VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα,Είμαι καινούργιος στο φόρουμ σας και θέλω την βοήθεια σας πάνω στο θέμα #αγορά μηχανής.Σε 1 μήνα κλείνω τα 18 και βγάζω δίπλωμα. Με τους νέους νόμους(από '14 νομίζω) που κοίταξα μπορώ να βγάλω Α1 δηλαδή έως 125κ.εκ. και 15bhp. Κοίταξα τις διαθέσιμες μηχανές(πολύ θα ήθελα μια ninja 250 αλλά...) και κατέληξα από την μια στην yzf λόγω ότι μαρέσουν πολύ οι ss μηχανές(ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) και στην κλασική περίπτωση για παπί.Καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά η yzf.Επίσης ποια είναι πιο γρήγορη(τελική), 0-100km, πιο αξιόπιστη και αν έχουν θέματα στο service ή στην συντήρηση.Κυρίως ενδιαφέρομαι για την κόντρα μεταξύ τους. Τα 3/4 της ηλικίας μου έχουν crypton x, οπότε σε μια κόντρα το yzf θα μπορεί να υπερισχύσει με σωστές αλλαγές ταχυτήτων ή να καταφύγω στο x που έχω ακούσει υπάρχει η δυνατότητα να το ανεβάζουν αρκετά.Τέλος έχω δει και το cbr 125 αλλά δεν με ενθουσίασε ο σχεδιασμός του και δεν νομίζω το yzf να χάνει σε τίποτα από το honda.Περιμένω τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ***Εδώ είναι η σύγκριση από το site της Yamaha --> https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/Compare.aspx?codes=533678,621256 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2016 από τον VR_46 +URL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas7 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Το crypton δεν καλύπτετε από το Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Επειδή είναι 135κ.εκ. ? Με μερικούς που μίλησα μου είπαν ότι κάτι γίνεται λόγω του ότι είναι στους 13 ίππους. Αυτό άκουσα δεν το υποστηρίζω κιόλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Εφ οσων ξεπρναει τα 125 δεν μπορεις να το οδηγισεις. Κατα την γνωμη κανενα μηχανακι του διπλωματος ΑΜ και Α1 δεν αξιζει να το παρεις καινουργιο και μην τρελενεσαι με τις κοντρες, ειναι και το φορουμ των δικαστων....Αυτα τα μηχανακια για μενα, αν και δεν τα εχω οδηγισει σε πολυωρες βολτες, ειναι αβολα σε σχεση με τις παπιες αλλα υπερτερουν στα περιφερειακα γενικα δεν βλεπω καποια χρηστικοτητα σε αυτα τα ss των 125 κυβικων. Καλυτερα για εμενα μια παπια που θα σου μεινει για να κανεις τις δουλειες σου οταν παρεις μεγαλυτερη μηχανη, φυσικα παντα σε λογικα πλαισια η παπια και οχι οποτε βλεπεις 20 μετρα ευθεια το δινεις γιατι δεν ειναι φτιαγμενα για αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κόντρα εννοώ yzf vs x, τέτοια όχι κάτι παραπάνω(καταλαβαίνω ότι σας φαίνεται κόντρα με το ζόρι σε " " αλλά αυτές τις μηχανές μας αφήνουν να οδηγάμε :)). Θα μιλήσω ξεκάθαρα, δεν το θέλω για ταξίδια ή για κάποια ειδική μετακίνηση. Το θέλω για βόλτα, να μπορώ να βλέπω το x από τον καθρέφτη και όχι από την μάσκα και για γκόμενες. Έχω μπανίσει το yzf, όποια άλλη εναλλακτική και όποια γνώμη έχετε εννοείται πως ΘΕΛΩ να την ακούσω.Φίλε propapias τι πάπια προτείνεις? Επίσης δεν ψάχνω για καινούργιο, έχω βρει κάποια στα 2κ - 2.5κ €, παραπάνω όντως δεν αξίζει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2016 από τον VR_46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Να στοχευεις να βρεις ενα μηχανακι που θα το πουλησεις πανω κατω στην ιδια τιμη που το αγορασες, εμενα το αγαπημενο μου παπακι ειναι το kaze 115 s, αλλα να ξερεις πως το crypton x ειναι απο τα πιο γρηγορα αρα με οτι παπακι και να παρεις το φαναρι του θα βλεπεις. Εαν θες το yzf βρες ενα φθηνο and go for it. Νομιζω και τα 2.5k πολλα ειναι. Βασικα τι χρονολογια ψαχνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 '8-'13 γιατί έχω αδέρφό που θα το πάρει μετά από εμένα, 2 χρόνια θα το δουλέψω εγώ.Δεν με ενδιαφέρει τόσο η μεταπώληση, αλλά να πάρω κάποια μηχανή που να μπορώ να αγωνιστώ με το x Κάτι τέτοιο θα ήθελα, με μια Akrapovic πάνωhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7025397/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Και ενα suzuki fx 125 το μαμαει το x αμα το τσιγκλισεις λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Και ετσι οπως ειναι πιστευω, και το 125 που κοιτας δεν ειναι δα και το σπουδαιο μηχανακι, απο οτι βλεπω ουτε αναρτησεις σποδαιες εχει ουτε και φρενα. Θυσιαζεις ανεση και πολυ χρημα για 2 αλογα. Εαν δεις το rs125 θα καταλαβεις τι εννοω οταν λεω περιφερειακα, 4πιστονες δαγκανα, ανεστραμενες αναρτησεις και πολλα αλλα που ενα yzf δεν εχει. Φυσικα ειναι 33 αλογα και δεν ξερω αν θα σε καλυπτει η ασφαλιστικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Θέλεις yzf για γκόμενες και για να βλέπεις στον καθρέφτη σου το Χ...Βρε μπας και σου έφαγε την γκόμενα κανένας με Χ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 *Το rs125 το είδα, όντως δεν έχει σύγκριση στα περιφερειακά του, αλλά 33 άλογα? μέχρι 15 είναι το δίπλωμα και άμα ξεφύγουμε ας πάμε και στο ninja 250.:D**Χχαχαχαχαχαχα, το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι έχουν X και θέλω κάτι που να το έχω σε κόντρα, με το rs125 αυτό σίγουρα θα γινόταν αλλά... Να σας ρωτήσω, γίνεται να πάρω το yzf με χαρτιά για 15 άλογα και να το ανεβάσω με πρόγραμμα, κάπως έτσι. Αυτό δεν θα φαίνεται άμα με σταματήσει η τροχαία, και τι γίνεται σε περίπτωση ατυχήματος? Για rs που είχα κοιτάξει, είχα βρει αυτό* , μου είχε αρέσει πολύ αλλά είναι το θέμα με τα άλογα.* http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8202391/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Ή να ανεβάσεις κάτι τέτοιο αν γίνεται --> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8045739/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Αυτο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το yzf, αλλα δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις τον δυχρονο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Διάβασα τώρα σε ένα άλλο ποστ εδώ στο φόρουμ, για μηχανές που επιτρέπει το Α1 και ήταν και το RS125 μέσα αν και 33 άλογα. Όντως επιτρέπεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Εδω στο ελαντα επικρατει μια κατασταση που θυμιζει μπορντελο, και να πας να ρωτησεις σε ασφαλιστικη δεν ξερω αν σου δωσουν σιγουρη απαντηση η οποια θα μπορει να σε καλυψει σε περιπτωση ατυχηματος, στο φορουμ ολο και καποιος θα γνωριζει τι πρεπει να κανεις, ρωτα στο τοπικ των συντομων απαντησεων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 παρε κατι που να σε καλυπτει το διπλωμα, οπως crypton 110, innova 125, kazer 115...το crypton x ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο αλλα πανακριβο κατα τη γνωμη μου.το yzf125 ειναι επισης πανακριβο και δεν προσφερει και παρα πολλα σε σχεση με τα λεφτα που δινεις. το φτιαξανε καθαρα για να πουλησουν σε αυτους που ονειρευονται 1000αρι ss αλλα δεν εχουν τα λεφτα και το διπλωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Η καλυτερη αγορα για εμενα θα ηταν το rs 125 εφοσον εισαι καλυμμενος παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Η αλήθεια είναι πραγματικό ss 125 δεν υπάρχει, με την έννοια των αποδόσεων, και όπως λες για αυτό το λόγω έχει βγει το yzf. Αλλά τα λατρεύω τα ss ρε γαμωτο.Θα μου άρεσε πολύ να πάρω το rs αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάλυψη από το δίπλωμα.Και όπως είπα θα ήθελα να αγοράσω κάτι που να μπορεί να ανταγωνιστεί το x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Παρε τηλ ή πανε ρωτα σε 5-6 ασφαλιστικες να δεις τι θα σου πουν αν και παλι αμφιβολο θα ειναι, τελος παντων κανε μια προσπαθεια και μετα πες μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VR_46 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2016 Έγινε, θα το κάνω αυτές τις μέρες και θα γράψω την απάντηση εδώ το συντομότερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 YZF 125 αγοράζεις κιτ απο μαμά γιαμάχα των 150 κυβικών και σπερνεις και απο ομορφιά και απο επιδόσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες