νομό Καβάλας, Νομό Κιλκίς που όλα είναι σχετικά προς το κέντρο της Βορείου Ελλάδος, γεωγραφικά, έτσι ώστε να βολεύει για τους περισσότερους, αλλά ποτέ προς Χαλκιδική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Η πιτα θα ειναι κεικ φετος. Ετσι για να το ξερετε. Οχι παντεσπανι οπως περσι. Το μερος μας ειναι αδιαφορο ουτως η αλλως τελευταια μας κοπη πιτας θα ειναι. Του χρονου θα την κανει την πιτα ο snow!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Γιατί ρε Πέτρο θα μας αφήσεις?Άσε ο snow τώρα θα μπει σε ΕΞΟΔΑ .......Τώρα για το μέρος μάλλον η Απολημένη πέτρα http://www.apolimenipetra.gr/sigkrotima-oreinou-tourismou/apolimeni-petra/estiasi.htmlείναι μια πιο ελκυστική λύση και ημερομηνία 12/2 ή 19/2 .... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2017 από τον ΑΛΛΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2017 Εεεεε ρε κόλλημα με τις απολύσεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zachs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Θα γίνει τελικά κοπή φέτος ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Μπα... Κατευθείαν για αρνί πάμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Μπα... Κατευθείαν για αρνί πάμεΚαλύτερα για μένα γιατί τον επόμενο μήνα θα είμαι off. Έσπασα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και είμαι με νάρθηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Και στο'πα ρε Γιαννη. Μην νευριαζεις που δεν παιρνει μπροστα το τρανσαλπ και το κλωτσας. Δεν ειναι λυση..... Να τωρα τι επαθες. Παρε ενα γιαμαχα να σωθεις!!! Χιχιχιχιχιχιχι!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Καλύτερα για μένα γιατί τον επόμενο μήνα θα είμαι off. Έσπασα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και είμαι με νάρθηκα.Θα σε πάρω εγώ με το κουτί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Δεν αργήσαμε πάντως. Πέρσι κόψαμε στις 6 Μαρτίου την πίτα στο Δασοχωρι μια μέρα με 17-20 βαθμούς. Έχει ακόμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Η αλήθεια είναι ότι αν γίνει τελικά τώρα στα κοντά, ούτε εγώ θα μπορέσω να ακολουθήσω. Αυτή τη στιγμή γράφω από το νοσοκομείο και αύριο πρωί πρωί μπαίνω για χειρουργείο. Θα μπορέσω να ξανακαβαλήσω λογικά σε 15-20 μέρες για τη δουλειά. Τον Τίγρη σε κάνα μήνα. Πάμε για κοπή τον Απρίλη; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Να καλοκαιριασει πρώτα και βλέπουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Περαστικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες