Jump to content
Tzo71

Παπί μέχρι 1000€

Recommended Posts

Και γω παπι οδηγαω αλλα για να κανω λιγο οικονομια λεω να παω σε 50cc...

Ενταξει να κανουμε λιγο χαβαλε..:pimp: Γενικα το κοστος συντηρισης και χρησης που πανε μαζι ειναι πολυ λιγο ...

Να στο πω χοντρα χοντρα οχι με αριθμους αλλα το χω δουλεια σπιτι βολτα περιπτερο φαρμακειο βολτα χωρις λογο και αυστηρα δεν ξεπερνω την βδομαδα 2 γεμισματα (4 ευρω

το καθενα).Αρα πες ενα 10 αρικο βαρια βαρια την βδομαδα...Λαδια μου βγαινουν απο καθημερινη χρηση ανα 6 μηνες περιπου 13 ευρω που αλλαζω μονος(μια βιδα ειναι)...

Τωρα τακακια ,αλυσιδες και οτι αλλο ειναι μες στο προγραμμα αλλα ειναι περιστασιακα και δεν νομιζω να σε ζορισουν ιδιαιτερα στα οικονομικα μιας και τετοιες

εργασιες παιζουν στο 20-30 ευρω...Αναλογως παντα μην σου κατσει καδενιτσα και πας για 50 αρικο :sleep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες λίγο και το daytona DY 125 σε καινούριο.

Μπορείς να το πάρεις με 40 ευρώ το μήνα βάζοντας 36 δόσεις με κάποιον συγγενή σου αν δεν έχεις εκκαθαριστικό.

Το έχω 1 χρόνο κι έχω 10000 km.Είμαι 110 κιλά και έχω πάει και δικάβαλο 2-3 φορές με άλλον που ήταν 100 στην πετρούπολη τέρμα πετρουπόλεως που τα crypton R δεν ανεβαίνουν ούτε μονά.

Μην πάρεις μεταχείρω του κάθε γυφτοκάνγκουρα τη σαπίλα.

Ο nikos nikon πήγε Ιταλία με ένα τέτοιο παπάκι φορτωμένο σα γαιδούρι.Άσε τι λέει ο καθένας κοίτα τα γεγονότα μόνο κι όχι τις θεωρίες που σκαρφίζεται ο καθένας για να παινέψει την αγορά του και την επιλογή του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες λίγο και το daytona DY 125 σε καινούριο.

Μπορείς να το πάρεις με 40 ευρώ το μήνα βάζοντας 36 δόσεις με κάποιον συγγενή σου αν δεν έχεις εκκαθαριστικό.

Το έχω 1 χρόνο κι έχω 10000 km.Είμαι 110 κιλά και έχω πάει και δικάβαλο 2-3 φορές με άλλον που ήταν 100 στην πετρούπολη τέρμα πετρουπόλεως που τα crypton R δεν ανεβαίνουν ούτε μονά.

Μην πάρεις μεταχείρω του κάθε γυφτοκάνγκουρα τη σαπίλα.

Ο nikos nikon πήγε Ιταλία με ένα τέτοιο παπάκι φορτωμένο σα γαιδούρι.Άσε τι λέει ο καθένας κοίτα τα γεγονότα μόνο κι όχι τις θεωρίες που σκαρφίζεται ο καθένας για να παινέψει την αγορά του και την επιλογή του.

Τι τελική έχει αυτο που έχεις και εμένα έχει χαλάσει η κλειδαριά της σέλας, εσένα?  Εγω εχω daytona sonic 125 και με τα χίλια ζόρια πιάνει τα 90χμλ/ωρα και ειμαι 110 κιλά.

Τροποποιήθηκε από τον Kostakis88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά τελικά πήρα μηχανακι, έχω το Kawasaki kaze 115 2015 μοντέλο !! Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι τελική έχει αυτο που έχεις και εμένα έχει χαλάσει η κλειδαριά της σέλας, εσένα?  Εγω εχω daytona sonic 125 και με τα χίλια ζόρια πιάνει τα 90χμλ/ωρα και ειμαι 110 κιλά.

φιλε και εμένα το Sonic άσχετο που είναι ολο προβλήματα 90km με το ζόρι και

με ευνοϊκό άνεμο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε και εμένα το Sonic άσχετο που είναι ολο προβλήματα 90km με το ζόρι και

με ευνοϊκό άνεμο 

Ολο ακούω προβλήματα στο blog για το sonic , εμένα ειναι κομπλέ και μου κάνει εντύπωση και έχω κάνει 26000 χλμ σε εναμιση χρόνο. Το κακό είναι, οτι έχει πολύ κοντό γρανάζομα, ακομα και σε κατηφορα με κλίση 10 μοιρών, νοιώθω οτι θα πιάσει κόφτες. Να πατάς το πεντάλ των ταχυτήτων συνεχόμενα ωστε να απομονώνει και να τσουλάει και βρες γρανάζι με περισσότερα δόντια, εγω απλα δεν εχω χρόνο. Δεν μου απάντησες για την κλειδαριά της σέλας, σου χάλασε όπως εμένα?

Τροποποιήθηκε από τον Kostakis88
ξέχασα κάτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολο ακούω προβλήματα στο blog για το sonic , εμένα ειναι κομπλέ και μου κάνει εντύπωση και έχω κάνει 26000 χλμ σε εναμιση χρόνο. Το κακό είναι, οτι έχει πολύ κοντό γρανάζομα, ακομα και σε κατηφορα με κλίση 10 μοιρών, νοιώθω οτι θα πιάσει κόφτες. Να πατάς το πεντάλ των ταχυτήτων συνεχόμενα ωστε να απομονώνει και να τσουλάει και βρες γρανάζι με περισσότερα δόντια, εγω απλα δεν εχω χρόνο. Δεν μου απάντησες για την κλειδαριά της σέλας, σου χάλασε όπως εμένα?

μεχρι ώρας όχι δεν μου έχει χαλάσει,

του άλλαξα καρμπυρατέρ από 24 έβαλα 28 και ηρέμησα μετά ρεταρισματα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα