Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα πριν λιγες μερες πηρα ενα draki 250 για να μπενω λιγο χωμα καποιο παιδι μου ειπε οτι μπορω να το κανω 350cc ισχυει?κ αν ναι θα εχω προβληματα μετα?

το παιδι που το πηρα μου ειπε οτι ειναι μοντελο του 1997 το s και ειναι απο ιαπωνια,βρισκω ανταλακτικα ευκολα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λογικα θα ειναι 1η αδεια του 97. η παραγωγη του μοντελου αυτου ητανε μεχρι το 96.

Με λιγη δυσκολια και υπομονη βρίσκεις αλλα γνωμη μου μη του ριξεις χρήμα. λιώστο σπαστο κόφτιασέ το, παίξε και όταν αρχίσει να σκορπάει/ζητάει πέτα το πούλα το.

είναι ένα απ τα ιδανικά μότο για να μάθεις σούζα, μπάντες, κωλιές και λίγη γρηγοροαρχάρια οδήγηση στο χώμα με όσο λιγότερο κόστος γίνεται.

Κάνει πολλά λιγότερα και είναι χειρότερο σε όλα απο ολα τα καθαρά ΜΧ κλπ όμως το κόστος χρήσης ανα ώρα ειναι πολυυυυυυ μικρότερο.

Αν το πήρες για να μάθεις τα βασικά/ ξεδώσεις και ειναι σε καλή κατάσταση μοτερικά, έκανες επένδυση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε τασο εχω αλλες δυο μηχανες ενα νιτζα κ ενα βαραντερακι :D απλα ηθελα κ κατι για χωμα μοτερικα ειναι κομπλε το πηγα κ στ μαστορα θελει καποια μαζεματα αλυσιδογραναζα τακακια λαστιχα αλλα αυτο το πηρα για να περνω τα βουνα δεν ζηταω τα τρελα πραγματα απλα να μπορω να ξεφευγω κ λιγο στη φυση.παιζει ναναι κ αυτο που λες με την αδεια γτ για 97 μοντελο μου κανει λιγο περιεργο να εχει στρογγυλο ταχυμετρο.μπορω να μαθω καπως τη μοντελο ειναι ακριβως?για να βρισκω τα ανταλακτικα του?

ετσι ειναι το κοντερ του μπροστα αν σε βοηθαω καπως για το μοντελο του :)6478854795_b3a749f0a9.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κοντέρ πρέπει να είναι απο το dr650

τα δικά του ήταν αυτά

s-l225.jpg

άποψη μου είναι μη το πειράξεις κάντο όσο μαμα γίνεται και απόλαυσε το, είναι 20ετίας και ρετρό πλέον. Δεν αντέχει κανιβαλισμούς όχι μονο το μοτέρ το όλο σύνολο. Εαν δεν...καλύτερα να το δώσεις που θα το δώσεις σχετικά έυκολα και να πάρεις κάτι πιο γρήγορο (εάν αυτό είναι το ζητούμενο)  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Doctoras υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω τι μοντέλο είναι? Δεν το θέλω τόσο για κανιβαλισμους για χαλαρή εντουραδα ποιο πολύ να περνω τα βουνά θέλω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η πιο αξιόπιστη λύση είναι με τον αριθμό πλαισίου και σε μια επίσημη αντιπροσωπία suzuki και θα μάθεις σίγουρα(ρώτα και εδώ ) σίγουρα ήταν εισαγωγής από τζαπάν δε νομίζω να είχε εισαχθεί επίσημα

για την χρήση που λες δε χρειάζεται γκάζι εχει όσο απαιτείται 28hp (τα σημερινά 250 έχουν 20hp) ρύθμισε το σωστά βαλβίδες καρπς και κάντου καλή συντήρηση σε αναρτήσεις κινητήρα

μοιάζει περισσότερο με '94 παρά με '97

'94

Suzuki%20DR250S%2090.jpg

'97

dr250r_1995.jpg

Τροποποιήθηκε από τον doctoras9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 2ο ειχα ακριβως ετσι :D . αν και πιο δυνατο απο το προηγουμενο (αλλος κινητηρας drz250) δεν ειχε εισαχθει επισημα και εχω δει 2 μονο να κυκλοφοραν.

με τα ανταλλακτικα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα και καλυτερα π εχεις το παλιο μοντελο στο θεμα αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε, μην σε μπερδεψω κιολας, αλλα εχω την υποψια πως ειναι DR250SH του 1991, το δικο μου ειναι ιδιο, αλλα εχω πολυ μεγαλο θεμα με ανταλλακτικα, δεν βρισκω τιποτα. Στην Suzuki με ειπανε πως δεν εγινε εισαγωγη επισημα τοτε, και δεν ξερουν τι παιζει με τα ανταλλακτικα. Και σε OEM parts που εχω δει, δεν εχει κανενα με τα USD.

Τροποποιήθηκε από τον sized

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα με τα usd/αναποδο μπροστινο ειναι που ηρθαν κατευθειαν απο Ιαπωνια με τις εκει προδιαγραφες, οι Ιαπωνες τοτε κραταγαν τα καλυτερα για παρτη τους..!

Το ιδιο και με τα klx250SR/R που στην εκει αγορα τα βγαζαν με αναποδα μπροστινα, αλουμιενενιο ψαλιδι, πιο μικρα φλασακια κα καλες διαφορες σε σχεση με τα ευρωπαικα μοντελα που ειχαν συμβατικο μπροστινο, μεγαλο προβολεα-μασκα, μεγαλα φλας κα...

Θα χρειαστει λιγο κυνηγι ποια για να βρεθουν ανταλλακτηκα αλλα με λιγο ψαξιμο(ειδικα σε ξενα φορουμ) νομιζω θα βγει ακρη, πχ το μπροστινο θα ειναι "ιδιο" με καποιο παλιοτερο μοντελο RM125/250, το θεμα ειναι να βρεις απο μηχανακι ταιριαζει τι.

Παντως δε εβαζα χερι σε τοσο παλιο μοτερ, πχ αν το εκανα 350cc σιγουρα θα γινοταν ολικγη ανακατασκευη κινητηρα κι οχι απλα ενα κυλινδρο & πιστονι γιατι 95% απ'το μπαμ που θα κανει μετα δε θα μαζευεται καθολου ευκολα..

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστο οπως ειναι το μοτερ..ειναι καλο και αξιοπιστο..αν το πειραξεις ξεκιναν τα προβληματα...οταν δεν σου φτανει μετα πας σε αλλο..παντως αυτο ειναι οκ για αρχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστω ολους για της απαντησεις κ το χρονο σας κ οτι αλλο ειναι σας ξαναπρηζω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα δεν αξιζει να βελτιωνεις μηχανακια, ξοδευεις πολλα χρηματα σε σχεση με αυτο που τελικα αποδιδουν, και δεν μιλαω καθολου θεωρητικα, το εχω κανει και στο XR που εχω τωρα, με τα 1400 ευρω που το αγορασα και τα σχεδον 2500 χιλιαρικα που εριξα επιπλεον θα αγοραζα ενα πολυ πιο συγχρονο μηχανακι, βεβαια εγω το εκανα απο το κολλημα που εχω.

Κρατας το μηχανακι σου οπως ειναι, το ξεζουμιζεις και μολις το βαρεθεις το πουλας και παιρνεις κατι αλλο, συνηθως ομως οσοι ξεκινανε με τετοια μηχανακια συντομα τα πουλανε για κατι πιο εξειδικευμενο, ο λογος ειναι οτι τρωνε χοντρο κολλημα με το εντουρο, λογικα δε θα το γλυτωσεις ουτε εσυ... καλες χωματοβολτες να εχεις και συντομα θα με θυμιθεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα