Jump to content
Μανούσος

C50 ή κάτι πιο καινούριο?

Recommended Posts

Για σας παιδιά και κύριοι. Πρώτα απο όλα θα ήθελα να ξέρετε πως δεν είμαι κανένας καγκουρας που θέλει να κανει μαγκιες με το μηχανάκι του στα 16 του γιατί τόσο είμαι. Θέλω απλα να πάρω το δίπλωμα μου και μετά να πάρω ενα αξιοπρεπές μηχανάκι που να πηγαινει εκεί που θέλω μέσα στην πόλη. Είμαι γιός μηχανικού μοτοσυκλετών και αυτό σας το λέω για να μην νομίζετε οτι λέω ψέματα. Για την ακρίβεια και εγώ μηχανικός θα σπουδασω οπότε η "τανζανιες" στα μηχανάκια μου την δίνουνε λίγο. Τελως πάντων, ο πατέρας μου πουλάει ενα c50 στο συνεργείο του το οποίο είναι σε αρκετά καλη κατάσταση. Και σκέφτομαι καλό θα ηταν να πάρω εκείνο που είναι και Honda ή μήπως να έπαιρνα ενα πιο καινούριο αλλά μεταχειρισμένο πάλι Daytona η κάτι τέτοιο στα 50cc. Δεν πάω αμέσως σε καινουριο γιατί δεν ξερω τιμές. Πείτε μου την γνώμη σας και ενημερώστε με αν γνωρίζετε σχετικά με τις τιμές και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

(1oν, προλαβα)

2ον τιμες μεταχειρισμενων θα δεις στο car.gr . Ο πατέρας σου δε μπορει να σε βοηθησει να βγεις απο το διλλημα;  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση σου. Μπήκα στο car αλλά θέλω να μάθω τιμες καινούριων ποσο κάνουν. Ο πατέρας μου με βοήθησε λίγο αλλά δουλειά του είναι να φτιάχνει μηχανάκια όχι να ξέρει πιο είναι πιο άξιο για τα λεφτά του ιδικά μιλώντας για καινούρια μηχανάκια που δεν έχει και τόση εμπειρία γιατί είναι ειδικός στα πιο παλιά. Είναι 60 χρονών για να καταλάβεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο car υπάρχουν και οι τιμές των καινούργιων.Μια χαρά είναι το c50,αθάνατο και το ανακατασκευάζεις και σχετικά φθηνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε μεταχειρισμένο μηχανάκι σχετικά καινούργιας χρονολογίας, πχ Sprinter. Βρες το σε οσο το δυνατον καλύτερη κατάσταση μπορείς. Δεν αξίζει να δωσεις 1300ε+ για καινουργιο, εφοσον η αξια του πεφτει πολυ γρήγορα. Τα λεφτά που θα γλυτώσεις απο την αγορά καινούργιου, μπορείς να τα δώσεις για ενα καλό service σε αυτο που θα πάρεις, κ μπορεις απο εκει κ περα να αναβαθμισεις τα φρένα (υγρα/τακακια) η τις αναρτήσεις κ.ο.κ.

Και σχετικά με τα υπόλοιπα που λες οτι ενδιαφέρεσαι απλά για ενα μηχανακι για μεταφορά, χωρίς παρεξήγηση τα λέγαμε όλοι στα 16, αλλά με κάθε ευκαιρία την παπατζα μας την κάναμε. Οπότε και μεγαλύτερο μοτέρ θα δες να βάλεις κλπ κλπ. Οπότε αγοράζοντας μεταχειρισμένο, πάλι γλυτώνεις χρήματα για κύλινδρους-πιστόνια η οτι αλλο θες να αλλαξεις αργοτερα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε το c50 θα προτημουσα βελτιωνεις φρενα ψαλιδια αναρτηση απο innova μπροστα πιρουνι astrea supra με διδκοφρενο κ ενα μοτερ 100 μεχρι 125 κ εχεις ενα μηχανακι αρκετα βελτιωμενο που θα εξιπηρετει κ θα ειναι ανετο να παει παντου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμησε κατι πιο καινουριο. πενηνταρια μπορεις να βρεις φθηνα κ σε καλη κατασταση. να δωσεις 1200ε+ για 50cc ειναι πολλα! τα λεφτα που θα γλιτώσεις διαθεσε τα ωστε να διορθωσεις τυχιν μαζεματα που θα χρειαστουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση σας. Θα τα λάβω όλα όσα μου ειπατε υπόψη και πάρω την απόφαση μου. Σας ευχαριστώ και πάλι. Και πληροφοριακά μοτέρ δεν θέλω να αλλάξω. Θα μείνω στα 50cc γιατί θέλω να είμαι νόμιμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μην ξεχνας οτι τα πλαστικα ειναι πλαστικα κ σπανε ξερενονται τριζουν κ γενικα αν δεν ειναι καποιας επωνυμης εταιρειας βραστα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα