Jump to content

Recommended Posts

Ναι και να σε χαιρετάνε τα σκεπάρνια μετά για δικό τους, και να σου λενε ''Σι Θοτ Μιρε;''

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι και να σε χαιρετάνε τα σκεπάρνια μετά για δικό τους, και να σου λενε ''Σι Θοτ Μιρε;''

Με άκουσε όλος ο ταχυδρομικός τομέας

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου το ειχε βαψει ο προηγουμενος ιδιοκτητης στα χρωματα του 900 ασημι λευκο με κιτρινα μωβ σχεδια.Ξυσε - τριψε βγηκε το αρχικο χρωμα και ετσι βαφτηκε,με πολυ κοπο ειναι η αληθεια απο εμενα.Λευκο κοκκινο με τη μπλε ρηγα,και μου αρεσει παρα πολυ με τα χρωματα μαμα.Επισης σκεφτομουν και το μαυρο ασημι με αυτη τη πρασινη? γαλαζια? ριγα.Βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου και του τι θες εσυ.Ελα να γινει η αναγεννηση των θρυλικων 400 σιγα σιγα.

ΥΓ.Αν καποιος απο εσας με gull arm χρειαστει αυτοκολλητα ιδια με τα μαμα, τα εχω φτιαξει σε διαστασεις γραμματοσειρα κτλ,οποτε τυπωνουμε σε φιλο που κανει αυτη τη δουλεια ολο το σετ σε πολυ χαμηλη τιμη.Τα υπολοιπα τα λεμε αν με χρειαστειτε.Kαποια στιγμη θα ανεβασω μια φωτο απο τη δικη μου αν αυτο σας βοηθαει καπου.

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ.Αν καποιος απο εσας με gull arm χρειαστει αυτοκολλητα ιδια με τα μαμα, 

Έχεις ίδιο όνομα με τη μηχανή μου κιόλας ^_^

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Kαποια στιγμη θα ανεβασω μια φωτο απο τη δικη μου αν αυτο σας βοηθαει καπου.

Δε μας βοηθάει, αλλα θα ηταν ωραιο :winking:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φέρινγκ, το μεγάλο επόμενο ζήτημα.

πλάκα πλάκα, πως βρίσκεις fairing για τόσο παλιά μηχανάκια? Οι καλοί μας φίλοι οι Κινέζοι παράγουν πράμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ FlyingInADream 

Ήξερες οτι δουλεύει ή το πήρες στα τυφλά?

γιατι το μηχανάκι δεν φένεται να είχε και την καλύτερη τύχη

μπράβο σου πάντως!!

θα μου το δώσεις μια βόλτα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαντήσεις,

@leosake,

1η επιλογή να φτιάξεις τα υπάρχοντα. Τα δικά μου, είναι χιλιοσπασμένα, άιντε πες τα κολλάς. Εμ είναι και ψεύτικα. Μούρη και ουρά είναι γνήσια, τα πλαινά κομάτια είναι απομιμήσεις από υαλόνημα (για αυτό άμα δεις, εκεί για παράδειγμα που ενώνεται το κάτω μέρος με το μεσσαίο, στο γόνατο δλδ, δεν ταιριάζουν στο μήκος, και το κάτω περισσεύει λίγο πιο πίσω... ότι νάναι...)

2η επιλογή η αγορά μεταχειρισμένων, είτε Ελλάδα, είτε έξω. Γα έξω πολύτιμη βοήθεια τα σχετικά με το μοντέλο group στο facebook, κάποιον θα βρεις να πουλάει. Για ελλάδα, δεν θα τα βρεις σε καλή κατάσταση, σε κανά υπόγειο με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά 30ετίας πλησίον Κάτω Πατήσια θα τα βρεις, ξεχασμένα από το χρόνο, και θαμένα σε στρώματα ιστών αράχνης και χώματος, θα θέλουν βάψιμο, και θα θες και κανά 1000ρικο για ένα κουστούμι πλήρες χωρίς το βάψιμο, τα κομάτια μόνο. Εναλλακτικά, σαρώνεις το car.gr μπας και πετύχεις κανά χαλασμένο, που να έχει όμως τα πλαστικά πλήρη, και το αγοράζεις με σκοπό τον κανιβαλισμό. Για πιο παλιά μοτό, όταν σκοπεύεις να τα κρατήσεις, αργά η γρήγορα εκεί καταλήγεις, να έχεις ένα καλό, και καναδυο για ανταλλακτικά. Αν έχεις κερδίσει lotto πρόσφατα, πας Σαρακάκη με τα part number γραμμένα σε χαρτοπετσέτα κυριλέ εστιατορίου, και επιπλέον ζητάς να έρθουν και αεροπορικώς, και να μην τολμήσουν να σε ενοχλήσουν στο τηλέφωνο αν δεν έρθουν όλα. Largίλα λέμε.

3η επιλογή οι φίλοι μας οι κινέζοι, τώρα πια δεν είναι εντελώς χάλια η ποιότητα, παίζει να πάρεις και να σου βγει καλό. Λίγο παλιότερα, δεν ταίριαζαν οι τρύπες για τις βίδες, οι μέσα επιφάνειες ήταν ότι νάναι από την χύτεση, ξεθώριαζαν στον χρόνο πάνω κ.ο.κ. Διαβάζω όμως, ότι πλέον βγάζουν και καλά.

4η επιλογή, Tyga Performance. Βγάζει κιτάκι RC211V ρέπλικα, που το κάνει όμορφο το CBR, αλλά είναι ακριβό, πάει κανά 1000ρικο το κουστούμι, και βάλε δασμούς και ΦΠΑ, βάλε και βάψιμο... Χρυσάφι... Σε βαθμό που έχεις φτάσει τιμές του Σαρακάκη δλδ...

5η επιλογή να το κάνεις καρνάβαλο, π.χ. να βάλεις κουστούμι από κάτι άλλο, που βρήκες φτηνό και ταίριαξες. Αυτήν την στιγμή ας πούμε, μου βρήσκεται όλο το μπροστινό μέρος από κουστούμι Daytona 675, μου πέρασε για λίγο η ιδέα, τα πρόβαρα πάνω του, ευτυχώς όπως μου πέρασε, μου έφυγε.

και....

6η να μην έχεις λεφτά, και αντί να το παραδεχτείς στον ευατό σου και στους άλλους,  ως ωφείλεις ως ΧΥ το 23ο χρωμόσωμα, αντί να το κυκλοφορείς συνειδητά χωρίς πλαστικά κάπως μαζεμένο έστω, παριστάνεις τον κουτοπόνηρο, το παίζεις κουλτούρα του γυμνού και του streetfighter και του cafe racer και MRCG και όλες αυτές τις ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ (ουφ, τάπα και αμαρτία δεν έχω :laugh:)

@jimhs,

ο προκάτοχος ήταν πελάτης φιλικού μου συνεργείου, οπότε είχα τις πληροφορίες μου, ότι πριν το τρακάρει, ήταν καλό το μοτέρ, δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Και να μην τόξερα όμως, θα το διακινδύνευα, 250 ευρώ το πήρα, πόσο να χάσω δλδ; Για το άλλο που ρωτάς, άμα το ετοιμάσω, γιατί όχι; Σε καμιά βόλτα, ναι, ευχαρίστως.

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λατρεία τέτοια θέματα. άλλο που δε θέλω να έχω το ρευστό και να επισκευάζω μηχανάκια (και ενα πεντακαθαρο γκαραζ για πασα χρηση που μου λείπει. . . ευτυχως απο εργαλεία είμαστε καλά)

καλή συνέχεια

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο Μιχαλη.Υπομονη και επιμονη,αγαπη και στοργη θελει το CBαρακι( α και λιγα χρηματα).Καλη συνεχεια.

Μολις βρω πως μπαινουν φωτο θα σου στειλω του δικου μου :winking: (κατι δεν κανω καλα).

Τροποποιήθηκε από τον vforever
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον καιρό που μας έχει πάει απαίσιο κρύο συνεχόμενο 2.5 μηνες μέχρι στιγμής (πρωτοφανές, δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα για δεκαετίες) δεν το βλέπει ούτε ο λαός, ούτε εγώ. LoL

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ανανέωση, όχι κάτι συνταρακτικό, αλλά πήγε και το ταξιδάκι του μέχρι την συμπρωτεύουσα.

http://forcev4.blogspot.gr/2016/05/baby-firerblade-cbr400rr-nc29.html

DSCF9411.JPG

DSCF9490.JPG

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream
  • Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

DSCF9490.JPG

Υπεροχη ποζα.

Varadero και 400 RR στην ιδια φωτο!

• Like 10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Ο αυτός 1-0;

Σίγουρα εδώ ήθελες να ποστάρεις;

ναι ωρε! Σε καμια βδομαδα θα παω απο εκει εαν θες τον ρωταω. Εχει μαγαζι και κολλαει πλαστικα και του αφηνουν fairing ολοκληρα και δεν ερχονται να τα παρουν. Εαν θες να τον ρωτησω εαν εχει και τι χρειαζεσαι και εαν τα εχει να τον παρεις τηλ να συνεννοηθειτε για τιμες και αλλα που μπορει να χρειαζεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τέλος της ιστορίας του (για εμένα τουλάχιστον)

Ξανακαθάρισα τα carbs και ανακάλυψα κάποια πολύ μικρά αυλουδάκια που μου είχαν ξεφύγει βουλωμένα. Μόλις τα καθάρισα και τα ξεβούλωσα, η απόδοση του μοτέρ στις πολύ χαμηλές στροφές βελτιώθηκε, η εκκίνηση έπαψε να είναι κάπως δύσκολη, το ρελαντί έγινε σταθερότατο, και κυρίως, σταμάτησε να μυρίζει βενζίνη όταν το βάζω μπροστά. Υποψιάζομαι, αυτό έφταιγε και για την υψηλή κατανάλωση.

Σουλούπωσα επιτέλους το ''γραφείο''. Ήρθε το κόκκαλο της γκαζιέρας, μπήκαν καινούρια γκριπ, μπήκαν όμορφα ένα σετ αντίβαρα, μπήκαν οι καθρέπτες οι σωστοί, ξαναπέρασα ένα τρίψιμο την πάνω πλάκα που είχε ξαναγραντζουνιστεί, φτιάχτηκε ο διακόπτης φώτων στο αριστερό χειριστήριο, μπήκε σωστή μανέτα φρένου, και το αποτέλεσμα, επιτέλους για πρώτη φορά ήταν αυτό.

DSCF9889.JPG

Θυμίζω το είχα παραλάβει, έτσι.

DSCF5677.jpg

Και μετά από αυτό....πουλήθηκε. Ο νέος ιδιοκτήτης, το παρέλαβε εδώ και λίγες μέρες. Θα ήθελα να είχα φτιάξει και την εμφάνισή του, αλλά άλλες προτεραιότητες προέκυψαν, και κάπου λίγο...βαρέθηκα. Το πήρα νεκρό, το παρέδωσα υγιέστατο και πλήρως λειτουργικό, κάτι είναι κι αυτό.

Καλοτάξιδο εύχομαι στον νέο του ιδιοκτήτη.

Εδώ, στιγμές πριν ανέβει πάνω του, να φύγει.

DSCF9891.JPG

DSCF9892.JPG

Τέλος, the end, fine, koniec

• Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάζομαι πως θα νιώθεις...Τουλάχιστον το 750 γίνεται κούκλα στα χέρια σου! Περιμένω πως και πως νέα για τις ζάντες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...