wr125r 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ WR 125 R ΤΗΣ YAMAHA ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΝΑ ΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΙΧΑΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 22 6 2015..ΤΟ ΘΕΜΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ...ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΑΓΓΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΛΙΤΕΡΟ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ,,(ENDURO),ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΙ ΕΝΑ KLX 250 TOY 2010 TO EXEI O BYNIOS ME 12000 XILIOMETRA...ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Τι το ρωτας εννοειται ειδικα τωρα που με λιγα χλμ μπορεις να κρατησεις και ενα σεβαστο μερος της αξιας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wr125r 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 διλαδι θα δο μεγαλι διαφορα στο γκαζι?μπορει να μεταφερει πιο ανετα δυο ατομα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 ναι καμια σχεση..δες τα χαρακτηριστικα κ των 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Ψαξε καλα το μηχανακι. Τσεκαρε να ειναι ισιο, αν τα χλμ που γραφει ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα βαση της καταστασης στην οποια βρισκεται. Ακου ΚΑΛΑ το μοτερ και δες αν εχεικανα ιχνος ανοιγμενου μοτερ. Διαφορα στανταρ θα εχει. Απλα προσεχε τι θα παρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχει τοσα χιλιομετρα. Να το ξερεις αυτο.Δε θα πω παραπανω τα εχουμε πει σε αλλα θεματα και με αποδειξεις.Περα απο αυτο, ΑΝ ειναι καλο, θα ειναι μια οκ αναβαθμιση.Αλλα και αυτο ψιλο ταφος θα ειναι. Το klx το injection ειναι πολυ πιο αδυναμο απο τα παλαιοτερα μοντελα και θελει ξεφιμωμα στην Kawasaki για να γινει λιγο καλυτερο.Σε καθε περιπτωση απ' το 125 καλυτερο θα 'ναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2016 βύνιο??κράτα το δικό σου.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δεν κάνεις καμία ανταλλαγή με το wr250r? Αν βρεις βέβαια και με χρηματικη διαφορα ως επιβάρυνση για σενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wr125r 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 ΜΑΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΟ ΚΑΝΕΝΑ WR 250 R ΑΛΛΑ ΠΟΥ???????????ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΣ ΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΚΑΝΕΙ 7500 ΕΥΡΟ..ΑΠΛΙΣΙΑΣΤΟ...ΚΑΜΙΑΛΛΛΙ ΠΡΟΤΑΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ KLX 250 KAI WR 250?AN ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ WR 250 KAI DEXETE ΑΝΤΑΛΑΓΓΗ ΕΝΙΜΕΡΟΣΤΕ ΜΕ Ι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑ ENDYRO..AAAAAAA ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ BMW 450 X 2010 ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΡΕ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΙ,,,ΕΙΝΑΙ DUAL SPORT I OFF ROAD?TI LETE? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Μόνο από εμπορο αν το δεχτεί για να wr250.. γιατι το klx το νέο δεν θα νιώσεις καμία τρελή διαφορά φαντάζομαι! Για το bmw δεν γνωρίζω τίποτα, ας ενημερώσουν οι γνωστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχει τοσα χιλιομετρα. Να το ξερεις αυτο.Αυτο δεν ειναι νομος που λες αλλα ισχυει στα περισσοτερα και μας κανει να φοβομαστε οταν βλεπουμε λιγα χιλιομετρα, εχει η γυναικα μου VW POLO αγορασμενο καινουριο το 2006 με 109Κ χιλιομετρα, επισης το XR μου μετα την ανακατασκευη του πριν 4 χρονια εγραψε 130 ωρες, που αν τα εγραφε σε ασφαλτο θα ηταν κατι λιγοτερο απο 6Κ χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Αυτο δεν ειναι νομος που λες αλλα ισχυει στα περισσοτερα και μας κανει να φοβομαστε οταν βλεπουμε λιγα χιλιομετρα, εχει η γυναικα μου VW POLO αγορασμενο καινουριο το 2006 με 109Κ χιλιομετρα, επισης το XR μου μετα την ανακατασκευη του πριν 4 χρονια εγραψε 130 ωρες, που αν τα εγραφε σε ασφαλτο θα ηταν κατι λιγοτερο απο 6Κ χιλιομετρα.Για το Βυνιο συγκεκριμενα μιλαω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες