hayabusas 4.124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Χρόνια πολλά Γιώργηδες ρεμάλια!!!!!Για ποιους λεει ετουτος ωρε συνονοματοι;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Μην ανοίξει ο στόμας μου!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Μην ανοίξει ο στόμας μου!!!! Ναι, ναι ξερω! και οπως δε σου αρεσει να κακολογεις κιολας εσενα....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Πολυχρονοι/ες ο,τι επιθυμειτε με υγεια και καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.508 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Έστω και καθυστερημένα , ως γνήσιος και αυθεντικός καθυστερημένος που είμαι , να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Γιώργηδες του φόρουμ με υγεία και ευτυχία για αυτούς και τις οικογένειές τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2016 Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες!!! Να μην σας πέσει και να μην πέσετε ποτέ!! :Dgee, indi, city, busas (πρώην και νυν αδυναμίες μου) ξεχωριστά ότι επιθυμείτε boys!!! πάντα γεροί και δυνατοί!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες