borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα πριν μπουμε στο κυριως θεμα. Καποιοι θα θυμαστε το πολυ επιτυχημενο θεμα που ειχα με τη διαχειρηστρια κ το σεξ. Το θεμα λυθηκε γτ αλλαξα σπιτι τελικα. (Ακομα δεν εχω παραπονα εκει που ειμαι)...Κ εδω αρχιζει το θεμα. Περι θερμανσης. Το νεο σπιτι εχει φυσικο αεριο αλλα οι τυποι θελουν μια καποια διαδικασια χρονοβορα για να το συνδεσουν βαλε κ οτι πρεπει να γινει συντηριση στο λεβιτακι οποτε προβλεπω να το δαγκωνουμε μεχρι να ερθει.Κ ερωτω εγω τωρα. Μηπως λεω εγω τωρα υπαρχει κατι που να ειναι οικονομικοτερο απο το φυσικο αεριο κ να ακολουθησω αυτη την οδο γενικα? Τι θελω να πω με αριθμους. Το τελος της συνδεσης στο αεριο ειναι γυρω στα 180 ευρω (114 η εγγυηση, 52 το κοστος συνδεσης κ 15 κτ που δεν θυμαμαι τωρα) κ μετα οσο καις πληρωνεις. Οποτε λεω εγω τωρα μηπως εαν διαθεσω αυτα τα χρηματα σε κτ φαση θερμοπομπους ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο καιει ρευμα παιζει να εχω οικονομικοτερη θερμανση ή ειναι μονοδρομος το αεριο?Να τονισω εδω οτι για υο νερο το σπιτι διαθετει κ θερμοσιφονα οποτε δεν χρειαζεται να μου πειτε οτι δεν θα εχω ζεστο νερο χωρις αεριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Τα εχω πληρωμενα ολα. Καλυτερη,γρηγοροτερη,οικονομικοτερη λυση απο το αεριο ΔΕΝ υπαρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ρε αδερφε κατσε γιατι κατι δεν καταλαβαινω σωστα.Με νοικι δεν εισαι?Γιατι πρεπει να πληρωσεις εσυ τα τελη συνδεσης και οχι ο σπιτονοικοκυρης σου? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ρε αδερφε κατσε γιατι κατι δεν καταλαβαινω σωστα.Με νοικι δεν εισαι?Γιατι πρεπει να πληρωσεις εσυ τα τελη συνδεσης και οχι ο σπιτονοικοκυρης σου?Σωστός ο φασαρίας.Το σπίτι υποτίθεται ότι δίνεται ΜΕ θέρμανση, δηλ. με έτοιμες εγκαταστάσεις και συνδεδεμένες και ο νοικάρης πληρώνει ό,τι κάψει και τα τυχόν πάγια χρήσης εκάστου μηνός. Ρε φούστη μου, πού τους βρίσκουν τέτοιους νοικάρηδες τα λαμόγια.... βρίσκουν και τα κάνουν.Αδερφέ, εγώ στη θέση σου θα τού ΄λεγα: "Μίστερ, ή μου συνδέεις το καλοριφέρ, ή ενοίκιο niente μέχρι να το κάνεις". Έλεος πια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 οντως το φυσικο αεριο ειναι οτι καλυτερο και απο ρευμα και απο πετρελαιο και απο ξυλα και απο πελετ κλπ...το εχω δοκιμασει και αξιζει. και ειναι και οικονομικο σε σχεση με τα αλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Αν είναι απλά θέμα χρόνου δανείσου κανένα αερόθερμο ή αγόρασε με 15-20€ ξέρω γω.Αν το θες για παραπάνω διάστημα, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ (πλέον η ΔΕΗ ξεσκίζει) οπότε η λύση είναι σόμπα υγραερίου.Είναι πολύ οικονομική (με μια μπουκάλα βγάζεις ανάλογα με τη χρήση από 1 μέχρι 3 μήνες!) και κοστίζει από 16 μέχρι 20€. Για να την πρωτοαγοράσεις θες ένα 80άρι για να έχει προστασίες, δεν παίζει με αυτά, εύλεκτο αέριο στο σπίτι σου είναι.Το μόνο άσχημο είναι οτι μυρίζει ελαφρώς το αέριο. Αυτό δε νομίζω ότι μπορείς να το αποφύγεις όσο καλή σόμπα και να πάρεις.Εμείς στο σπίτι που δεν έχει καθόλου καλοριφέρ, από το να καίμε air condition ή ηλεκτρικές σόμπες κλπ έχουμε σωθεί! (η επόμενη λύση ήταν πέλετ και τέτοια, αλλά είναι ακριβά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Εγώ φιλαράκι, σου συνιστώ να διπλασιάσεις τις ώρες του σεξ. Μιλάμε για πολλή ζέστα, και λογικά είναι τσάμπα με το παρελθόν σου! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Σωστός ο φασαρίας.Το σπίτι υποτίθεται ότι δίνεται ΜΕ θέρμανση, δηλ. με έτοιμες εγκαταστάσεις και συνδεδεμένες και ο νοικάρης πληρώνει ό,τι κάψει και τα τυχόν πάγια χρήσης εκάστου μηνός. Ρε φούστη μου, πού τους βρίσκουν τέτοιους νοικάρηδες τα λαμόγια.... βρίσκουν και τα κάνουν.Αδερφέ, εγώ στη θέση σου θα τού ΄λεγα: "Μίστερ, ή μου συνδέεις το καλοριφέρ, ή ενοίκιο niente μέχρι να το κάνεις". Έλεος πια.Δεν είπα ότι δεν έχει τις εγκαταστάσεις παιδιά μην τρελαίνεστε. Όλα έτοιμα είναι. Τα τέλη σύνδεσης πρέπει να πληρώσω για να έρθει ο τύπος απο το αέριο να το ανοίξει ξανά. Όσο το γτ εγώ τι ακριβώς εννοείτε? Δλδ άμα πας να συνδέσεις το ρεύμα ή το νερό αυτά τα πληρώνει ο νοικάρης? Αφού μπαίνει στο όνομά σου. Υποτίθεται οτι πληρώνεις τις εγγυήσεις εσυ για να μην το παρατήσεις απλήρωτο κ σου επιστρέφονται όταν κόβεις ξανά την σύνδεση.Κάνω λάθος?Στο θέμα μας. Ακούω συχνά όμως οτι το τάδε ''αερόθερμο-θερμοπομπος-παλλετ θερμότητας- δεν ξέρω κεγώ τι'' κάει στις 8-10 ώρες 2 euro κ μου ακούγετε πολύ οικονομική λύση. Κ το σπίτι είναι μεγάλο οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει να το ζεσταίνω (προφανώς κ δεν χρειάζεται να ζεσταίνω όλο). Το σπίτι είναι 103τμ. Περίπου πόσο καίει το αέριο για να ζεσταίνεσαι κάποιες ώρες την ημέρα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Οχι δεν κανεις λαθος, το φυσικο αεριο εχει δικο του μετρητή και το σύνηθες ειναι να μεταφερθεί στο ονομα του ενοικιαστη, ακριβώς οπως και το ρολοι της ΔΕΗ εφοσον ειναι λογαριασμος που επιβαρυνει εκεινον αποκλειστικά. Και ακριβως οπως και η ΔΕΗ, η εταιρεια φυσικου αεριου ζηταει μια εγγυηση για την ολη διαδικασια. off topic: Ρε συ σε γκαρσονιέρα δεν εμενες? και ηταν κρεβατι διπλα απο την πορτα της εισοδου κ γιαυτο σε ακουγαν και υπηρχε ολο αυτο το θεμα πριν... ή θυμαμαι τελειως λαθος?απο γκαρσονιέρα πηγες σε 103τμ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Ακούω συχνά όμως οτι το τάδε ''αερόθερμο-θερμοπομπος-παλλετ θερμότητας- δεν ξέρω κεγώ τι'' κάει στις 8-10 ώρες 2 euro Η καθαρη αξια του ρευματος τοση ειναι, μετα μπαινουν ο ΦΠΑ και ολα τα υπολοιπα τελη, και επειδη ειναι ποσοστιαια στο τελος του διμηνου θα μαζευτουν πολλα, δυστυχως ανηκω και γω στην κατηγορια των ατυχων και ψευτοζεσταινομαι με ρευμα, μακρυα απο τετοιες λυσεις, μονο αν θελεις για προσωρινη λυση ή να ζεστανεις κανενα μπανιο, πανε κανε τη συνδεση με το αεριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Οχι δεν κανεις λαθος, το φυσικο αεριο εχει δικο του μετρητή και το σύνηθες ειναι να μεταφερθεί στο ονομα του ενοικιαστη, ακριβώς οπως και το ρολοι της ΔΕΗ εφοσον ειναι λογαριασμος που επιβαρυνει εκεινον αποκλειστικά. Και ακριβως οπως και η ΔΕΗ, η εταιρεια φυσικου αεριου ζηταει μια εγγυηση για την ολη διαδικασια. off topic: Ρε συ σε γκαρσονιέρα δεν εμενες? και ηταν κρεβατι διπλα απο την πορτα της εισοδου κ γιαυτο σε ακουγαν και υπηρχε ολο αυτο το θεμα πριν... ή θυμαμαι τελειως λαθος?απο γκαρσονιέρα πηγες σε 103τμ??Nαι εγώ είμαι αυτός με την γκαρσονιέρα Κ τις γειτόνεισες.Έ είπα κ εγώ να αλλάξω σπίτι κ το τράβηξα απο τα μαλλιά λίγο. Αλλά έπαιξε ευκαιρία φάση με το ενοίκιο κ το σπίτι κ την περιοχή οπότε δεν το σκέφτηκα κ πολυ. Για δυάρι πήγαινα αρχικά αλλά μου βγήκε τεράστιο 3αρι.On topic: Άρα εγώ πρέπει να πληρώσω αυτά τα χρήματα όχι ο ιδιοκτήτης ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Στο θέμα μας. Ακούω συχνά όμως οτι το τάδε ''αερόθερμο-θερμοπομπος-παλλετ θερμότητας- δεν ξέρω κεγώ τι'' κάει στις 8-10 ώρες 2 euro κ μου ακούγετε πολύ οικονομική λύση. κλασικη μπακαλιστικη λογικη. "καιει 3 ευρω τη μερα" το οποιο εξαρταται απο 1002 παραμετρους... σαν τον αλλο που μου ελεγε καει 20ευρω ολο το καλοκαιρι με το παπιδε νομιζω να σε συμφερει φιλε ο θερμοπομπος. στην τελικη πρεπει να ψαξεις τι καταναλωση εχει το καθε μοντελο. πηρανε οι δικοι μου θερμοπομπο (χωρις να εμπλακω καθολου) με τη λογικη οτι καιει 1 ευρω τη μερα (νομιζω 2000watt). η καταναλωση στη δεη ηταν σαν 20αρι κλιματιστικο. χιλιες φορες πετρελαιο και 10κ φορες αεριο.οι θερμοπομποι παιζουν απο 100-150, ε δωστα μια και καλη να συνδεσεις το αεριο. 25 βαθμους ολη τη μερα στο σπιτι (βεβαια αυτο θα εχει επιπτωσεις στο γουτσου γουτσου, γιατι η γυναικα θα ειναι μονιμα σε θερμοκρασια λειτουργιας και δε θα χρειαζεται βοηθεια) χωρις κανενα αγχος για καταναλωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Υπολόγισε και το επιπλέον τεκμήριο χρήσης για κατοικία άνω των 80τμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toshd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Αν είναι απλά θέμα χρόνου δανείσου κανένα αερόθερμο ή αγόρασε με 15-20€ ξέρω γω.Αν το θες για παραπάνω διάστημα, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ (πλέον η ΔΕΗ ξεσκίζει) οπότε η λύση είναι σόμπα υγραερίου.Είναι πολύ οικονομική (με μια μπουκάλα βγάζεις ανάλογα με τη χρήση από 1 μέχρι 3 μήνες!) και κοστίζει από 16 μέχρι 20€. Για να την πρωτοαγοράσεις θες ένα 80άρι για να έχει προστασίες, δεν παίζει με αυτά, εύλεκτο αέριο στο σπίτι σου είναι.Το μόνο άσχημο είναι οτι μυρίζει ελαφρώς το αέριο. Αυτό δε νομίζω ότι μπορείς να το αποφύγεις όσο καλή σόμπα και να πάρεις.Εμείς στο σπίτι που δεν έχει καθόλου καλοριφέρ, από το να καίμε air condition ή ηλεκτρικές σόμπες κλπ έχουμε σωθεί! (η επόμενη λύση ήταν πέλετ και τέτοια, αλλά είναι ακριβά)τι εννοεις οτι κραταει απο 1 ως 3 μηνες?! αν δεν την αναβεις φυσικα και θα κρατησει 3 μηνες! η μπουκαλα υγραεριου κοστιζει οσο και το πετρελαιο..για οικονομια πρωτα ειναι το φυσικο αεριο,μετα ενα καλο inverter a/c και μετα το πετρελαιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 τι εννοεις οτι κραταει απο 1 ως 3 μηνες?! αν δεν την αναβεις φυσικα και θα κρατησει 3 μηνες! η μπουκαλα υγραεριου κοστιζει οσο και το πετρελαιο..για οικονομια πρωτα ειναι το φυσικο αεριο,μετα ενα καλο inverter a/c και μετα το πετρελαιο...οποιος επιλεξει το ρευμα για θερμανση η καλυτερη λυση ειναι οσες συσκευες μετατρεπουν το ρευμα απυθειας σε θερμοτητα ( θερμοπομπος, αεροθερμο, ηλεκτρικο καλοριφερ) και οχι κληματιστικο (ακομα και ινβερτερ) γιατι εχει περισσοτερη απωλεια λογω μετατροπης της ηλεκτρικης ενεργειας σε κινητικη και μετα σε θερμοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toshd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 οποιος επιλεξει το ρευμα για θερμανση η καλυτερη λυση ειναι οσες συσκευες μετατρεπουν το ρευμα απυθειας σε θερμοτητα ( θερμοπομπος, αεροθερμο, ηλεκτρικο καλοριφερ) και οχι κληματιστικο (ακομα και ινβερτερ) γιατι εχει περισσοτερη απωλεια λογω μετατροπης της ηλεκτρικης ενεργειας σε κινητικη και μετα σε θερμοτητα.μπαρντον?!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 οποιος επιλεξει το ρευμα για θερμανση η καλυτερη λυση ειναι οσες συσκευες μετατρεπουν το ρευμα απυθειας σε θερμοτητα ( θερμοπομπος, αεροθερμο, ηλεκτρικο καλοριφερ) και οχι κληματιστικο (ακομα και ινβερτερ) γιατι εχει περισσοτερη απωλεια λογω μετατροπης της ηλεκτρικης ενεργειας σε κινητικη και μετα σε θερμοτητα.Τασο εισαι λαθος. Τα κλιματιστικα εχουν λογο απο 3.5 εως και 5 ή και 6! Δηλαδη 1kw ισχυ εισοδου (ρευμα) στην ξεφτιλα στο κανει 3.5 και αν εχεις χωσεις φραγκα στο κανει 5 ή 6. Δηλαδη με καταναλωση οσο μισο αεροθερμο (1kw) μπορεις να εχεις αποδοση απο 2 εως 3 αεροθερμα με ενα καλο συγχρονο κλιματιστικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Τασο εισαι λαθος. Τα κλιματιστικα εχουν λογο απο 3.5 εως και 5 ή και 6! Δηλαδη 1kw ισχυ εισοδου (ρευμα) στην ξεφτιλα στο κανει 3.5 και αν εχεις χωσεις φραγκα στο κανει 5 ή 6. Δηλαδη με καταναλωση οσο μισο αεροθερμο (1kw) μπορεις να εχεις αποδοση απο 2 εως 3 αεροθερμα με ενα καλο συγχρονο κλιματιστικο.Δηλαδη παραγουν περισσοτερη ενεργεια απο αυτη που καταναλωνουν? Εμενα γιατι ο πατερας του κουμπαρου μου που ηταν ηλεκτρολογος στη ΔΕΗ μου τα ειπε αλλιως?Θα το ψαξω παραπανω και βασικα θα ψαξω τι παιζει με το δικου μου κληματιστικο που μας το πουλησαν για καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Τασο εισαι λαθος.Ναι εχεις δικιο, με ενα γρηγορο ψαχτιρι εκει κατεληξα και γω, μαλλον δεν ηταν τοσο ενημερωμενος ο πατηρ του κονεμπαρου.Θελω να σου στειλω π.μ. αλλα μου λεει οτι δεν δεχεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2016 Ναι εχεις δικιο, με ενα γρηγορο ψαχτιρι εκει κατεληξα και γω, μαλλον δεν ηταν τοσο ενημερωμενος ο πατηρ του κονεμπαρου.Οι πιο ενεργοβορες συσκευες (και με μικρο βαθμο αποδοσης) ειναι οσες περιεχουν αντίσταση Τάσο. Δηλαδή αερόθερμα, φούρνοι, μάτια-εστίες κλπ. Οσες συσκευές περιέχουν κλιματιστικό (εναλλάκτη θερμότητας δηλαδη΄) έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και εν γένει ο βαθμός απόδοσής τους είναι πολύ πάνω από 1. Δηλαδή, όπως έγραψα και παραπάνω, για 1kw ισχύ εισόδου μπορείς να φτάσεις να έχεις απόδοση εως και 6kw (οκ σε ψιλοειδανικές συνθήκες αυτό). Συνεπώς, από όλους τους κοινούς τρόπους ηλεκτρικής θέρμανσης, το κλιματιστικό (και ειδικά οι καλές/σοβαρές μάρκες) είναι οι πιο συμφέρουσες. Θελω να σου στειλω π.μ. αλλα μου λεει οτι δεν δεχεσε.Ναι ισχύει. Τα έχω κατσελάρει Τάσο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2016 Υπολόγισε και το επιπλέον τεκμήριο χρήσης για κατοικία άνω των 80τμ Τι ακριβώς είναι αυτό?Αρα καταλήγουμε σε αέριο σαν την καλύτερη περίπτωση. οπότε μια ερώτηση ακόμα στο περίπου με μια νορμαλ χρήση πόσο καίει ξέρουμε? (βεβαια αυτο θα εχει επιπτωσεις στο γουτσου γουτσου, γιατι η γυναικα θα ειναι μονιμα σε θερμοκρασια λειτουργιας και δε θα χρειαζεται βοηθεια)Νoodles αν σκεφτείς οτι το πρόβλημα με την πολυκατοικία το είχαμε το καλοκαίρι μάλλον δουλεύει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες η δικιά μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Δηλαδη παραγουν περισσοτερη ενεργεια απο αυτη που καταναλωνουν? Εμενα γιατι ο πατερας του κουμπαρου μου που ηταν ηλεκτρολογος στη ΔΕΗ μου τα ειπε αλλιως?Θα το ψαξω παραπανω και βασικα θα ψαξω τι παιζει με το δικου μου κληματιστικο που μας το πουλησαν για καλο.Δεν παράγουν περισσότερη ενέργεια απ' ότι καταναλώνουν, αυτό είναι αδύνατο από τη φύση.Αυτό που κάνουν, είναι πως ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ενέργεια από έξω από το σπίτι προς τα μέσα. Η ισχύς εισόδου είναι η ισχύς που χρειάζεται για να γίνει αυτή η μεταφορά. Όμως για να έχουμε ένα μέτρο, αλλά να μετράμε και την ουσία του πράγματος, προσθέτουμε την ενέργεια που μπήκε στο σπίτι αλλά δεν αφαιρούμε την ενέργεια που πήραμε από το περιβάλλον από το ισοζύγιο ενέργειας. Αν το αφαιρούσαμε τότε ο λόγος θα ήταν <1 όπως είναι φυσιολογικό για τα πάντα. Για το υγραέριο θα διαφωνήσω: Μπορείς με μια σόμπα να ζεστάνεις ένα ΜΕΓΑΛΟ δωμάτιο με 16€ για ένα μήνα. Αν έχεις τη σόμπα αναμένη π.χ. για 4 ώρες τη μέρα. Με το πετρέλαιο πόσα λεφτά θες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Επανερχομαι στο θεμα για καποιες ερωτησεις. Λοιπον το αεριο ευτυχως ηρθε πρωτου τελειωσει ο χειμωνας.Η ερωτηση η βασικη ειναι η εξης. Ο τυπος που ηρθε κ το εκανε συντηριση μου ειπε οτι το αεριο να μην το κλεινω γτ μετα καιει παραπανω για να φτασει στην ιδανικη θερμοκρασια. Το προβλημα ειναι οτι ο τυπος μου ειπε το χαμηλοτερο που πρεπει να το πηγαινω ειναι 18`C. Εγω ομως μεγιστο που το βαζω ειναι 20`C γτ εκει που ειναι ο θερμοστατης μεχρι να πιασει θερμοκρασια τα αλλα δωματια ζεστενονται πολυ. Τι ακριβως φαση παιζει τωρα λοιπον. Να το χαμηλωνω περισσοτερο ή οχι? Τι θα είναι πιο οικονομικο?Θα μου πειτε τωρα αμα ζεστενεσαι χαμηλωνε το. Το ζητημα ειναι που πρεπει να φτανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Δεν υπαρχει "που πρεπει να φτανει". Οπου εσυ αισθανεσαι ανετα.Αν ο θερμοστατης ειναι ο κλασικος περιστροφικος, αγορασε ενα θερμομετρο χωρου για να δεις τι θερμοκρασια εχει ο χωρος πραγματικα οταν κλεινει στους 20ο, γιατι αυτοι οι θερμοστατες δεν εχουν ακριβεια.Για το αν ειναι πιο οικονομικο, μπορεις να το δεις και μονος σου. Τον ενα μηνα αναβε το οταν επιστρεφεις σπιτι, τον αλλο αστο συνεχεια ανοιχτο. Οταν συγκρινεις τους δυο λογαριασμους θα δεις τι σε συμφερει.Στο δικο μου διαμερισμα , οσο αναβαν ολοι το καλοριφερ με συνεφερε να το εχω συνεχως ανοιχτο και το εκανα. Εδω και 2 χρονια επειδη το αναβουμε μονο 2 απο τους 6 το εχω κλειστο ολη μερα και το αναβω απο τις 7 εως τις 12 το βραδυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2016 Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα πριν μπουμε στο κυριως θεμα. Καποιοι θα θυμαστε το πολυ επιτυχημενο θεμα που ειχα με τη διαχειρηστρια κ το σεξ. Το θεμα λυθηκε γτ αλλαξα σπιτι τελικα. (Ακομα δεν εχω παραπονα εκει που ειμαι)... θυμόμαστε, θυμόμαστε..... ..................Άλλη λύση βολική και τσαμπέ είναι να το ρίξεις πάλι στο ανελέητο σεξ, ώστε να θερμαίνεσαι μόνος σου και να μην έχεις ανάγκη καλοριφέρ κλπ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες