fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 καλήμερα σε όλη την παρεα.εδω και κανενα δίμηνο αντιμετωπίζω το εξης θεμα με το ρελαντί της μηχανης:ενα καλο πρωι ξεκίνησαν οι αρρυθμίες στο ρελαντι και δεν ειχα δωσει ιδιαίτερη βαση ωσπου απο καποιο σημειο και μετα αρχισε να παιζει αρκετα εντονα και μεχρι τους 55-60 βαθμους θερμοκρασια εσβηνε μολις συμπλεκταρα,οταν ζεσταινόταν μετα δεν ειχα θεμα σβησιματος.μετα απο σερβισ προβλεπόμενο στον μηχανικο(πριν το πολυ 1000χλμ) υποτηθετε με καθαρισμούς και τα σχετικα δεν αλλαξε κατι και αποφάσισα να παω στην αντιπροσωπία Suzuki Πρεβεδουρακης στην Θεσσαλονικη.το παλικάρι εκει μετα απο ρύθμιση πεταλουδων,καθαρισμο και αλλαγη καποια σωληνάκια το εφερε σε μια νορμαλ κατασταση και δουλευε οπως πρεπει.εδω ομως και μερικες μερεσ αρχισε παλι να μην κραταει καποιες φορες το ρελαντι και να σβηνει.(επικίνδυνο εν κινηση).απο αυτα που τον ρωτησα μου ειπε επειδη το εβαλε στον εγκέφαλο οτι το tps δεν εχει καποιο θεμα καθως ολοι εκει με παραπεμπταν στο tps.το περιεργο που μου ειπε και θα παω καποια στιγμη να το ξεκαθαρισω ηταν οτι ενω το στροφόμετρο μου διχνει πως δουλευει στις 800 στροφες που αυτος μου το ρυθμισε ο εγκέφαλος εδειχνε 1200.πως γινεται αυτο??εγω αυτο που νιωθω ειναι οτι σβηνει γιατι ειναι πολυ χαμηλα το ρελαντι αλλα μου ειπε να μην το πειραξω.καθε αποψη και εμειρια δεκτη και πολυτιμη!μηπως και βγαλω ακρη και γλιτώσω κανα συνεργειο και κανενα φράγκο γιατι ο καθενας κανει οτι θελει.εχω 41500χλμ και το συντηρώ σχολαστικά. ευχαριστω ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Μπορεί να μην βγάζει λάθος το tps αλλά οι τιμές που δίνει να μην είναι σωστές. Πάνε ξανά στο συνεργείο με το διαγνωστικό και ζητά να ελέγξουν αν οι τιμές είναι οι προβλεπόμενες από το service manual. Μπορεί το πρόβλημα να στο κάνει για 0.5v απόκλιση και το διαγνωστικό να μην το βγάζει καν.Εννοείται τα βασικά όπως καθαρισμός φίλτρου αέρα, αν θέλεις αγόρασε και κάποιο καθαριστικό για τα μπέκ και καθάρισε τα, φίλτρο βενζίνης κ.α. (υπόψιν ότι πολλές μηχανές να μην πω οι περισσότερες έχουν δύο φίλτρα βενζίνης. Ενα μέσα στο ντεπόζιτο πρίν την αντλία κ ένα μετά. ) . Επίσης δες σε τι κατάσταση είναι τα μπουζί σου.Γενικώς πρώτα κάλυψε τα "χοντρά" όπως βενζίνη και ρεύμα κ μετά πας στα υπόλοιπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) όλα αυτά τα χοντρά ειναι αλλαγμένα και τα τσέκαρε και στην αντιπροσωπία..αυτό για το tps πιστεύω πως εχει βαση και θα κοιτάξω να το ψαξω προς εκει.αντε να δουμε ποσο θα κανει και αυτο....αυτο που δεν ξερω αν σχετιζεται με το tps ειναι οι στροφές που υποτηθετε δουλευει 1200 και δείχνει 800. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2016 από τον fynick Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 αυτο που δεν ξερω αν σχετιζεται με το tps ειναι οι στροφές που υποτηθετε δουλευει 1200 και δείχνει 800.καλημέρα φίλε. Πώς γίνεται αυτό? Το στροφόμετρο παίρνει σήμα από τον εγκέφαλο που ρυθμίζει τις στροφές. Το συμπέρανες μόνοςσου ή στο είπαν σε συνεργείο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 καλημέρα φίλε. Πώς γίνεται αυτό? Το στροφόμετρο παίρνει σήμα από τον εγκέφαλο που ρυθμίζει τις στροφές. Το συμπέρανες μόνοςσου ή στο είπαν σε συνεργείο?καλημερα!!!!οταν το πήρα απο το συνεργείο τον ρωτησα για τις στροφές που ειναι χαμηλές και μου λεει κατι παιζει με το στροφομετρο,οτι δηλαδη ενω δειχνει 800 στον εγκέφαλο έδειχνε 1200 το οποίο θεωρεί αυτο ως σωστό.δεν ξερω τι να πω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 http://www.mybike.gr/forums/topic/73237-ακριβής-εύρεση-του-ρελαντί-με-λογισμικό-επεξεργασίας-ήχου/Δες εδώΑν σου είναι εύκολο κάνε την διαδικασία που αναφέρεται και δες πόσες στροφές όντως έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Σε τετρακύλινδρο το βλέπω πολύ δύσκολο να δουλεύει το σύστημα με ηχητική επεξεργασία. Από κει και ύστερα, ο εγκέφαλος σίγουρα μετράει με ακρίβεια τις στροφές του κινητήρα αφού στέλνει τους παλμούς. Το βασικότερο ερώτημα βέβαια είναι εσένα πώς σου ακούγεται ο κινητήρας??? 800 με 1200 στροφές είναι τεράστια διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Στο ρελαντί παιδιά που δείχνει 800 ακούγεται όντως για 800.στις 1200 ολα τα παρόμοια μοντέλα οποίος κ να τα ακούσει χωρίς να βλέπει στροφόμετρο θα καταλάβει οτι δουλευει ψιλά.ο τύπος γιατι επιμένει οτι ο εγκέφαλος μετράει 1200 δεν ξερω..αν δεν ήταν αντιπροσωπια κ με καλα λόγια που εχω ακούσει απλα θα το προσπερνούσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάντως αν θυμάμαι καλά το manual δίνει ψηλότερο ρελαντί από 1200 (κάπου 1300 νομίζω).Εγώ το δικό μου στα 1400 το είχα. Το θυμάμαι γιατί μου είχε φανεί περίεργο όταν το είχα πρωτοπάρει το μηχανάκι στα χέρια μου και μου το είχε πει ο μάστορας πως έτσι είναι τα gsr. Για δες το λίγο μη ψάχνεσαι άδικα. Edit: Βρήκα το manual και λέει 1300+-100, δλδ και στα 1400 είσαι προβλεπέ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2016 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2016 Το εχω το manual ετσι ειναι φίλε εχεις δίκιο!το θέμα ειναι οτι παίζει κ η βελόνα αρκετά..κ εχω κανει τότε στο συνεργείο καθαρισμό πεταλούδων! Το εχω το manual ετσι ειναι φίλε εχεις δίκιο!το θέμα ειναι οτι παίζει κ η βελόνα αρκετά..κ εχω κανει τότε στο συνεργείο καθαρισμό πεταλούδων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 για να δείς αν θέλει πάλι συγχρονισμό πεταλούδων κράτα σταθερό το γκάζι στις 5 χιλιάδες στροφές για λίγα δευτερόλεπτα με νεκρά μεσα και δεν αν σου κάνει σκαμπανεβάσματα. το tps το μετράς και με πολύμετρο για να δείς πόσα βόλτ με βάση το μάνιουαλ σου δίνει στις διάφορες θέσεις π.χ τέρμα κλειστό, τέρμα ανοιχτό. δεν έχω περισσότερη εμπειρία για να προτείνω άλλον έλεγχο απο μέρος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 θα το δοκιμάσω και αυτό φίλε μου πριν ξαναπάω να το αφήσω στο συνεργείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ας τα παρουμε με την σειρα.1) το ρελαντι (βασει service manual της suzuki) ειναι 1300 στροφες +/- 100 στροφες , με τις1200 να προτιμουνται στα πιο κρυα κλιματα (βορειο ημισφαιρειο) και τις 1400 στα πιο θερμα οπως πχ.... Ελλαδα. (sorry τωρα ειδα οτι το εχουν απαντησει ηδη τα παιδια)2) Ριξε μονος σου μια πρωτη ματια στις βλαβες που δινει ο εγκεφαλος, βαζωντας την μοτο σε dealer mode.Αναλυτικα =Στην αριστερη πλευρα της μοτο, κατω απο το πλαστικο καλυμμα , εχει μια φισσα καλλυμενη με ελαστικο. Αφαιρεις το καλλυμα και κανεις μια γεφυρα με καλωδιο, συνδετηρα , συρμα η ότι άλλο μεταλλικό μπορεί να ενώσει τις δυο επαφες, αναμεσα στην επαφη με μαυρο-ασπρο καλωδιο και την επαφη με το ασπρο-κοκκινο καλωδιο.Βαζωντας μπροστα την μοτο , η οθονη του ρολογιου αλλαζει και εμφανιζεται ο κωδικος -c00 που δειχνει την θεση του tps. Η παυλα θα πρεπει να ειναι στην μεση, και οχι πανω η κατω , διοτι αλλιως το tps ειναι αρυθμιστο.Αν αντι για το -c00 σου δειξει καποιον αλλο κωδικο πχ c28 , c29 η οτιδηποτε αλλο , τοτε καποιος αισθητηρας ειναι off, ειτε απο κακο κουμπωμα (συνηθεστερα) ειτε απο ελλατωματικο αισθητηρα ( που στα χιλιομετρα σου ειναι σπανιο). Ψαξε αυτους τους κωδικους στο ιντερνετ, η πες τους μας και θα βρουμε ποιος αισθητηρας και γιατι δημιουργει προβλημα ( αν ειναι οντως αυτο) 3) και τελευταιο απο τα ευκολα , ειναι η ρυθμιση των πεταλουδων injection , (κατι αναλογο με την ρυθμιση των καρμπυρατερ που καναμε στην προ-injection εποχη) που αν εχει γινει λαθος η δεν εχει γινει καθολου, μπορει να σου δημιουργει το προβλημα που λες. Αν τυχον η μοτο ακουγεται σαν δικυλινδρο, οχι στρωτα δηλαδη αλλα με ενδιαμεσο κενο χρονο μεταξυ των χρονων της καυσης, τοτε μαλλον θελει ρυθμισμα.googlαρισε οποιον απο τους ορους που σου εδωσα, η μπες στο http://www.suzuki-gsr.co.uk (δυστυχως το ελληνικο forum μαλλον εκλεισε) και διαβασε περισσοτερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2016 από τον uncle ben 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) φιλε μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα εχω κανει ρυθμιση πεταλουδων στην αντιπροσωπια κια μετα δουλευε αισθητα καλυτερα και με λιγοτερο παιξιμο η βελονα,το εβαλα και στον εγκεφαλο και dealer mode και ειναι ολα 00.οταν λοιπον του ειπα οτι ψιλιαζομαι το tps μου ειπε οτι τα ειδε ολα μεσα απο τον εγκεφαλο και δεν ειδε να εχει θεμα.τωρα απλα παιζει να μην μου λεει ο τυπος κατι σωστα.πριν παω εκει ειχα περασει κ απο αλλα συνεργεια για πληροφοριες και σχεδον ολοι μου ειπαν για tps αλλαγη.ισως αλλαξω αντιπροσωπια και παω μια και καλη στον Ρακκα για οσους ξερουν απο suzuki θεσσαλονικη και τελειωνω μια και καλη. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2016 από τον fynick Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 Κοιτα να δεις, εγω δεν εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη σε κανεναν μηχανικο εδω και παρα πολλα χρονια. Γιαυτο τα αυτοκινητα και τις μηχανες μου τα παλευω μονος μου.Αυτα που σου εγραψα ηταν βηματα για να βρεις μονος σου το προβλημα, που πραγματικα πιστευω οτι δεν ειναι κοντερ. Αν νομιζεις οτι καποιος αλλος μηχανικος θα σου λυσει το προβλημα, τοτε μην το συζητας, εχεις πετυχει το τζακ-ποτ και πληρωσε τον οσα ζηταει! Προσεξε δεν σε ειρωνευομαι!! Πραγματικα τα πιστευω οσα σου γραφω, και αν εβρισκα ποτε εναν μηχανικο που θα με επειθε, θα τον πληρωνα οτι μου ζητουσε για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο!!Περιμενουμε νεα (δεν ξερεις τι γινεται ποτε, μπορει να συμβει και σε μας)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 σε ευχαριστώ uncle!μόλις βγάλω άκρη θα ενημερώσω..το εργαλείο το εχω 1,5 χρόνο πρώτη μηχανή οποτε δεν εμπιστεύομαι και πολυ να πειράζω μονός μου!απλα για να παω εκει που θελω που θα δωσω και κατι παραπάνω γιατι οπως ξέρουμε ολοι τα φράγκα δεν φυτρώνουν σε μια μέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 πάντως δεν ειναι απαραίτητο να μπάς ντε και καλά σε σουζούκι μηχανικό. δεν ειναι και κανένα άγνωστο μοντέλο το δικό σου και υπάρχουν τσακάλια μηχανικοί και εκτός σουζούκι. άτομα με γνώσεις υπάρχουν, απλά δεν κάνουν όπως θα έπρεπε την δουλειά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 φιλε pit την ψιλοπατησα με (τσακαλι) και καταλαβα οτι και οι τιμες δεν εχουν μεγαλη διαφορα!απλα αντιπροσωπια αν δεν γινει κατι σωστα πας και κραζεις και τελειωνει η υποθεση.ο αλλοσ θα σε γραψει κανονικα!ασε που σου δινει κ αποδειξη.για το τυπικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2016 και εγώ την εχω πατήσει γιαυτό και πλέον κάνω όσα περισσότερα μπορώ μονος, ευτυχώς το δικό μου ειναι και σχετικά εύκολο μηχανάκι, αλλά γνώσεις σίγουρα έχουν παραπάνω απο μας, όρεξη δεν έχουν ή δεν αφιερώνουν όσο χρόνο χρειάζεται γιατι αυτό σημαίνει χρήματα. αλλά αν κάτι δεν μπορώ να το βρώ μονος αναγκαστικά θα πάω και ας ξέρω οτι δεν θα τα κάνει όλα. τι να κάνεις δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. πάντως για το tps όπως σου είπα μπορείς να το μετρήσεις με πολύμετρο σίγουρα θα βρείς οδηγίες για το πώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2016 για να δείς αν θέλει πάλι συγχρονισμό πεταλούδων κράτα σταθερό το γκάζι στις 5 χιλιάδες στροφές για λίγα δευτερόλεπτα με νεκρά μεσα και δεν αν σου κάνει σκαμπανεβάσματα. το tps το μετράς και με πολύμετρο για να δείς πόσα βόλτ με βάση το μάνιουαλ σου δίνει στις διάφορες θέσεις π.χ τέρμα κλειστό, τέρμα ανοιχτό. δεν έχω περισσότερη εμπειρία για να προτείνω άλλον έλεγχο απο μέρος σου.το έκανα αυτο φίλε κ όντος με σταθερό γκάζι με νεκρά παίζει η βελόνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Καλησπέρα και πάλι σε όλους. πρόσφατα σχετικά με το θέμα που ειχα εως τωρα ανακαλυψα κατι περιεργο.δεν ξερω αν το ειχα απο τοτε που πηρα τη μηχανη(δυτερο χερι) η αν προέκυψε.το θεμα ειναι το εξης.η βελόνα του στροφόμετρου οταν ειναι σβηστό σταματάει πιο κατω απο την γραμμη του μηδεν απο οτι τα υπολοιπα που εχω παρατηρήσει.κανονικα θα επρεπε να σταματάει στην τελευταία γραμμή αλλα εμενα παει ακόμα λιγο πιο κατω.ισως εκαι οφείλεται αυτο που μου ειπε ο μηχανικος οτι δουλευει στις 1200 και το κοντερ διχνει 800.(εχει αλλαγμένο διάγραμμα στοφών σε άσπρο σπορ απο τον προηγούμενο.τα σημεία ομως ειναι τα ιδια,το τσέκαρα.) τι κάνω για αυτο???ξέρει κάποιος να μου πει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Ναι, αυτός που το έλυσε για να αλλάξει την πλάκα, για να το κάνει αυτό, έβγαλε και την βελόνα, και μετά στο δέσιμο την έβαλε λίγο λάθος.Θα σου έλεγα να μην κάνεις τπτ. Αν είναι 400rpm η διαφορά όλη κιόλη, το συνηθίζεις με το μυαλό σου, και δεν ξανασχολείσαι. Τι σημασία έχει αν δείχνει π.χ. 12400 rpm ή 128000; Και στις δύο περιπτώσεις, είσαι στο 12+ δλδ πας γρήγορα.Γιατί να μην ασχοληθείς; Γιατί το βγάλε-βάλε την βελόνα, είναι ριψοκίνδυνη διαδικασία που μπορεί να σπάσει η βελόνα.Αν είσαι ξάδερφος του sheldon cooper, και δεν μπορείς να ζήσεις άλλο με 0.4 Krpm λάθος στην ένδειξη, λύνεις κοντέρ, και με βοήθεια ενός πηρουνιού ξεκολάς βελόνα και την τοποθετείς σωστά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fynick 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 φιλαράκι σωστά τα λες.αυτο που σκέφτομαι ειναι οτι μηπως επηρεάζει το σβήσιμο που κανει καμια φορα η μηχανη στο συμπλεκταρισμα επειδη πέφτει πολύ χαμηλά η βελόνα??????αυτο δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Ναι , γιατί ως γνωστόν, η βελόνα λέει στον κινητήρα τι να κάνει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason3296 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Φιλε fynick για τη βελονα που λες εχω δει σε μηχανη οταν ειναι σβηστεί να ειναι πιο κατω απο το 0 και οταν γυριζεις το κλειδί(χωρις να παρει μπροστα) να παει στο 0.Δες μηπως ειναι αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες