dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Το πακετο που αγορασα εχει και keyboard με κατι σαν mouse οποτε μαλλον ειμαι οκ.Στο μινι review σου μου αρκει το οτι δεν κολλαει!σουπερ! χαοτικος μολις το παρω στα χερια μου και το ψιλοδουλεψω θα δωσω αναφορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και εγω το εχω το mini keybord. Δεν με βολεψε διοτι δεν εχει καλη μπαταρια (ελαχιστη αυτονομια). Καθε μερα το φορτιζα και δεν δουλευε σωστα. Το mouse ειναι ο, τι πρεπει.Πραγματικα δεν κολλαει και δεν ζοριζεται στις ταινιες. Στο σερφαρισμα καθυστερει και κολλα λιγο (σε συγκριση με το ταχυτητο s7 edge).Θα το χαρεις, ειμαι σιγουρος. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Λοιποοοον το εχω στα χερια μου εδω και 4-5 μερες και νιωθω οτι ημουν σε σπηλια.Ειχε προεγκατεστημενα καποια πραγματακια, οπως το showbox το οποιο για καποιο λογο δεν δουλευει γαμωτ, οπως επισης και τον kodi.O kodi απο οτι καταλαβαινω και ψαχνω οποτε εχω λιγο χρονο ειναι τουμπανος απο δυνατοτητες με τα διαφορα add-ons που μπορεις να του βαλεις.Ηδη το τεσταρα σε κανα 2 ταινιες και τα σπαει!Το μηχανημα για μενα σε δυνατοτητες ειναι Υ-ΠΕ-ΡΑ-ΡΚΕ-ΤΟ, αν γινω ποτε σουπερ γαματος χρηστης χτυπαω κανα ζωω με πολυ ραμ (να θυματε και για μενα).Σας ευχαριστω πολυ ολους για τι διαθεση να απαντησετε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Επανεγκατεστησε το showbox. Ουτε εμενα δουλευε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Καλημερα!απο το appstore? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Οχι. googlare το και κατεβασε την τελευταια εκδοση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Μολις παραγγειλα και αυτο για 2ο. Φαινεται αρκετα δυνατο.http://m.ebay.co.uk/itm/351838612740 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και είναι ακριβώς η ίδια η ερώτηση μου ποστάρω εδώ. Ψάχνω λοιπόν για tv box μέχρι 40 γιούρια κατά προτίμηση με κάποιο χειριστήριο για να μπορώ να το δουλέψω με ευκολία. Βρήκα αυτό μετά απο αναζήτηση από τις δικές σας προτάσειςhttp://www.banggood.com/MXQ-PRO-Amlogic-S905-1GB-RAM-8GB-ROM-with-Airmouse-p-1134041.html?rmmds=categoryΑυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν είναι το ίδιο με αυτό που πήρε ο φίλος πιο πάνω που του άρεσε απο ότι κατάλαβα, μην πάρω καμιά μούφα γτ η τιμή είναι αρκετά δελεαστικηΕυχαριστώ εκ των προτέρων, . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 Μην το παρεις. Ειναι μετριο. Παρε αυτο του απο πανω ποστ. Να εχει 2 giga ram και 16 εσωτερικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 http://www.banggood.com/MXQ-PRO-Amlogic-S905-1GB-RAM-8GB-ROM-with-Airmouse-p-1134041.html?rmmds=category Αυτό έχει 5.1 Lollipop που νομίζω είναι το minimum για το kodi 17.1 . Για εμένα κοίτα σε Android 6.0 για να είναι πιο future proof. Αν έχεις fb δες σε αυτήν την ομάδα TV Media Box Hellenic FB Group Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Μην το παρεις. Ειναι μετριο. Παρε αυτο του απο πανω ποστ. Να εχει 2 giga ram και 16 εσωτερικη.Απλα εψαχνα κτ με remote αλλα αν λετε ετσι οκ. Μαλλον θα βγω στο 50αρι τλκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2017 Ολα εχουν remote. Δεν θα το χρησιμοποιησεις διοτι θα προτιμησεις ενα ασυρματο mouse...http://m.ebay.co.uk/itm/2GB-16GB-X96-Android-6-0-Smart-TV-Box-Amlogic-S905X-Quad-Core-2-4GHz-WiFi-/222331620231?txnId=1881229874012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2017 Ολα εχουν remote. Δεν θα το χρησιμοποιησεις διοτι θα προτιμησεις ενα ασυρματο mouse...http://m.ebay.co.uk/itm/2GB-16GB-X96-Android-6-0-Smart-TV-Box-Amlogic-S905X-Quad-Core-2-4GHz-WiFi-/222331620231?txnId=1881229874012 Ναι το διάβασα και παραπάνω αυτό. Άρα όταν θες να γράψεις φαντάζομαι ότι σέρνεις το mouse πάνω στα γράμματα? Σε αυτό το link θα χρειαστώ κ αντάπτορα για την πρίζα, σωστά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες