kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Γεια και χαρά σας φίλοι,Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση των κλασσικών λαμπτήρων αλογόνου με LED. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?Ευχαριστώ,Νάσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Καλημερα φιλε. Εννοεις την κεντρικη λαμπα να αλλαξεις μπροστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Καλησπέρα, έχω βάλει τις παρακάτω και είδα βελτίωση, λίγο πιο δυνατό φως και λευκότερο.http://www.ebay.com/itm/162022086161?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Καλησπέρα, έχω βάλει τις παρακάτω και είδα βελτίωση, λίγο πιο δυνατό φως και λευκότερο.http://www.ebay.com/itm/162022086161?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΣοβαρα ειδες βελτιωση με αυτες τις λαμπες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εγω αλλαξα τη λαμπα μου με μια philips crystal vision. Μην φανταστεις καταστασεις xenon αλλα απο κιτρινο το φως εγινε ασπρο και λιιιιιιγο πιο δυνατο. Πολυ ευχαριστημενος θα ξαναεβαζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Καλημερα φιλε. Εννοεις την κεντρικη λαμπα να αλλαξεις μπροστα? Ναι, την κεντρική Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται, αυτές προτείνονται για ομίχλη όχι για το στάνταρ φως Αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εγω αλλαξα τη λαμπα μου με μια philips crystal vision. Μην φανταστεις καταστασεις xenon αλλα απο κιτρινο το φως εγινε ασπρο και λιιιιιιγο πιο δυνατο. Πολυ ευχαριστημενος θα ξαναεβαζαΝαι, σε αλογόνου κοιτάω και τη Philips X-treme Vision, ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Εγώ είδα τεράστια διαφορά στο δικό μου. Πρέπει να βρεις σετ όμως που να κάθεται καλά και σωστά στο φανάρι σου. Σε αυτες κατεληξα. ee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Σοβαρα ειδες βελτιωση με αυτες τις λαμπες? Και γω που εβαλα τετοια στο sh που ειχα, αναβα μεγαλη σκαλα και εφεγγε 50% λιγοτερο απο την μαμα λαμπα στα μεσαια της. Τις εβαλα στα προβολακια στο αμαξο και τις ξηλωσα γιατι μονο ομορφια ηταν :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Γεια και χαρά σας φίλοι,Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση των κλασσικών λαμπτήρων αλογόνου με LED. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?Ευχαριστώ,ΝάσοςΨάξε για Cree Led λάμπες, όχι απλά LED. Ανάλογα τι λάμπα έχεις, π.χ. αν έχεις Η4 ψάξε Cree Led H4.Η διαφορά σε φωτεινότητα είναι μεγάλη, αρκεί να μην είσαι άτυχος και να σου κάτσει λίγο το σχέδιο της εκάστοτε λάμπας στο φανάρι σου.Υπόψην, ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των λαμπών, καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα από τις πυρακτώσεως, που σημαίνει λιγότερο φορτίο άρα και λιγότερη φθορά, για το κύκλωμα παραγωγής ρεύματος (γεννήτρια-ανόρθωση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Εγώ είδα τεράστια διαφορά στο δικό μου. Πρέπει να βρεις σετ όμως που να κάθεται καλά και σωστά στο φανάρι σου. Κρυμμένο περιεχόμενοΣωστά, κάτι τέτοιο κοιτάω, προσανατολίζομαι σε επώνυμο για να μην τρέχω αργότερα.Το πρόβλημα είναι η φούσκα (που φοράει η μηχανή από μαμά) που πρέπει να κάτσει μεταξύ λάμπας και ψύκτρας ώστε να σφραγίζει καλά το φανάρι και να μην βάλει υγρασίες και σκόνες. Αυτό πώς το έλυσες? Είχες τρόπο να βγάλεις και να ξαναβάλεις το δαχτυλίδι με τους οδηγούς που ασφαλίζουν τη λάμπα ή την ψύκτρα?Ευχαριστώ,Νάσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 παιδιά μήν ταλεπωριέστε τσάμπα με τα λεντ. τα λέντ καλά είναι αλλα όχι για κεντρικό φωτησμό. ιδικά με τα φανάρια μας που είναι σχεδιασμένα για να εστιάζουν τα αλογόνου, με μία λέντ ακόμα και την ποιό ακριβή κατα πάσα πιθανότητα θα εχεται μεγάλη διαχηση άσπρου φωτός και όχι εστίαση μακριά και λοιπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Σωστά, κάτι τέτοιο κοιτάω, προσανατολίζομαι σε επώνυμο για να μην τρέχω αργότερα.Το πρόβλημα είναι η φούσκα (που φοράει η μηχανή από μαμά) που πρέπει να κάτσει μεταξύ λάμπας και ψύκτρας ώστε να σφραγίζει καλά το φανάρι και να μην βάλει υγρασίες και σκόνες. Αυτό πώς το έλυσες? Είχες τρόπο να βγάλεις και να ξαναβάλεις το δαχτυλίδι με τους οδηγούς που ασφαλίζουν τη λάμπα ή την ψύκτρα?Ευχαριστώ,Νάσος Το δαχτυλίδι ευτυχώς στο σετ το συγκεκριμένο έβγαινε και έβαλα πρώτα αυτό ώστε να μπορέσει να κλείσει το λαμακι που το κρατάει σταθερό. Την φούσκα την έκοψα ελάχιστα στην άκρη, περίπου 2 χιλιοστά και με λίγο ζόρι κούμπωσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Δε βλέπω το συνημμένο Θάνο, Χρόνια Πολλά btw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα, έχω βάλει τις παρακάτω και είδα βελτίωση, λίγο πιο δυνατό φως και λευκότερο.http://www.ebay.com/itm/162022086161?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΛέει στην περιγραφή:"For replacement of Signal, Turn, Brake, Parking, Tail, DRL and Fog lights, etc." Το είπαν και παραπάνω, γενικά, κάθε φανάρι είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένη λάμπα. Το κάτοπτρο του είναι σχεδιασμένο να αντανακλάει το φως από πηγή που είναι σε συγκεκριμένο σημείο και διαχέει το φως με συγκεκριμένο τρόπο.Οπότε ή βρες άλλο φανάρι ολόκληρο (δύσκολο ως αδύνατο) ή βάλε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ λάμπες ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. Π.χ. osram night breaker, philips xtreme vision, κλπ edit: αν το φανάρι σου έχει κιτρινίσει από τον καιρό και τον ήλιο τότε βρες τρόπο να το γυαλίσεις γιατί χάνεις ΠΟΛΥ φως από εκεί! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2017 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Οι λάμπες LED θέλουν πολύ ψάξιμο, και πάλι δεν θα καταφέρεις να βγάλεις μια απόλυτη άκρη. Υπάρχουν με ανεμιστηράκι και με ψύκτρες. Οι με το ανεμιστηράκι καλές, αλλά έχεις τον φόβο να μην καεί το ανεμιστηράκι, Οι ψύκτρες λένε ότι είναι καλύτερες, όσο τις κρατάς καθαρές, γιατί με την σκόνη που επικάθεται, μειώνει την απόδοση ψύξης. Από εκεί και πέρα, τι chip led έχουν επάνω, πως είναι τοποθετημένο, κάποια ρυθμίζουν ακόμη και την γωνία της δέσμης του led που εκπέμπει το φως. Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει κάποια led με chip από την Phillips (π.χ. 5s), το οποίο είναι βελτιωμένο από προηγούμενα headlight led. Αλλά και πάλι πως θα σου κάτσει στο φανάρι. Σίγουρα, όταν πετύχεις την κατάλληλη λάμπα led, θα έχεις καλύτερο φωτισμό από του αλογόνου. Πάντως αν γίνει επιλογή να μην προτιμηθεί κάτι σχετικά φθηνό. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube, όπου εξηγούν για τα led και ποια είναι καλύτερα, καθώς και ποιες λάμπες led έχουν διακριθεί στα προηγούμενα χρόνια...Αν έχετε προτζέκτορα για φανάρι, προς το παρών καλύτερη λύση και πιο σίγουρη είναι τα xenon. Ψάξτε το, τα led συνεχίζουν να εξελίσσονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 εγω στο Deau έβαλα Cree Led H4 με ανεμηστιράκι.Δεδομένου οτι το φανάρι μου ειναι για γέλια (Ψωριασμένος καθρέφτης κτλ) έχω δει μεγάλη βελτίωση στον φωτισμό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Τελικά δεν ήθελα να το ρισκάρω με τις LED καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει αρκετή γνώση ακόμη στην Αγορά να σου απαντήσει κάποιος στοιχειώδεις ερωτήσεις σαν αυτές που όλοι λίγο πολύ βάζουμε (διάχυση, καθρέφτες που έχουμε ήδη με τις αλογόνου, φωτεινότητα - ιδίως στα πίσω, κλπ.) οπότε έπαιξα safe και έβαλα τις: https://www.amazon.fr/Philips-H455W-Ampoules-Halogène-Vision/dp/B00MZQUGLKΕντάξει, δεν σκοτώνουν στην απόσταση αλλά το φως είναι σούπερ λευκό και σε βλέπουν καλύτερα από τους καθρέφτες όταν περνάς στους διαδρόμους ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην κίνηση ιδίως όταν είναι όλοι με 10χλμ στο κοντέρ και την παντόφλα με με το facebook στο χέρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Για τους γυμνούς με παρόμοια προβλήματα παίζουν αυτές οι ωραίες λύσεις: https://www.theretrofitsource.com/motorcycle-specific/headlights.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2017 Εγω που αλλαξα σε λεντ στο βαραντερακι ειδα τεραστια διαφορα στα φωτα πορειας! Το πρόβλημα είναι όταν αναβω τα μεγαλα! Δεν κανει δεσμη απλα ανοιγει το πεδιο! Εκει υπαρχει πρόβλημα! Στα πορειας όμως είμαι υπερευχαριστημένος! Τα μεγαλα φωτα τα χω συνδιασει με προβολακια κ υπαρχει ο τελειος συνδιασμος! Γινεται η νυχτα μερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zetasss 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2017 Καλησπέρα, έχω βάλει τις παρακάτω και είδα βελτίωση, λίγο πιο δυνατό φως και λευκότερο.http://www.ebay.com/itm/162022086161?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΠαίδες, εγώ είχα δοκιμάσει παρόμοιες H7/H11 LED λάμπες στα περβολάκια ομίχλης στο Focus μας και τα έβγαλα με την πρώτη ευκαιρία. Τα άναψα το βράδυ, και δεν έφεγγαν ούτε στο μέτρο, δηλαδή γύρο γύρο από την μούρη... Προφανώς δεν ήταν 80watt αλλά τονίζω πως δεν μιλάω για τις συγκεκριμένες αλλά παρόμοιες.... Οι λάμπες αλογόνου ήταν πολύ καλύτερες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες