Jump to content
Tzo71

Ασύρματο ηχείο παπάκι;

Recommended Posts

παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω, και απο τις εμπειρίες σας αν επιτρέπεται το ασύρματο ηχείο(όπως της φωτογραφίας). Επιτρέπεται ;, θα με σταματήσουν αστυνομικοί;

http://www.public.gr/product/ihos/hxeia/forita-hxeia/forita-iheia-urban-revolt-yzo-wireless-mple/prod7770088pp/

Τροποποιήθηκε από τον Tzo71

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εδω επιτρεπεται η φραπεδιά, το τσιγάρο και το κινητό, στο ηχείο θα κολήσουμε που μπορεις να βγάλεις και καμιά ανακοίνωση άμα λάχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν  συνδυαστεί με μαύρο γυαλί και γλυμενο μαλλί όπως πχ http://www.youtube.com/watch?v=JLk_sfbUTTI 

δεν θα υπάρχει πρόβλημα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.γιατί ρε φίλε να κάνεις κάτι τέτοιο? άλλα όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.... δεν νομίζω να υπάρχει άρθρο στον ποινικό κώδικα που να απαγορεύει ένα μικρό ηχείο στο παπί σου.....

2. @mitsakhs αναρωτιέμαι α.πού έβαλε τον ενοισχιτή και β. πώς έβαλε δεύτερη μπαταρία , τί μπαταρία έβαλε και πώς φτάνει το σύστημα φόρτισης του σκούτερ να δώσει τόσα αμπέρ στα 10ιντσα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και βέβαια αν σε σταματήσουν και θέλουν να σε γράψουν θα το κάνουν νομιμότατα...

Οτιδήποτε φέρει το όχημα εκτός κατασκευής χρειάζεται έγκριση τύπου για αυτό που έχεις προσθέσει και μετά έλεγχο από το υπουργείο για να αναγράφεται στην άδεια...

Μην λέμε ότι να ναι χωρίς να ξέρουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και βέβαια αν σε σταματήσουν και θέλουν να σε γράψουν θα το κάνουν νομιμότατα...

Οτιδήποτε φέρει το όχημα εκτός κατασκευής χρειάζεται έγκριση τύπου για αυτό που έχεις προσθέσει και μετά έλεγχο από το υπουργείο για να αναγράφεται στην άδεια...

Και που υπάρχει σαφής τεκμηρίωση του τι είναι εντός και τι εκτός της κατασκευής του οχήματος ώστε να το αποδείξει ο αστυνομικός?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι είναι εκ της κατασκευής συνήθως ορίζεται και αναγράφεται και στην άδεια κυκλοφορίας. Εάν αυτό δεν έχει γίνει από μαλάκυνση του υπεύθυνου του υπουργείου συγκοινωνιών και πάλι πρέπει να πας να το δηλώσεις εσύ ο ίδιος. Ακόμη και η οροφή του οχήματος αναφέρεται στην άδεια. Έξτρα αεροτομές, μπάρες οροφές για προσθήκη μπαγκαζιέρας και πολλά άλλα εάν δεν αναγράφονται στην άδεια και θέλει ο μπάτσος μπορεί νόμιμα να σε γράψει!!
 Επίσης ούτε το ΚΤΕΟ μπορεί να σε περάσει αν θέλει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεω να βαλω ενα κουζινακι στο cbr, να φτιαχνω κανα μακαρονι αμα πιανει καμια λιγουρα στην κινηση...

Τροποποιήθηκε από τον NinZas
.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, πρώτα απο λα θα τ χω πάνω μου, όχι στην μηχανή(όχι τροποποίηση). Θα ειναι ένα μικρό η ηχείακη που θα κρέμεται απο την ζώνη μου. Αυτό λέω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε, να σε ρωτησω, οταν περναει ο αλλος με το αμαξι και η μουσικη ειναι τερμα σου αρεσει;
Μηπως, λεω μηπως, δεν θα αρεσει στους αλλους οταν περνας να ακουνε τη μουσικη σου;
Αν θες σωνει και καλα να ακους μουσικη ενω καβαλας, που εγω δεν συμφωνω, παρε ενα καλο σετ ακουστικα και βαλε τα κατω απο το κρανος σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη το βολτομετρο που θεω να βαλω εγω στο παπι θελει εγκριση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε, να σε ρωτησω, οταν περναει ο αλλος με το αμαξι και η μουσικη ειναι τερμα σου αρεσει;
Μηπως, λεω μηπως, δεν θα αρεσει στους αλλους οταν περνας να ακουνε τη μουσικη σου;
Αν θες σωνει και καλα να ακους μουσικη ενω καβαλας, που εγω δεν συμφωνω, παρε ενα καλο σετ ακουστικα και βαλε τα κατω απο το κρανος σου...

ποιο κράνος; για ηχείο μιλάμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας τρολάρεις έτσι;;; Θέλεις να βάλεις ηχείο πάνω στο παπί για να ακούς μουσική εν κινήσει;; χαχαχαχα

Μιλάμε καγκουριά φουλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα κάνω μόντα στα clipon και θα κουμπώσω ηχειάκια και εγώ.... Θα προσπερνάω τύπους και θα βαράει Τερλέγκα και Έφη Θώδη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έξω απ'το πρώην δημαρχείο του χαλανδρίου έχω δει sym mega scooter(δεν θυμάμαι όνομα,νομίζω gts) με ηχειάκια κολλημένα στους καθρέφτες,άρχοντας 

Τι ποτό να πάρω στο club vol 2; :yahoo::yahoo:

Τι ηχείο να πάρω στο κλαπ :laugh::laugh::laugh:

Τροποποιήθηκε από τον ΤάκηςΜπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τι ηχείο και ποαα watt και αν θα βάλει γουφερ και ενισχυτή θα είναι το επόμενο θέμα του φίλου μας 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να κάνουν τα μνημόνια, εμείς εδώ που έχουμε καταλάβει αυτόν τον πλανήτη χρειαζόμαστε αυτό:

Operation_Upshot-Knothole_-_Badger_001.j

Αιντε να ξυπνήσει επιτέλους αυτή η Τ.Ε. ,να εξολοθρεύσει τον καρκίνο του πλανήτη, και να συνεχιστεί η εξέλιξη της ευφυίας στην Γη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετοιου ειδους θεματα πολλαπλασιαζονται μερα με την μερα..

μιλαμε για επιδημια. 

mysickbike.gr :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα το κανεις ρε φιλε το ηχειο????

Σοβαρα θελω να ακουσω τι πορει να το θελει πανω στο παπακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα