mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Πως μπορείς και παίζεις αφού δεν έμπαινε και όταν έμπαινε κόλλαγε σαν διαολεμενο..%@/*\@%%Άνοιξε στην Ευρώπη και οι server του game τα έχουν κλασει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 τι να σου πω απο το απογευμα και μετα ανοιξε κανονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 δεν θα το έπαιζα ποτέ, καθαρά γιατί δεν μου αρέσει το pokemon..έβαλα κάποτε αυτό να το δοκιμάσω, γιατί μου άρεσε το περπάτημα και θα μου το έκανε πιο ευχάριστο,αλλά δεν είχα χρόνο και δύναμη να ασχοληθώ (με πρόγραμμα μπ@@@@έλο, λόγο εταιρίας στην οποία εργαζόμουν τότε) :https://www.ingress.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Είναι φτιαγμένο από την ίδια εταιρεία και το pokemon φτιάχτηκε πάνω στο ingress Τα pokestop και τα gym που υπάρχουν στο game ήταν παλιά στο ingress η πύλες όπου πήγαινες και της "έπαιρνες" όπως πέρνεις τώρα τα gym.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Enough internet for today Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 επεσαν οι σερβερ παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 Πανέξυπνο πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
haldaios 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2016 https://www.efsyn.gr/arthro/panikos-stoys-hristes-toy-pokemon-go-epesan-oi-servers Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Και 2 λόγια ακομα για κάποιους που αμφιταλαντεύονται και απορούν...Συμφωνώ ότι είναι τρελό να κάθεσαι να παίζεις όταν οδήγεις και η εφαρμογή πρεπει να είχε μια δικλείδα ασφαλείας ,π.χ αν πας πάνω από 20χιλ να κλείνει.....Το άλλο κομμάτι που κατάφερε το pokemon είναι ότι όλοι οι gamers αλλά και όσο ασχολούνται με την τεχνολογία τόσα χρόνια από το 80' που βγήκε το pacman μαγευτικαν από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ή πρώτη τους σκέψη ήταν πόσο γαμάτο θα ήταν να ήσουν με κάποιο τρόπο "μέσα" στο παιχνίδι,αυτό ακόμα περιμένουμε να γίνει μετά από 35 χρόνια μέσα από τα κινητά η της μάσκες τύπου VR......Ήρθε λοιπόν η Nintendo και με μια απλή σκέψη έκανε το αντίθετο!!!, έφερε στον πραγματικό κόσμο τα ψηφιακά παιχνίδια!! όσο το δυνατόν γίνεται με την υπάρχουσα τεχνολογία.....Αρνητικά σχόλια και σκέψεις φυσικά θα υπάρξουν και έχουν βάση στο ότι από μερικούς βάζουν την ζωή τους ή και των άλλον σε κίνδυνο με την απροσεξία τους,αλλά όχι σχόλια τύπου είναι για πιτσιρίκια και τα σχετικά γτ θυμίζω πρώτη εφαρμογή πιο πάνω και από το facebook ήταν το candy crash!!οπότε σκέψεις για παλιμπαιδισμους δεν ησχυουν.Το ότι είναι μια φούσκα και θα σκάσει ναι!!! όπως και πολλά άλλα ,αλλά μετά το pokemon όλες οι εταιρίες θα στραφούν το ενδιαφέρον τους σε τέτοιου τύπου παιχνίδια και πιστεύω θα δούμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για πολλούς.....(υπόψιν η εφαρμογή δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ασία.....Έχει να γίνει χαμος από όλες τις απόψεις....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Και 2 λόγια ακομα για κάποιους που αμφιταλαντεύονται και απορούν...Συμφωνώ ότι είναι τρελό να κάθεσαι να παίζεις όταν οδήγεις και η εφαρμογή πρεπει να είχε μια δικλείδα ασφαλείας ,π.χ αν πας πάνω από 20χιλ να κλείνει.....Αυτό ακριβώς γίνεται. Αν κινείσαι πάνω απο 20χλμ δεν δουλεύει το παιχνίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Δεν μετράει μόνο τα χιλιόμετρα για τα αυγά , δεν κλείνει.....Μπορείς άνετα να μαζεύεις pokempall.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 no hope in sight................. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Πάτησα σήμερα 2, να προσέχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Πανέξυπνο πάντως καμένο χαζο και μαλακισμενο. θα περπατανε ολοι σαν ζόμπι και θα τους παταμε στον δρόμο σαν κατσαριδες.Και να το κάνανε παιδακια να το καταλαβω.Αλλα μεγάλοι άνθρωποι. ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Πάτησα σήμερα 2, να προσέχετετον πίκατσου να μην πατήσεις μόνο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 τον πίκατσου να μην πατήσεις μόνο.....ΡΕ ΘΑ ΤΑ ΓΣΩ ΟΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 ΡΕ ΘΑ ΤΑ ΓΣΩ ΟΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟμη ρε και θα μας κυνηγάνε όλα τα ζόμπι με τα κινητά μετά, πες όχι !!! (ουφ ντιπ δεν καταλαβαίνεις από τεχνικές παραπλάνησης ? Ο Lava πρέπει να σε διδάξει !!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 μη ρε και θα μας κυνηγάνε όλα τα ζόμπι με τα κινητά μετά, πες όχι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 ωχ....καλά...εμένα πάντως με το 250 δεν με παίρνει να ξεφύγω από συλλέκτες με haya....παιδάκια εγώ δεν φταίω, είμαι εντάξει απέναντι στα ποκεμον,ούτε μιρμίγκατσου δεν έχω πατήσει (βλέπεις πως το κάνουνε ? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Σημερα το πρωι πηγανα αγορασω κατι απο ενα φουρνο μονος και εκανα κανα 10 λεπτο να φτασω μονος, μολις ξαναπηγα με δυο φιλους μου καναμε περιπου μιση ωρα....fck this shit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) παιδια εγω ειμαι 26 και παιζω. οχι σαν τρελος αλλα παιζω.δεν το θεωρω κακο μεγαλοι ανθρωποι να παιζουν.οπως την βρισκει κανεις. με καποια games εχουμε φαει τρελο κολλημα σαν πιτσιρικια.και 60 να παω αν παω θα παιζω...αλλος την βρισκει ετσι αλλος φτιαχνει μοτο αλλος συλλεγει γραμματοσημα.. τι το κακο εχει ολο αυτο?οσον αφορα τα αυγα...θελει ταχυτητα λιγοτερη απο 20 χλμ. μεχρι 15 νομιζω δοκιμαστηκε σημερα. φυσικα δεν εκατσα να κανω 15 χλμ δρομο με 15 χλμ απλα πηγα 500 μετρα και σταματησα. οποτε keep walking χαχαχα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2016 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 τι χαος εχει προκαλεσει? ελεος... παιζουν ολοι στο δρομο, το συζητανε στα καφε κτλ.τα ποκεμον μου αρεσανε απο μικρος (ακομα θυμαμαι παρα πολλα ονοματα), εχω δει ολη τη σειρα, ταινιες, εχω χαλασει απειρες μπαταριες στο game boy color, αλλα αυτη η βλακεια στα κινητα απεχει παρα πολυ απο ολα τα αλλα.ειμαι gamer εδω μια 10ετια +. πολυ καψιμο σε cs, racing games, τερματισμενο gta iv σε 3 μερες (μονο τις αποστολες με τα γραμματα οχι τις κρυφες), αλλα αυτο το πραγμα δεν παιζεται ρε σεις. πολυ αθλιο σχεδιαστικα. το pokemon στο game boy color σε 120p ειναι αριστουργημα μπροστα του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 τι χαος εχει προκαλεσει? ελεος... παιζουν ολοι στο δρομο, το συζητανε στα καφε κτλ.τα ποκεμον μου αρεσανε απο μικρος (ακομα θυμαμαι παρα πολλα ονοματα), εχω δει ολη τη σειρα, ταινιες, εχω χαλασει απειρες μπαταριες στο game boy color, αλλα αυτη η βλακεια στα κινητα απεχει παρα πολυ απο ολα τα αλλα.ειμαι gamer εδω μια 10ετια +. πολυ καψιμο σε cs, racing games, τερματισμενο gta iv σε 3 μερες (μονο τις αποστολες με τα γραμματα οχι τις κρυφες), αλλα αυτο το πραγμα δεν παιζεται ρε σεις. πολυ αθλιο σχεδιαστικα. το pokemon στο game boy color σε 120p ειναι αριστουργημα μπροστα τουσυμφωνω ειδικα δε οι πρωτες κασετες. κιτρινη κοκκινη μπλε.μετα βαλανε πολλα ποκεμον και εγινε μπαχαλο και το παρατησα.αλλα ειδικα η κιτρινη μιλαμε μεγαλο καψιμο ειδικα οταν βρηκα το κολπο για το 7ο γυμναστηριο πως να το ξεκλειδωσω ηδονηστικα. χαχαχχαγια να μην πω οταν καναμε τις πατεντες για να κλωνοποιησουμε masterballs για να πιασουμε zapdos mew mewtwo articuno moltres...στο προηγουμενο κινητο μου ειχα περασει την εφαρμογη ds emulator και κατεβασα την κιτρινη. μεγαλο καψιμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 ποσο με τιμα που ξανακατεβασα την κιτρινη και τον emulator; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες