RedPriest 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 Γεια σας παιδια αξιζει να κανω ροικη σε ενα supra? ειναι ηδη 53 με εκκεντροφορο και μεγαλυτερο καρμπυρατερ..Θα δω διαφορα με την ροικη; αξιζει να κανω; ο μαστωρας ειναι καλος απο οτι εχω ακουσει και κανει καλη δουλεια και αυτος μου λεει οτι θα δω καποια διαφορα σιγουρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 Ποσο θα την πληρωσεις την "καποια διαφορα" σου ειπε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedPriest 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) 20-25 euro μου ειπε..λογο το οτι ειναι γνωστος Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2016 από τον RedPriest Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2016 για μενα ειναι κατι αμφιλεγομενο...απ τη μια χανεις συμπιεση λογω μεγαλυτερης διαμετρου αλλα απ την αλλη κερδιζεις ροη καυσιμου, και γω δεν ξερω αν αξιζει...αν ειχα ας πουμε να κανω 10 μετατροπες αυτη σιγουρα θα ηταν η τελευταια δηλαδη η 10η και αν...δεν ειναι κατι το σημαντικο για ενα μηχανακι δρομου-καθημερινης χρησης.Μπορει και να χασεις αντι να κερδισεις...ρισκαρεις?αν ναι go for it. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George tronick690 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Κανε πλανισμα ροικη κ αν γινεται μεγαλυτερες βαλβιδες εκει θα δεις τρελη διαφορα παντως με ροικη πολυ λιγο θα δεις διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedPriest 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..επίσης να αναφέρω ότι σκέφτηκα αντί για ροικη να βάλω cdi με πιο μεγάλες βαλβίδες από τις δικές Μου άλλα ο ίδιος μάστορας με απέτρεψε λέγοντάς ότι είναι για μεγάλα παπάκια πάνω από 130-140cc..αν εσύ μου λες ότι καλύτερο θα ήταν να αλλάξω τις βαλβίδες μου με μεγαλύτερες δεν είναι το ίδιο να πάρω άλλη κεφαλή με μεγαλύτερες βαλβίδες ήδη Όπως η cdi? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 ρε μανια με τη cdi. ποιος βλακας την εβαλε 1ος και μετα τη βαζουνε ολοι, 15 χρονια ακομα θυμαμαι πως και τοτε το ιδιο κανανε.δε δουλευει σωστα η κεφαλη αυτη σε λιγα μμ. κρατα αυτη που εχεις φιλε και μη κανεις ουτε ροικη ουτε τιποτα, λιγο καλυτερο εκκεντροφορο θελει τον οποιο εχεις. προσωπικα θα αφηνα ακομα και το στοκ καρμπυρατερ, σε ρεπριζ τους ξευτυλιζεις ολους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2016 Οσο γνωστος και να ειναι ροικη με 25 ευρω δε γινεται. Γυαλισμα ναι ροικη οχι. Η cdi η καλη ποιοτητα γιατι υπαρχουν αρκετες ειναι οτι καλυτερο για φτιαγμενο παπι. Θελει καλο μαστορα, η δικια μου με μεγαλυτερες βαλβιδες, εκκεντροφορο να παιρνει μεχρι 7μμ βυθισμα κ.α.ειδα μεγαλη διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες