Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 Χθες το βράδυ πέρασε ένας παλιομηχανόβιος από το μαγαζί και μου είπε ότι πάχυνα.Εγώ του είπα ότι αδυνάτισε.Αυτός μου είπε ότι τώρα που αδυνάτισε θα μου κάνει ντρίμπλες α λα Ρονάλντοκαι εγώ του είπα ότι είμαι Κατσαπλιάς και θα του φάω τα νιάτα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μαζευτούμε 12 άτομα γρήγορα και ωραία χωρίς αμφιβολίες. Όσοι είστε μέσα για τη φάση, να ξέρετε ότι λόγω εργασίας των περισσοτέρων η ώρα θα είναι 21:30. Για το τι μέρα σας βολεύει, γράψτε δίπλα στο όνομά σας ώστε να το φιξάρουμε Φράνκι, οποιαδήποτε μέρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 δεν με βλέπω "ενεργό" στον 1ο γύρο (μεχρι τα χριστούγεννα δλδ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 up μωρή σάπιες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 6x6? Μέσα είμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Φράνκι, οποιαδήποτε μέραkpapageo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 3. vag3 μεχρι 18 νοεβρη μετα μπαινω παλι μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 3. vag3 μεχρι 18 νοεβρη μετα μπαινω παλι μεσα..αν ειμαστε γέροντες γιατι απο τοτε που μπηκα στρατο πάει πεταξε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Φράνκι, οποιαδήποτε μέρα kpapageovag3Schumi, οποιαδήποτε μέρα, εκτός Δευτέρας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 ωραία με μολις ένα ακόμη μέλος κλιδώνει το ματσ για: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zachs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Μπαλίτσα Βορείων,μπυρίτσα Βορείων,βολτίτσα Βορείων πότε ρε παίδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Φράνκι, οποιαδήποτε μέρα kpapageovag3Schumi, οποιαδήποτε μέρα, εκτός ΔευτέραςGuRu, οποιαδήποτε μέρα + πρόταση να γίνεται ανά βδομάδα ο αγώνας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 απ ρε γομάρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Τόσοι που μαζευτήκαμε μόνο για κάνα pro κάνουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 θα σας βλέπω απο το παράθυρο.https://www.facebook.com/SkowyrnaDupka/photos/a.414638158556092.103270.412247202128521/1300292486657317/?type=3&theater Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 ΑΝ θελετε τερμα εγω μεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Φράνκι, οποιαδήποτε μέρα kpapageovag3Schumi, οποιαδήποτε μέρα, εκτός ΔευτέραςGuRu, οποιαδήποτε μέρα + πρόταση να γίνεται ανά βδομάδα ο αγώνας...Nikos_pc - Gigi Buffon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 ακυρο απο εμενα φευγω πετάω Πεμπτη απογευμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Για τάβλι σας κόβω...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Δεν το γυρναμε σε τουρνουα ταβλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 Χθες το βράδυ πέρασε ένας παλιομηχανόβιος από το μαγαζί και μου είπε ότι πάχυνα.Εγώ του είπα ότι αδυνάτισε. Η αληθεια ειναι την τελευταια φορα που σε ειδα την ειχες την κοιλιτσα σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 χαχχα και για καμιά πρέφα τώρα που έρχονται και εορτέ και τα ρέστα φωσφορούχα tape στις ζαντες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες