Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπέρα φίλοι...τι κάνουμε? Θα μπω με την μια στο θέμα μου γιατί δεν μπορώ θα κάνω φονικό!!Στην γειτονιά μου και στην πολυκατοικία που μένω έχουμε μια μαλακισμένη που έχει μαζέψει καμιά 15αρια γάτες μέσα στα πόδια μας,ειδικά σε εμένα που μένω ισόγειο δεν μπορώ να βγώ να κάτσω στο μπαλκόνι μου η να απλώσω ρούχα έχουμε τις γαμόγατες. Κάτω ακριβώς απο το μπαλκόνι μου είναι το γκαράζ μου που βάζω την μηχανή και κάθε πρωί σκουπίζω σέλα για να καβαλήσω γιατί οι γαμόγατες αράζουν και την κάνουν μην πω πως. Σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, την παρασκευή αγόρασα ενα TDM και μόλις τώρα είδα πατημασίες απο γάτα και μια γρατζουνιά στο ντεπόζιτο και φρίκαρα. Αυτή μένει στον δεύτερο και μάλιστα έχει περιφράξει τα μπαλκόνια της για να μην μπορούν να μπουν απο την υδροροή. Της έχω κάνει πάνω απο 10 φορές παρατήρηση και με γράφει. 1. Μπορώ να κινηθώ νομικά απεναντί της εφόσον μπορώ να το αποδείξω?2. Υπάρχει τρόπος να διώξω τις γάτες χωρίς να τις βλάψω?3.Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αρχισε να ταϊζεις σκυλια...Καλοριζικο το μοτερ και αλλο κακο να μην το βρει.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2016 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Αρχιζ να ταϊζεις σκυλια..Φίλε Τάσο δεν μου αρέσει να ενοχλώ και δεν νομίζω οτι είναι λύση αυτή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Στην πεφτουν οι γατες γιατι εισαι γατακι ρε. Το πηρες το tdm δεν αντεξες μωρη κ@υφαλα ε?Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλαρακι. Τις γατες δυσκολα θα τις ξεφορτωθεις να ξερεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Ειναι σπαστικο το ολο θεμα, στο χωριο εχουμε μια γειτωνισσα που ταϊζει γατες και σκυλους μπροστα σε μια αποθηκη που εχουμε και πανε και αραζουν στο καθισμα απο το τρακτερ, καπου ειχα δει στο φορουμ ενα θεμα με γατες αλλα εχει αρκετο καιρο αλλα δεν θυμαμαι αν βρεθηκε λυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Αρχικά με γεια το εργαλείο..καλόταξιδο.. εγώ στην θέση μέχρι να τελειώσει το θέμα θα την κουκουλωνα γιατι θα δεις και αλλες γρατσουνιές... εφόσον απλά ταιζει τις γάτες και δεν τις έχει σπίτι..δεν είναι δικές της και είναι αδέσποτες..νομίζω πως μπορεί να καλέσεις μία φιλοζωική να της μαζέψει..αλλιώς να τις βάλει σπίτι της και να τις έχει μόνιμα μέσα με εμβόλια και όλα όσα πρέπει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Τωρα ως λυση μπορει να αποτελεσει ή να σταματησει να ταϊζει τις γατες ή να βρεθει ενας τροπος να μην πλησιαζουν το μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Θα σου πω αυριο γιατι τωρα δεν το θυμαμαι, ενα σπρει που ριχνεις και μολις το μυρισουν τα ζωα ξενερωνουν και δεν ξαναπλησιαζουν κοντα. Το ποταμοπλοιο τι το εκανες, το πουλησες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές σας... η άλλη σκέψη μου είναι να τις βάλω όλες σε κουτιά και να της χτυπήσω κουδούνι και να της αφήσω ΜΕΣΑ στο σπίτι της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Και θα της κλ@σεις μια μαντρα ρε γιωργο μ`αυτο σιγα λες και δεν θα τις αφησει ξανα ελευθερες. Οι γατες και γενικα τα αδεσποτα ζωακια οπου βρισκουν φαι καθονται, χαζα νομιζεις ειναι να φυγουν απο εκει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Θα σου πω αυριο γιατι τωρα δεν το θυμαμαι, ενα σπρει που ριχνεις και μολις το μυρισουν τα ζωα ξενερωνουν και δεν ξαναπλησιαζουν κοντα.Το ποταμοπλοιο τι το εκανες, το πουλησες?πουλήθηκε μέσα σε μια μέρα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Ακομα θα κλαιει αυτος που το πηρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Οι γατες δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα να χωθουν κατω απο την κουκουλα και να κατσουν στην σελα. Τωρα με τις ζεστες ισως να μην το προτιμουν αλλα η κουκουλα σιγουρα δεν ειναι λυση. Χωρια οτι πολλες φορες την βλεπουν σαν παιχνιδι και παιζει να την βρεις σερπαντινα...Για τα διαφορα σκευασματα που απομακρυνουν ακουγεται οτι δεν ειναι και τοσο αθωα και πως μπορει να βλαψουν (και ζωα και ανθρωπους) δεν εχω εμπειρια προσωπικη,ψαξτο ομως καλα αν πας σε αυτην την λυση.Απο εκει και περα οτι και να ριξεις (υπαρχουν και διαφορα αλλα ματζουνια, πορτοκαλοφλουδες, σκορδα, πιπερι κτλ που λενε οτι κανουν δουλεια) θα πρεπει να τα ανανεωνεις συνεχεια. Τα ζωα και ειδικα οι γατες θυμουνται αν καποιο μερος ειναι δυσαρεστο και δεν ξαναπλησιαζουν. Οι συγκεκριμενες ομως θυμουνται και οτι εκει τρωνε...οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα δεις αποτελεσμα.Ενα καλυμμα στη σελα για αρχη οπωσδηποτε (φτηνα ειναι)Καλοριζικο και απο μενα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπέρα φίλοι...τι κάνουμε? Θα μπω με την μια στο θέμα μου γιατί δεν μπορώ θα κάνω φονικό!!Στην γειτονιά μου και στην πολυκατοικία που μένω έχουμε μια μαλακισμένη που έχει μαζέψει καμιά 15αρια γάτες μέσα στα πόδια μας,ειδικά σε εμένα που μένω ισόγειο δεν μπορώ να βγώ να κάτσω στο μπαλκόνι μου η να απλώσω ρούχα έχουμε τις γαμόγατες. Κάτω ακριβώς απο το μπαλκόνι μου είναι το γκαράζ μου που βάζω την μηχανή και κάθε πρωί σκουπίζω σέλα για να καβαλήσω γιατί οι γαμόγατες αράζουν και την κάνουν μην πω πως. Σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, την παρασκευή αγόρασα ενα TDM και μόλις τώρα είδα πατημασίες απο γάτα και μια γρατζουνιά στο ντεπόζιτο και φρίκαρα. Αυτή μένει στον δεύτερο και μάλιστα έχει περιφράξει τα μπαλκόνια της για να μην μπορούν να μπουν απο την υδροροή. Της έχω κάνει πάνω απο 10 φορές παρατήρηση και με γράφει. 1. Μπορώ να κινηθώ νομικά απεναντί της εφόσον μπορώ να το αποδείξω?2. Υπάρχει τρόπος να διώξω τις γάτες χωρίς να τις βλάψω?3.Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? 1. στην ελλαδα ειμαστε μπορεις να κινηθεις νομικα επιδη ''ετσι'' απλα αμα το κανεις καλη υπομονη φιλε μου, περαν απο το οτι θα πληρωνεις δικιγορους τσαμπα γιατι δικιο δεν θα βρεις .... και αν κανεις κατι αναβολη στην αναβολη εφεση στην εφεση μπορει μεχρι το 2034 κατι να γινει... το πολυ πολυ αν θες να το πας ετσι στυλε ενα εξοδικο με καποιον δικιγορο μπας και συγκινιθει η ''κατ λειντι''2. μην διανοιθεις να ριξεις φολα η βλαψεις τα γατια. τα γατια δεν καταλαβαινουν δεν φτενε αυτα .... φτεει η αλλη που τα μαζεβει.... και αν το κανεις, πλεον ειπαρχουν αποδιξεις εδω στο φορουμ, με το θεμα σου και αν καποιος απο την γειτονια θελει μπορει να σε σερνει με τους νεους νομους περι δικαιοματων των ζωων για ζωοκτονια στα δικαστηρια και θα το μετανιωσεις γιατι κοντευει να γινει η ζωωκτονια εφαμιλη με την ανθρωποκτονια και καλα εκαναν... Επισης ειναι αντιδεοντολογικο.....κακο και λαθος μεγιστο.....Ελπιζω να μην κανεις κανα αστειο3.επιδη εχω βρεθει στην θεση σου, και ακριβως με τον ιδιο τροπο με μια στον 4ρτο η οποια θεορουσε λογικο να μαζευει τα γατια κατω απο την πολοικατικια, να τα ταιζει και αυτα τα ζωντανα φοναζανε παρεα να φανε και τα αλλα τα κακομοιρα και γινοταν το παρτι της γατας (παιδια μιλαμε για 40 γατια) και καβαλαγανε τις σελες και μου σκισανε την σελα απο το κριπτον 5 φορες θα σου πω το εξης.... φιλος μου μου προτηνε να παρω ουρα σκυλου με αμονια μπειμπι οιλ αρεομενα σε νερο και οινοπνευμα σε αναλογια 20-10-30-20-20, και να τα ψεκασω στις ζαντες και οι γατες δεν θα πλισιαζουν.... ο ιδιος επιμενει οτι δουλευει και μου το εδιξε και οντος δουλευει, ψεκασαμε ενα σιμιο και οι γατες δεν πλισιαζανε... τωρα τι να πω.....Εγω πρωσοπικα πηγα με τον πατερα μου και τις καναμε φασαρια τις τριξαμε τα κοκκαλα λιγω απο τις φονες φοβηθηκε και ευτυχως καταλαβε η γρια και τα ταιζε μακρια σε ενανα καδο και τα ζωα ποια δεν κατασκινονανε απο κατω.... αρα μπορεις να πας με καποιον δικιγορο σπιτι τις αν σε γραφει και να τις μιλισεις ποιο επισημα μπας και καταλαβειμπορεις επισης να πας και να τα ταισεις γατοτροφη μακρια απο εκιε ωστε να μαθουν γιατι τα ζωα οπου τα ταιζεις εκει περιμενουν....ενα αλλο κολπο που ακουσα ειναι με πιπεριες καυτερες σε σημεια στην μηχανη οπου παει η γατα για να κεγεται και να φεβγει.... αν και αυτο τωρα το καλοκαιρι δεν θα στο συμβουλεβα.....εν τελη το ξαναλαιω μην κανεις το λαθος και φαρμακοωσεις τα γατια , δεν φταινε αυτα και αν το κανεις και μαθευτει ειναι πολοι αυτοι στην γειτονια που με μεγαλη ευχαριστιση θα σε τρεχουν..... κανε κατι αλλο και το καλητερο ειναι αυτο που σου ειπα να πας προσωπικα με δικιγορο να της χτυπισεις το κουδουνι η να καλεσεις την πολυκατοικια σε συνελευφση να ακουστει το προβλημα γιατι αν ειπαρχουν γατια θα ειανι και αλοι με προβλημα, και αν ειστε πολοι τοτε θα ακουσει ποσο καθηστεριμενη ποια?και τελος να βαλεις καλημα στην μοτο, κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 xπορτοκαλοφλουδες-σκορδα-πιπερια και τετοιες ιστοριες δεν κανουν απολυτως τιποτα στο λεω εγγυημενα.απαξ και τα ζωα βρουν απαγγειο καπου και ειδικα με φαγητο δωρεαν,φευγουν πολυ δυσκολα μετα απο εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Κομμάτια φελιζολ με καρφωμένα ανάποδα ξυλάκια για σουβλάκια, τα στηρίζεις με κάποιο λάστιχο σε σέλα ντεπόζιτο και ξενοιαζεις σε ότι αφορά γρατσουνιές και πατημασιές. Μετά το θέμα είναι να μην στο κατουρανε γτ θα βρωμοκοπαει όλο το μηχανάκι ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Καλορίζικο το εργαλείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 xπορτοκαλοφλουδες-σκορδα-πιπερια και τετοιες ιστοριες δεν κανουν απολυτως τιποτα στο λεω εγγυημενα.απαξ και τα ζωα βρουν απαγγειο καπου και ειδικα με φαγητο δωρεαν,φευγουν πολυ δυσκολα μετα απο εκει.Δεν ηλπιζα σε κατι καλυτερο, αλλα ειπα να το αναφερω μπας και... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 μπορεις να ριξεις θειαφι , να ψεκασεις με πιπερι , να βαλεις ναφθαληνη ή και σκορδο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Πέτα κανένα χαλί, καμιά βελέντζα, καμιά κουβέρτα, κάτι τέλος πάντων συν ένα-δυο χαρτόκουτες, κοντά στη μηχανή μεν, προφανώς παραπέρα δε. Συνήθως τα προτιμάνε κι αφήνουν τα υπόλοιπα ήσυχα. Εκτός αυτού, κάνε ένα μείγμα με ένα-δυο γεμάτα μπουκάλια ξύδι, χυμό από 5-6 πορτοκάλια και άλλα τόσα λεμόνια. Μην το αραιώσεις καν με νερό. Πάρε ένα χαρτόνι ή κάνα πανί, καμιά παλιά μπλούζα, μούλιασέ την με το μείγμα και βάλτην πάνω στην σέλα σου (βάλε κανα χαρτόνι από κάτω να μην ποτίσει κι η σέλα, βρωμοκοπάει). Δεν θα πλησιάσουν.Πάνω απ'όλα, μην τα πειράξεις τα ζώα, ούτε ξέρουν ότι κάνουν ζημιά, ούτε φταίνε να ψοφάνε, που ήδη ψοφάνε από ένα σωρό μαλακίες και μαλάκες που τα φαρμακώνουν και τα κυνηγάνε. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 μπορεις να ριξεις θειαφι , να ψεκασεις με πιπερι , να βαλεις ναφθαληνη ή και σκορδο. ξεχασες τον αγιασμο, αιμα παρθενας, φτερο νυχτεριδας βαμπιρ και να πει τα λογια ''σε ξορκιζω γατοδεμονα βγες απο την τιντιεμ'' με σταθερο τεμπο..... ολα αυτα σε πληρη γεμηση της σελινης, και με μια σφραγιδα απο τον δεμονα βελζεβουλ στον λεμο.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 ηρακλη κανουν δουλεια φιλε.προσοχη με την ναφθαληνη γιατι ειναι δηλητηριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Προσοχή με όλα τα παραπάνω βασικά, όλα είναι δηλητήριο και για γάτες και για σκύλους (εκτός απ'το πιπέρι, εκτός αν μιλάμε για επικές ποσότητες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 παιδια παρακαλω προσοχη με τα ζωακια δε φταινε. αυτα να φανε θελουν δεν καταλαβαινουν.προσοχη με τις ουσιες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 παρε 4 κουτακια απο αναψυκτικο βαλε μεσα ναφθαλινη κ γεμισε τα τρυπες να περναει ο αερας. βαλτα στις 4 γωνιες ακριβως διπλα στην μηχανη κ βλεπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Τόνισα πως δεν θέλω να βλάψω τα γατιά! Αύριο θα είναι εδώ ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας(εμένα είναι ιδιόκτητο) για μια ακόμα παρατήρηση και μετά θα ξεκινήσω σαμποτάζ στην ίδια....οτι λεεί ο νόμος για τις ώρες κοινής ησυχίας γιατί έχει και εγγόνι που παίζει(και καλά κάνει) μέσα στο μεσημέρι και τα σκ άστο...κάνουμε πάρτυ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες