efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι επιγονατίδες-επικνημίδες για να προστατεύω γόνατα και καλάμια...χρήση ασφάλτινη.Κάτι τέτοιο που φαινονται normal και οχι ακριβές.Όσοι τις έχετε τις χρησιμοποιείτε ή είναι άβολο,βαρετό και χρονοβόρο να τις φορέσεις έτσι θηριώδεις όπως είναι;Γινεται να χρησιμοποιείς αυτο το πράγμα και να μην κανεις γρατζουνιές στη μοτοσυκλέτα;;Επίσης παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή ο τύπος της μηχανής ή ο σωματότυπος του αναβάτη; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Μην σκεφτεις βαρεμαρες κλπ κλπ. Ειναι αναγακιο και προστατευει πολυ. Ρωτα κι εμενα που την πατησα απο σκυλο και γλυτωσα τα γονατα μου ποοοοολυ φθηνα!Θα σου ελεγα να προσεξεις στα εσωτερικα του γονατου πιο πολυ να μην εχει βιδες.Μην την πατησεις οπως την πατησα κι εγω με τις δικες μου επιγονατιδες. Δυστυχως εκανα τα σημαδακια μου στο πλαστικο ευτυχως, οχι στο μεταλλικο της μηχανης, μεχρι που εβαλα στρογγυλα αυτοκολλητακια-μαξιλαρακια για να μην ερχονται πλεον οι βιδες σε επαφη με τη μηχανη.Αναγκαιοτατο ομως φιλε.Προχωρα ακαθεκτος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Ευχαριστώ Κωστή!Ναι,προστατεύουν γι'αυτό και ψήνομαι να πάρω ένα ζευγάρι αλλά επειδή έχω φορέσει μόνο δανεικές και δεν είχα ποτέ δικές μου, σκέφτομαι ότι θα είναι λίγο βάσανο μέσα σε όλα τα άλλα να έχεις και αυτές στο βάλε-βγάλε-κουβάλα αλλά χαλάλι!Βίδες στα "εσωτερικά του γονάτου" εννοείς στην έξω μεριά της επιγονατίδας ,αυτήν που εφάπτεται στα πλαστικά της μηχανής και είναι πιθανό να τη γρατζουνίσει ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 κοιτά να τις δοκιμάσεις πριν τις αγοράσεις στο εγω έκανα το λάθος να τις αγοράσω χωρίς να τις δοκιμάσω κ τελικά δεν έκαναν για τα πόδια μου επειδή ειναι στραβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Άκυρο αλλά αυτός ο τύπος από Revzilla άλλη μπλούζα δεν έχει ;;; 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Απολύτως απαραίτητες όπως και το κράνος. Τις φοράω πάντα. Υπάρχει μάλιστα και jean Dainese που έρχεται σετ με τις ίδιες προστασίες αλλά χωρίς τα κάτω λάστιχα καθώς μπαίνει όλο το μέρος της επικνημίδας σε ειδική τσέπη και εξέχει μόνο η επιγονατίδα. Η τιμή ήταν όσο κόστιζαν μόνες τους οι προστασίες...Μεγέθη πρέπει να παίζουν δυο όπως σε όλες τις προστασίες.Σημάδια μπορεί να έχεις αλλά τίποτα σοβαρό, τουλάχιστον εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Σε κανονικά παντελόνια μηχανής δεν έχεις τέτοιο θέμα καθώς οι προστασίες βρίσκονται συνήθως κάτω απο το ύφασμα... Εχω γλιτώσει απο άνοιγμα πόρτας, μέχρι χαζοπτώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Άκυρο αλλά αυτός ο τύπος από Revzilla άλλη μπλούζα δεν έχει ;;;Ειναι ας πουμε η "στολη προσωπικου" της Revzilla. http://www.revzilla.com/product/revzilla-staff-t-shirt 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Έχω 2 ζευγάρια και τις χρησιμοποιούσαμε με την γυναίκα συνεχώς μέχρι πρόσφατα που πήρα παντελόνι. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αν και (ευτυχώς) δεν τις δοκίμασα σε κάποια σύγκρουση. Μπαίνουν-βγαίνουν σε 30 sec, και είναι άνετες σε ταξίδι αρκετών ωρών (πάντα πάνω από απλό παντελόνι, όχι μηχανής, έχω ακούσει ότι σε γυμνό δέρμα μπορεί να είναι ενοχλητικοί οι ιμάντες ειδικά εάν δεν πιάσουν καλά στο velcro).To μόνο αρνητικό ότι επειδή έχω χοντρές γάμπες το τελευταίος ιμάντας (που πιάνει στο μέσο του καλαμιού) ήταν λίγο κοντός για εμένα, οπότε για να μη με σφίγγει πολύ τον άφηνα ως εκεί που έφτανε. Δεν είχε πρόβλημα να "κολλήσει" στο μη velcro κομμάτι αλλά προφανώς δεν ήταν το ίδιο σταθερός.Εννοείται ότι η δουλειά τους είναι να προστατεύουν σε κρούση, οπότε δεν ξέρω και δεν νομίζω να αντέχουν πολλά πολλά σε σύρσιμο όπου πιθανότατα θα σου λυθούν εάν η επαφή είναι στο πλάι ή πίσω. Τώρα για γραντζουνιές δεν μου έχουν κάνει τίποτα στα μαύρα πλαστικά της χοντρούλας, είναι σχετικά μαλακές αλλά αυτό θα πρέπει να το δεις. Από εκεί και ύστερα εάν έχεις χοντρά πόδια τότε ναι καλό είναι να τις δοκιμάσεις πριν τις παραγγείλεις ή να συνεννοηθείς έτσι ώστε να μπορείς να τις επιστρέψεις χωρίς πρόβλημα (που νομικά είναι δικαίωμα σου, αλλά καμιά φορά πέφτεις και σε περίεργους). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ παίδες!Αν έχετε να προτείνετε και κάποιες άλλες εκτός από αυτές που έχω στο πρώτο post,δεκτές.Στέλιο συνήθως τα παντελόνια με προστασίες είναι αρκετά ακριβότερα γι'αυτό δεν τα πολυέψαξα.Αυτό που λες εσύ ποιο είναι; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2016 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δυστυχώς δεν θυμάμαι... Και πριν 5 χρόνια που τα πείρα είχα ψάξει δεν υπήρχε στον κατάλογο της Dainese. Το είχα πάρει απο τη γνωστή 'Αποθήκη' στην Ηλιούπολη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2016 από τον Ste7ios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 σε γενικες γραμμες ,δεν κανουν δουλεια και τ ετσι οπως βλεπω τις φορανε οι ασφαλτινοι , τις καθιστουν ακομα πιο ακυρες ...οι συγκεκριμενες , ονομαζονται κρουσης ...σκοπος τους ειναι να προστατευσουν ,κατα την κρουση και μονο... και κρουση με κανα κλαδακι ,ξωφαλτσο δεντρακι,βραχακι κλπ...για να προστατευσουν ομως χρειαζεται ,αναγκαια και απαραιτητα και κατι αλλο...μποτα...ωστε να μπει η επιγονατιδα απο μεσα και να μεινει στη θεση της ...και παντελονι απο εξω ,ωστε να ''σφραγισει'' ακομα καλυτερα...χωρις τα δυο παραπανω , ειναι σαν να φορα τσοφλι κρανος χωρις καν να το δεσεις ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Σωστός. Για αυτό και σε γενικές γραμμές η ένδυση μηχανής είναι εφαρμοστή στο σώμα. Ώστε οι προστασίες να μένουν στη θέση τους, αλλά και το ίδιο το ύφασμα - δέρμα.Ένα συνάδερφος έκανε το λάθος να αφήσει ανοικτά τα φερμουάρ στα μανίκια του δερμάτινου για να αερίζεται... Με την πτώση τα μανίκια γύρισαν μέχρι επάνω τα μπράτσα και έπαθε σοβαρά εγκαύματα... Ενώ οι προστασίες πήγαν περίπατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ευχαριστώ Κωστή!Ναι,προστατεύουν γι'αυτό και ψήνομαι να πάρω ένα ζευγάρι αλλά επειδή έχω φορέσει μόνο δανεικές και δεν είχα ποτέ δικές μου, σκέφτομαι ότι θα είναι λίγο βάσανο μέσα σε όλα τα άλλα να έχεις και αυτές στο βάλε-βγάλε-κουβάλα αλλά χαλάλι! Ειναι βασανο και βασικα εαν δεν εχεις μπαγκαζιερα στη μηχανη οπως δεν εχω κι εγω ειναι ενα θεματακι "αντε να κρατας κι αυτες μαζι με ολα τ'αλλα" Αλλα μπρος στην προστασια σου να μην το σκεφτεσαι αυτο. Βίδες στα "εσωτερικά του γονάτου" εννοείς στην έξω μεριά της επιγονατίδας ,αυτήν που εφάπτεται στα πλαστικά της μηχανής και είναι πιθανό να τη γρατζουνίσει ; Ακριβεστατα.Χωρις να το καταλαβεις εχεις κανει σημαδι στη μηχανη και αντε να βγει μετα! Ενα αλλο θεματακι ειναι το κουμπωμα.Προσωπικα δεν πολυ εμπιστευομαι τα σκρατς σε ατυχη περιπτωση (μακρια απο ολους μας) και δυστυχως αυτες που πηρα (Dainese κι εγω) εχουν σκρατς. Βεβαια ενας φιλος που εδωσε τις δικες του οι οποιες κουμπωνουν στην μπροστινη μερια. Σκεψου κι αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ωραία , είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σας.Κρατάω ότι πρέπει να εφαρμόζουν καλά , να δένουν σφιχτά και ότι απαιτείται προσοχή κατά τη χρηση ώστε να μη γινει ζημιά σε μέρη της μοτοσυκλέτας όπου είναι πιθανό να υπάρξει επαφή . Πιο "σωστή" λύση θα ήταν ίσως ένα παντελόνι με επιγονατίδες-επικνημίδες ωστόσο και ακριβότερο είναι και βαρύ -άβολο να το φοράς σε καθημερινή βάση , αν το υπολογίζω καλά . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ωραία , είναι χρήσιμες οι πληροφορίες σας.Κρατάω ότι πρέπει να εφαρμόζουν καλά , να δένουν σφιχτά και ότι απαιτείται προσοχή κατά τη χρηση ώστε να μη γινει ζημιά σε μέρη της μοτοσυκλέτας όπου είναι πιθανό να υπάρξει επαφή . Πιο "σωστή" λύση θα ήταν ίσως ένα παντελόνι με επιγονατίδες-επικνημίδες ωστόσο και ακριβότερο είναι και βαρύ -άβολο να το φοράς σε καθημερινή βάση , αν το υπολογίζω καλά . Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει παντελονι με επικνημιδες.Σιγουρα επιγονατιδες υπαρχει οπως αναφερανε και οι συντροχοι πιο πανω.. βεβαια θα προτιμουσα να εχει και πισω στους γοφους οπως εχω στη κορντουρα της RICHA αλλα θα ειναι too much για τζιν παντελονι να εξεχει κιολας εις τα οπισθια Καλη αγορα φιλε!. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγάρι επιγονατίδες-επικνημίδες για να προστατεύω γόνατα και καλάμια...χρήση ασφάλτινη....................Και πολύ καλά το σκέφτεσαι. Εγώ φοράω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΠΑΝΤΟΥ. Κάτι τέτοιο που φαινονται normal και οχι ακριβές.Όσοι τις έχετε τις χρησιμοποιείτε ή είναι άβολο,βαρετό και χρονοβόρο να τις φορέσεις έτσι θηριώδεις όπως είναι;Γινεται να χρησιμοποιείς αυτο το πράγμα και να μην κανεις γρατζουνιές στη μοτοσυκλέτα;;Επίσης παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή ο τύπος της μηχανής ή ο σωματότυπος του αναβάτη; ΝΑΙ, είναι άβολες και θηριώδεις αυτές που δείχνεις και οι όμοιές τους. Δε θα μπορείς καν να περπατήσεις με δαύτες.ΟΧΙ, δεν γίνεται να τις χρησιμοποιείς χωρίς να γρατζουνίσεις τη μότα σου. Αυτό έπαθα κι εγώ με κάτι άλλες που είχα (πολύ πιο νορμάλ απ' αυτές που πόσταρες) και τις "έσπρωξα". Άσε που δεν τις φόραγα γιατί ένοιωθα άβολα όπως με κοιτούσαν μες την πόλη. Άσε που δεν μπορούσα πουθενά να μπω έστω για λίγο φορώντας τα (πχ ένα μαγαζί, μια υπηρεσία), τρόμαζε κόσμος.ΝΑΙ, παίζει ρόλο ο σωματότυπος, πόσο "χοντρά πόδια έχει κάποιος πχ. Θέλει δοκιμούλα. tip: οι δικές μου αγοράστηκαν από Πάτρα μέσω φίλου με παρόμοιο σωματότυπο, αφού πρώτα τις δοκίμασε για λογαριασμό μου. Είναι μικρές μόνο για γόνατο, διακριτικότατες και με ύφασμα μέσα-έξω αντί εκείνου του σκληρού άκαπμτου πλαστικού. Ίσως είναι λιγότερο αποτελεσματικές, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο απ' το τίποτα αν σκεφτείς ότι τις άλλες τις είχε φάει η υπόγα, ενώ αυτές τώρα τις φοράω συνέχεια.Θα ψάξω λίγο το φόρουμ να βρω το θέμα που είχα ανοίξει για να δεις ποιές είναι. Stay tuned. Το βρήκα.http://www.mybike.gr/forums/topic/68909-περί-μαλακών-επιγονατίδων-το-ανάγνωσμα/?do=findComment&comment=1648677 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2016 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Για τον κόσμο θα έλεγα, καιρός να συνηθίσει το θέαμα ενός σωστά εξοπλισμένου αναβάτη.Στην Σλοβακία απο όσο είδα είναι κάτι που δεν ξενίζει, ακόμη και οι ολόσωμες... Μπράβο στους αναβάτες τους! Όσο για τις συγκεκριμένες δεν καταλαβαίνω οτι τις φοράω, και ας έχω ρεβά πόδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Το ίδιο και στην Ουγγαρία, είδα λέσχη μοτοσυκλετιστών για μπυρίτσα με full ολόσωμες μέσα στη Βουδαπέστη, και ακόμα κα τα scooter ήταν μπότα-παντελόνι-γάντια-μπουφαν-κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Εγω εχω κάνει το εξής:αγορασα αυτές και πήγα στον ράφτη και μου έραψε τσέπες στο κατάλληλο σχήμα και ύψος σε 2 τζην που φοράω συχνά (απο την μέσα πλευρά φυςικα) Καλό ειναι το τζην να ειναι σχετικά στενό ώστε στην περίπτωση στραβης να κρατηθούν καλύτερα οι προστασίες.Εναλλακτικα μπορείς να φτιάξεις αντίστοιχες θήκες σε ενα ζευγάρι ελαστικού "σωλήνα" όπως π.χ. χρησιμοποιούνται σε κάποιες ποδοςφαιρικες επικαλαμίδες ή κάποιες ελαστικές επιγονατίδες , και να τα χρησιμοποιείς με οποιοδήποτε παντελόνι.Τα θετικά ειναι οτι σχεδόν δεν καταλαβαίνεις οτι τις φοράς, δεν φαίνονται πολυ, μπαινοβγαίνουν εύκολα και μπορείς να φοράς τα παντελόνια σου κανονικα χωρίς αυτές και προστατεύουν τα γόνατα απο το κρύο. Τέλος ειναι μέσα απο το παντελόνι, το οποίο θεωρώ οτι ειναι απολύτως προτιμότερο απο το να βρίσκονται εξωτερικά.Στα αρνητικά, απλά δεν προσφέρουν την προστασία ενός εξειδικευμένου παντελονιού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ευχαριστώ και πάλι, κύριοι!Για να πω την αμαρτία μου όμως τώρα μπερδεύτηκα πιο πολύΟύτως ή άλλως πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια γυροβολιά για να τσεκάρω τι κυκλοφορεί στην αγορά,να μιλήσω με τα μαγαζιά να δω τι προτείνουν και να δοκιμάσω κάποια ζευγάρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ευχαριστώ και πάλι, κύριοι!Για να πω την αμαρτία μου όμως τώρα μπερδεύτηκα πιο πολύΗ πρώτη αίσθηση όταν βάζουμε τέτοια θέματα, αυτή είναι. Τελικά όμως βοηθιόμαστε πιστεύω. Ξέρουμε τί να κοιτάξουμε, και για παράγοντες που ίσως να μην είχαμε σκεφτεί.Ούτως ή άλλως πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια γυροβολιά για να τσεκάρω τι κυκλοφορεί στην αγορά,να μιλήσω με τα μαγαζιά να δω τι προτείνουν και να δοκιμάσω κάποια ζευγάρια.Και πολύ καλά θα κάνεις (για τη γυροβολιά). Να θυμάσαι όμως πάντα ότι οι πωλητές θέλουν να πουλήσουν και προτείνουν συχνά με βάση τα ποσοστά που τους δίνει η κάθε πώληση (όταν υπάρχουν ποσοστά φυσικά). Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τρίτους αλλά το ένστικτο, τη λογική και την εμπειρία σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Εγώ έχω αυτές που έβαλες στην φωτογραφία.Χρήση μόνο σε ταξίδια και μοτοβόλτες πάνω από το τζιν και μέσα από τις μπότες. Για μέσα από το τζιν μόνο χειμώνα που φοράω και ισοθερμικό. Σε γυμνό δέρμα ενοχλεί μετά από κάποια ώρα.Διάλεξα αυτές και όχι άλλες "εντουρίσιες"(με άρθρωση και βιδάκια) για να μην κάνω γραντζουνιές στην μηχανή και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα.Σε καθημερινή βάση, για μένα, δεν παλεύεται το βάλε-βγάλε.Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να τις δανειστείς μερικές μέρες για να δεις αν θα σε βολέψουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 ...................Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να τις δανειστείς μερικές μέρες για να δεις αν θα σε βολέψουν. Αυτά μ' αρέσουν στα φόρουμ. Αυτή η αλληλεγγύη είναι πολύ όμορφη ως προσφορά και μας δένει πραγματικά. Εύγε φίλε μου για την πρότασή σου για βοήθεια στο σύντροχο. Δυστυχώς ο Λεωνίδας μένει Αθηνανιστάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες