thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα κριπτονακι 115ρ και στα 100 χιλιάδες χιλιόμετρα του άλλαξα πιστόνι γνήσιο, βαλβίδες, σιαγόνα συμπλέκτη, δισκάκια συμπλέκτη και ενα γρανάζι 2ας γιατί βαρούσαι. Όλα αυτά σε μάστορα και το παπι δύσκολα πάει 90κμ. Φεριγκ δεν έχω και η αλυσίδα μου τεντωμενη όσο πρέπει.Τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 Μηπως είναι ακόμα νωρίς?Το 'στρωσες κανονικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 Οχι το έχω στρώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 Εχει γινει σωστος χρονισμος; Αυτα τα χλμ ειναι υπερβολικα λιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 Και μενα το παπακι τοσο παει με 14-36 γιατι αραγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2016 8 και 12 διάκενα και τα σημεία ακριβώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχει γινει σωστος χρονισμος; Αυτα τα χλμ ειναι υπερβολικα λιγα.Ενώ κανονικά πρέπει να πιάνει τα 185;Μια χαρά πάει το παπί φίλε,και κλέβει και προς τα πάνω πάντα.Όταν βλέπεις 90 είναι σίγουρα 75-80 οπότε είναι μια χαρά για 115 παπί.Με κρυπτον χ 135 φίλος 80 κιλά πιάνει 120 κοντέρ σε κατηφορικό δηλαδή κανα 110 χοντρικά.Μια χαρά είσαι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2016 από τον panagiotis1974 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 τοσο παει και το crypton που εχω στη δουλεια, 60κ χλμ χωρις ανακατασκευη. λιωμενοι δισκοι, καιει λαδι κτλ.καινουρια με λιγα χλμ θυμαμαι πηγαινανε 100+ στο κοντερ παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 Εμενα ρε παιδια γιατι δεν παει πανω απο 80, και αυτα δλδ τα παει αγκομαχωνταςΛες και ο κινητηρας τερματιζει εκει, μηπως παιζει τιποτα με την μεταδοση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2016 Ενώ κανονικά πρέπει να πιάνει τα 185;Μια χαρά πάει το παπί φίλε,και κλέβει και προς τα πάνω πάντα.Όταν βλέπεις 90 είναι σίγουρα 75-80 οπότε είναι μια χαρά για 115 παπί.Με κρυπτον χ 135 φίλος 80 κιλά πιάνει 120 κοντέρ σε κατηφορικό δηλαδή κανα 110 χοντρικά.Μια χαρά είσαι. Αν νομιζεις οτι παπι 110 κυβικων και μονος του χωρις συνεπιβατη τα 80χλμ ειναι καλα και αφου κλεβει και προς τα πανω περιπου 70χλμ πραγματικα με διπλο δε θα κουνιεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Εγω οταν το πείρα είχα 110 τελική τώρα μετά απο 100.000 χμ άλαξα πιστονακι, βαλβιδούλες, συμπλέκτη και ελατήρια και πίστευα να ανακτήσει την χαμένη του δύναμη αλλά πηγενει το ίδιο. Αλλά από ότι κατάλαβα όλοι μου λέγανε εδώ να μην ανησυχώ και πειστικα οτι κανω λάθος. Ελα που πιστεύω τώρα ότι ο κλαιπελας εχει ενα δίκιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 1)το πιστονι το στρωσες το καινουργιο?2)καιει λαδι?(με λιγα λογια το πιστονι θελω να μαθω αν μπηκε σε καινουργιο κυλινδρο,αν εγινε ρεκτιφιε και μπηκε παραπανω χιλιοστα πιστονι,η απλα το εβαλε ετσι μεσα ενα καινουργιο στα ιδια χιλιοστα με το παλιο και στον παλιο τον κυλινδρο)3)ποσα χιλιομετρα εχεις κανει μετα την αλλαγη πιστονιου?4)εχεις κανει καθολου ανοιγματα μετα την αλλαγη του πιστονιου στο μηχανακι?5)βαραει κατι μεσα?απαντησε μου σε αυτα αν μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) 1)το πιστονι το στρωσες το καινουργιο?2)καιει λαδι?(με λιγα λογια το πιστονι θελω να μαθω αν μπηκε σε καινουργιο κυλινδρο,αν εγινε ρεκτιφιε και μπηκε παραπανω χιλιοστα πιστονι,η απλα το εβαλε ετσι μεσα ενα καινουργιο στα ιδια χιλιοστα με το παλιο και στον παλιο τον κυλινδρο)3)ποσα χιλιομετρα εχεις κανει μετα την αλλαγη πιστονιου?4)εχεις κανει καθολου ανοιγματα μετα την αλλαγη του πιστονιου στο μηχανακι?5)βαραει κατι μεσα?απαντησε μου σε αυτα αν μπορεις.1 Το πιστόνι το έστρωσα2 έχει γίνει ρεκτιφιέ ο κύλινδρος 0.5 χιλιοστού που το δίνει i YAMAHA και έχει μπει πιστόνι 0.5 μεγαλύτερο Yamaha. Δεν καίει λάδι μονο αν το πάω τσίτα για πολλά χιλιόμετρα όπως θεσσαλονίκη μηχανιώνα που είναι 40 km τότε ίσος κάψει λίγο που το θεωρώ φυσιολογικό και γι'αυτο συμπληρώνω πολύ λίγο αν χρειάζεται. φοράει 15w50 semi-synthetic απο yamaha.3 μετά την αλλαγή έστρωνα 1000km και μετά άρχισα να το ανοίγω. συνολικά μετά την αλλαγή έχουν περάσει περίπου 10.000km.4 το έχω ανοίξει αρκετές φορες σε μεγάλο δρόμο το μονο που παρατήρησα αρπάζει λίγο καλύτερα όμως τελικές παραμένουν 80 με το ζόρι 90.5 βαλβίδες δεν βαράνε τις ρυθμίζω κάθε 2.000km που αλλάζω λάδια το μονο που βαράει εδώ και 50.000km τουλάχιστον και δεν το έχω κάνει ακόμα είναι η καμπάνα από ότι μου είπε ο μάστορας στο ρελαντί και ειδικά όταν πάει να σβήσει κάνει πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να σβήνει καμια φορα γιατί το καταλαβαίνω ζορίζεται. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2016 από τον thodlp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) σωστος φενεσαι ρε φιλε τι να πω...μονο τα λαδια δεν ξερω αλλα δεν πιστευω να φταιει αυτο.Παντως μη ρυθμιζεις βαλβιδες καθε 2000 χλμ δεν χρειαζεται.Τωρα να ναι τοσο πιωμενο στα τοσα χιλιομετρα που εχει?ισως,μπορει.Με το καινουργιο πιστονι παντως θεωρω οτι επρεπε να χε παρει τα πανω του αν ηταν ολα σωστα μεσα.Λυπαμαι φιλε μου δεν γνωριζω να σε βοηθησω περαιτερω.Αυτα που μου γραφεις παντως ειναι πολυ κομπλε αν τα χεις κανει ετσι.Με σωστο χρονισμα,σωστο ρυθμισμα βαλβιδων,καινουργιο και σωστο κυλινδροπιστονο και σωστα στρωμενο,εχουν γινει τα απαραιτητα χιλιομετρα για να ανοιξει ο κινητηρας και του χεις κανει και ανοιγματα και δεν βαραει και κατι περα της καμπανας.Δεν ξερω τι να πω μετα παω σε αλλα σεναρια του στυλ υπερβολικα φαγωμενος εκκεντροφορος/κοκκορακια η αλλαγμενος εκκεντροφορος και τετοια...δεν μου ρχεται κατι αλλο.Εκτος αν ρε φιλε εισαι κανας 120 κιλα ξερω γω και το παπακι αγκωμαχαει μονο ετσι να το δεχτω τα 90χλμ που και παλι λιγα ειναι σε ευθεια παντα.Γραναζωμα μαμα φανταζομε ετσι και το καρμπυρατερ επισης μαμα μεσα ολα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 Χαχαχαχα. 80 κυλά είμαι. Πάντως ευχαριστώ πολύ. Τωρα ίσως φταίει ο εκκεντροφορος δεν ξέρω. Ίσως θέλει και καινούρια καμπάνα. Αλλά αφού το δουλεύω ακόμα πακέτο και δεν κάνει κιχ ευχαριστώ να λέω. Και έχουν δίκιο καπιοι που λενε με το παπί δεν ειναι να πας πάνω από 70-80 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2016 λογικο αφου το δουλευεις delivery να εχει παραδωσει μεσα στα τοσα χλμ.Η καμπανα σαν εξαρτημα δεν παθαινει κατι.Εκκεντροφορος/κοκορακια πιθανον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 Mπορει να οφειλεται και στα γραναζια που φοραει το μηχανακι, να μην στεγανοποιουν οι βαλβιδες κ.α. Παντως απο την εμπειρια μου εγω φυσιολογικο δεν το θεωρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 βαλε τον εργοστασιακο εκκεντροφορο και δοκιμασε παλι. εχεις πειραξει το γραναζωμα μηπως?αν εχεις φθαρμενους δισκους και ελατηρια συμπλεκτη λογικο ειναι να μη τραβαει καθολου. αυτο θα πατιναρει ολη μερα και θα καιει τσαμπα βενζινη ρε αγορι.τσεκαρε ρε και αλλαξε τα αν θελουν αλλαγη. γυρω στα 80-100ε κοστιζουν μαζι με εργασια, αναλογα και τι θα βαλεις βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thodlp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2016 Ο εκκεντροφόρος είναι ο μανισιος και έχει πάνω του 120.000km τα δισκάκια και τα φυγόκεντρα τα άλλαξα. Γρανάζωμα μανισιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Eλεγξε και τον εκεντροφορο για τυχον φθορες στα εκκεντρα. Υπερβολικα χλμ για τον εκκεντροφορο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες