Jump to content
Ratamahatta

KTM duke 390 Info & upgrade.

Recommended Posts

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ξανά στα χέρια μου.https://youtube.com/shorts/kO-9zo6X4N0?feature=share

Και για δωράκι καινούργια αυτοκόλλητα που έφτιαξα σε γνωστό μαγαζί, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Μπήκαν και οι καινούργιες μανετες, περίμενω τα powerparts footpegs να έρθουν κάποια στιγμή.

Τροποποιήθηκε από τον Ratamahatta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρέλαβα τα powerparts footpegs και τα έβαλα κιόλας, ωραία εμφάνιση με άψογο κράτημα κερδίζοντας και μερικές μοίρες κλίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλήμερα και απο εμένα. 

42-FFF6-F8-3-E06-4-B93-B62-E-0928794-F8-
picture upload site

Τροποποιήθηκε από τον sam46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την προηγούμενη βδομάδα στην προσπάθεια να ξεπαρκάρει ένα cbx ..με το disclock έπεσε πάνω στην δικιά μου την οποία έριξε με αποτελέσμα ένα βαθούλωμα στην εξάτμιση.

Σημερα πήγε για φτιάξιμο και με την ευκαιρία έγινε και σέρβις, αλλαγή υλικού εσωτερικά.

Πριν λίγες μέρες έγινε και το ετήσιο σέρβις,μικρό , και περιμένω την πίσω ανάρτηση η οποία έχει πάει και αυτή για σέρβις στον αντιπρόσωπο.

Μετα είμαστε για λάστιχα σιγά σιγά τα οποία θα μπουν σε διάσταση  πίσω 140 από 150 που φοράει 

Αν μείνει και τίποτα για κάνα track day καλά θα είναι γιατί με έχει πάει αίμα εδώ και μηνες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά στην πορτοκαλίτσα.

Έχεις φωτογραφία από το χτύπημα της εξάτμισης και πως είναι δυνατόν να επισκευαστεί, είμαι πολύ περίεργος δεν ήξερα ότι είναι εφικτό.

Και κάτι που μάλλον παίζει απλά να το έγραψες λάθος.

Που στην ευχή βρήκες CBX και έπεσε πάνω στην δική σου χωρίς να γίνει πλακέ σαν σαλάχι; :tooth:

Κατά πάσα πιθανότητα θα  λες το CB500X αλλά έχει φάση να ήταν το 6κύλινδρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος klab έγραψε:

Περαστικά στην πορτοκαλίτσα.

Έχεις φωτογραφία από το χτύπημα της εξάτμισης και πως είναι δυνατόν να επισκευαστεί, είμαι πολύ περίεργος δεν ήξερα ότι είναι εφικτό.

Και κάτι που μάλλον παίζει απλά να το έγραψες λάθος.

Που στην ευχή βρήκες CBX και έπεσε πάνω στην δική σου χωρίς να γίνει πλακέ σαν σαλάχι; :tooth:

Κατά πάσα πιθανότητα θα  λες το CB500X αλλά έχει φάση να ήταν το 6κύλινδρο.

Cb500x ήταν 😅 ρε συ

Μου σπάνε τα νεύρα για να ανεβάσω φωτό ,θα το κάνω από το σπίτι μετα

Και βέβαια φτιάχνονται και γίνονται όπως ήταν ,μου έβαλαν  και τα ταμπελάκια με τους κωδικούς φαντάσου.
Εμενα ήταν σχετικά εύκολη η επισκευή,κατι άλλες που είχε ήταν λες και τις είχες πατησει

Στο motonio πήγα εγώ ,τσέκαρε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωωωω απιστέφταμπλ!!!

Φτου φτου

Πόσο πήγε το μαλλί και σε ποιο κατάστημα το ανέλαβε;

0-EB7161-C-9211-4326-8-E4-D-29-B2870271-

7-B7-D0-C50-6-EC9-4-CD0-9-ACA-7-FF1945-F

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο motonio clabουκο ,το γραφει το παλικαρι.

Εχω δει αρκετους να λενε καλα λογια για επισκευες και ειδικες κατασκευες σε εξατμισεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ καλή δουλειά φαίνεται να έκαναν !

το βασικότερο , για τι τιμές μιλάμε ? παίζουν διάφορες προτάσεις στα μτχ στο car.gr αλλά πως να εκτιμήσεις το κόστος επισκευής ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμή με όλα μέσα +service+ΦΠΑ μιας και εμπλέκεται η ασφάλεια που θα τα πληρώσει ήταν 250€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Η τιμή με όλα μέσα +service+ΦΠΑ μιας και εμπλέκεται η ασφάλεια που θα τα πληρώσει ήταν 250€

Αν επιτρέπεται πόσο καιρό περίμενες για την αποζημίωση της ασφαλιστικής; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 ώρες, το μέλος KateNikolaou έγραψε:

Αν επιτρέπεται πόσο καιρό περίμενες για την αποζημίωση της ασφαλιστικής; 

Μου είπαν ότι μετά από 5 εργάσιμες από την στιγμή που θα λάβουν το τιμολόγιο,θα πιστωθούν στον λογαριασμό μου

Ελπίζω να ισχυει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, γιατί συνήθως λένε λίγες μέρες αλλά κάνουν κοντά μήνα, μπορεί και παραπάνω. Και δε λέω τώρα για κάποια ιδιαίτερη περίπτωση, λέω τσακ μπαμ ήρθε η φροντίδα, κατέγραψε συμφωνήσαμε με τον άλλο και άντε γειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα δείξει , το πολύ να τους τρέλανω στα τηλέφωνα 

Τελικά με τα λάστιχα γίνεται χαμός , δεν φέρνουν οι εταιρίες , κόβουν παραγγελίες κλπ

Θα μπουν τα Dunlop TT τα οποία είναι τα μόνα διαθέσιμα αυτή την στιγμή , 

ευκαιρια να τα δοκιμάσω μιας και δεν εχω βάλει Dunlop άλλη φορά .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Update  

στα σκαριά μια αλλαγή αισθητική πιο πολύ ,αλλαγή ουράς κ λασπωτηρας πίσω τροχού που θα μπει πάνω η πινακίδα ,την συγκεκριμένη ουρά την γλυκοκοιτάζω χρόνια αλλά το πήρα απόφαση πλέον.

Ο λασπωτηρας είναι έτοιμος ,σε 2μερες θα εχω και την ουρά και μετά στον μάστορα για τοποθέτηση και βάψιμο από Σεπτέμβρη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://ibb.co/c1F0H0k

https://ibb.co/0KSFr6d

https://ibb.co/vm1tfMf

Μπηκη ουρά και λασπωτηρας με την πινακίδα ,οπτικά είναι σουπερ στα μάτια μου,η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι σε 2 σημεία καλύτερη  αλλά όλα καλά 

Χωρις τον λασπωτηρα βέβαια είναι ακόμα πιο κ@υλα αλλά τα νερά θα φτάνουν μέχρι το ντεπόζιτο και έρχεται και χειμώνας 

Τροποποιήθηκε από τον Ratamahatta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειχα ποτε τετοιο φτερακι, δε ξερω τι δουλεια κανει και αν κανει, αλλα ειναι ωραιο (σε πολλα μοτο το εχουν απο εργοστασιο η σαν αφτερ απο την εταιρια)

αν εβαλες βαση πινακιδας πχ αναδιπλουμενη κατω στην ουρα δε θα καλυπτε περισσοτερο σε λασπη?

αυτο δεν ειναι λιγο επικυνδινο να στο φανε η να φυγει μονο του? 🤔

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σύντροχοι,

Καταρχάς, @Ratamahatta φτου φτου σκόρδα! Πανέμορφο το έχεις κάνει. 😍

Το λοιπόν...είμαι σε αναζήτηση ελαστικών. Τα s22 είναι τα μόνα άμεσα διαθέσιμα που βρίσκω από Bridgestone και νομίζω πως δεν ταιριάζουν στο οδηγικό μου προφίλ. 🤔

Οπότε καταλαβαίνω πως πρέπει να εξετάσω άλλες επιλογές (Michelin, Continental η Dunlop για παράδειγμα.). Έχετε καμιά ιδέα? 💡 Θανξ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος Priest έγραψε:

Καλησπέρα σύντροχοι,

Καταρχάς, @Ratamahatta φτου φτου σκόρδα! Πανέμορφο το έχεις κάνει. 😍

Το λοιπόν...είμαι σε αναζήτηση ελαστικών. Τα s22 είναι τα μόνα άμεσα διαθέσιμα που βρίσκω από Bridgestone και νομίζω πως δεν ταιριάζουν στο οδηγικό μου προφίλ. 🤔

Οπότε καταλαβαίνω πως πρέπει να εξετάσω άλλες επιλογές (Michelin, Continental η Dunlop για παράδειγμα.). Έχετε καμιά ιδέα? 💡 Θανξ!

Φχαριστω ,φχαριστω

οταν λες δεν ταιριάζει τι εννοείς ; Θες πιο τουριστικό ελαστικό η πιο sport??

Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας ελαστικών πάντως γενικά .

Την 24/9/2022 at 2:53 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

δεν ειχα ποτε τετοιο φτερακι, δε ξερω τι δουλεια κανει και αν κανει, αλλα ειναι ωραιο (σε πολλα μοτο το εχουν απο εργοστασιο η σαν αφτερ απο την εταιρια)

αν εβαλες βαση πινακιδας πχ αναδιπλουμενη κατω στην ουρα δε θα καλυπτε περισσοτερο σε λασπη?

αυτο δεν ειναι λιγο επικυνδινο να στο φανε η να φυγει μονο του? 🤔

Περιμενω τις βροχές για να δω ποσό κόβει τα νερά , η πρώτη εντύπωση είναι ότι θα κάνει λίγο καλύτερη δουλεια από το εργοστασιακό λασπωτηρα, έχει μπει και ένας αποστάτης ώστε να έρθει πιο ψηλά .

Να το φάνε ελπίζω όχι στην δουλεια εχω τους παρκαδόρους που τσεκάρουν,για να φύγει όχι απλά θα ελέγχω τις βίδες μπάς και λασκάρουν λόγω κραδασμών 

παντως δείχνει σουπερ και από κοντά ακόμα πιο όμορφο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Φχαριστω ,φχαριστω

οταν λες δεν ταιριάζει τι εννοείς ; Θες πιο τουριστικό ελαστικό η πιο sport??

Υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας ελαστικών πάντως γενικά .

Πιο τουριστικό. Δεν είμαι καθόλου σπορ τύπος! 🤣🤣🤣

Βασικά, βρήκα τα s22 αλλά αν καταλαβαίνω καλά (και σε αντίθετη περίπτωση συγχωρέστε παρακαλώ την άγνοια μου) ζεσταίνονται πιο αργά σε σχέση πχ με τα s21 (που δεν υπάρχουν πουθενά πια!) ή τεσπα άλλα λιγότερο πολεμικά λάστιχα.

Δεδομένου ότι μένω στα 3 χλμ από τις Τρύπες του Καραμανλή, όσο ωραία και αν είναι η περιοχή, δε με ψήνει να αγοράσω οικόπεδο εκεί κάνα βροχερό πρωινό. 😥

Τροποποιήθηκε από τον Priest

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Priest έγραψε:

Πιο τουριστικό. Δεν είμαι καθόλου σπορ τύπος! 🤣🤣🤣

Βασικά, βρήκα τα s22 αλλά αν καταλαβαίνω καλά (και σε αντίθετη περίπτωση συγχωρέστε παρακαλώ την άγνοια μου) ζεσταίνονται πιο αργά σε σχέση πχ με τα s21 (που δεν υπάρχουν πουθενά πια!) ή τεσπα άλλα λιγότερο πολεμικά λάστιχα.

Δεδομένου ότι μένω στα 3 χλμ από τις Τρύπες του Καραμανλή, όσο ωραία και αν είναι η περιοχή, δε με ψήνει να αγοράσω οικόπεδο εκεί κάνα βροχερό πρωινό. 😥

Χμμμ είμαι ο πλέον ακατάλληλος καθώς μόνο sport ελαστικά εχω χρησιμοποιήσει γενικά όποτε δεν εχω προσωπική άποψη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

No worries @Ratamahatta , νομίζω πως τελικά θα πάω για τα s22 που είναι και άμεσα διαθέσιμα. Θανξ αινιγουέι! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα