zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 εγω θυμαμαι τη βλακεια εκανα κ επεσα κ μερικεσ φορεσ γελαω! αλλα ευτυχωσ δεν επαθα τιποτα! πολυ τυχεροσ! ημουν!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Μ'αρεσει αυτο το.. "για οσους εχουν πεσει"!!!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Μόνο την 1η ? Και την 2η... και την 3η... και την 4η... Δεν θυμάμαι άλλη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Η πρωτη ηταν μαζι με crash test το μακρυνο '89,κι ευτυχως χωρις σωματικα παρατραγουδα.Μια "βιδα" εχασα μονο κατα το πεσιμο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Γελοία και τελικά ημιτελής πτώση το καλοκαίρι. Σταματημένος σε πολύ μαλακό χώμα βουλιάζαμε και σιγοπέφταμε εγώ, η γυναίκα μου και το μηχανάκι. Πόλυ γέλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Το 1987 στην Γερμανια ειχα ενα SACHS HERCULES 50 και πισω ειχε βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης λαστιχο ΜΧ. Απειρος νεος τοτε, παθος πολυ-λιγο μυαλο, σε μια στροφη σε σχημα S μπηκα στην πρωτα καλα και στη δευτερη στροφη εχασα το πισινο και παρτον κατω. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Εγώ στην Πάτρα μετά από ατυχές γεγονός με τον τότε δεσμό πηγαίναμε προς το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και εκεί που πήγαινα πλακωμένος με το chally(40χλμ) πλακώνομαι στα φρένα να κάνω αριστερά(ήμουν αριστερή λωρίδα,αλλά άπειρος τελείος,μπίτ για μπίτ) και ένα παπί έπεσε πάνω στον αριστερό πίσω μαρσπιέ.Ευτυχώς όλοι καλά.Απλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω πιο κακό πνεύμα με περιέβαλε εκείνη την ημέρα Τώρα το σκέφτομαι και γελάω.Τότε όμως........!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 AAAAAAAA orea me ena jog sti plateia tis geitonias ekana figoura se kati gomenes(souzes,kolies,ktl) kai troo mia kapakia ti na sou leo allo pragma (sorry gia ta grekenglish) to rimadi to pc tou hotel kati epathe den grafei allios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 .....πισω στο 91'.......ειχα αγορασει την πρωτη μοτο μου ενα ξλρ 125......την ειχα 3 μερες......Σεπτεμβρης.....εριχνε ψηλοβροχο....με το που βγηκα απο το στενο του σπιτιου και πηγα να φρεναρω....επεσα.....χαχα πολυ γελιο 0 εμπειρια τοτε....η πλακα ειναι πως δεν ηξερα τι να κανω ...να κλαψω που επεσε η μολις 3 ημερων καλη μου 'η να γελασω...τεσπα αφου δεν χτυπησα παλι καλα....! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Καλοκαίρι 2005 πλησιάζοντας διασταύρωση στην οποία έχω προτεραιότητα, έχω το ηλιοβασίλεμα πίσω μου - το οποίο "τυφλώνει" ένα Vitara, βγαίνει και παντρευόμαστε.. ψιλά πράγματα.. μάλλον αρραβώνας ήταν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 αμέ!!! το πρώτο μπιστοπαράσημο δε θα θυμάμαι? Δεξιά στροφή με μηδέν ταχύτητα κοντά σε σημείο που παρκάρουν λεωφορεία. (το λέω έτσι γιατί βασίζω όλη τη δικαιολογία στα λάδια του δρόμου και όχι στην ασχετοσύνη και χρήση φρένου). Κάψιμο στο πόδι, μανετα, στραβωμένο ποδόφρενο και επιλογέας ταχυτήτων (???). Μια χαρα πήγα στο μάστορα με πρωτη μαρουσι κατεχάκη. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Το 82 μάθαινα στο ΜΤΧ 200 του αδερφού,μόλις είχα ξεψαρώσει και δοκιμάζω αλλαγή από 1η σε 2α δίχως να κλείσω το γκάζι ,απογειώθηκα από το χωματόδρομο και βρέθηκα μια πεζούλα παρακάτω(τμήμα χωραφιού που δημοιυργείται σε επικλινές έδαφος με ξερολιθιές από πάνω του και από κάτω του)ανέπαφος , μέσα σε πυκνά στάχυα!Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως βρέθηκα εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 αν τη θυμαμαι λέει.... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Kι εγώ θυμάμαι το 1987 είχα τότε το RD 125 LC και πηγαίνοντας πολύ σιγά πλησίασα σε μια διασταύρωση. Σταματάω, κατεβάζω το πόδι και ξαφνικά πέφτω. Τι είχε γίνει; Απλά εκεί που σταμάτησα είχε ένα καπάκι υπονόμου ανοιχτό και εγώ όπως κατέβασα το πόδι για να σταματήσω αυτό μπήκε μέσα στον υπόνομο!!!!!!!! Ακόμα όταν το θυμάμαι γελάω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 ήταν το '88 όπου σε μια στροφή με το CUB 90 μου και ξύνοντας το γόνατο (όταν έπεσα και μετά) :D με έναν φίλο μου διπλός, γλίστρησε ο πίσω τροχός και....εγώ με μερικές γρατζουνιές και ο συνοδηγός μου ίσα που λερώθηκε το παντελόνι του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2007 Λοιπον, 2004 απογευματακι με το παπι...μολις ειχε ξεκινησει ενα ψιλοβροχο και εκει που παω να μπω απο Δελφων στη Μποτσαρι σκαω μια μπαντιά και παρτον κατω...καρ καρ καρ καρ καρ καρ καρ ειχαμε σκασει στα γελια :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2007 Ηταν απογευμα. Ο ηλιος εδυε.... Εγω με το Transalp πηγα να δω τον κολητο μου που εκανε προβα για μια θεατρικη παρασταση στο πνευματικο κεντρο του χωριου μου (τοτε ζουσα εκει). Σταματημενος σε ανηφορα. Οταν τελιωσε η προβα εκανα να φυγω. Με το που ξεκιναω να κανω αναστροοφη, με φοναζει ο κολητος μου.... Εγω ως νεος και απειρος στο ΤΑ (μιας εβδομαδας και η πρωτη μου μηχανη) σταματησα καθετα σε κατηφορικο δρομο και εβγαλα λαθος ποδι να πατησω... Με πηρε το βαρος και το αποτελεσμα ηταν να σκασει στα γελια ο κολητος μου... Και εγω απο το ζορι μου... Γρατσουνισα το πλαϊνο του fairing.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2007 πολλη καλα. δεν εσπασα τιποτα αλλα ξεπετσιαστηκαν και τα 2 γονατα μου. πονος και τσουκσιμο για κανα μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2007 Αν την θυμάμαι λέει... Πρώτο μάθημα, πρώτη φορά πάνω σε μοτοσυκλέτα, μέχρι να συνηθίσω το βάρος του SuperFour εν στάσει μου έπεσε ...2 φορές! Tη πρώτη φορά μάλιστα -έτσι για να το εμπεδώσω καλύτερα- δεν ήξερα και προσπάθησα να την κρατήσω με αποτέλεσμα να τη φάει ο αστράγαλος μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΗΝ STEED ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ 10ΧΛΜ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2007 Σωτηριο ετος 1976, , πρωτη βολτα, με μοτοποδηλατο Honda! (Ειναι προφανες οτι κατι μ'αφησε αυτη η συμπτωση! ) Πτωση σε στροφη με χαλικι..επιδεσμοι και στα δυο χερια! (Τουλαχιστον, ηταν μια πειστικοτατη δικαιολογια για να μη γραφω ασκησεις στο σχολειο, για ενα δεκαημερο!..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spy_Magnum (Innova 125) 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Ποοοοο!!! Ηταν πρωι καλοκαιρακι πριν 2 χρονια και πηγαινα παραλια με ενα φιλαρακι.Φοραγα το κρανος με ανοιχτη τη ζελατινα και μ μπαινει μελισσα μεσα στο κρανος.Αγχωνομαι κανω στην ακρη του δρομου και δυστηχως ειχε χαλικια μ φευγει η μπροστηνη ροδα και παρε μας κατω και τους 2... Χαχαχαχαχαχαχα....ΤΡΕΛΗ ΦΑΣΗ !!! Αξεχαστες στιγμες και ευτηχως τιποτα σοβαρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 με το που πηρα την νην καπως ξεπεσε στα ματια μου το derbi και λεω κατσε να παω να το ξεσκησω...ανεβαινω σε κατι χωραφια και αρχιζω τα σβουριδια,σουζες και κατεβαινω παραλια μεσα στης λασπες,παω να φαω μια καλη την γλιτωνω και λεω κατσε να ξανανεβω.και ξεκινοντας μια σουζα κολωνει το μηχανακι σε μια πεζουλα και σταματαει πανω στην σουζα,αλλα ετσι οπως ειχα το σωμα ο ατζαμης εφαγα καπακι και το μηχανακι απο πανω. με το ducati μεσα στο γαλαξιδι με μολις 10 χλμ πεφτει ενα πιτσιρικι μπροστα μου.ε για να μιν το πατησω γιατι στις πλακες που εχει δεν σταματαει η μηχανη την εριξα και στραβωσα και την ζαντα του ποδηλατου του πιτσιρικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 εγω εχω κανει δυο φορες μπουμ . τι μια μολις ειχα παρει το 50αρι σκουτερακι και σε μια στροφη ανοιξα περισοτερο το γκαζι και χτυπησα με τα πλαινα σε μια μαντρα. την δευτερη φορα παλι με το 50αρι πεφτει ενα παρκαρισμενο παπι λογο του αερα μπροστα μου και παρε με κατω και μενα . και στις δυο περιπτωσεις μονο υλικες ζημιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mathios 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 πριν απο 4 χρονια σε μια διασταυρωση ηρθε κατα πανω μου ενας diliveras και ΜΠΑΜ. το μονο που θυμαμαι ειναι να περνανε μπροστα απο τα ματια μου 2 πιτσες και μια καρμποναρα!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες