efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Μωρή Aprilia...και αυτό και το tuono είναι για σαλόνι,όχι (μόνο)για πίστες!Full τεχνολογία και εδώ. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 αυτό και το Gixxer L7 θέλω... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Ολιγαρκή σε βλέπω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Εγώ πάντως, αν θα έπαιρνα σήμερα 1000ρι σούπερσπορ, το V4 της aprilia θα ήταν η επιλογή μου, κι ας είναι κομβία άνα 180 μοίρες κι όχι 360. BTW κανείς από εδώ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Ποπο τι μηχανάρα... Χάζεψα μέχρι κι εγώ που είμαι γιαπωνέζος μέχρι το κόκκαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Απλά αυτό , , και τίποτε άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Η σειρά RSV έχει μακράν τα ομορφότερα ss με χαρακτήρα και μοναδικότητα. Μπράβο στους σχεδιαστές της Aprilia και στο team εξέλιξης βεβαίως-βεβαίως.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 RSV-4RF!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) ΚωσταΤ αυτο ειναι μηχανημα για τους λουκουμαδες!. Να γλυφεις τα δαχτυλα σου απο τα μελια η να αγναντευεις την Επιδαυρο απο το Αγναντι, τρωγωντας τα σαγανακια της κορης του εστιατορα! Παω στοιχημα οτι θα μου αρεσει πιο πολυ απο το αντιστοιχο της bmw. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2018 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Peiraiwths έγραψε: Παω στοιχημα οτι θα μου αρεσει πιο πολυ απο το αντιστοιχο της bmw. Γιατι το εχεις οδηγησει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες