originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 εμενα μ αρεσει τωρα που αποκαλυπτονται ενας ενας κατι δικοι μου οτι παιζουν,αλλα στον καφε ειναι σε φαση οτι ετσι μωρε για τη δοκιμη το κατεβασα,απο περιεργια,τι ειμαστε πιτσιρικαδες να κολαμε,και τετοια,και μετα βρισκω τις γκομενες τους και μου λενε : πηγαμε για ποτο και τους ψαχναμε στα γυρω στενα 2 ωρες..καλη φαση... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 Καθολου ακυρη συγκριση.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 μιλαμε για πολυ καψιμο ρε σεις. παιζουν ενω οδηγανε, φευγουν απο τον καφε για να πιασουν ποκεμον... απορουμε με ολα αυτα που γινονται, αλλα ενα απλο παιχνιδι στο smartphone πολυ ευκολα, χειραγωγει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
haldaios 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 http://www.altsantiri.gr/ellada/nichta-pou-athinei-vgikan-gia-kinigi-pokemon-ikones/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 Κάπου διάβασα σχετικό κείμενο / σχόλιο συνοδευόμενο από φωτογραφία για τη συγκέντρωση στο γνωστό κατάστημα, που έλεγε μεσ'τις άκρες"Να γιατί αξίζουμε και4ο μνημόνιο".Ίσως να ήταν κι εδώ, σε αλλο τοπικ, αλλά από το κινητό τώρα και στη δουλειά δεν θα το ψάξω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 οκ..αξιζουμε 4ο μνημονιο επειδη ενα μεγαλο ποστοστο ανθρωπων παιζει ποκεμον ?????εεε......τοσο καιρο που ολοι οπου και αν βρισκοντουσαν εμπαιναν σε facebook twiter η δεν ξερω γω τι δεν μας πειραζε τωρα μας πειραζει που ολοι τρεχουν να πιασουν ποκεμον....καθομαι και διαβαζω για συνομοσιες οτι η cia λεει μας παρακολουθει μεσω ποκεμον και οτι να ναι.ναι η cia εν ετη 2016 περιμενε να φτιαξει τα ποκεμον για να μας παρακολουθει και μαλιστα ως επι το πλειστον ηλικιες απο 12 εως 25...ναι τοσο καιρο που ολοι γραφουν στο facebook《 o spiros peinei kafe twra sti glyfada》και το αναρτουν αυτο δεν ειναι παρακολουθησηοκ...υ.γμην κανετε ετσι φουσκα ειναι θα ξεφουσκωσει σε κανα διμηνο.εχετε φερει την καταστροφη 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2016 Το πιο τραγικο μερος της ολης φασης δεν ειναι αυτοι που παιζουν, αλλα οσοι βγηκαν απ τις σπηλιες τους για να κραξουν, χρησιμοποιωντας οοοοοοοοοοοοο,τι να ναι "επιχειρηματα".Get a life.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2016 Η γνωμη μου γι'αυτο το παιχνιδι ειναι ιδια οπως και για τα υπολοιπα, get a life!Και παν μετρον αριστων, δε λεω να γινουμε ακραιοι κραχτες οπως η κα.Λουκά αλλα σιγουρα δεν το λες πολυ καλο να βλεπεις κοσμο να παιζει ενα παιχνιδι ολημερις σε βαθμο αποχαύνωσης..Την ιδια αποψη εχω για ολα τα βιντεοπαιχνιδια, καλα ειναι αλλα με μετρο, ειδικα σε πολυ νεαρες ηλικιες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 To ''ένθετο-''οδηγός'' που διαφημίζει η εφημερίδα Παραπολιτικά για το σαββατιάτικο φύλλο της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2016 Εχθές κάνανε release και bot παιδιά για το Pokemon.https://www.thebuddyforum.com/index.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2016 Δεν ειχα καταλαβει τι παιζει μιας και εκτος Αθηνας δεν ειναι τοσο εντονο το φαινομενο. Αλλα βλεποντας τοσο νεο κοσμο στο Συνταγμα ενα εχω να πω ...Μακαρι ολοι αυτοι οι νεοι να εβγαιναν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους ετσι οπως βγαινουν για τα ποκεμον ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2016 Εγώ όπου τους πετύχω τους τρολάρω.....βγάζω το κινητο κάνω ότι παίζω και ειλικρίνά ειναι σόου.....Πιτσιρικάδες........όσο πιο πολλά τα ποκέμον τόσο περισσότερες νεαρές μένουν ξεκρέμαστες.............( α ρε μάνα με έκανες νωρίς!!!!) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2016 Εγώ θέλω να δω πάντως τι θα γίνει, όταν βγει κανά Need4Speed GO με την ίδια τεχνική.... Με μαδέρια και από ταράτσα σε ταράτσα θα πηγαίνουμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2016 Ασχολούνται αρκετοι κυριως πιτσιρικια με το συγκεκριμένο λόγω κυρίως του μαρκετιγκ και ειναι καλοί οι Αμερικάνοι σ αυτο. Δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ γιατί το χακαραν και ένας φίλος μου είπε πως μπορείς να φαρμαρεις στη Νέα Υόρκη και συγχρόνως στο Χονκ Κόνγκ μόνο με το wifi ανοιχτό. Τι ενοεί ακριβως δεν κατάλαβα .Πλακώνεται κι αυτός να το φτάσει σε επίπεδο να πουλήσει τον λογαριασμό όσο είναι ζεστο. Όπως μπορεί να βγαλει ο καθένας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τελειώσει το pokemon go, θα βγει μετά ακριβώς η ίδια εφαρμογή με την εκάστοτε μόδα και τα προβατάκια θα βγουν και πάλι να βοσκήσουν. Ποιος έχει χρόνο για άλλα πράγματα το στομάχι και το στόμα είναι γεμάτο απο χορταράκι?Κράτα τους απασχολημένους με τα ρούχα τους, τα μαλλιά τους, το pokemon και το facebook και όλα καλά....κακός εγώ γαρ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Τρίκαλα: 15χρονος έπεσε πάνω σε τρακτέρ παίζοντας Pokemon Go - Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείοΓεγονός είναι και στην Ελλάδα ο πρώτος τραυματισμός παίχτη του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας «Pokemon Go», που έχει προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα. Πρόκειται για 15χρονο από τα Τρίκαλα που κατέληκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο!Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr, το πρώτο περιστατικό με τραυματία καταγράφηκε στην Τοπική Κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων, όταν 15χρονος στην προσπάθεια του να «συλλάβει» Pokemon έπεσε πάνω σε μια φρέζα τρακτέρ την ώρα που αγρότης πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.Έντρομος ο πατέρας του μετέφερε αιμόφυρτο τον 15χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί οι Ιατροί του τοποθέτησαν 4 ράμματα στο κεφάλι του. http://www.zougla.gr/greece/article/sok-sta-trikala-15xronos-epese-pano-se-trakter-pezontas-pokemon-go-1358231 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες