noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2022 πριν 18 ώρες, το μέλος Priest έγραψε: No worries @Ratamahatta , νομίζω πως τελικά θα πάω για τα s22 που είναι και άμεσα διαθέσιμα. Θανξ αινιγουέι! το s22 ειναι η εξελιξη του s21. σκληροτερο στο κεντρο και μαλακοτερο στο πλαι ειναι το λαστιχο που χρειαζεσαι στο μεγαλυτερο ποσοστο της ελληνικης ασφαλτου. θα ζεσταθει γρηγορα και θα σε κρατησει γιατι ειναι μαλακο στο πλαι θα βγαλει περισσοτερα χλμ γιατι ειναι σκληροτερο στο κεντρο. οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις για καθημερινη χρηση. αντιστοιχο της michelin θα σε προτεινα (ειναι φαν της ιταλικης φιρμας), αλλα και το bridg ειναι αριστο στην κατηγορια του. καλοφορετα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2022 Στα δικά μου , εχω παραγγείλει τα αντιολισθητικά αυτοκόλλητα Eazi grip pro για το ντεπόζιτο καθώς γλυστραω αρκετά με αποτέλεσμα έξτρα κούραση και τζάμπα ενέργεια στην προσπάθεια να βγω σωστά από την μηχανή. φαινονται πιο ήπια από τα stompgrip ,όποτε θα είναι οκ πιστεύω και για την καθημερινή χρήση . Αν τα έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει feedback Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2022 (τροποποιήθηκε) Την 6/10/2022 at 4:42 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: το s22 ειναι η εξελιξη του s21. σκληροτερο στο κεντρο και μαλακοτερο στο πλαι ειναι το λαστιχο που χρειαζεσαι στο μεγαλυτερο ποσοστο της ελληνικης ασφαλτου. θα ζεσταθει γρηγορα και θα σε κρατησει γιατι ειναι μαλακο στο πλαι θα βγαλει περισσοτερα χλμ γιατι ειναι σκληροτερο στο κεντρο. οτι καλυτερο μπορεις να βαλεις για καθημερινη χρηση. αντιστοιχο της michelin θα σε προτεινα (ειναι φαν της ιταλικης φιρμας), αλλα και το bridg ειναι αριστο στην κατηγορια του. καλοφορετα! Ευχαριστώ πολύ @noodles!! Τα παρήγγειλα και αυτη τη βδομάδα, all going well που λέμε και στο Χατζηκυριάκειο, θα πάω να τα βάλω. Καλή βδομάδα σε όλους! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2022 από τον Priest 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 Καλή χρόνια να έχουμε με υγεία update Προ διμήνου μου έσκασε η φλάντζα από το ψεύτοκαπακο όποτε πήγε για αλλαγή , ευτυχώς ήμουν κοντά στα χλμ για ρύθμιση βαλβίδων όποτε έγιναν όλα μαζί χωρίς να χρεωθεί η ίδια εργασία 2 φορές . Μπηκαν και τα Eazi grip που βοηθανε πολύ στο να μην γλυστραει και κουράζεται ο οδηγός . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Τελευταίο update δυστυχώς προ 2μηνου με κάρφωσε παππούς που βγήκε από stop …κλασική περιπτωση Αποτέλεσμα η μηχανή να βγει ασύμφορη για επισκευή από την ασφαλιστική. Ευτυχως δεν τραυματίστηκα παρά μόνο ελαφριά, βέβαια χωρίς κράνος θα είχα χαιρετίσει καθώς έσκασα με το μέτωπο . Πλεον περιμενω να μου σταλεί η δικογραφία ώστε να προχωρήσω στο θέμα αποζημιώσεων Αν ενδιαφέρει κάποιον υπάρχει διαθέσιμο pc5 για 1gen duke +rc υγ παμε για την επόμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fadeyes 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Αδερφέ πραγματικά λυπάμαι για ο,τι έγινε!! Καταλαβαίνω πόσο έχεις ξενερώσει. Το σημαντικότερο είναι, όπως λες, ότι είσαι στα πόδια σου χωρίς πρόβλημα. Θα πάρεις το νέο σου εργαλείο κ γρήγορα εύχομαι να είσαι με ένα μεγάλο χαμόγελο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 @Ratamahatta Ευτυχώς δεν χτύπησες. Τα σίδερα φτιάχνονται. Καλά ξεμπερδεματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Αυτό ακριβώς,την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα Και φυσικά ανυπομονώ για την. επόμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 πριν 11 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Αυτό ακριβώς,την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα Και φυσικά ανυπομονώ για την. επόμενη Ποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει; Πάλι ΚΤΜ ή θα δεις και κάτι άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Priest 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 @Ratamahatta Να είσαι πάντα γερός και τυχερός φίλε! Μόνο η ταλαιπωρία θα μείνει και ευτυχώς αυτή ξεπερνιέται στη σκέψη της καινούργιας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 πριν 22 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει; Πάλι ΚΤΜ ή θα δεις και κάτι άλλο; Όπως είδες δίπλα ειμαι για μεσαίο δικύλινδρο με neo retro style . Αυτη την στιγμή εχω καταλήξει σε Cfmoto 700clx και Suzuki sv 650 , για μτχ πάντα με budget 5Κ-5,5Κ μια και είναι τα μόνα που μου αρέσουν στην κατηγορία και εντός προϋπολογισμού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 Χωρίς να ξέρω τα οικονομικά σου, αν έχεις να πληρώσεις μετρητοίς 5-55,5κ, κάνε ένα διακανονισμό και πήγαινε για καινούργιο SV. Εγω με τα δικά μου δεδομένα αυτό θα έκανα. Εσύ μπορεί να θέλεις κάτι άλλο. Απλά θεωρώ την διαφορά 2κ μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου μικρή για να πας σε στο δεύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 πριν 9 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Χωρίς να ξέρω τα οικονομικά σου, αν έχεις να πληρώσεις μετρητοίς 5-55,5κ, κάνε ένα διακανονισμό και πήγαινε για καινούργιο SV. Εγω με τα δικά μου δεδομένα αυτό θα έκανα. Εσύ μπορεί να θέλεις κάτι άλλο. Απλά θεωρώ την διαφορά 2κ μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου μικρή για να πας σε στο δεύτερο. Ήδη στα 5,5 K εχω κάνει υπέρβαση καθώς τρέχουν υποχρεώσεις αλλά η γυναίκα μου με θέλει « ευτυχισμένο » Εκτος αν κάτσει καμία καλή με την αποζημίωση , εκεί αλλάζει το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες