dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Θυμαμαι οτι λεγανε γι αυτους τους δυο οτι κλεψανε μια γρια και την πεταξανε κατω και την στειλανε νοσοκομειο και τους πιασανε εκεινη την ωρα και μετα ακολουθησε το συγκεκριμενο.Αν ισχυει αυτο εγω θα τους εκανα περισσοτερα και ας με λεγανε φασιστα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Θυμαμαι οτι λεγανε γι αυτους τους δυο οτι κλεψανε μια γρια και την πεταξανε κατω και την στειλανε νοσοκομειο και τους πιασανε εκεινη την ωρα και μετα ακολουθησε το συγκεκριμενο.Αν ισχυει αυτο εγω θα τους εκανα περισσοτερα και ας με λεγανε φασιστα. Αμ ο Αλεξης που ειχε πεταξει κοκα κολα στο περιπολικο; Αλλα τα ξεχνανε αυτα, δεν τα λενε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Δικτατορία θα είναι αν ξυλοφορτώσουν εσένα επειδή κατέβηκες σε πορεία να διεκδικήσεις τα δίκια σου. Επειδή έτσι γουστάρει το καθεστώς. Αν ομως το ξύλο το φάνε τα παραβατικά κωλόπαιδα-μπαχαλάκηδες, αυτό λέγεται επιβολή της τάξης. Οχι δικτατορία. Να ξέρουμε λιγάκι τι λέμε... Φυσικά και θα μπορούσε η αστυνομία να λύσει το πρόβλημα. Αλλά ως όργανο των κυβερνήσεων, έντονα πολιτικοποιημένο , δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει όπως πρέπει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γιατί κάθε φορά που πάει να το κάνει, σκάει τηλ. π.χ από τον Βούτση για να βγάλουν το γιο του έξω. Ωστε να τα ξανασπάσει κάποια άλλη στιγμή. Ομοίως και για άλλα μπουμπούκια...Τελευταία φορά που τσέκαρα ο στρατός κυκλοφορόύσε με όπλα και όχι με ασπίδες και γκλοπ....έχει τρομερή διαφορά από την αστυνόμευση. Και ναι αν κατέβουν τα ελληνικά στρατά δεν θα υπολογισουν το πλήθος αν είναι 20 μαλακιστήρια αναμεσα του...οπότε θα φαω ξύλο? κοντακιά? καμια σφάιρα? Και αυτό μαι μαν ειναι δικτατορία.Από την ώρα που θα πατήσει το πόδι του ο στρατός στο δρόμο για καταστολή ενω η χώρα δεν είναι σε κατάσταστη εμπόλεμη ή εκτακτης ανάγκης, το χάσαμε το παιχνίδι.....ζήτω ο ΣταλινοΧλίτερ. Δες το και αλλιώς....σήμερα θα κατέβει για τους μπαχαλάκηδες (δηλαδή έλεος....στρατός για 10 τσουρομπίλια γαμώ τα τσαρούχια των παππούδων μας), αύριο θα κατέβει για σένα, μεθαύριο για μένα...κτλ κτλ κτλ...και μιλάμε για το στρατό, όχι για το μπατσάκι της γειτονιάς, νομίζω ότι η διαφορά ειναι εμφανέστατη. Μπορούμε να βάλουμε και τίποτα άρματα μάχης στο δρόμο αντί για κλούβες να είμαστε πιο ασφαλείς ρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 10 ειναι οι μπαχαλακιδες μετρημενοι.οι υπολοιποι ειναι προβοκατορες και ασφαλιτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 καλα και αυτο μικρο παιδί, τι δουλειά είχε στα Εξάρχεια ? Αμ ο Αλεξης που ειχε πεταξει κοκα κολα στο περιπολικο; Αλλα τα ξεχνανε αυτα, δεν τα λενε.Ναι, αλλά για τη Μαρφιν δε λέτε τίποτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Δεν χρειάζεται να κατεβεί ο στρατός στους δρόμους αυτό που χρειάζεται είναι να αφήσουν την αστυνομία να κάνει την δουλεία της και επιτέλους να αρχίσουν να ισχύουν οι νόμοι, τα πράγματα είναι πολύ απλά αλλα ΄κάποιους μάλλον τους βολεύει αυτό το μπάχαλο που γίνετε κάθε τρείς και λίγο για αυτό και δεν αφήνουν να αλλάξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Ναι....... και μετά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2016 Ρε lavazutra έχεις πιαστεί από μια κουβέντα και την έχεις κάνει λάστιχο! Επίσης μάλλον πρέπει να βλέπεις πολλές αμερικάνικες ταινίες . Το σενάριο που έγραψες κάπου πρέπει να το χω δει αλλά δεν θυμάμαι ποιος έπαιζε πρωταγωνιστής...Το νόημα αδερφέ (φαντάζομαι αυτό ήθελε να πει και ο flying in a dream) είναι ότι χρειάζεται πιο αυστηρή τήρηση των νόμων και πιο δραστικά μέτρα για να υπάρχει τάξη και ασφάλεια.Στο κέντρο, δεν μιλάμε για απλώς 10 μπαχαλάκηδες όπως λες. Είναι πολύ περισσότεροι. Και η δράση τους δεν κοστίζει μόνο υλικά στην χώρα. Καλά είναι λοιπόν αυτά τα τσιτάτα για τανκς, δικτατορίες και φασίστες αλλά ακόμα καλύτερα θα είναι να ξέρουμε πότε πρέπει να τα λέμε και όχι να τους πετάμε τα μάτια έξω....Ενώ τώρα με κομαντάντε Τσίπρα και τον Γερμανό να είναι μέσα σου όποτε θέλει, είναι κερδισμένο το παιχνίδι ε? Οκ.... Ναι βλέπω πολλές έχω το free telly Και streamάρω......Επείδη δεν.....άλλο επιβολή του νόμου και μάζεμα των παρταλιών που έχουμε για αστυνομία και ηγεσία και άλλο το κατεβάζω το στρατο στους δρόμους να κάνει ότι δεν κάνουν οι άλλοι....δηλαδη πιο καραμπινάτο δικτατορία πεθαίνεις...τι επειδή δεν θα κάνει κουμάντο ο στρατηγάρας αλλά ο πρωθυπουργάρας το αλλάζει αυτό? Ναι δεν ειναι 10 τα τσουρομπλίλια...είναι 30...θες 50? θες 100? νομίζω έχουμε κάτι 1000αδες μπατσάκια στα εβερμπεστ αραγμένα....αλλά καλύτερα η στρατιωτική δράση γιατί θα έχει και κομμάντα ντούκια με φούμο και φουλ εξοπλισμο. Που κολλάει ο τσιπρας και ο γερμανός? Αυτοί σου φταίνε για τα χαλια μας? Γιατι εγω μια ζωή έτσι τα θυμάμαι...απλα κονομάγαμε και κάνα φράγκο και τσαπου μας όλα Καληνύχτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Είναι GIF έκδοση ρε για αυτό παίζει μόνο η σειρήνα...Anyway.... στο θέμα μας...Και οι μεν και οι δε ειναι ΓΤΠ. Οι περισσότεροι ειναι λίγο κομπλεξικοί αλλά δεν σημαίνει τσουβάλιασμα για όλους. Εχω πετυχύσει και τις 2 εκδόσεις και απο την μία βγάζεις το καπέλο και στην άλλη λες να σε κάνω ρε πούστη λίπασμα τώρα. Οι μπαχαλάκηδες...κλαιν πάνε να βγάλουν το άχτη τους γιατί η γάτα τους κατούρησε τον καναπέ. Τώρα το το κάνω για το καλο του κόσμου...ναι οκ και εγώ ειμαι ο σουπερμαν.Υπάρχει και ένας 3ος παράγωντας στην ιστορία...ο κόσμος....που έχει καταντήσει πιο αηδίά από όλους. Τους πολιτικάντηδες δεν τους πιάνω κάν....παίζουν πολύ ψηλά τα παλικάρια ειναι υπαράνω κάθε μέτρου συγκρισης/κριτικής Άντε να γίνει ο 3ος να τελειώσει η ιστορία πάλι να μονιάσουμε για καμιά 40αρα χρόνια μέχρι να ξανασκοτωθούμε για να έρθει ο 4ος σε καμιά 100στη χρονάκια. πολλα++++++++για την τελευταια παραγραφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Να κατεβει ο στρατος,να κατεβει η αστυνομια,να κατεβει και η πυροσβεστικη.Για να κανουνε τι?Να περικυκλωσουνε 50 νοματαιους.Και γιατι να κανουνε ολη αυτη τη φασαριας,για να τους μπουζουριασουνε?Μηπως δεν ξερουνε ποιοι ειναι ,που μενουνε και που συχναζουνε?Μην σπατε το κεφαλι σας,αυτοι που υποτιθετε οτι προσπαθουνε να τους πιασουνε,αν το κανουνε,θα εχουνε εναν λογο λιγοτερο να υπαρχουνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Ελάττωσε τις λίγο γιατί απ' ό,τι φαίνεται σε χαλάει.Φίλε δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι έγραψα παραπάνω. Συνεχίζεις να λες για στρατούς και δικτατορίες. Δεν πειράζει. Πάμε παρακάτω... Η αστυνομία φίλε μου θα κάνει καλά την δουλειά της όταν την αφήσουν. Αλλα και αν την αφήσουν είμαι σίγουρος ότι θα βγαίνουν μετά κάποιοι και θα κάνουν παρομοιώσεις με την χωροφυλακή της χούντας. Δεν πιανόμαστε από πουθενά!Οσο για το τελευταίο, ποιος νομίζεις ότι καθορίζει την πολιτική της χώρας εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια? Αν νομίζεις ότι αυτή η οικονομική κρίση δεν είναι τεχνητή αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε... καλοφόρετο το νέο μνημόνιο! Οπως και τα επόμενα. Μην βγαίνεις όμως μετά να γκρινιάζεις που θα είναι το πορτοφολάκι σου άδειο. Μπα μ'αρεσει να βλέπω, έχω γίνει τόσο καλός που προφητεύω τα σενάρια πλέον. Όχι δεν θα πάμε παρακάτω.....γιατί δεν είπα πουθενά να μην κάνει την δουλειά της η αστυνομία, ίσα ίσα που την κράζω γιατί ειναι για κλωτσές, αμόρφωτα, ανεκπαίδευτα βλαχαδερα για το σίγουρο μισθό στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, που απλά δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους ή απλά δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν την δουλειά τους. Μακάρι να την κάνουν, αλλά είναι τόσο σάπια στο σύνολο της που δεν....θέλει ριζική αποξήλωση και φρέσκους ανώθευτους αλλά το σενάριο δεν παίζει. Αλλά όταν μου λες οτι ΟΚ δεν πειράζει να κατεβει ο στρατός στο δρόμο για να κάνει την δουλειά της....ε τι σκατά? Σε χώρα που δεν υπάρχει πόλεμος, που δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη, θα κατεβεί ο στρατός με εντολή του Χ, είτε αυτός λέγεται Τσίπρας, είτε Κούλης, είτε Πάολα, στο δρόμο να "μαζέψει" τους ντεμέκ αναρχικούς και εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να το δεχτούμε; Μάλλον δεν έχεις πάει σε ξένες τριτοκοσμική χώρα (χωρίς καθεστώς χούντας) να δεις τι ετσί στρατός στο δρόμο..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Σκάσε εσύ. χαχαχααχχαχαχααχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Σκάσε εσύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2016 Οχι. Οχι στρατος, και η αστυνομια πολυ ειναι.Οταν κατι σε πολεμαει "απροσωπο", δεν το πολεμας "με προσωπο". Ζημειωμενος θα βγεις μιας και τα υπολοιπα κοπροσκυλα + ΜΜΕ + SJW θα πεσουν με τα μουτρα να σε φανε. Τροποι υπαρχουν, απλως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι πολλοι απο εκεινους που μπορουν να λυσουν το θεμα, εχουν αφησει τα παιδια τους "να ξεσκασουν και να κανουν την επανασταση τους" πισω απο μια κουκουλα. Και η λυση δεν θα ειναι τοσο "αθωα" οσο μια προσαγωγη στο τμημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Υ.Γ Αν παρουσιαστει ανάγκη , μαντεψε ποιον θα φωναξεις να ερθει. Yeap that's right. Αυτους που κραζεις....Η δουλειά της αστυνομίας αυτή ειναι...να προστατευει τον πολίτη και να επιβάλει τον νόμο. Και ναι όταν εχω ανάγκη τους καλώ και εννοείται ότι δεν θέλω να εξαφανιστούν. Εχεις μπερδέψει κάτι...δεν με ενοχλεί η ύπαρξη της, με ενοχλεί η εικόνα, η δομή και οι πράξεις της στο ποσοστό της, για αυτό τους κράζω.Εσύ είσαι χαρούμενος από την σύσταση, την λειτουργεία, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα και την ηθική της αστυνομίας μας? Αν ναι οκ πάω πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Υ.Γ Αν παρουσιαστει ανάγκη , μαντεψε ποιον θα φωναξεις να ερθει. Yeap that's right. Αυτους που κραζεις....Η δουλειά της αστυνομίας αυτή ειναι...να προστατευει τον πολίτη και να επιβάλει τον νόμο. Και ναι όταν εχω ανάγκη τους καλώ και εννοείται ότι δεν θέλω να εξαφανιστούν. Εχεις μπερδέψει κάτι...δεν με ενοχλεί η ύπαρξη της, με ενοχλεί η εικόνα, η δομή και οι πράξεις της στο ποσοστό της, για αυτό τους κράζω.Εσύ είσαι χαρούμενος από την σύσταση, την λειτουργεία, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα και την ηθική της αστυνομίας μας? Αν ναι οκ πάω πάσο. Αυτό το οποίο μερικοί κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε είναι οτι η αστυνομία δεν είναι μια έννοια αόριστη ούτε είναι ένα θεόσταλτο δώρο που μας κάνει και χάρη. Πληρώνεται απο εμάς, είμαστε εργοδότες, και ως τέτοιοι έχουμε απαιτήσεις. Και φυσικά και όταν δεν κάνει καλά τη δουλειά της θα την κράξουμε. Πόσο πιο απλό?Να σου γράψω για την τελευταία μου "ανάγκη" Roadrash? Πρίν 2 μέρες. Συνοπτικά, nuntius πάει για ψώνια, αντιλαμβάνεται νταγλαρά να τραβολογάει μια κυρία (τη σύζυγό του) στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, τη ρωτά αν θέλει βοήθεια, του απαντά με κλάματα οτι "ναι", nuntius στέλνει νταγλαρά για βρούβες σπίτι του με τη μαγκιά του καταρακωμένη, βάζει κυρία στο μαγαζί για να ηρεμήσει και καλεί μαζί με το προσωπικό την αστυνομία. Η οποία ήρθε μετά απο 1 ώρα. Η απάντηση της αγαπημένης σου αστυνομίας σε μια γυναίκα που την κακοποιεί ο άντρας της ξέρεις ποιά ήταν? "Να βρείτε τρόπο να πάτε μόνη σας ή σήμερα ή αύριο στο αστυνομικό τμήμα να κάνετε μήνυση. Εμείς δεν είμαστε ταξί. Απλά καταγράφουμε το περιστατικό" [aka: θα περπατήσετε πέμπτη βράδυ 21,00 η ώρα για 2 χλμ με τα πόδια στους 7 βαθμούς μόνη σας για να πάτε στο στυνομικό τμήμα]. "Να έχετε και την ταυτότητά σας μαζί." [aka: Να πάτε απο το σπίτι πρώτα, να πείτε στο σύζυγο "μισό, παίρνω την ταυτότητα να πάω να σου κάνω μήνυση και ξανάρχομαι" και να πάτε. Σιγά μην σας ξαναδείρει.]Αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ λοιπόν γιατί τους κράζουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 συγνωμη λιγο,ετσι για την ιστορια και να μην περασει στο ντουκου να βαλω αυτο 2 λεπτακια...http://tvxs.gr/news/internet-mme/otan-oi-anarxokommantos-trolaroyn-ta-mme συνεχιστε παρακαλω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Να μιλήσουμε και λίγο ανοιχτά? Σε πόσες πορείες έχεις πάει να διεκδικήσεις τα δίκια σου (πράγμα θεμιτό, κατά τα λεγόμενά σου νωρίτερα, αν δεν κάνω λάθος)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Να μιλήσουμε και λίγο ανοιχτά? Σε πόσες πορείες έχεις πάει να διεκδικήσεις τα δίκια σου (πράγμα θεμιτό, κατά τα λεγόμενά σου νωρίτερα, αν δεν κάνω λάθος)?με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Είναι λογικό σε μια πορεία διαμαρτυρίας οι μπαχαλάκηδες να βρούνε αφορμή να τα σπάσουν και φυσικά να διαλυθεί το πλήθος που μαζεύτηκε , μάλλον βολεύει αυτή η κατάσταση για πολλούς και για διάφορους λόγους. Φανταστείτε να μαζευτούν 4000-5000 χιλιάδες άτομα ή και παραπάνω να κάνουν μια πορεία χωρίς να γίνει το παραμικρό και μετά να την πέσουν στο σύνταγμα και να μείνουν εκεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, πέστε μου μια κυβέρνηση που αντέχει τέτοια κατάσταση? με αυτά που γίνονται στις πορείες στην Ελλάδα κανένας πολιτικός δεν συγκινείτε και δεν τις παίρνει στα σοβαρά γιατί από την αρχή ξέρει ότι σε δυο-τρείς ωρες αυτοί που πραγματικά θέλουν να διεκδικήσουν κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση θα τρέχουν για να σωθούν από τα δακρυγόνα και τις πέτρες οπότε δεν τρέχει και τίποτα. Η άποψή μου είναι ότι και αυτό είναι ένας από τους λόγους που ΄δεν θέλουν να πιάσουν κανέναν από τους ταραξίες, αν αυτοί που δημιουργούν προβλήματα θέλουν πραγματικά να δώσουν ένα ισχυρό χτύπημα στις κυβερνήσεις στη εξουσία η όπως αλλιώς λέγονται αυτοί που δεν γουστάρουν ας τους κάνουν την έκπληξη μια φορα και σε μια πορεία με αιτήματα από κάποια κοινωνική ομάδα να μη καταστρέψουν τίποτα και να μην δοθεί καμία αφορμή να τους διαλύσουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2016 Δεν ξέρω τι νόημα έχει να στο απαντήσω αυτό. Ψαχνεις να βρεις για "αγωνιστομετρο"? Είναι σαν να μου λες να τις βγάλουμε έξω για να τις μετρήσουμε. Anyway, έχω κατέβει σε αρκετές πορείες με σχεδόν όλες να καταλήγουν με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή ντου από μπαχαλακηδες > μολωτοφ> δακρυγόνα> σχολασμα ο γάμος. Καθόλου αγωνιστόμετρο. Αν όντως λοιπόν κατέβηκες σε αρκετές και είδες αυτό που λές τότε ουδείς λόγος να συζητάμε. Εγώ άλλα είδα και έζησα όλα αυτά τα χρόνια και επειδή κανένας δεν μπορεί να μου αλλοιώσει αυτά που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου τότε μάλλον πήγαμε σε διαφορετικές πορείες.με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Είναι λογικό σε μια πορεία διαμαρτυρίας οι μπαχαλάκηδες να βρούνε αφορμή να τα σπάσουν και φυσικά να διαλυθεί το πλήθος που μαζεύτηκε , μάλλον βολεύει αυτή η κατάσταση για πολλούς και για διάφορους λόγους. Φανταστείτε να μαζευτούν 4000-5000 χιλιάδες άτομα ή και παραπάνω να κάνουν μια πορεία χωρίς να γίνει το παραμικρό και μετά να την πέσουν στο σύνταγμα και να μείνουν εκεί μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, πέστε μου μια κυβέρνηση που αντέχει τέτοια κατάσταση? με αυτά που γίνονται στις πορείες στην Ελλάδα κανένας πολιτικός δεν συγκινείτε και δεν τις παίρνει στα σοβαρά γιατί από την αρχή ξέρει ότι σε δυο-τρείς ωρες αυτοί που πραγματικά θέλουν να διεκδικήσουν κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση θα τρέχουν για να σωθούν από τα δακρυγόνα και τις πέτρες οπότε δεν τρέχει και τίποτα. Η άποψή μου είναι ότι και αυτό είναι ένας από τους λόγους που ΄δεν θέλουν να πιάσουν κανέναν από τους ταραξίες, αν αυτοί που δημιουργούν προβλήματα θέλουν πραγματικά να δώσουν ένα ισχυρό χτύπημα στις κυβερνήσεις στη εξουσία η όπως αλλιώς λέγονται αυτοί που δεν γουστάρουν ας τους κάνουν την έκπληξη μια φορα και σε μια πορεία με αιτήματα από κάποια κοινωνική ομάδα να μη καταστρέψουν τίποτα και να μην δοθεί καμία αφορμή να τους διαλύσουν."Πριν από μερικούς μήνες, το Πεντάγωνο δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο ουσιαστικά περιγράφει το νέο δόγμα για τον έλεγχο των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Αν και προοριζόταν αποκλειστικά για σπουδαστές της σχολής Κοινών Ειδικών Επιχειρήσεων του Πενταγώνου, η δεκάλεπτη ταινία ήρθε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα Intercept.Στην εισαγωγή του βίντεο μαθαίνουμε ότι «μέχρι το 2030 οι αστικές περιοχές αναμένεται να αυξηθούν κατά 1,4 δισεκατομμύριο κατοίκους – σχεδόν στο σύνολό τους στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το 60% των κατοίκων θα ζουν σε πόλεις στις οποίες θα αντιστοιχεί το 70% του παγκόσμιου ακαθάριστου προϊόντος. Το αστικό τοπίο θα είναι ο τόπος όπου θα συγκεντρώνονται οι δυνάμεις της αστάθειας, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι το 2030 το 60% των κατοίκων των πόλεων δεν θα έχουν κλείσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους».Η φαινομενικά ουδέτερη περιγραφή αρχίζει σύντομα να διανθίζεται με εικόνες συγκρούσεων ανάμεσα σε διαδηλωτές και την αστυνομία , όπου βλέπουμε και φωτογραφίες αναρχικών αλλά και συνδικαλιστών από την Αθήνα!Σε μια πόλη δέκα εκατομμυρίων, ακόμη και αν έχεις την υποστήριξη του 99% του πληθυσμού, το υπόλοιπο 1% αντιστοιχεί σε απειλή 100.000 ατόμων."Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=gEPdOZbyzbwΠηγή: http://nea.allnewz.gr/?p=34834 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες