Jump to content
Sign in to follow this  
Konstantinos!

Λάστιχα για GSXR 600

Recommended Posts

Καλησπέρα, παιδιά, τα λάστιχα αυτή τη στιγμή που φοράω στο GSXR είναι τα Michelin Pilot Power 2ct... Τα τοποθέτησα τον Αύγουστο του 2014 και έκανα γύρω στα 6500 χιλιόμετρα με αυτά, χωρίς να έχουν σχεδόν καμία απολύτως φθορά η αλήθεια είναι... 1 φορά τα έχω βάλει στις Σέρρες. Το μηχανάκι όταν γυρίσω και όπως ανέφερα σε άλλο θέμα θα το βάλω για πούλημα, αν δεν πουληθεί στην τιμή που θέλω, θα το κρατήσω. Οι ερωτήσεις μου είναι:

1. Μήπως τα 2 χρόνια ζωής και τα χιλιόμετρα που τους έχω κάνει είναι πολλά; (πολλές φορές με ταχύτητες 200+ κανά δυο φορές ταξίδια με 250+)

2. Επειδή θέλω να σταματήσω να πολυκαβαλάω τη μηχανή στο δρόμο και θέλω να την χρησιμοποιώ αποκλειστικά <<σχεδόν>> για πίστα, τι λάστιχα να της βάλω αν αλλάξω;

3. Διάβασα και ένα άλλο θέμα με πολλά fails σε μισελιν λάστιχα και ψιλοφρίκαρα ειδικά αναλογιζόμενος τις ταχύτητες.

Όπως και να έχει αν το μηχανάκι πουληθεί, τα αντίστοιχα λάστιχα που θα προταθούν θα τοποθετηθούν στο επόμενο το οποίο θα είναι επίσης ss.

Τροποποιήθηκε από τον Konstantinos!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα χιλιόμετρα που έχουν δεν είναι πολλά, ο χρόνος ζωής τους όμως εξαρτάται. Αν το φύλαγες πάντα στην σκιά, τότε τα λάστιχα έχουν πολλές πιθανότητες να βγάλουν ακόμη έναν χρόνο.

Αν ο προσανατολισμός σου είναι κυρίως πίστα αλλά κρατήσεις πινακίδα για δρόμο πού και πού, βάλε γόμες με χάραξη ή «πολιτικές» γόμες (δεν βγάζουν όλες οι εταιρίες τέτοια).
Τα slick δεν προτείνονται, κυρίως επειδή καλό είναι να δουλεύονται με κουβέρτες (καλύτερη απόδοση, μακροζωία), αλλά και επειδή αν στον δρόμο κάνεις πως πατάς νερά, δεν προσφέρουν καλή πρόσφυση.

Ενδεικτικά οι εγχάρακτες γόμες είναι τα Dunlop D212 GP Pro, Pirelli Diablo Supercorsa SC, Bridgestone R10 EVO, Michelin Power Cup Evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα d212 φαίνονται αρκετά καλά, λογικά αυτά θα τοποθετήσω... Είδωμεν!

Υ.Γ : Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για το χρόνο σου! Ήσουν κατατοπιστικότατος!

Τροποποιήθηκε από τον Konstantinos!
ξέχασα τις ευχαριστίες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα