Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Γεια σου κόσμε.Εχθές την έπαθα από το πουθενά και άρχισα πάλι τα τρεχάματα χωρίς να φταίω ούτε στο ελάχιστο.Σταματημένος στα φανάρια Δημητριάδος με 2ας Νοεμβρίου στο Βόλο. Ένα ζευγάρι εξαρτημένων [εδώ να δείτε ατυχία...] με 50άρι σκούτερ typhoon καρφώνεται στο πίσω μέρος της μηχανής παρασύροντας ευτυχώς μόνο την αριστερή βαλίτσα [ναι..λίγα μέτρα πριν από το σπίτι μου μόλις είχα γυρίζει από ταξίδι]. Έπεσα μαλακά στην πόρτα ενός διπλανού αυτοκινήτου με την μηχανή αγκαλιά ευτυχώς χωρίς να χτυπήσω καθώς η πόρτα μας συγκράτησε. Ο τύπος εμφανώς στα χαμένα έφυγε αλλά κατάφερα να πάρω τα στοιχεία του. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ασφάλεια αλλά η δική μου ασφάλεια με καλύπτει σε ζημιές από ανασφάλιστα οχήματα. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν όντως τα πράγματα κυλάνε ομάλα σε τέτοιες περιπτώσεις ή θα έχω τρεχάματα ? να σημειώσω ότι κάλεσα και τροχαία και φροντίδα ατυχήματος. Όταν η τροχαία ήρθε μετά από 30-40 λεπτά [!] απλά έφυγε λέγοντας πως από τη στιγμή που ο υπαίτιος έφυγε δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ας είναι καλά ο άνθρωπος από την ασφάλεια που μου τα εξήγησε αναλυτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Όλες οι ασφαλιστικές έχουν κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Θέλει χαρτί επίσημο από τροχαία ότι ο άλλος είναι ανασφάλιστος. Κάνουν μήνυση στο επικουρικό ταμείο ασφαλίσεων και από εκεί καλύπτει τη ζημιά σου. Οπωσδήποτε χαρτί από τροχαία και μετά μίλα με τον ασφαλιστή σου ή την εταιρία.Κάποιες εταιρίες έχουν πλαφόν στο ποσό της ζημιάς οπότε αν το ακούσεις μην παραξενευτείς. Πχ. πρέπει η ζημιά να είναι 200 ευρώ και πάνω για να ασχοληθούν. (Μαλακία) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 ωχ τώρα την κάτσαμε. Ο άλλος εξαφανίστηκε άρα πρέπει λογικά να πάω τροχαία με τα στοιχεία για να τον βρει και να πάρει την κλίση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Γεια σου κόσμε.....Ο τύπος εμφανώς στα χαμένα έφυγε αλλά κατάφερα να πάρω τα στοιχεία του. ....... Όταν η τροχαία ήρθε μετά από 30-40 λεπτά [!] απλά έφυγε λέγοντας πως από τη στιγμή που ο υπαίτιος έφυγε δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Ώπα, ώπα! Είχες να τους δώσεις τα στοιχεία του υπαίτιου και παρόλα αυτά η τροχαία είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί αυτός έφυγε;;;;;......Η τροχαία σας προτρέπει να φεύγετε για να μην μπλέξετε, με λίγα λόγια!!!!.......Κι αν κάποιος δει την πινακίδα σας, μη σκάτε, απλά φύγετε κι η τροχαία δεν μπορεί να κάνει τίποτε!!!!....Μπουρδελιστάν! Και βρίζω και τα μπουρδέλα!....Φίλε, συγνώμη, δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωσή σου, αλλά τους τροχαίους που ήρθαν εκεί μια αναφορά θα τους έκανα, έτσι για το μαμώτο, κι ας πήγαινε στα σκουπίδια!.... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 ναι αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί τους έλεγα ότι είναι ανασφάλιστος, ότι έφυγε κ.λπ., αλλά αρνήθηκαν να κάνουν καταγραφή του συμβάντος λέγοντας πως υπεύθυνος για την καταγραφή είναι η φροντίδα ατυχήματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) ναι αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση γιατί τους έλεγα ότι είναι ανασφάλιστος, ότι έφυγε κ.λπ., αλλά αρνήθηκαν να κάνουν καταγραφή του συμβάντος λέγοντας πως υπεύθυνος για την καταγραφή είναι η φροντίδα ατυχήματος.?????Εν αρχη περαστικα.Αν καταλαβα σωστα τα παιδια με το typhoon που επεσαν αρχικα πανω σου ηταν ανασφαλιστα...μετα εσυ επεσες απο την ορμη την συγκουρσης σε ενα αλλο αυτοκινητο....τι σχεση εχει στην συγγεκριμενη φαση αν αυτος που επεσες εσυ πανω εχει η οχι ασφαλεια? πρεπει να αποζιμιωθητε και οι δυο σας απο το επικουρικο ταμειο μιας και την υπετιοτητα την εχει ανασφαλιστο οχημα...το μονο προβλημα που μπορει να εχει το αυτοκινητο ειναι να πηληρωσει κληση για οδηγιση με ανασφαλιστο οχημα. Σωστα η χανω κατι ? Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2016 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 ωχ τώρα την κάτσαμε. Ο άλλος εξαφανίστηκε άρα πρέπει λογικά να πάω τροχαία με τα στοιχεία για να τον βρει και να πάρει την κλίση ?Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.Τηλέφωνο στην ασφαλιστική ζητώντας αποζημίωση για ζημιά από ανασφάλιστο όχημα (θα σου πουν διαδικασία και έντυπα)Μήνυση στην αστυνομία με τα στοιχεία που έχεις για ζημιά και εγκατάλειψηΥπάρχει περίπτωση η ασφαλιστική σου να σου πει ότι δεν αναλαμβάνει περιπτώσεις με μικρές ζημιές.Φιλική συμβουλή: αν η ζημιά είναι κάτω από 150€, μη μπεις στη διαδικασία για αποζημιώσεις κτλ. Το σύστημά μας είναι για το μπούτσο καβάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Αυτός που έπεσα επάνω είχε μόνο ένα βαθούλωμα στο φτερό. Έφυγε και αυτός γιατί δεν ήθελε να μπλέκει από ότι κατάλαβα και έμεινα μόνος να προσπαθώ να βγάλω άκρη με τον τρελό. Τόσο σουρεαλιστικές καταστάσεις δεν έχω ξανα ζήσει ποτέ στη ζωή μου! Είμαι σε επικοινωνία με τον ασφαλιστή να δω πως θα κινηθώ. Από Δευτέρα θα πάω και συνεργείο να δούμε την συνολική ζημιά η οποία νομίζω πως άνετα ξεπερνάει το 200άρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 ηθικο διδαγμα οποτεδηποτε γινει οποιοδηποτε ατυχημα καλουμε τροχαια; αν δεν ερθουν/αργησουν πολυ ωωωρες/ η βιαζομαστε να φυγουμε για κατι επειγον;τι γινεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 ηθικο διδαγμα οποτεδηποτε γινει οποιοδηποτε ατυχημα καλουμε τροχαια; αν δεν ερθουν/αργησουν πολυ ωωωρες/ η βιαζομαστε να φυγουμε για κατι επειγον;τι γινεται;Μάρτυρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Εγω δεν καταλαβα, αφου εφυγαν πώς ξερεις οτι ησαντε πρεζακια;Το οτι ηταν ανασφαλιστο το οχημα πώς το ηξερες πριν ερθουν οι τροχομπατσοι; εχεις το απλικεισο και το ειδες;Επισης, απο ποτε το βαθουλωμα στο φτερο ειναι μικρη ζημια; μηπως και το αυτοκινητο ειχε χεσμενη τη φωλια του; Λογικα ολα αυτα βεβαια οταν κυκλοφορουν ανενοχλητα 600.000 ανασφαλιστα οχηματα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Εγω δεν καταλαβα, αφου εφυγαν πώς ξερεις οτι ησαντε πρεζακια;Το οτι ηταν ανασφαλιστο το οχημα πώς το ηξερες πριν ερθουν οι τροχομπατσοι; εχεις το απλικεισο και το ειδες;Επισης, απο ποτε το βαθουλωμα στο φτερο ειναι μικρη ζημια; μηπως και το αυτοκινητο ειχε χεσμενη τη φωλια του; Λογικα ολα αυτα βεβαια οταν κυκλοφορουν ανενοχλητα 600.000 ανασφαλιστα οχηματα..... Κράτησα να τον κρατήσω για λίγα λεπτά, εκεί μπόρεσα να συγκρατήσω ότι μπορούσα. Τώρα για το ότι ήταν εξαρτημένοι δεν χρειάζεται να πως κάτι παραπάνω ξεκάθαρα πράγματα. Την έκανε γιατί από την αρχή έλεγε όχι αστυνομία κ.λπ. για ευνόητους λόγους. Τέσπα, εγώ εχθές μίλησα με ασφαλιστική και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δευτέρα θα ξέρω ακριβώς την διαδικασία να σας πω και τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σκατά.Η ''κανονική'' διαδικασία είναι: Καταγραφή του συμβάντος & του ανασφάλιστου από την Τροχαία με Δ.Ο.Τ.Α, η βεβαίωση της ευθύνης του ανασφάλιστου από τα γεγονότα,και μετά η διαφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων σου όπου εκχωρείς στην ασφαλιστική εταιρεία το δικαίωμα να ''κυνηγήσει'' τον υπαίτιο και να εισπράξει........Ηθικό δίδαγμα: Διαβάζουμε πάντα τους όρους του ασφαλιστηρίου μας.Δίδαγμα 2 : Κρατάμε με οποιονδήποτε τρόπο τον άλλο εμπλεκόμενο στον τόπο του ατυχήματος,όση ώρα και να κάνει η Τροχαία.Μόνη ελπίδα σου, να έχεις λίγο ''ανθρώπινη'' ασφαλιστική εταιρεία και να είναι κάτω από 300άρι η ζημιά,αλλά μην ποντάρεις και πολύ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η κάλυψη για το ανασφάλιστο προυποθέτει ότι ο ανασφάλιστος θα κάτσει εκεί και όχι να την κοπανήσει.Κοινώς μια τρύπα στο νερό.Edit με πρόλαβε η αρκούδα χα,χα. Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2016 από τον klab 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Μέχρι τώρα ισχύει άυτό με την καταγραφή από τροχαία αλλιώς πάπαλα...Μου είπαν και ακόμα μια εναλλακτική η οποία είναι απίθανο να συμβεί, δηλαδή να τον βρω [!?] και να μου κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι με χτύπησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 δηλαδη να δηλωσης εγκαταλειψη στην τροχαια κτ τετοιο δεν παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι, πραγματικα θα το χρειαστεις, αλλα θα ηθελα πολυ να διαβασουν το θεμα μερικα παιδια που χωρις διπλωμα και ασφαλεια κυκλοφορουν στους δρομους, και μαλιστα κανουν και ερωτησεις εδω μεσα του στυλ "αμα με πιασουν τι θα γινει;", "αμα χτυπησω καποιον;" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Η κάλυψη για το ανασφάλιστο προυποθέτει ότι ο ανασφάλιστος θα κάτσει εκεί και όχι να την κοπανήσει.Κοινώς μια τρύπα στο νερό.Edit με πρόλαβε η αρκούδα χα,χα.Υπαρχει περιπτωση ο ανασφαλιστος να κατσει εκει?Αρα ουσιαστικα ,σχεδον αχρηστη η καλυψη αυτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σιγα την επιβαρυνση ρε συ. Την αφηνεις εκει να υπαρχει κ εστω κ μια φορα να τη χρησιμοποιησεις, τα βγαζει τα λεφτα της για πλακα.Ερωτηση: Επειδη μου ληγει το συμβολαιο οπου να 'ναι, λεω να τη κανω απο insurancemarket μιας κ βρισκω πολυ μεγαλη διαφορα τιμης, αν μου τυχει κατι τετοιο με ποιον θα μιλαω? Θα παιρνω στα κεντρικα και θα μου βγαινει αλλος στο τηλεφωνο καθε φορα ή σε αναλαμβανει ο συνεργατης που θα ερθει στο σημειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Σε κάθε τροχαίο η σειρά είναι η εξής .Καλούμε τροχαία , καλούμε ασθενοφόρο, δηλώνουμε τραυματισμό.........Να φροντίζεται να σας πονάει τουλάχιστον το πόδι , και ίγο το κεφάλι από το χτύπημα .Η τροχαία είναι υποχρεωμένη από τη στιγμή που υπάρχει τραυματισμος και μάλιστα καταγεγραμμένος στο νοσοκομείο να κάνει αναφορά .Και μετά κυνηγάει τον άλλο ΚΑΙ για εγκατάληψη.Εννοείται ότι φροντίζουμε να πάρουμε τα στοιχεία και από κάποιο μάρτυρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Πριν κανα 8μηνο ενας τρομπας ξεπαρκαρε και επεσε πανω στο ολοκαινουριο αμαξι του πατερα μου καταστρεφοντας την πορτα του συνοδηγου, και λακουβιαζοντας την πισω πορτα το μπροστα φτερο, τον προφυλακτηρα και την ζαντα. Μια κοπελα ειδε μονο τους αριθμους και οχι τα συμβολα της πινακιδας. Ειχαν μεινει κομματια απο το αμαξι του οποτε ηξερα τι ψαχνουμε. Με τα πολλα εκανα μια βολτα και το βρηκα το αμαξι του παρκαρισμενο καποια στενα πιο κατω. Πηρα την πινακιδα του, την εδωσα στην ασφαλεια, εβγαλα φωτο την ζημια του. Η φροντιδα ειχε βγαλει την ζημια απο το δικο μας αμαξι. Με τα πολλα βρηκα το τηλ του τυπου και τον πηρα. Του ειπα πως ειψα μαρτυρες, βιντεο, φωτογραφιες απο τις ζημιες του, κομματια απο το αμαξι του και πως αν αρνιοταν να κανει δηλωση θα του καναμε μηνυση. Ηταν ανασφαλιστος, τα κλασε, μας εκανε μια υπευθυνη δηλωση πως εφταιγε. Ετσι πηραμε τα λεφτα μας! Κυνηγα το! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Λοιπόν αυτό με τον τραυματισμό είναι όντως πολύ σημαντικό. Καταρχήν από προσωπική εμπειρία που την είχα πάθει 2 φορές στο παρελθόν, μόνο η δήλωση τραυματισμού λιγοστεύει τον χρόνο εμφάνισης της τροχαίας [άλλωστε σε ρωτάνε μόλις τους πάρεις τηλ. αν υπάρχει τραυματισμός]. Οπότε όντως αν είχα μυαλό θα μπορούσα να το χεριστώ διαφορετικά. Από εκεί και πέρα τα έχω πάρει στο κρανίο που πληρώνω για κάλυψη από ανασφάλιστο και πάλι πρέπει το μυαλό μου να σκέφτεται χίλια δυο πράγματα για να αποζημιωθώ. Δηλαδή ένα γ^$# ταξίδι έκανα και έπρεπε να είμαι υποχρεωμένος να έχω το μυαλό μου πως θα χειριστώ μια τέτοια εξοργιστική κατάσταση επειδή η ασφαλιστικές έχουν ένα σωρό παραμέτρους για να μην σε πληρώσουν Πριν κανα 8μηνο ενας τρομπας ξεπαρκαρε και επεσε πανω στο ολοκαινουριο αμαξι του πατερα μου καταστρεφοντας την πορτα του συνοδηγου, και λακουβιαζοντας την πισω πορτα το μπροστα φτερο, τον προφυλακτηρα και την ζαντα. Μια κοπελα ειδε μονο τους αριθμους και οχι τα συμβολα της πινακιδας. Ειχαν μεινει κομματια απο το αμαξι του οποτε ηξερα τι ψαχνουμε. Με τα πολλα εκανα μια βολτα και το βρηκα το αμαξι του παρκαρισμενο καποια στενα πιο κατω. Πηρα την πινακιδα του, την εδωσα στην ασφαλεια, εβγαλα φωτο την ζημια του. Η φροντιδα ειχε βγαλει την ζημια απο το δικο μας αμαξι. Με τα πολλα βρηκα το τηλ του τυπου και τον πηρα. Του ειπα πως ειψα μαρτυρες, βιντεο, φωτογραφιες απο τις ζημιες του, κομματια απο το αμαξι του και πως αν αρνιοταν να κανει δηλωση θα του καναμε μηνυση. Ηταν ανασφαλιστος, τα κλασε, μας εκανε μια υπευθυνη δηλωση πως εφταιγε. Ετσι πηραμε τα λεφτα μας! Κυνηγα το!Πολύ ελπιδοφόρο αυτό που ανέφερες. Σήμερα το απόγευμα συνειδητοποίησα ότι το κινητό που μου έδωσε έχει ένα νούμερο παραπάνω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Λοιπόν αυτό με τον τραυματισμό είναι όντως πολύ σημαντικό. Καταρχήν από προσωπική εμπειρία που την είχα πάθει 2 φορές στο παρελθόν, μόνο η δήλωση τραυματισμού λιγοστεύει τον χρόνο εμφάνισης της τροχαίας [άλλωστε σε ρωτάνε μόλις τους πάρεις τηλ. αν υπάρχει τραυματισμός]. Οπότε όντως αν είχα μυαλό θα μπορούσα να το χεριστώ διαφορετικά. Από εκεί και πέρα τα έχω πάρει στο κρανίο που πληρώνω για κάλυψη από ανασφάλιστο και πάλι πρέπει το μυαλό μου να σκέφτεται χίλια δυο πράγματα για να αποζημιωθώ. Δηλαδή ένα γ^$# ταξίδι έκανα και έπρεπε να είμαι υποχρεωμένος να έχω το μυαλό μου πως θα χειριστώ μια τέτοια εξοργιστική κατάσταση επειδή η ασφαλιστικές έχουν ένα σωρό παραμέτρους για να μην σε πληρώσουν Πολύ ελπιδοφόρο αυτό που ανέφερες. Σήμερα το απόγευμα συνειδητοποίησα ότι το κινητό που μου έδωσε έχει ένα νούμερο παραπάνω... Ο ασφαλιστης σου θα μπορεσει απο την πινακιδα να βρει τα στοιχεια του. Μαθε ονομα και παρε στο 11880 να σου δωσουν τηλεφωνο. Παρε και πες του πως εχεις μαρτυρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 855 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 καλά ο ασφαλιστής μου είναι λίγο αμπαλαέα. Έχω όνομα και επώνυμο αι δεν ασχολείται όπως και η ασφλαιστική που τους πήρα τηλ. και το μόνο που πήρα για απάντηση είναι να τον βρω για υπεύθυνη δήλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Έχεις νομική προστασία ;Χρησιμοποίησε τη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες