Jump to content
Sign in to follow this  
RedPriest

Ροικη στη κεφαλη

Recommended Posts

Γεια σας παιδια αξιζει να κανω ροικη σε ενα supra? ειναι ηδη 53 με εκκεντροφορο και μεγαλυτερο καρμπυρατερ..Θα δω διαφορα με την ροικη; αξιζει να κανω; ο μαστωρας ειναι καλος απο οτι εχω ακουσει και κανει καλη δουλεια και αυτος μου λεει οτι θα δω καποια διαφορα σιγουρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

20-25 euro μου ειπε..λογο το οτι ειναι γνωστος

Τροποποιήθηκε από τον RedPriest

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα ειναι κατι αμφιλεγομενο...απ τη μια χανεις συμπιεση  λογω μεγαλυτερης διαμετρου αλλα απ την αλλη κερδιζεις ροη καυσιμου, και γω δεν ξερω αν αξιζει...αν ειχα ας πουμε να κανω 10 μετατροπες αυτη σιγουρα θα ηταν η τελευταια δηλαδη η 10η και αν...δεν ειναι κατι το σημαντικο για ενα μηχανακι δρομου-καθημερινης χρησης.Μπορει και να χασεις αντι να κερδισεις...ρισκαρεις?αν ναι go for it.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε πλανισμα ροικη κ αν γινεται μεγαλυτερες βαλβιδες εκει θα δεις τρελη διαφορα παντως με ροικη πολυ λιγο θα δεις διαφορα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..επίσης να αναφέρω ότι σκέφτηκα αντί για ροικη να βάλω cdi με πιο μεγάλες βαλβίδες από τις δικές Μου άλλα ο ίδιος μάστορας με απέτρεψε λέγοντάς ότι είναι για μεγάλα παπάκια πάνω από 130-140cc..αν εσύ μου λες ότι καλύτερο θα ήταν να αλλάξω τις βαλβίδες μου με μεγαλύτερες δεν είναι το ίδιο να πάρω άλλη κεφαλή με μεγαλύτερες βαλβίδες ήδη Όπως η cdi? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μανια με τη cdi. ποιος βλακας την εβαλε 1ος και μετα τη βαζουνε ολοι, 15 χρονια ακομα θυμαμαι πως και τοτε το ιδιο κανανε.

δε δουλευει σωστα η κεφαλη αυτη σε λιγα μμ. κρατα αυτη που εχεις φιλε και μη κανεις ουτε ροικη ουτε τιποτα, λιγο καλυτερο εκκεντροφορο θελει τον οποιο εχεις. προσωπικα θα αφηνα ακομα και το στοκ καρμπυρατερ, σε ρεπριζ τους ξευτυλιζεις ολους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο γνωστος και να ειναι ροικη με 25 ευρω δε γινεται. Γυαλισμα ναι ροικη οχι. Η cdi η καλη ποιοτητα γιατι υπαρχουν αρκετες ειναι οτι καλυτερο για φτιαγμενο παπι. Θελει καλο μαστορα, η δικια μου με μεγαλυτερες βαλβιδες, εκκεντροφορο να παιρνει μεχρι 7μμ βυθισμα κ.α.ειδα μεγαλη διαφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα