okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Πριν δύο χρόνια, όταν άλλαξα για πρώτη φορά λάστιχα, μου είπε ο λαστιχάς πως ο ατέρμονας του κοντέρ είναι φαγωμένος κι όταν το ξαναμοντάρει στο τροχό, μπορεί να μη δουλεύει το κοντέρ.τελικά δούλεψε!προχτές που πήγα στο γνωστό SuperMarket του Περιστερα για νέα λάστιχα, αφού με υποδέχθηκαν με ευγένεια, τους είπα πως έχω αυτό το πρόβλημα και να το προσέξουν. "Μάλιστα, βεβαίως"."Πόση ώρα θα κάνουμε πάνω-κάτω γιατί έχω φύγει απ'τη δουλειά?" Ρωτάω."Μισή ωρίτσα", απαντά. Μάλιστα τότε!.Όταν ένας ανέβασε το μηχανάκι στη ράμπα και πήγε να βγάλει το μπροστινό τροχό, κι αφού δε του είχε πει κανείς τίποτα (!), του το λέω γω. ΠΠΡΟΣΕΞΕ!Εντάξει μου λέει και προχωράει. Έρχεται ο δεύτερος το πιάνει και κάνει μια και βγάζει το μπροστινό τροχό πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε. Μου δείχνει τον ατέρμονα και του γνέφω ΟΚ. Έρχεται και τρίτος και βάζει τη ρόδα. Ποίος τη χάρη μου. τρία άτομα πάνω στο Sherpἀκι!!Τελειώνει μετά από μιάμιση ώρα!!! και πάω να πάρω το μηχανάκι και φέυγοντας, ανακαλύπτω πως δεν έχω κοντεεεερ!!Πάω στη δουλειά μου αργοπορημένος και παίρνω τηλέφωνο.Μίλησα κατευθείαν με τον (Αλβανό - έχει σημασία για αργότερα) τεχνίτη Αλέξανδρο:"Μάστορα δε δουλεύει το κοντέρ, σας είπα να προσέχετε"."Το ξέρω πως δε δουλεύει, αφού έχει σπάσει, δε σου το έδειξα και σου είπα ότι έχει σπάσει και μου πες ότι το ξέρεις??""Είχαμε ρε μάστορα αυτό το διάλογο εμείς οι δύο??".και θυμήθηκα που μου το έδειξε κι έγνεψα.Του λέω, ότι δε κατάλαβα ότι αυτό μου είπες και ότι πριν το κοντέρ δούλευε και σας είχα πει να προσέχετε και δε προσέξατε."Εγώ σου απέδιξα πως και γιατί δε δουλεύει το κοντέρ, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δούλευε??"Πρώτο εγκεφαλικό!! Και πρέπει να σου αποδείξω ότι δούλευε?? Τότε γιατἰ σου είπα να προσέχεις??Και κει τον ακούω: "πάρτε τον δε μπορώ να συνεννοηθώ μ'αυτό το πελάτη".Και μου δίνουν τον Μουσάτο που με υποδέχθηκε.Μου λέει ναι, συγνώμη, το παιδί δε ξέρει ακόμα καλά Ελληνικά!!!Δεύτερο εγκεφαλικό!Έλα από δω να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Θα πάω σήμερα!Ο μάστορας που με έστειλε με άκουσε μέσα στη τσαντίλα κι έπεσε απ'τα σύνεφα.Θα πάω κι από κει μετά!Ο χρόνος μου είναι κάτι λιγότερο από λίγος γι'αυτές τις μ@λ!@κ13ς.Μακριά από τον τύπο αυτό, καλύτερα 20 Ευρώ παραπάνω και να σου φέρονται σαν άνθρωπο!Συγνώμη για το σεντόνι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Αφου ο χρονος ειναι λιγος...γιατι απλα δεν αλαζεις εναν ατερμονα στον μηχανικο σου να ξεμπερδευεις!!!!!!!!!! και αν σε αφηνε απο ατερμονα κοντερ στην μεση του πουθενα τι θα εκανες?? (πλακα κανω) Εγω απο την πλευρα μου σου ευχομαι μονο τετοια προβληματα να εχεις με το μηχανακη σου...και να μην σκας για χαζομαρεςκαλες Βολτες!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Το ανταλλακτικό κοστίζει 311 (τιμή από Kawasaki), είναι κοντέρ ψηφιακό!Και εντέλει, ελπίζω να γίνει κάτι με το παράπονό μου (χλωμό), και ο επόμενος (όχι εγώ, πάντως) να είναι πιο τυχερός και να του φερθούν πιο σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Τι ατέρμονας έχει 311 ευρώ;;;;;;; Βάλτο μια φωτο να το δούμε, ή πες μοντέλο μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Πριν δύο χρόνια, όταν άλλαξα για πρώτη φορά λάστιχα, μου είπε ο λαστιχάς πως ο ατέρμονας του κοντέρ είναι φαγωμένος κι όταν το ξαναμοντάρει στο τροχό, μπορεί να μη δουλεύει το κοντέρ.τελικά δούλεψε!και μετα απο 2 χρονια ΔΕ δουλεψε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Το ανταλλακτικό κοστίζει 311 (τιμή από Kawasaki), είναι κοντέρ ψηφιακό!Και εντέλει, ελπίζω να γίνει κάτι με το παράπονό μου (χλωμό), και ο επόμενος (όχι εγώ, πάντως) να είναι πιο τυχερός και να του φερθούν πιο σωστά.με ντιζα δεν ειναι? δεν νομιζω να εχει σημασια αν ειναι ψηφιακο η οχι , εισαι σιγουρος οτι αυτο που θελει αλλαγμα εχει 311 ευρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Μιας και δεν έχω κέφι για δουλειά στον ταινιολειαντήρα, ας καυλαντίσω εδώ. Διαπίστωση Α: υπάρχει χαλασμένος ατέρμονας (αλήθεια τι ακριβώς είχε και χαρακτηρίστηκε χαλασμένος, ξέρουμε?) από τον πρώτο που αλλάζει λάστιχα και δηλώνει ότι ΙΣΩΣ το δέσει και δε δουλεύει το κοντέρ. Τελικά δούλεψε κι όλα καλά. Πας σε αυτόν τώρα, το ενημερώνεις (κατά τα λεγόμενά σου για την κατάσταση) κι όταν τελικά το δένει το μηχανάκι, το κοντέρ δε δουλεύει. Λες βέβαια ότι τους ειδοποίησες σχετικά και δεν το πρόσεξαν όπως θα ήθελες. Α, έκαναν και 1.30 ώρα να σου αλλάξουν λάστιχα ενώ σου είχαν πει 30 λεπτά. Για μένα θα έπρεπε να λες πάλι καλά που ενώ ήξερες ότι ο ατέρμονας σου είναι χαλασμένος, κράτησε όσο κράτησε και γλίτωσες τότε τα 311€. Αν δεν εμπιστευόσουν να στο λύσουν εκεί που πήγες λόγω του προβλήματος που είχε, ας το έλυνες μόνος σου για να πάρεις και την ευθύνη. Όταν κάτι είναι χαλασμένο και πας να το φορτώσεις στον άλλο ότι στο χάλασε για να στο πληρώσει (έτσι ερμηνεύω το "Και εντέλει, ελπίζω να γίνει κάτι με το παράπονό μου (χλωμό),") στο χωριό μου το λένε πουστιά. Όταν το προηγούμενο ποστ σου εδώ είναι 2 Φεβρουαρίου και ποστάρεις ξανά μόνο και μόνο για να κράξεις ένα μαγαζί γιατί "στην έφερε" ενώ δεν τον ενημερώνεις για αυτό ώστε να απαντήσει τουλάχιστον στις εντυπώσεις που δημιουργεις, με στόχο και σκοπό να τον βλάψεις, στο χωριό μου το λένε μπινιά. Τον "τακτοποίησες" και στα άλλα φόρα ή δεν πρόλαβες? 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Αφού ο ατέρμονας ήταν φθαρμένος από την προηγούμενη αλλαγή ελαστικών, και μάλιστα με την διαπίστωση του τότε τεχνικού ότι μπορεί να μη δουλέψει μετά τη συναρμολόγηση υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες στο διάστημα που ακλούθησε μέχρι την επομένη αλλαγή ελαστικων μετά από 2 χρόνια η φθορά του να είχε προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε μετά το λύσιμο για την αφαίρεση του τροχού να μην ήταν δυνατόν να μονταριστεί ξανά με επιτυχία, και να μην είναι φταίξιμο του τεχνίτη. Είναι μια λογική παράμετρος αυτή θα έλεγα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Πριν κλειδωθεί, να ρωτήσω εγώ τι είναι ο ατέρμονας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Και γω μια φορα ειχα παει σε ενα μαστορα το παπι για αλλαγη λαδιων και μετα λυπης μου ανακαλυψα οτι το μηχανακι απο τοτε αρχισε να καιει λαδια... Οταν πηγα πισω τον ερωτησα ¨τι εκανες ρε μαστορα και το μηχανακι καιει λαδια?¨ και μου απαντησε μονο οτι εβαλε λαδια..Η ιστορια αυτη ειναι πλαστη γιατι παντα φροντιζω να εχει λαδια το μηχανακι μου αλλα οντως δεν ειναι σωστο να φορτωνουμε σε αλλους τις δικες μας αμαρτιες, σαν να εδωσες σε καποιον ενα ραγισμενο τζαμι και του πες να το πεταξει κατω χωρις να σπασει, γινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πριν κλειδωθεί, να ρωτήσω εγώ τι είναι ο ατέρμονας;Είναι ένα εξάρτημα που διαβάζει την περιστροφή του τροχού, και δίνει κίνηση σε μια ντίζα, η οποία πάει στο κοντέρ.Ανάλογα πόσο γρήγορα γυρίζει ο τροχός, τόσο γυρίζει και η ντίζα, και έτσι έχεις ένδειξη στο ταχύμετρο.Ουσιαστικά είναι ένα καβούκι, που μέσα του έχει δύο γρανάζια, ένα παράλληλο με τον τροχό, και ένα κάθετο συνήθως σαν κοχλίας που περιστρέφεται από το πρώτο και δίνει κίνηση στην ντίζα.Πρόκειται για πιο παλιά τεχνολογία που τείνει να εξαφανιστεί στις σύχρονες μοτοσυκλέτες, και παραμένει μόνο σε πιο φτηνές μικρές μοτοσυκλέτες και παπάκια. Οι σύχρονες μοτό, έχουν αισθητήρα ηλεκτρονικό, που δίνει πια ηλεκτρικό σήμα στο κοντέρ, ούτε ντίζες, ούτε τπτ. Μια εναλλακτική μορφή είναι κι ο ατέρμονας που πάλι δίνει κίνηση σε ντίζα, αλλά ΔΕΝ είναι προσαρμοσμένος στον τροχό, αλλά στο γρανάζι κίνησης της αλυσίδας, στο καπάκι δλδ του γραναζιού. Κι αυτό στην ουσία το ίδιο πράγμα κάνει. Οι ατέρμονες, με τα χρόνια, τρώγονται τα δόντια στα γρανάζια τους, τρώγονται τα αξονάκια, τρώγονται οι ''φωλιές'' των αξόνων των γραναζιών, και δεν δίνουν κίνηση στην ντίζα. Μερικοί μάλιστα έχουν πλαστικά γρανάζια, και θεωρούνται σχεδόν αναλώσιμο είδος το γραναζάκι τους.Οι τιμές στην αγορά μεταχειρισμένων, που είχα πάρει μια φορά για ZXR400L ήταν της τάξεως 30 ευρώ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 αν ηταν φθαρμενος-ετοιμος να διαλυθει ο ατερμονας, τι ακριβως δηλαδη θα επρεπε να κανει ο υπαλληλος ωστε να προσεξει?αν ηταν απο αυτος που βαλανε πιο πανω στη φωτο και στον εδωσε πισω κομμενο στη μεση τοτε οκ, αλλα δε νομιζω να ειναι ετσι σωστα? μπορει οντως να κοστιζει τοσο ο γνησιος στην kawasaki. καποτε θα χαλανε εντελως ομως θεμα χρονου ηταν πιστευω.κοιτα σε μεταχειρισμενα και σε καταστηματα με ανταλλακτικα για μοτο, ισως βρεις κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Νομίζω είσαι υπερβολικός. Δεν έχω την καλύτερη γνώμη για το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά αυτά που αναφέρεις δεν τα βλέπω σαν κάποια απαράδεκτη συμπεριφορά από μέρους τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasosbmw 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Εγώ γι αυτό έχω κόψει τα δήθεν επώνυμα και όλο ειδικούς μαγαζιά. Την έχω πατήσει κι εγώ. Στην F800 που είχα πριν, μετά την αλλαγή ελαστικών, την επόμενη μέρα πλάκα το μπροστινό, ενώ σχολούσα από δουλειά. Την πάω στον κλασικό λαστιχά που πάω το αυτοκίνητο.Είχε μετακοινηθεί η φακαρόλα κι έφαγε ολη την σαμπρέλα. Από τότε έκοψα αυτούς τους δήθεν ειδικούς λαστιχάδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Γενικοτερα ειναι μια ατερμονη συζητηση αυτη που γινεται 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Για ενα αμφιλεγομενο αιτιο ,να βγεις να κραξεις ,ελαφρα τη καρδια , δημοσια ενα επαγγελματια που εξυπηρετει καλα τοσο κοσμο ,τοσα χρονια ,ειναι τουλαχιστον αδικο.Απο την αλλη μερια ποτε δεν θα βγεις να αναφερεις τις καλες υπηρεσιες που σου παρεχουν ,καθως τις θεωρεις αυτονοητες.Δυστυχως παντα αυτο θα συμβαινει.http://www.mybike.gr/forums/topic/69663-η-τεχνη-του-να-εισαι-επαγγελματιας/Μακρ.Γιαννης θειος Ωριωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2016 "Εγώ σου απέδιξα πως και γιατί δε δουλεύει το κοντέρ, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δούλευε??"Ανεξαρτητα απο το αν παλαιοτερα εδειξε επαγγελματικοτητα την αναρμοστη συμπεριφορα δεν την επιβραβευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 ας πω κ γω την προσωπικη μου εμπειρια. στο προηγουμενο μηχανακι λιγο πριν το πουλησω αλλαξα λαστιχα. η τιμη φανταστικη. κλεινουμε ραντεβου. συγκεκριμενη ωρα. τα λαστιχα περαστικαν 5 ωρες μετα. τελος παντων.το μηχανακι ομως αρχισε να κουναει. παω μετα απο 2 μερες. αφου ειχε βρεθει αγοραστης. ααα δεν γινετε. πρεπει να κλεισεις ραντεβου. σημειωση. μενω 20 χλμ μακρια. κλεινω ραντεβου την επομενη στης 10 παρα. το μηχανακι το ανεβασε στιν ραμπα 4 ωρες μετα. κ η διαγνωση ηταν στραβια ζαντα. ρε παιδια τους λεω. δεν εχει αλλαξει κατι στο μηχανακι. μονο τα λαστιχα δηλαδη πριν δεν ειχε στραβια ζαντα? φευγω απο εκει. πηγαινω σε γνωστο φιλο με βουλκανιζατερ. καλα εισαι μακακας μου λεει? μια χαρα ειναι η ζαντα. παει κ αυτο. πουλαω την μηχανη. παω για λαστιχα στην επομενη. κλεινω ραντεβου. στις 1. το μηχανακι το πηρε 4 ωρες μετα. συμπερασμα: δεν ξερω για σας αλλα σε μενα συνεχεια καθυστερει 4-5 ωρες. δεν το πηγαινω μονος οτι ωρα θελω. αυτοι μου λενε φερτο ταδε ωρα. κ μια φορα που προεκυψε θεμα με το κουνημα της μηχανης μου λεγανε διαφορες δικαιολογιες. φταιει το βαλιτσακι. ρε παιδια κ πριν ειχα βαλιτσακι δεν κουναγε. φταιει το τιμονι κ χιλιες δυο παπαριες. τιμες φανταστικες αλλα δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα τους. κ να τονισω οτι σε ολα αυτα που μου ετυχαν. δεν ηταν ποτε ο περιστερας εκει. θελω να πω οτι θσως αν ηταν αυτος η συμπεριφορα να ηταν καλυτερη. τα επομενα ελαστικα θα τα βαλω αλλου και ας δωσω 80 ευρω παραπανω. δεν θελω να με περνανε για κοροιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Όταν το πελατολόγιο είναι αρκετά ευρύ λογικό είναι να υπάρχουν κ κάποια παράπονα καθώς όλο και κάπου κάτι θα ξεφύγει (χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις προαναφερθείσες εξυπηρετήσεις). Όταν τα "σκας" βέβαια έχεις κ απαιτήσεις αλλά κάποιον θα τον προσέξουν περισσότερο, κάποιον λιγότερο άσχετα με το οτι δεν είναι αυτό το ιδανικό . Αν δεν μένεις ευχαριστημένος απο τον Α πας στον Β. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) εχω βαλει κανα 2 φορες , κανενα προβλημα μπαμ μπαμ αλλαγη..ειχε κ περιοδικα να αραξεις...Και νερο..Η μονη μαλακιτσα ειναι οτι μου κολισε ενα αυτοκολιτο στο ψαλιδι χωρις να με ρωτησει αλλα το εβγαλα κ το κολισα στο αμαξι που ειχα τοτε , αν κ αυτο πολλοι το κανουν...Κατσε να φυλαξω το θεμα να το δω σε 5 χρονια μη μπει κ αυτος για δυσφημηση οπως ο αλλος με το πιατζιο στο αλλο θεμα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Γεγονος ειναι οτι μπορουν να συμβουν τα παντα στους παντες και απο τους παντες και ολα αυτα χωρις προθεση.Απλα τα μεγαλα μαγαζια λογω ογκου δουλειας μπορει να γνωριζουν τις ιδιαιτεροτητες του καθε μοντελου και τι να προσεξουν,αλλα τα κανουν ολα γρηγορα και πανω στην ταχυτητα μπορει να συμβει και κατι.Τα μικρα μαγαζια μπορει να ειναι πιο προσεκτικα,αλλα να μην γνωριζουν τις ιδιαιτεροτητες του εκαστοτε μοντελου η να τις γνωριζουν εγκυκλοπαιδικα.Το συμπερασμα ειναι αυτο που εγραψα στην αρχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 αλλαζω σχετικα συχνα λαστιχα και στο μεγαλο και στα παπια,παντα πηγαινα εκει και ολα ηταν μια χαρα μεχρι περιπου πριν 3 χρονια οπου αρχιζε σιγα σιγα η αντιμετωπιση του να γινεται λιγο αντιεπαγγελματικη οποτε απο τοτε παω αλλου με ενα πολυ μικρο κοστος προς τα πανω αλλα ολα γινονται σωστα και με την απαραιτητη προσοχη.γενικα ομως ειμαι και τυπος που δεν προτιμαει τους "μεγαλους",προτιμω να στηριξω εναν πιο αδυναμο,πιστευω οτι εκει συνηθως η δουλεια σου γινεται πιο σωστα.τωρα στην περιπτωση του φιλου στο μονο που εχει δικιο ειναι οτι τον καθυστερησαν για να του κανουν την αλλαγη κατα τα αλλα δεν εχει δικιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Το εγραψα στο θεμα με την piaggio το αντιγραφω και εδω. Τραγικο η οχι,τρολια η οχι πρεπει καποια στιγμη να καταλαβετε οτι καποια πραγματα διωκονται απο τον νομο.Δεν εξεταζω το δικιο η το αδικο της οποιας εταιρεια,ουτε αν μια δημοσιευση επεσε στην αντιληψη της μετα απο 5 η 10χρονια.Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις σιγουρα θα ταλαιπωρηθειτε,πιθανοτατα θα κανετε πλουσιο καποιον δικηγορο και λογικα θα πληρωσετε μια γερη αποζημιωση στο τελος απ οτι εχει δειξει η ιστορια.Μην λετε ονοματα εκτος αν ειστε σιγουροι οτι εχετε δυνατα αποδεικτικα στα χερια σας.Ειναι δυσκολες εποχες και ειμαι σιγουρος οτι σε κανεναν δεν τρεχουνε τα ευρω απο τα πατζακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες