geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Λεω να παω με κατι φιλους, την τελευταια βολτα του 2016, μιας και θα εχει καλο καιρο και 18 βαθμους την κυριακη και λεμε να το εκμεταλευτουμε!!θα βρεθουμε 10 και μιση στο περιπτερο στο χαιδαρι και θα παμε στην κορινθο για καφεδακι!! θα παμε απο παλια εθνικη με χαλαρους ρυθμους!! οσοι πιστοι προσελθετε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Άντε ρε Ζορζ, επιτέλους κάποιος να λέει για βόλτα!Κατά πάσα πιθανότητα εγώ μέσα! Θα δω μήπως φέρω και τον Γιάννη (εκείνο το παιδί με τη βέσπα, ή και κανέναν άλλον) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 από τον Sledgehammer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάλι Κυριακή ρε; Κάτι για Σάββατο δεν έχεις; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 από τον ritchie 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Χμμμ επιφυλλάσομαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Άντε ρε Ζορζ, επιτέλους κάποιος να λέει για βόλτα!Κατά πάσα πιθανότητα εγώ μέσα! Θα δω μήπως φέρω και τον Γιάννη (εκείνο το παιδί με τη βέσπα, ή και κανέναν άλλον)εεε ειμαι φανταρος ρε!! και ειπα να παμε μια βολτα να ξελαμπικαρουμε λιγο στην αδεια!!Πάλι Κυριακή ρε; Κάτι για Σάββατο δεν έχεις; τι να σε κανω ρε ριχαρδε!! σαββατο εχω κατι δουλειες!!!Χμμμ επιφυλλάσομαιασε τα επιφυλλασομαι και ετοιμασε το τερατακι σου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 ασε τα επιφυλλασομαι και ετοιμασε το τερατακι σου!!Πρέπει να βρω κάποιον για babysitting ρε τρελέ για λίγες ώρες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Πρέπει να βρω κάποιον για babysitting ρε τρελέ για λίγες ώρες Κι εγώ, κι εγώ....... + ( ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Λοιπόν, μπαίνετε στο xe.gr στις αγγελίες για εργασία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Γιααα να δουμε....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 χμμμ.... Κι εγώ, κι εγώ....... + ( ) Εσυ εχεις.Μη μιλας καθολου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Κι εγώ, κι εγώ....... + ( ) Άσε μεγάλε, εσύ το έχεις χάσει το παιχνίδι πριν καν αρχίσει, έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) χμμμ.... Εσυ εχεις.Μη μιλας καθολου!Κάνω πλήρη χρήση (του ευεργετήματος πεθερά) στις εργάσιμες μέρες και ώρες. Δεν είναι σωστό να εκμεταλλεύομαι ανθρώπους ΚΑΙ τα ΣΚ που είμαι παρών. (Ήθελα νά 'ξερα τί στον πο^τσο κατάλαβες ρε χαμένε απ' αυτό που έγραψα και με ανάγκασες να βάλω και την παρένθεση.......) Άσε μεγάλε, εσύ το έχεις χάσει το παιχνίδι πριν καν αρχίσει, έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια. 'Τοιμάσου από άνοιξη να βλέπεις "συχνά" στους καθρέπτες σου τον Tweety να σε ακολουθεί κατά πόδας στις περιπλανήσεις γνωστών και μη διαδρομών. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Μεγάλη μπουκιά φάγε, μεγάλους λόγους μη λέγεις, διατι τα γραπτά μένουν, (και ενίοτε χρησιμοποιούνται εναντίον σου) και ο Μερφυ καραδοκεί την κατάλληλον ευκαιρίαν δια να εξαπολύσει τας ερινύας εις το κατόπι σου να σε στοιχειώσουν. Μην οπλίζεις το χέρι (το δικό μου) που θα σε ντουφεκίσει αργότερα ανηλεώς. Μπορεί να αναγκαστείς να πεις αργότερα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγραφα ότι από την άνοιξη θα είμαι διαθέσιμος δια βόλταν.Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2016 Μεγάλη μπουκιά φάγε, μεγάλους λόγους μη λέγεις, διατι τα γραπτά μένουν, (και ενίοτε χρησιμοποιούνται εναντίον σου) και ο Μερφυ καραδοκεί την κατάλληλον ευκαιρίαν δια να εξαπολύσει τας ερινύας εις το κατόπι σου να σε στοιχειώσουν. Μην οπλίζεις το χέρι (το δικό μου) που θα σε ντουφεκίσει αργότερα ανηλεώς. Μπορεί να αναγκαστείς να πεις αργότερα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγραφα ότι από την άνοιξη θα είμαι διαθέσιμος δια βόλταν.Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. Δια να ομιλώ τουτοιοτρόπως φίλτατε και με τοιαύτην σιγουριάν, κάτι θα εγνωρίζω παραπάνω άρχοντα πασών βουνών και λαγκαδιών..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Λοιπόν για αύριο ποιοι που και πότε;Για να οργανωθούμε λίγο κορίτσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Λοιπόν για αύριο ποιοι που και πότε;Για να οργανωθούμε λίγο κορίτσιανα τονααααα!!! λοιπον!! 10 και μιση αναχωρηση απο το γνωστο περιπτερο!! οτι εχουμε πει στο πρωτο ποστ ισχυει κανονικα ρει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Να σας περιμενω που?Στο σουπερ μαρκετ lindl στην εισοδο των Μεγαρων κατα τις 11 και κατι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Να σας περιμενω που?Στο σουπερ μαρκετ lindl στην εισοδο των Μεγαρων κατα τις 11 και κατι?αμα ειναι περιμενε μας κατω απο τις γεφυρες που εχει μολις βγαινεις απο καινουρια εθνικη!! γιατι δεν θα παμε μεσα απο μεγαρα και θα στριψουμε δεξια προς αγιους για να παμε κορινθο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ας πουμε εδω.....Εχει ενα βενζιναδικο που νομιζω δεν λειτουργει.https://www.google.gr/maps/dir/37.9786899,23.3348411/37.9786783,23.3348048/@37.9785657,23.3344476,19z/data=!4m2!4m1!3e0 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 από τον GeorStrat . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Ας πουμε εδω.....Εχει ενα βενζιναδικο που νιμζω δεν λειτουργει.https://www.google.gr/maps/dir/37.9786899,23.3348411/37.9786783,23.3348048/@37.9785657,23.3344476,19z/data=!4m2!4m1!3e0 νομιζω πως καταλαβα που λες!! ωραια!! τα λεμε αυριο λοιπον εκει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VAMitch 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Θα κοιτάξω να εμφανιστώ κι εγώ αν δεν πέσει παντοφλειρο λόγω δουλειάς και ζήλιας που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί :-[] 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 εγω παντως θα εχω την γυναικα μαζι!! οποτε οσοι θελετε να ερθετε με τις γυναικες σας ελατε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Εγώ θα το παίξω πάλι Han Solo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Εγώ θα το παίξω πάλι Han SoloΔεν με φτανεις... Εγω Hand Solo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2016 Ισως ερθωω!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες