Jump to content
Apisteftos

Ζωντανή Συζήτηση Δεκερμβ... Δεκεβρ... Δεκεμβρίου '16

Recommended Posts

Και εγώ παρών με θερμοκρασία -7! Παγοδρόμιο είναι όλη η Αλεξανδρούπόλη, τρως φέτα με το παραμικρό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρααααα  

Που 'σαι ρε Αντών' ;

Και τα υπόλοιπα παιδιά.Για πείτε,για πείτε ; Όλα καλά ;

Εεεεε Μανώλη..... Τι κάνεις αγορίνα?? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια και θυμηθήκαμε όλα τα παλιά :laugh: (παιδιά και γεγονότα), πού είναι εκείνος ο νεαρούλης που γούσταρε τρελά την ανηψιά μου την τραγουδίστρια? :serenade: Έχει εξαφανιστεί καιρό. Πωπω, δε θυμάμαι nickname. :wacko: Για εμφανίσου. :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια και θυμηθήκαμε όλα τα παλιά :laugh: (παιδιά και γεγονότα), πού είναι εκείνος ο νεαρούλης που γούσταρε τρελά την ανηψιά μου την τραγουδίστρια? :serenade: Έχει εξαφανιστεί καιρό. Πωπω, δε θυμάμαι nickname. :wacko: Για εμφανίσου. :pimp:

Εγώ ήμουν. Για δώσε info

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήμουν. Για δώσε info

Άσε ρε λαμόγιο εσύ. :biggrin: Είπαμε δε θυμάμαι ποιό παλικαράκι είναι  :wallbash: (εδώ τό 'χω που λένε, αλλά δε μού 'ρχεται) :laugh: αλλά δε μπερδεύομαι και τόσο...... :tongue:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα mybikers!

Εεεεε Μανώλη..... Τι κάνεις αγορίνα?? 

Γειααά! Καλά είμαι! Εσύ ;

Εδώ,με το cbfάκι ακόμα.Σταθερή αξία! :crazy:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γατάκι είσαι ακόμα Χονδαίος ή αμάρτησες ?:2funny:

Καλημέρα παίδες και παιδούλες ! 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου θείε Σάββα! :biggrin:

Ακόμα Χονταίος!!! Αλλά το έχω παραμελήσει λίγο το cbfάκι.Ακόμα να το πάω για σέρβις να φανταστείς... (ναι,απο τότε που έψαχνα για συνεργείο,ακόμα να το πάω) :blush:

Εσύ θείε Σάββα καλά είσαι ; Σουπερνάτσουραλ βλέπεις ή το σταμάτησες ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου θείε Σάββα! :biggrin:

Ακόμα Χονταίος!!! Αλλά το έχω παραμελήσει λίγο το cbfάκι.Ακόμα να το πάω για σέρβις να φανταστείς... (ναι,απο τότε που έψαχνα για συνεργείο,ακόμα να το πάω) :blush:

Εσύ θείε Σάββα καλά είσαι ; Σουπερνάτσουραλ βλέπεις ή το σταμάτησες ;

Μια χαρά είμαι Μανωλάκη δόξα τον Θεό και βολτάρω κανονικότατα με λίγη ρέγουλα τώρα που χειμώνιασε.

Κάντου μόνος σου βρε σέρβις σιγά τα πολλά που θέλει.

Κανονικότατα 12ο κύκλο βλέπω τώρα, τα καλά δεν σταματάνε ποτέ κάτι σαν τα Χόντα δηλαδή..:2funny:

Αφιερωμένη Μανωλιό : 

5o9QWS8Qp97Kh_YoOPv7nzmnd7RwYwsd8BXvkkZ8

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 'γω,μην φανταστείς,δεν κάνω πολλές βόλτες.Λίγο η δουλειά,λίγο ο καιρός,δεν προλαβαίνω...

Για το σέρβις,χμμμ,δεν ξέρω.Τα βασικά,ναι,τα μπορώ (λάδια κτλ) αλλά θέλουν τσεκάρισμα και οι βαλβίδες και άλλα τέτοια πραγματάκια που δεν θέλω να βάλω χέρι. :unsure:

Αλλά όταν θα το πάω,μάλλον θα περάσω απο αυτόν που μου είχες προτείνει. :happy:

Και 'γω βλέπω ακόμα σουπερνάτσουραλ (!!!),αν και έχω αφήσει κάνα-δυό επεισόδια.Όταν προλάβω όμως,θα τα δω!

Τώρα που είπαμε για σουπερνάτσουραλ,που είναι και ο Μάκης,να τον πρήξω ; :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Πετράν αυτή η ζωντανή που άνοιξες με πήγε 4-5 χρόνια πίσω.

Από τον κόσμο της και από τα γραπτά.:cool::smoke:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 'γω,μην φανταστείς,δεν κάνω πολλές βόλτες.Λίγο η δουλειά,λίγο ο καιρός,δεν προλαβαίνω...

Για το σέρβις,χμμμ,δεν ξέρω.Τα βασικά,ναι,τα μπορώ (λάδια κτλ) αλλά θέλουν τσεκάρισμα και οι βαλβίδες και άλλα τέτοια πραγματάκια που δεν θέλω να βάλω χέρι. :unsure:

Αλλά όταν θα το πάω,μάλλον θα περάσω απο αυτόν που μου είχες προτείνει. :happy:

Και 'γω βλέπω ακόμα σουπερνάτσουραλ (!!!),αν και έχω αφήσει κάνα-δυό επεισόδια.Όταν προλάβω όμως,θα τα δω!

Τώρα που είπαμε για σουπερνάτσουραλ,που είναι και ο Μάκης,να τον πρήξω ; :tongue:

Ναι ρε συ πούναι το σφηγκάκι ?

Χάθηκε...

Για βαλβίδες τράβα στο Χρήστο καλύτερα Μανώλη.

Ρε Πετράν αυτή η ζωντανή που άνοιξες με πήγε 4-5 χρόνια πίσω.

Από τον κόσμο της και από τα γραπτά.:cool::smoke:

Κάτσε ζεσταινόμαστε τώρα σειρούλα θα επανέλθουμε δριμύτεροι ή Δημήτριοι που λέει κάποια ψυχούλα...:2funny:

Ρε παιδιά πείτε μας και μας για service Honda :laugh:

Πολλά καλά όχι μόνο ένα, Παπαγεωργίου Αθήνα, Καραγεώργος Μεταμόρφωση.Διαλέγεις και παίρνεις εχθρέ του μπετζινά...:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά καλά όχι μόνο ένα, Παπαγεωργίου Αθήνα, Καραγεώργος Μεταμόρφωση.Διαλέγεις και παίρνεις εχθρέ του μπετζινά...:2funny:

Μακριά είναι αλλά από το να πάω στον άλλον τον μπουφέα που πήγα καλύτερα. Από δω και πέρα με δικά μου λάδια μόνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακριά είναι αλλά από το να πάω στον άλλον τον μπουφέα που πήγα καλύτερα. Από δω και πέρα με δικά μου λάδια μόνο!

Τι λαδάκι του βάζεις ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λαδάκι του βάζεις ?

10w-30 με specs Jaso MB.

Και αυτός μου έβαλε 5w-50 με Jaso MA2. Και από ποσότητα άστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10w-30 με specs Jaso MB.

Και αυτός μου έβαλε 5w-50 με Jaso MA2. Και από ποσότητα άστο...

Σωστός και αυτό πρέπει και στον κινητήρα και στην τελική μετάδοση γιαυτό σε ρώτησα.

Σώπα βρε συ...ΜΑ-2 ...εντάξει δεν ξέρουν τι τους γίνεται και από ιξώδες άντε 10-40 το πολύ αλλά 5-50...αυτά να τα ρωτάτε πριν παιδιά όλοι σας προσέχετε γιατί συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αλλά ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ κανείς δεν θα σας πει όχι πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός και αυτό πρέπει και στον κινητήρα και στην τελική μετάδοση γιαυτό σε ρώτησα.

Σώπα βρε συ...ΜΑ-2 ...εντάξει δεν ξέρουν τι τους γίνεται και από ιξώδες άντε 10-40 το πολύ αλλά 5-50...αυτά να τα ρωτάτε πριν παιδιά όλοι σας προσέχετε γιατί συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αλλά ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ κανείς δεν θα σας πει όχι πιστεύω.

Και σκέψου από τον Σαρακάκη μου τον πρότειναν. Εννοείται εκείνο το ΣΚ τα ξανάλλαξα μόνος μου φυσικά. Και η κλασική απάντηση για τα λάδια ήταν "τα 10-30 τα καίει, να εδώ (είχε ένα ανοιχτό μοτερ από PCX) δεν τα κοιτούσε, του τα έκαψε και κόλλησε" ναι, η Honda δεν ξέρει και ξέρεις εσύ καλύτερα να ουμε γιατί είσαι μαστοράτζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σκέψου από τον Σαρακάκη μου τον πρότειναν. Εννοείται εκείνο το ΣΚ τα ξανάλλαξα μόνος μου φυσικά. Και η κλασική απάντηση για τα λάδια ήταν "τα 10-30 τα καίει, να εδώ (είχε ένα ανοιχτό μοτερ από PCX) δεν τα κοιτούσε, του τα έκαψε και κόλλησε" ναι, η Honda δεν ξέρει και ξέρεις εσύ καλύτερα να ουμε γιατί είσαι μαστοράτζα

καλησπερα παιδια..πραγματικα το θεμα σε παει χρονια πισω..χαχα

αυτο που παντα εχουν ενα μοτερ που καποιος δεν το προσεχε και το εκαψε δεν το εχω καταλαβει.. χει συμβει ηδη σε 3 διαφορετικα συνεργεια..λες και το μοτερ το εχουν εκει μονο και μονο για αυτο!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καίει σταγόνα και μετά λόγου γνώσεως αφού το 125άρι το παίρνω και εγώ από την κόρη μου και έχω και βαρύ χεράκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καίει σταγόνα και μετά λόγου γνώσεως αφού το 125άρι το παίρνω και εγώ από την κόρη μου και έχω και βαρύ χεράκι.

Εγώ το ξέρω. Σιγά μην έκαιγε. Τι είναι, τίποτα απ' αυτά που βγάζουν οι Ευρωπέη;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το ξέρω. Σιγά μην έκαιγε. Τι είναι, τίποτα απ' αυτά που βγάζουν οι Ευρωπέη;

Μπερδεύτηκαν...:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.