nikosane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) λοιπον εχω ενα θεματακι ειμαι 16 χρονων αρχικα θα ηθελα βοηθεια γτ δεν ειμαι και πολυ εμπηροσ τι ειναι καλυτερο και ανθεκτικοτερο to suzuki address 125i η το innova 125 καρμυλατερ? δεν εχω καπιο θεμα με τιν τιμη το προβλημα μου ειναι οτι θελω να μαθω πιο ειναι ανθεκτικοτερο και κολαει και παθαινη πιο δυσκολα ζημιεσ επεισησ δεν θα κανω καγκουριεσ μονο που και που κοφτεσ να βαραω λοιπον θελω καπιοσ εμπειροσ να μυ εξηγηση γτ να διαλεξψ το ενα και οχι το αλλο παρακαλω να παντηθη το πιο σηντομοτερο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2016 από τον nikosane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλο μου παλικαρι, οτι μηχανακι θα παρεις εσυ θα του τιναξεις τις μπιελες. Δεν αξιζει να ρωτησεις παρε οτι αρεσει πιο πολυ στις γκομενες και στους φιλους σου...Επισης κατι πολυ ασχετο. Ξερεις οτι θα το οδηγας παρανομα και οποιος σε χτυπησει δεν προκειται να σε καλυψει καμια ασφαλιστικη και μαλιστα θα πληρωσεις και απο πανω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 από τον propapias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 δεν θα κανω καγκουριεσ μονο που και που κοφτεσ να βαραω /////// παρακαλω να παντηθη το πιο σηντομοτερο...Που και που κόφτες, στα 16 με ακάλυπτο μηχανάκι, αλλά όχι δεν είναι κάγκουρας φίλοι το παιδί...που θέλει 125cc παπί στα 16 του...Όπως είπει και ο @propapias, πάρε όποιο αρέσει στις γκόμενες και κάνε τάμα να μην εμπλακείς σε ατύχημα... 16χρονα με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες