haldaios 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 http://bikeit.gr/new-models/kymco/9383-nea-montela-2016-kymco-etoimazei-motosikleta-vasismeni-sto-kawasaki-er6n.html πως σας φαίνεται? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 Μακαρι να παει καλα και να αποδειχθει αξιοπιστο οσο και το ER, δεν ξερω αν θα το αγοραζα πριν δειξει το ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα σιγουρα ειναι καλο που οι σκουτεροεταιριες μπαινουν και στην παραγωγη μοτοσικλετων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 Δε νομίζω να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα αξιοπιστίας Τάσο!Το μοτέρ της Kawa θα χρησιμοποιούν άλλωστε.Λόγω της άμεσης συνεργασίας των 2 εταιριών (έφτιαξε η K το σκούτερ, θα φτιάξει η Kymco μοτοσυκλέτα κοκ) Να την δούμε, να ακούσουμε και τιμή και εδώ είμαστε!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 Δε νομίζω να υπάρχει οποιοδήποτε θέμα αξιοπιστίας Τάσο!Το μοτέρ της Kawa θα χρησιμοποιούν άλλωστε.Λόγω της άμεσης συνεργασίας των 2 εταιριών (έφτιαξε η K το σκούτερ, θα φτιάξει η Kymco μοτοσυκλέτα κοκ) Να την δούμε, να ακούσουμε και τιμή και εδώ είμαστε!!!Αφου ειναι το μοτερ της Kawa τοτε η μηχανη ξεκιναει απο μια καλη βαση, το θεμα ειναι να μην ψαλιδισουν απο την ποιοτητα των περιφεριακων, και στην τελικη αυτο που θα ηθελα εγω ειναι μια σωστη μηχανη και ας κοστιζε οσο και το ER, δεν θελουμε φθηνες απομημησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες