ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Καλο μηνα σε ολους καλες βολτες!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Καλό Καλοκαίρι παιδάκια...Και προσοχή... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 καλο καλοκαιρι να εχουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 καλο μηνα και καλο καλοκαιρι! να ρωτησω που θα πατε διακοπες η θα αρχισουμε να κλαιμε ολοι μαζι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) καλο μηνα και καλο καλοκαιρι! να ρωτησω που θα πατε διακοπες η θα αρχισουμε να κλαιμε ολοι μαζι?εγω απο σεπτεμβρη που θα μπορω λεω να παω ισα με κανα χιονοδρομικο οπως καταλαβαινεις ολο το καλοκαιρι θα κυλισει ανευ ξεκουρασης. ας ειναι καλα η θαλασσαρα που βρισκεται παραδιπλα. με τετοια παραλια ξεχνας και τις διακοπες αν σκασει απο πουθενα κανα ελευθερο 4 ημερο η 5 ημερο μπορει να σαξω με την μηχανη και μετα της συζυγου ισα και μεχρι Αλεξανδρουπολη. Θα δειξει Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον spiros!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 αν εχεις διπλα τετοια θαλασσα ειναι αρχοντας. εγω και καποιο αλλοι δεν εχουμε τετοια δυνατοτητα ομωςεγω σκεφτομαι να παω κερκυρα η χαλκιδικη... ειδωμεν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) αν εχεις διπλα τετοια θαλασσα ειναι αρχοντας. εγω και καποιο αλλοι δεν εχουμε τετοια δυνατοτητα ομωςεγω σκεφτομαι να παω κερκυρα η χαλκιδικη... ειδωμεν εμ αυτο λεω και εγω. εδω ερχονται ενα σωρο τουριστες και εγω θα φυγω χααχχαααχαπο θαλασσα ειμαστε υπερκομπλε.θες να κανεις μπανιο σε πεντακαθαρη θαλασσα ειτε με οικογενεια ειτε με παρεα πας εδω θελεις να το ριξεις στο καριολικι και να κανεις και μπανιο πας εδω προσφερεται η περιοχη για ολα τα γουστα Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον spiros!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 Καλημέρα καλό μήνα καλό καλοκαίρι και καλές βόλτες νάχουμε ! Κάνει ζέστη...πρέπει να πάρουμε τα βουνά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2016 Γειά σου Γιάννη, χαθήκαμε, η ζωντανή μάλλον για ψόφια μου φαίνεται... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konstantinos! 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Καλημέρα παιδιά από Γαλλία... Δεν την παλεύω πότε θα γυρίσω Ελλάδα :( θέλω διακοπέεεες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 καλησπερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2016 Το Πασχα ο αδερφος μου ταξιδεξε με το αμαξι Αλβανια>>Μαυροβουνιο>>Κροατια, αλλα οταν πηγε να μπει Βοσνια δεν τον αφησαν γιατι δεν ειχε την παλια πρασινη αδεια του αυτοκινητου, αλλα τα καινουργια Α4 χαρτια που δινουν και στις μηχανες.Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? Τι μπορεις να κανεις αμα εχεις την καινουργια αδεια και πλεον το κρατος δε δινει πρασινη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2016 Γειά σου Γιάννη, χαθήκαμε, η ζωντανή μάλλον για ψόφια μου φαίνεται...Γεια σου Σαββα,τους τελευταιους μηνες οντως..!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Σταμάτησε να σπαμάρει ο Μανώλης και νέκρωσε η ζωντανή. :PΚαι μιας και έγραψα, καλό μήνα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Υπερβολές... Καλημέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Καλημερα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Υπερβολές... Καλημέρα!Κάνε νιάου ρε γατάκι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Καλημερααααα, καλο μηνα, καλο καλοκαιρι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Καλησπερες μαμω τα απογευματα μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Ήπιε κατα λάθος, απο την μπύρα μου και να τ'αποτελέσματα...@ax_ena_honda rip,raped also. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Να πας να ρίξεις καναν πέο, να ακούσεις τίποτα μπαλοταρίδια από δίπλα και να κολλήσετε σαν τα σκυλιά μέσα στο 500, να γελάνε 10 μήνες στο Ανθρωποκτονιών 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Έτσι μπράβο άντε να ζωντανέψει η ψόφια, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ωρέ πέρα για πέρα ! Ταλιμπανάκο θες και για δοκιμή μοτοσακό, έχω ένα άρμα να δοκιμάσεις και φοβάμαι ότι θα το φας και αυτό ...ρεμάλι σιδηροφάγε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Καλημερααααααααα..... Θειε Σαββα χαθηκες και μας ελειψες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες