Jump to content
giorgos1233

Αγορά Μηχανής 125cc

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά αξίζει η αγορά 125cc μηχανής η να περιμένω δύο χρονάκια να πάρω μεγαλύτερου κυβισμού ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε δυο χρόνια, ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Πάρε το 125cc και αν θες το αλλάζεις μετά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά αξίζει η αγορά 125cc μηχανής η να περιμένω δύο χρονάκια να πάρω μεγαλύτερου κυβισμού ?

Πες μας την ηλικια σου, την εμπειρια σου και το στυλ μηχανης που σου αρεσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι 18 η εμπειρία μου με τα μηχανάκια είναι καλή οδηγώ από τα 14 το στυλ της μηχανής που μου αρέσει είναι supersport

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι

Θα μας πεις και τι κατηγοριας ειναι για να σου προτεινουμε κατι αναλογο?

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν εχεις αυτο για τα 125 και θελεις κατι σε supersport που να μην σε πολυ ενδιαφερει η συντηρηση, καταναλωση και αυτα πας καρφι για aprilia rs 125 που βρισκεις καλο με 1,5-1,8 χιλιαρικο. Ομορφο, αριστα για την κατηγορια του περιφερειακα, 32 αλογα ξεκλειδωτο, λιγο αβολο βεβαια αλλα εαν θες κατι που να θυμιζει supersport το περνεις. Αλλα αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι φυσικα το μηχανακι που θα αγορασεις με καποιον που ξερει αλλα πιο πολυ να δεις εαν πανω στην αδεια να γραφει 15 αλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας πεις και τι κατηγοριας ειναι για να σου προτεινουμε κατι αναλογο?

αυτο για τα 125 εχω

Εαν εχεις αυτο για τα 125 και θελεις κατι σε supersport που να μην σε πολυ ενδιαφερει η συντηρηση, καταναλωση και αυτα πας καρφι για aprilia rs 125 που βρισκεις καλο με 1,5-1,8 χιλιαρικο. Ομορφο, αριστα για την κατηγορια του περιφερειακα, 32 αλογα ξεκλειδωτο, λιγο αβολο βεβαια αλλα εαν θες κατι που να θυμιζει supersport το περνεις. Αλλα αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι φυσικα το μηχανακι που θα αγορασεις με καποιον που ξερει αλλα πιο πολυ να δεις εαν πανω στην αδεια να γραφει 15 αλογα.

Φίλε aprilia δεν παίρνω γιατί είναι δίχρονο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καθε τι εχει και τα πλεονεκτηματα του, μπορεις να παρεις αυτο ενα αξιπιστο μηχανακι που οπως λενε οι περισοτεροι θυμιζει ss και το γκαζι του δεν ειναι δα και κατι το συγκινητικο και να κανεις την πλακα σου. Το rs ειναι αλλη φαση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καθε τι εχει και τα πλεονεκτηματα του, μπορεις να παρεις αυτο ενα αξιπιστο μηχανακι που οπως λενε οι περισοτεροι θυμιζει ss και το γκαζι του δεν ειναι δα και κατι το συγκινητικο και να κανεις την πλακα σου. Το rs ειναι αλλη φαση....

Αυτό θέλω να πάρω αλλά η ερώτησή μου είναι αν αξίζει για τα κυβικάτου η να περιμένω δύο χρόνια για να πάρω μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε λαθος το πας. Θες μηχανη για την καυλα η θες μηχανη γιατι η παρεα εχει και θες να ακολουθησεις και εσυ ή γενικα θες κατι για την πλακα σου?

Το ολο concept ειναι τι θες εσυ και οχι εαν παει. Σε σχεση με ενα παπακι παει λιγο καλυτερα σε σχεση με μια μηχανη δεν παει μια. Ειναι ενα παπακι με καλυτερο στησιμο μην περιμενεις κατι τρελο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου δεν εχεις μηχανη τωρα υπαρχουν 2 εκδοχες... 

1) παρε το μηχανακι που σου αρεσει και ας ειναι και για 2 χρονια

2) κανε υπομονη 2 χρονια και μετα βγαζεις Α2 και παιρνεις ενα πιο μεγαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ok ευχαριστώ πού ασχοληθήκατε

Τροποποιήθηκε από τον giorgos1233

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ok ευχαριστώ πού ασχοληθήκατε

Γιατι μας τρολλαρεις τοσο απροκαλυπτα? αν ηθελες να σου προτεινουμε πιθανες λυσεις θα μπορουσες να ασχοληθεις λιγο παραπανω και να μας πεις καποιοα πραγματα απο μονος σου και οχι να σου κανουμε ανακριση και να απαντας μονολεκτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα δεν ξερει τι θελει...απο ο,τι καταλαβαινω.
Αλλα θα προσπαθησω και εγω μια φορα.

Λοιπον, Γιωργο1233,
το μηχανακι το θες για να τρεχεις και να κανεις διάφορα η απλα για βολτες?

Εαν το θες για το 1ο και δε θες 2τ τοτε καλυτερα να παρεις παπι το οποιο δεν εχει τρελλες διαφορες σε γκαζια απο 125 μηχανη 4τ λογο βαρους (η μηχανη θα ειναι υδροψυκτηκαι θα εχει συπλεκτη...οποτε τα παραπανω αλογα που εχει η μηχανη υπαρχουν λογο της ψυξης και λογω του ελαφρομενου, σε σχεση με το παπι, στροφαλου).

Εννοειται η μηχανη εχει καλυτερη γεωμετρια αλλα σε αυτα τα κυβικα και τις ταχυτητες δεν θα καταλαβεις κατι τρομερο...

Εαν θες μονο βολτα για καφε και παρεα τοτε παρε ο,τι θες ολα θα σε καλυψουν...

Μιλαω πολυ γενικα καθως μια μηχανη μπορει να ειναι αεροψυκτη και να παει οσο ενα παπι 125 η και χειροτερα....
Απλα πες μας ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα δεν ξερει τι ι...απο ο,τι καταλαβαινω.
Αλλα θα προσπαθησω και εγω μια φορα.

Λοιπον, Γιωργο1233,
το μηχανακι το θες για να τρεχεις και να κανεις διάφορα η απλα για βολτες?

Εαν το θες για το 1ο και δε θες 2τ τοτε καλυτερα να παρεις παπι το οποιο δεν εχει τρελλες διαφορες σε γκαζια απο 125 μηχανη 4τ λογο βαρους (η μηχανη θα ειναι υδροψυκτηκαι θα εχει συπλεκτη...οποτε τα παραπανω αλογα που εχει η μηχανη υπαρχουν λογο της ψυξης και λογω του ελαφρομενου, σε σχεση με το παπι, στροφαλου).

Εννοειται η μηχανη εχει καλυτερη γεωμετρια αλλα σε αυτα τα κυβικα και τις ταχυτητες δεν θα καταλαβεις κατι τρομερο...

Εαν θες μονο βολτα για καφε και παρεα τοτε παρε ο,τι θες ολα θα σε καλυψουν...

Μιλαω πολυ γενικα καθως μια μηχανη μπορει να ειναι αεροψυκτη και να παει οσο ενα παπι 125 η και χειροτερα....
Απλα πες μας ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

Φίλε  το μηχανάκι το θέλω  για τις βόλτες μου αλλά θέλω η μηχανή να έχει και  το γκάζι της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο που λες δεν ταιριαζει με τα 125 ή γκαζια θα εχεις με τα μειονεκτηματα του 2χρονου ή ταφο θα εχεις με τα πλεονεκτηματα του 4χρονου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ειναι τα 125 4τ....αρκει να ξερεις μεχρι τι μπορεις να κανεις...

Φίλε  το μηχανάκι το θέλω  για τις βόλτες μου αλλά θέλω η μηχανή να έχει και  το γκάζι της

Αυτο που θα σου ταιριαζε περισσοτερο ειναι ενα wr125x/r. Ενα duke 125. Αλλιως πας σε παπι (innova, address, crypton r).

Εγω εχω innova i και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο θεμα γκαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα ειναι τα 125 4τ....αρκει να ξερεις μεχρι τι μπορεις να κανεις...

Αυτο που θα σου ταιριαζε περισσοτερο ειναι ενα wr125x/r. Ενα duke 125. Αλλιως πας σε παπι (innova, address, crypton r).

Εγω εχω innova i και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο θεμα γκαζι.

φίλε άμα πάρω 125cc η την yzf r125  θα πάρω η την ktm duke 125  αλλά το θέμα είναι να πάρω τώρα η να περιμένω να βγάλω το A2  δίπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα