efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έχει φύγει το tiger και μάλλον έρχεται η ώρα για τη διάδοχη κατάσταση.Οι υποψήφιες δυστυχώς είναι πολλές και όχι από μία κατηγορία: Tracer, KTM 1050, Vstrom 1000, crossrunner και από μεταχειρισμένα 1200gs,tenere, τα οποία ναι μεν είναι too much αλλά μου αρέσουν και κοντά στα δέκα χιλιάρικα είναι μία επιλογή.Αν δω ότι δε βρίσκω κάτι αξιόλογο και μείνω ''αμήχανος'',μπορεί να πάρω ένα χορνετάκι ή ένα fazer 800(στα υπόψιν και τα cb1000r-fz1 fazer),μια χαρά θα μου κάτσει!Εννοείται πως αναζητώ μηχανή 2009-10 και μετά και φυσικά με abs.Μulti, 990 adv, caponord, tdm, varadero, cbf, vstrom 650, versys, bandit, fz6, nc750, f650 και όλα τα triumph αποκλείονται για διάφορους λόγους.Μην ξεκινήσετε να ρωτάτε τα κλασικά δηλαδή budget ή για τι χρήση προορίζεται ή γιατί να πάρεις ένα θηρίο που δεν παλεύεται μέσα στην πόλη μπλα μπλα γιατί άκρη δε θα βγει...δεύτερη μηχανή δεν υπάρχει οπότε όποια αποκτηθεί,θα είναι για όλα.Budget εξαρτάται από το εκάστοτε μηχανάκι,την παλαιότητα,τον εξοπλισμό κτλ.Η κατανάλωση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα,δύσκολο να καίει παραπάνω από το υπάρχον.Αυτό που θα ήθελα περισσότερο είναι να μου γράψουν σχόλια από τη συμβίωση μαζί τους κάτοχοι ή γνώστες των παραπάνω μοντέλων,αυτό θα βοηθούσε.Επίσης οι όποιες διαφορές σε στήσιμο και περιφερειακά,εκεί το tiger ήταν πολύ καλό.Δε με απασχολούν οι απόλυτες επιδόσεις,οι τελικές και τα άπειρα άλογα ούτε είμαι κανίβαλος στο δρόμο...με ενδιαφέρει κυρίως η αίσθηση,πράγμα το οποίο δεν μπορεί να προσδιοριστεί μέσω forum διότι είναι πολύ προσωπικό και αφορά μόνο τη σχέση αναβάτη-μοτοσυκλέτας.Για το tracer πάντως που πήρα μια προσφορά,η τελική τιμή είναι στα 11.100€ με το πακέτο business(θερμαινόμενα grips,μανιτάρια,πλαϊνές βαλίτσες+βάση,μπαγκαζιέρα 52 λίτρων)...φαντάζομαι ότι θα πέφτει κάτω από 11 αν παζαρέψω και σε άλλους dealers. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δεν έχω άποψη, γράφω απλώς για να σου πω ότι σε ζηλεύω! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Tracer, KTM 1050, Vstrom 1000, crossrunner και από μεταχειρισμένα 1200gs,tenere, τα οποία ναι μεν είναι too much αλλά μου αρέσουν και κοντά στα δέκα χιλιάρικα είναι μία επιλογή.Εγώ δεν θα έδινα Tiger 1050 για να πάρω ένα από αυτά που γράφεις, τα θεωρώ σαφώς και ευκρινώς κατώτερες κατασκευές. Edit: Και άιντε τα άλλα, 1200gs; Ήμαρτον βρε άνθρωπε, να είχες όλη κι όλη για εμπειρία καμιά πομόνα ντίζελ να βγάζει νερό στο χωράφι από το πηγάδι, να σου φανεί το gs διαστημόπλοιο, αλλά από Tiger; Πως σας πάει το χέρι ρε σεις; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον FlyingInADream 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Off topic, καθώς δεν γνωρίζω και πολλά για τις μότο. Πρόσεξα ότι δεν θέλεις γενικά triumph , υπάρχει σοβαρός λόγος που αφήνεις αυτήν την εταιρεία και παράλληλα το 1050? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) MyMike δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς αλλά ευχαριστώ!Flying αυτό είναι ένα σχόλιο που έχω ξανακούσει σε prive κουβέντες από φίλους διότι το tiger ομολογουμένως είναι ποιοτικό.Αλλά...το βαρέθηκα...τόσο απλά.Θέλω κάτι άλλο.Επίσης μην ξεχνάς ότι εσύ ή όποιος άλλος,μπορεί να στέκεται λεπτομερώς σε κάθε σπιθαμή μιας μοτο και σε κάθε σιδερένιο ή πλαστικό τμήμα για να δει πόσο καλύτερο ή χειρότερο είναι...και πολύ καλά κάνει φυσικά,ιδίως αν έχει την κατάρτιση ή αν γουστάρει απόλυτες επιδόσεις... αλλά αυτό εμένα με απασχολεί λιγότερο,εγώ αναζητώ μια ανανέωση και παράλληλα αυτή να συνδυαστεί με κάτι εξίσου ποιοτικό(όχι απαραίτητα τόσο γρήγορο).Αν δηλαδή υπάρξει downgrade,θα προτιμούσα να είναι στον κυβισμό ή στις επιδόσεις και όχι στην ποιότητα-αξιοπιστία.Χαχα...τώρα είδα το edit!Είσαι άδικος με τη χοντρούλα...κανόνισε να γίνει της @@ στο topic αν μπουν εδώ οι bmwάκηδες!CrazyMits 1.υπάρχουν ελάχιστοι(συγκριτικά με άλλες εταιρείες) αξιόπιστοι μάστορες και 2.ανανέωση-αλλαγή! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον efkola 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βαριέμαι να βγω οφφ τόπικ , με περίπου 50Κ σε Ελλάδα και Ευρώπη σου είπα σε πμ την γνώμη μου για το GS που πλέον διαμορφώνεται και από την συμβίωσή μου με το Μουλτιστράντα ( νταξ δεν είναι Άφρικα ή Τρανσάλπ ) οπότε δεν έχω να προσφέρω τίποτα ουσιαστικό στο θέμα σου πέρα από το να σου ευχηθώ καλές αγορές , καλά ταξίδια και πάντα όρθιος. Από την στιγμή που κοιτάς και st , δες κάποιο K1300S αν έχεις διάθεση για γάμο. Από χαρακτήρα που αναζητάς, άλλο τίποτα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 CrazyMits 1.υπάρχουν ελάχιστοι(συγκριτικά με άλλες εταιρείες) αξιόπιστοι μάστορες και 2.ανανέωση-αλλαγή! Δυστυχώς το έχω ακούσει και από άλλους αυτό. Είναι απολύτως λογικό βέβαια. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό γιατί μου αρέσει :pΓια την ανανέωση πάω πάσο.. παρε το κορίτσι που θα σε κάνει να νιώσεις εξίσου καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε: Μulti, 990 adv, caponord, tdm, varadero, cbf, vstrom 650, versys, bandit, fz6, nc750, f650 και όλα τα triumphΧΑΧΑΧΑ!!!Λεωνίδα, φίλε μου στην έκθεση εδώ στη Σαλλλλλονίκη καβάλησα το Στρώμα το 1000άρι και ήταν πολύ εύκολο, ελαφρύ για τον όγκο που δείχνει και από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από ότι φαίνεται. Είναι φουλ στιβαρό σε πλαίσιο, ρόδες, ανάρτηση. Ποιότητα κατασκευής και εργονομία είναι στα +. Σίγουρα θα σου κάνει. Τσέκαρέ το!Το Tracer, αν και το γουστάρω πολύ, το έχει ένας φίλος και το οδηγάω συχνά. Έχει πολύ καλό συνδυασμό μοτέρ-πλαίσιο-φρένα-αναρτήσεις αλλά είναι αρκετά νευρικό ακόμα και σε σχέση με το tiger. Είναι πιο καγκούρικο από αυτό που φτιάχτηκε. Πιο κοντά στον προσανατολισμο του γυμνού ΜΤ-09. Επίσης, τα πλαστικά του μου φαίνονται ψεύτικα για ΥΑΜΑΗΑ. Δε θα το αγόραζα αν ήθελα ταξιδιάρικες καταστάσεις. Είναι πιο πολύ για κλειστά κομμάτια.Έχω επίσης άποψη για το Versys 1000 που είναι πιο ήπιο από το Tracer αλλά στα ψηλά είναι αστέρι. Πιο ταξιδιάρικος χαρακτήρας. Ανάμεσα στο Tracer και το CBF θα το έβαζα. Άνετη σέλα, αναρτήσεις και φρένα αρκετά σπορ αλλά δε θα κουράσουν σε ανωμαλίες του δρόμου. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.Επίσης, τα παραπάνω που έγραψα είναι προσωπική μου άποψη. Όσον αφορά τα κιλά μου κτλ, θυμάσαι το σωματότυπό μου. (Ψηλός, ξανθός με θεληματικό πηγούνι, 6 pack και αγάπη μόνο)1,82 και 85 κιλά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Eσυ μονο ξέρεις τι θές.. Για μενα ολα αυτά ειναι πολύ κοντά στον τίγρη, εξου και το μπερδεμα.. Πιο πολυ νοημα εχει να παρεις κανα hornet1000 η κανα δουκα, παρα αυτά που γράφεις στην αρχή. Η εστω κανα ktm 1190 που ειναι κανιβαλος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ιωάννη,όχιιι να μη βγεις,μην ενδώσεις στις ''προκλήσεις''Τα Κ είναι αξιαγάπητα αλλά κυριολεκτικά too much για'μένα,τι να τους κάνω 170 ίππους ρε συ,στάβλο θ'ανοίξω; :PThanks και από εδώ για τις πληροφορίες !Φράνκι είσαι μία κατηγορία μόνος σου...χαχα!Το νέο versys 1000 δεν το ξέρω και μου κάνει εντύπωση που δεν το έχω δει καθόλου στο δρόμο.Το tracer σου φαίνεται δηλαδή ''ζόρικο'',δεν ξέρω πώς να το πω, και απρόθυμο,πάλι δεν ξέρω αν το λέω σωστά,για μεγάλες βόλτες;Γαβριήλ αν έβρισκα 1190 μεταχειρισμένο κοντά στα 11 θα ήταν σίγουρα μια επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Edit: Και άιντε τα άλλα, 1200gs; Ήμαρτον βρε άνθρωπε, να είχες όλη κι όλη για εμπειρία καμιά πομόνα ντίζελ να βγάζει νερό στο χωράφι από το πηγάδι, να σου φανεί το gs διαστημόπλοιο, αλλά από Tiger; Πως σας πάει το χέρι ρε σεις; Και όμως φίλε Μιχάλη αυτό το φαινόμενο συμβαίνει και δεν μπορεί να το καταλάβει πραγματικά κανένας σας . Μόνο εμείς που το είχαμε ,το ζήσαμε και το ταξιδέψαμε ,αυτό το μηχανάκι έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο . Μετά από tiger -fazer -2 GS και 2 Multi ,το χέρι μου τρώγεται ,ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη να ξαναπάρει GS , τρίτο GS !!! Πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι και ο βασικότερος λόγος που δεν το παίρνω είναι πως θέλω να μαζέψω εμπειρίες και από άλλες μηχανές . Το LC θα το πάρω σίγουρα πάντως , απλά το σωστό είναι να περάσουν αρκετά χρόνια ακόμη. Λεωνίδα ,εμείς τα έχουμε πει και στα ΠΜ ! Γνώμη μου είναι να κινηθείς στην αγορά του μεταχειρισμένου. Δεν το χτίζουμε άδικα το car.gr μέρα νύχτα για να πάμε να πάρουμε καινούργιο μηχανάκι του κουτιού. Και έγω ήμουν έτοιμος να πάω να δλωσω 11 χιλιάρικα για το τρέισερ αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε φίλε ,ειδικά αν ανοίξεις το καρ και δεις το τι μηχανάρες μπορείς να πάρεις με 11 χιλιάρικα δεν αξίζει να πάρεις το νέο TDM που όπως και να έχει θα χάσεις αμέσως πολλά λεφτά, αφού έτσι συμβαίνει στην αγορά καινούργιου και θα πάρεις μια μηχανή αρκετά κατώτερη σε ποιότητα από τα μοντέλα που κοιτάς, έχει μοτέρ αστέρι δεν λέω ,ωραίο μηχανάκι αλλά τα 11 είναι 11 ,θα το αγόραζα μόνο μεταχειρισμένο !! . Το 1050 adventure το οδήγησα και μου φάνηκε τραγικότατο . καμία αίσθηση . Θυμίζει V strom 1000 !!Αν είναι να πάρεις ΚΤΜ θα πάρεις το σωστό ΚΤΜ (1190 adv) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Καλά ρε φιλαράκι , αν έβρισκες 1190 κοντά στα 11 δεν θα ήταν ΜΙΑ επιλογή , θα ήταν Η επιλογή εκτός αν είσαι ανώμαλος , αγόρι του Ρέβη ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Αν το πρόβλημά σου είναι τα 173 άλογα του Κ μπορώ να σου κανονίσω (νομίζω) βόλτα με το γυμνό μοντέλο να διαπιστώσεις κι εσύ ο ίδιος πως είναι ό,τι πιο φιλικό έχεις οδηγήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Χαχα!Η Σαλονίκη ζωγραφίζει σήμεροοο!Από εσένα δεν περίμενα τίποτα λιγότερο παρά να με κατευθύνεις στο αξιαγάπητό μας car!Γράψε μου όποτε έχεις χρόνο αναλυτικότερες εντυπώσεις από το 1050 και το vstrom 1000,προσπαθώντας όμως να ξεχάσεις για λίγο ότι εσύ είσαι κανίβαλος και εγώ πιο normal αναβάτης Ιωάννη υπήρχε προ ολίγων μηνών 1190 ιδιώτη, από Πάτρα αν θυμάμαι καλά,που το έδινε 12.Για τη φιλικότητα του Κ μαζί σου αλλά σ'αυτά τα χρήματα(8-9 και πάνω) δεν είναι στις πρώτες επιλογές.Α και άλλαξε ομάδα το συντομότερο,το'χετε παραξηλώσει οι αλλόθρησκοι :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Για το v strom το καινούργιο δεν έχω οδηγική άποψη , απλά φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να πάρεις το ΚΤμ αν θες κάτι τέτοιο ήρεμο ,άνετο που να ταξιδεύει . Χίλιες φορές το βεστρομάκι αδερφέ παρά το ντεμί ΚΤΜ !Ίσως το αδικώ ρε φίλε γιατί το καβάλησα αμέσως μετά από κάτι σούζες που έκανα με το 1190 και πιο πριν με το 1290 super adventure . Αλλά μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο το 1050 ,πολύ ήπιο ,πολύ φιλικό , δεν θύμιζε ΚΤΜ ρε αδερφέ !!!! Πήγαινε στα orande days που θα γίνουν τώρα στα κοντά και οδήγησε το ΑΛΛΑ να το οδηγήσεις χωρίς να πάρεις βόλτα μετά και το γνήσιο 1190 !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 ετσι επειδη μου αρεσει θα πω 1290 κανα τετοιο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7649855/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 μπορω να σου πω για το tracer που το έχω σαν αίσθηση τουλάχιστον όπως το νιώθω εγώ . Το μηχανάκι είναι όπως το πας, αν του δώσεις είναι κανίβαλος αν το πας χαλαρά σε πάει χαλαρά και νομίζεις ότι είναι ηλεκτρικό.Γενικα είναι ένας συμβιβασμός εξαιρετικός ανάμεσα στη διασκέδαση, τη καθημερινότητα και τα ταξίδια.Απλα σε παρασέρνει προς την καγκουριστικη πλευρά με το στήσιμο του και την θέση οδήγησης. Δεν είναι αυτό που λέμε κάθεσαι όρθιος με τα χεράκια ριγμένα πάνω στο τιμόνι και πας. Σε τοποθετεί ψηλά και σε ρίχνει πάνω στο τιμόνι. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αυτή η αίσθηση στην οδήγηση μπορεί να θέλει κάτι πιο v storm ας πούμε.Εμενα προσωπικά αυτό που μου αρέσει πολύ στη καθημερινότητα μαζί του είναι ότι εχει ροπή παντού και παίζεις με Υψηλές ταχύτητες στο κιβώτιο ακόμα και σε ταχύτητες χελώνας και δεν καταλαβαίνει τιποτα και είναι τελείως ξεκούραστο μέσα στη πόλη χωρίς εκνευριστικό engine breaking να σε κουράζει. Στα γρήγορα μου αρέσει γιατί μου δίνει την αίσθηση της ασφαλείας αλλα χωρίς να αφαιρεί απο την αίσθηση. Θυμίζει supermotard αλλά χωρίς τα δράματα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά σου μεταφέρει τα σαφή όρια που μπορείς να παίξεις ανάλογα με τις οδηγικές σου ικανότητες σε σχέση με άλλα καγκουρόγκαζα που θα σε αφήσουν να ξεφύγεις μέχρι να γίνει η μακακια αν δεν το χεις.Στα ταξίδια σε πάει χαλαρά με 140-160 με το μόνο που να σου υπενθυμίζει ότι είναι ενα mt 09 η όχι καλή ανεμοκάλυψη και η σκληρή σέλα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα γίνει καλύτερο σε επόμενη έκδοση για να το ξαναπάρω. το χω βολευτεί πολύ φίλε ήδη, είναι και Yamaha εχει 100 διαφορετικά συνεργεία άμα με χαλάσει ο ένας έχω 100 άλλες επιλογές να το πάω, ανταλλακτικά άμα χρειαστούν είναι μοτοδυναμικη και να μην το χουν με αεροπορική σε 4 μέρες είναι εδω, αξεσουάρ να φάνε και οι κότες. Γενικά δεν με αγχώνει η κατοχή του στο ελάχιστο και σε αλλά κομμάτια πέρα απο το οδηγικό. Οποτε γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θελεις χαρακτηρα και δεν σε νοιαζει καταναλωση ή γκαζια?Για δες....http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6180208/Αν και σε βλεπω για κατι τετοιο να καταληγεις http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7926446/Υπαρχουν και αυτα βεβαια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7293101/ Αυτες πως τις βλεπεις? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7044613/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7554611/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Οποτε γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ;) Και εγώ ευχαριστημένος κάτοχος για 1 χρόνο, δεν έχω να προσθέσω πολλάΓια εμένα το δυνατό στοιχείο του Tracer είναι το βάρος του σε συνδυασμό με αυτόν τον φοβερό κινητήραΜετά τον Τίγρη πιστεύω θα σου φανεί παπί !Η βελτίωση στις αναρτήσεις ,που χρειάζεται κατά την γνώμη μου, είναι το μεγάλο -Εγώ το είχα υπόψην μου και δεν με πείραξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και τις πληροφορίες,με βοηθούν!Χάμπο με αποθαρρύνεις για το 1050 αλλά συγκρινόμενο με το μεγάλο αδερφάκι λογικό να υπολείπεται!Στέλιο το παράκανες ρε συ!Babaman όλα αυτά που γράφεις είναι χρήσιμα...για το τελευταίο έχω την ίδια άποψη :)Πάνο συνοδοιπόρε έχω να σου πω ότι τα'κανες μαντάρα..χαχα!Πλάκα κάνω!Τα ντουκατάκια νο,το ίδιο και το ΜΤ...το επετειακό xsr 700 όμως που είδα σήμερα από κοντά είναι λουκούμι!Τo capo το βλέπω εδώ και μήνες αλλά διστάζω για διάφορους λόγους...άσε που η μεταπώληση θα είναι δύσκολη.Η adv είναι θηρίο,αν επέλεγα gs μάλλον για την ''απλή'' θα πήγαινα!Freediver thanks!Tι δε σου αρέσει στις αναρτήσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δεν μπόρεσα να τις φέρω στα μέτρα μου, γενικά δεν είναι τπτ σπουδαίο οι μαμάΈνα τέτοιο σύνολο αναδεικνύεται με καλύτερες αναρτήσεις - Αν είσαι Αθήνα κερνάω βόλτα και θα δεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Απ'οτι κατάλαβα......πάρε ότι σου κάνει το 'κλικ' και μην το πολυψάχνεις το θέμα και μπερδεύεσαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ελα να, εδω ειναι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7358904/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Απ'οτι κατάλαβα......πάρε ότι σου κάνει το 'κλικ' και μην το πολυψάχνεις το θέμα και μπερδεύεσαι... Απ'ό,τι κατάλαβα...καλά κατάλαβες Freediver,ευχαριστώ και πάλι...και για την πρόσκληση!Πάνο,έχει αρκετά gs κοντά στο δεκάρικο...το συγκεκριμένο το έχω δει αλλά έχει να ανανεώσει την αγγελία πολλούς μήνες και είναι πιθανό να την έχει πουλήσει τη μοτο.Υπάρχουν και άλλες αλλά κάποιες too far όπως αυτήΧάζευα και cb1000r...τι λέτε γι'αυτά τα δύο;http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7640979/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7962899/ Καλύτερη τιμή αυτό αλλά μακρινό Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βρε στην ΘεσσαΛΛΛονικη κοιτας μηχανακια?!Θα πας μεχρι εκει ΑπανΟΥ να τα δεις και να τα αγορασεις?!Μου φαινετε δεν κοιτας σοβαρα ακομα, και εισαι σε φαση να χαμε να λεγαμε.Καλα ειναι αυτα, αλλα προσωπικα οταν ειμαι σιγουρος οτι θα αγορασω βαζω φιλτρο μονο για Αττικη και ξεμπερδευω. Σημειωση:Οτι και αν σου προτεινα, δεν εβαλα ουτε ενα χαμηλο στριτ, οχι τυχαια. Θα κοιταζα μονο ψηλοτιμονα, ειτε στριτ ειτε ον-οφ.Που θα χωρεσεις δυο μετρα ανθρωπΑς σε τουτα τα μηχανακια μου λες βρε ψηλεα?!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Θα μιλήσω για τα μηχανάκια που γνωρίζω, έχουμε και λέμε:tracer: τρομερό μοτεράκι, πολύ καλά συστήματα tcs, abs, ωραίο στήσιμο επίσης, γενικά θεωρώ ότι θα είναι πολύ κοντά στο τίγρηvstrom 1000: πολύ καλό ζύγισμα, ωραίο ροπάτο μοτέρ, αλλά πέρα από αυτά δεν προσφέρει κάτι καλύτερο σαν εξτρά στην τιμή αυτή, ναι οκ έχει κι αυτό abs, tcs, αλλά αυτά τα έχει και το tracercrossrunner 800: πολύ ωραίο μοτέρ, ειδικά όταν μπαίνει το vtec, αλλά βαρύ στις μανούβρες, γενικά πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει + οτι θα έχει κι ακριβά σέρβιςhornetaki: τα κάνει όλα και συμφέρει, το βρίσκεις και σε λογικές τιμέςfazer 800: όλοι λένε ότι το μηχανάκι είναι σουμιές + ότι στα ίδια λεφτά βρίσκεις πενάτα fz1, αρκεί να προσέξεις τα θεματάκια που έχουνfz1 fazer: πολύ ωραίο στήσιμο, τρομερό γκάζι, απλά έχουν ένα θεματάκι στη λειτουργία του abs, που κάποιες φορές απενεργοποιείται μόνο του εν κινήσει και τα πηνία του, για τα οποία έχει βγει ανάκλησηΚαλές αγορές και στην τελική πάρε αυτό που σε κ@υλώνει περισσότερο, αλλά ότι μα κι ότι να κάνεις, ΜΗΝ πάρεις varadero, θα ξενερώσεις την ζωή σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες