lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Να σου πω, δες την υπογραφή μου, άντε πολύ αέρα πήραμε Τι? δεν σε πειράζω από συμπάθεια.....όχι απο φόβο! Αντέ μην τα πάρω και πλακωθώ στα μπάφ (μπαφ λέω όχι μπαφα βλαμμένε) γίνω nobleς και ρίξω curse με λαμπάδα και κουμπωμένη 6η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Τι? δεν σε πειράζω από συμπάθεια.....όχι απο φόβο! Αντέ μην τα πάρω και πλακωθώ στα μπάφ (μπαφ λέω όχι μπαφα βλαμμένε) γίνω nobleς και ρίξω curse με λαμπάδα και κουμπωμένη 6η Πλάκα κάνω και γω εννοείται Σε βλέπω να 'ρχεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΤΕΛΙΟΣ & 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 τι ωρα θα ειναι εντελη το ραντεβου. πια θα ειναι ο ανωτατη ταχυτητα και πως θα σας γνωρισο στο σημειο συναντησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 τι ωρα θα ειναι εντελη το ραντεβου. πια θα ειναι ο ανωτατη ταχυτητα και πως θα σας γνωρισο στο σημειο συναντησης?10:00 στο περίπτερο του Χαιδάρίου (στην έξοδο για Σκαραμαγκα πιο κάτω)ΤΑχύτητα μην σε νοιάζει όλοι μαζί θα πάμε..... (αντε να καυλαντίσουμε στις στροφές λίγο ανάλογα τα κέφια) Θα δεις 5-10 ομορφάντρες με κράνη ιστορίες κτλ κτλ....έλα να μας μιλήσεις.(έχω ένα κόκκινο versys) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΤΕΛΙΟΣ & 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 10:00 στο περίπτερο του Χαιδάρίου (στην έξοδο για Σκαραμαγκα πιο κάτω)ΤΑχύτητα μην σε νοιάζει όλοι μαζί θα πάμε..... (αντε να καυλαντίσουμε στις στροφές λίγο ανάλογα τα κέφια) Θα δεις 5-10 ομορφάντρες με κράνη ιστορίες κτλ κτλ....έλα να μας μιλήσεις.(έχω ένα κόκκινο versys) 10:οο θαχουν πηδηξη τις κοτες τα κοκορια 5-6 φορες. (αστειο)ταχυτητα: οχι πολλα πολλα γιατι δεν αντεχη η (Γιαγιακα μου).θα δειτε μια σκατοφατσα. ελατε να μου μιλησετε. (αστειο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Μέσα και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 αν ξυπνησω θα ειμαι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 Ετσι να μαζευεται κοσμος... εγω εχω αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 και εγω αυτο..κατα 90% ειμαι μεσα!! αν δεν με δειτε το πρωι φύγετε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 ούτε σε γκόμενα στο λύκειο σε blind date δεν έχω δώσει τόση πληφορία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2016 ωριαια.. θα χει παιδακια αυριο η βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Γιαααα να ξυπναμε........Εγώ θα έρθω από Αλεποχωρι-Ψαθα και θα ανηφορισω για Βιλια. ....το λεω για να μην με περιμενετε στο σημειο.Δεν πιστεύω να χαθούμε...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Παρών! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Λερωθηκα λίγο στο γύρνα αλλά καλά ήτανε........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Φαγατε βροχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Φαγατε βροχη?Οχι παραλίγο να φέρω ένα αμάξι που πήγαινε προς ψάθα πίσω στην Αθηνα μαζί μου......Μπαγλαμάς....προσπέραση σε λεωφορείο που έκανε προσπέραση σε αμάξι....και μου 'ηρθε στο αντιθετο. Πετυχυσιά καλή.Ευτυχως ειχω 2Κ και μπορεσα να αποφύγω το ατύχημα ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΤΕΛΙΟΣ & 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 μαζευτικα και εγω. να εισται καλα παιδια, για την ομορφη βολτα που καναμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Τι λες ρε συ??Ευτυχως ολα καλα.....Απο Αλεποχωρι γυρισατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ρε χαμένοι από που πήγατε; Σας χάσαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ρε χαμένοι από που πήγατε; Σας χάσαμεΕίχε πινακιδες για αθηνα, παντού ρε! Εγω δε ξέρω τίποτα, προσπαθούσα να ξεφύγω από ένα 125μαζευτικα και εγω. να εισται καλα παιδια, για την ομορφη βολτα που καναμε.Να ξανακανουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ναι και μεις με τις πινακίδες πηγαίναμε αλλα νόμιζα θα το κάναμε ίδια φάση!Ωραία ήταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 back to base 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Ναι και μεις με τις πινακίδες πηγαίναμε αλλα νόμιζα θα το κάναμε ίδια φάση!Ωραία ήταν!Την επόμενη φορά θα ακολουθώ συνέχεια το ανθρακι μαναρι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χαχα την επόμενη θα το πηγαίνω και καλύτερα!Αυτός ο ήχος του Kawa σου ήταν καύλα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες