Jump to content

Recommended Posts

Τελικά παίδες το πρότζεκτ θα κρατήσει παραπάνω. Ο λόγος είναι ότι δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ οπότε πάω με ρυθμούς χελώνας.

Οπότε, λέω αφού δε θα το έχω έτοιμο το καλοκαίρι (μάλλον), λέωωωωωωωω.... να κατεβάσω και μοτέρ. Έτσι κι αλλιώς ήθελα να το κάνω total restoration. Ευκαιρία είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! :blink:

Σου μιλάω εκ πείρας, ασχολούμαι με μηχανήματα/"παλιοσίδερα" πολλών ειδών, αλλά άμα δω μοτέρ σε τεύχη στον πάγκο με πιάνει απελπισία... Μέτρα συμπίεση, και άμα είναι καλή/δεν χτυπάει τίποτα μέσα, και παίρνει και τις ταχύτητες σωστά, ρίξε ένα φρεσκάρισμα κανένα καρμπιρατέρ, δες τις βαλβίδες αν είναι σωστά τα διάκενα και άστο. 20+ χρονών μηχανάκι αξίας σχετικά χαμηλής, άπαξ και το ανοίξεις, 100% κάτι θα βρεθεί μέσα. Και άμα αρχίσεις να το ένα, να το άλλο γίνεται κουβάς χωρίς πάτο το ζήτημα. Δέστο τώρα να κάνεις καμιά τσάρκα και ααααν και οοοοταν ζητήσει, το ανοίγεις. 

Μιλάω ως παθών, έχω μηχανάκι εμπορικής αξίας ~1000-1500 ευρώ, λυμένο. Δεν θέλει πολλά, φρεσκαρίσματα μόνο. Έχω κουράγιο να κάνω τίποτα; Όχι... Ο χρόνος είναι τόσο λίγος που προτιμάω να πάω βολτίτσα. Τα ψιλολοίδια που θα χρειαστεί αν πω να το φτιάξω σωστά περνάν το χιλιάρικο. Οπότε, και ελλείψη χρόνου μένει εκεί λυμένο. Το βλέπω και νευριάζω, με πιάνει κρύος ιδρώτας :laugh: αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να κάνω τίποτα.

Χώρια που ξεθώριασαν και οι ετικέτες στην πλεξούδα και είμαι σε φάση φέρε μου καλύτερα να αποδείξω το τελευταίο θεώρημα του Φερμά παρά να την ξεμπερδέψω :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χώρια που ξεθώριασαν και οι ετικέτες στην πλεξούδα και είμαι σε φάση φέρε μου καλύτερα να αποδείξω το τελευταίο θεώρημα του Φερμά παρά να την ξεμπερδέψω :_zeppelin:

χαχαχα , τρομος!! 

Γιαυτο κατι τετοια, εγω θα τα κανω, οταν παρω συνταξη!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαυτο κατι τετοια, εγω θα τα κανω, οταν παρω συνταξη!! 

Πολύ σίγουρος ακούγεσαι Γαβρίλο πως θα παρεις σύνταξη......για ξανασκέψου το λιγο ...:laugh::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σίγουρος ακούγεσαι Γαβρίλο πως θα παρεις σύνταξη......για ξανασκέψου το λιγο ...:laugh::mB_kalo_e:

λεμε και καμια μαλακια ρε.. χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρατζεσκο οπως ειπε και ο Νικος (exppii) μη λυσεις μοτερ, τουλαχιστον μην το λυσεις ακομα, επειδη οπως ειπες ο χρονος σου ειναι ελαχιστος κοιτα να τελειωσεις πρωτα με το πλαισιο που ξεκινησες, αν λυσεις μοτερ δεν θα το τελειωσεις ποτε, τελειωσε το πρωτα με το καλο, καντε τις βολτες σου  και αν διαπιστωσεις οτι το μοτερ εχει θεματα τοτε μπες σε αυτη τη διαδικασια, εγω για το παπι ξεκινησα να αλλαξω μονο ενα κυλινδροπιστονο και τελικα το μονο που θα κρατησω ειναι το σαζμαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα αγόρια! 

μετά από έναν αιώνα, είπα να ξανασχοληθώ λίγο με το μοτόρι.

Πήρα τιμόνι, χερούλια, ζουμιά και φίλτρα και ξεκινάω.

Τις λαμαρίνες θέλω να βάψω άμεσα και αποφάσισα να βάλω μια βάση μαύρο χρώμα και μετά να δω μήπως παίξω με το plasti dip

Αυτά

Φωτό κτλ από βδομάδα μετά τα ασταρώματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαστε έτοιμοι, ασταρωμένοι και έχει έρθει και το τιμονάκι. Θα ξεκινήσω συναρμολόγηση σήμερα το βράδυ.

Η βαφή θα γίνει με plasti dip γιατί το δοκίμασα σε άλλη κατασκευή και μου άρεσε το αποτέλεσμα. Είναι πιο ακριβό από την απλή βαφή αλλά δε θα χρειαστεί τριψίματα κτλ και δε θα φαίνεται φτηνιάρικο αφού θα γίνει στο χέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πρόλαβα ούτε να τη δω! Ούτε ένα βλέμμα! Στο τέλος θα με παρατήσει και θα φύγει! Θα μπορέσω να ασχοληθώ σοβαρά σε κάνα μήνα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος Φρανκι έγραψε:

Δεν πρόλαβα ούτε να τη δω! Ούτε ένα βλέμμα! Στο τέλος θα με παρατήσει και θα φύγει! Θα μπορέσω να ασχοληθώ σοβαρά σε κάνα μήνα,

Κατανοητο! Καλη συνεχεια φιλε, οτι καλυτερο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος φίλος δοκιμάσει να κάνει ανακατασκευή σε κάποια μοτοσυκλέτα, πρέπει πρώτα να κάνει ένα χρονοδιάγραμμα.

Μόλις ολοκληρώσει το χρονοδιάγραμμα, να τριπλασιάσει το χρόνο που νομίζει ότι θα χρειαστεί. Για να μην πω τετραπλασιάσει και γίνω πιο αντικειμενικός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Φράνκι σαν τα  παιχνίδια της Blizzard έχεις γίνει.

Κάθε 3 μήνες πετάς μια θολή πληροφορία κι άσε τους άλλους από κάτου να σφάζονται!! :crazy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 18/11/2017 at 5:38 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε:

Ρε Φράνκι σαν τα  παιχνίδια της Blizzard έχεις γίνει.

Κάθε 3 μήνες πετάς μια θολή πληροφορία κι άσε τους άλλους από κάτου να σφάζονται!! :crazy: 

Για να έχει σασπένς.... Και μετά από τόσο καιρό, θα ανεβάσω φωτογραφία από μία πατάτα!!!:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα