Jump to content
GavriilVet

Υπάρχει γυμνο της προκοπής με 1.5-2.0k?

Recommended Posts

4k 15ετίας με ψιλοτσαμπουκαλεμένο μοτέρ 100φεύγα άλογα και όχι χαλαρά κατανάλωση μαξ 5,5 λιτρα εντός πολής? 

Κάτι δεν μας λες καλά....σε ταξίδι δλδ πόσα βλέπεις? 3,5?

Αμα δεν οδηγεις σαν αρουγκανος, μπορεις να τις δεις αυτες τις καταναλωσεις.Αν ταλιμπανιασεις ειναι αλλο θεμα. Ταξιδι δεν εχει κατσει να παω ακομα, οποτε δε μπορω να σου πω. Απαλα και ομορφα το γκαζακι και το 5.5-6.0 το εχεις χαλαρα. (Κυψελη-Πειραιας το δρομολογιο)

Τροποποιήθηκε από τον NinZas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμα δεν οδηγεις σαν αρουγκανος, μπορεις να τις δεις αυτες τις καταναλωσεις.Αν ταλιμπανιασεις ειναι αλλο θεμα. Ταξιδι δεν εχει κατσει να παω ακομα, οποτε δε μπορω να σου πω. Απαλα και ομορφα το γκαζακι και το 5.5-6.0 το εχεις χαλαρα.

Άλλο το 4,5 άλλο το 6......και εγώ χαλαρά 5-6 παίζω εντός αλλά  

κάτω από 5 μια φορά είδα σε βόλτα δικάβαλος με 6η σερί και σταθερή πορεία με 80-100

Υ.Γ εντός πόλής εννοώ πίζω στην κίνηση όχι είμαι κιφησό πχ και πάω χαλαρουίτας με 70

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο το 4,5 άλλο το 6......και εγώ χαλαρά 5-6 παίζω εντός αλλά  

κάτω από 5 μια φορά είδα σε βόλτα δικάβαλος με 6η σερί και σταθερή πορεία με 80-100

Υ.Γ εντός πόλής εννοώ πίζω στην κίνηση όχι είμαι κιφησό πχ και πάω χαλαρουίτας με 70

Μονοκαβαλος, 08:15-08:30 Πατησιων-Πειραιως κτλ και τουμπα το ιδιο 18:30-19:00. Πρωτη, δευτερα και τριτη μονο αν ειμαι τυχερος. Καταναλωση 4,5-5,5. Τωρα αν τσιμπαω και 6 μερικες φορες, τι να σου πω... Τωρα παλι, 6 με το versys εντος? Σαν τσιμπημενο δειχνει..

Τροποποιήθηκε από τον NinZas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω τι μου λετε.. Εγω με το κλε στη φάση που είναι καιω 6.5 και βαλε.. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω τι μου λετε.. Εγω με το κλε στη φάση που είναι καιω 6.5 και βαλε.. :blink:

Ω διαολε!!! Τοσο καιει το αμαξι μου!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαλαρά χαλαρά το V ένα 5αρι έχει εντός , νορμαλ τσιμπάει και 6. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω ότι θα το πληρώσω πάρα πολύ αυτό που θα γράψω...αλλά ζω για την στιγμή που κάποιου το μηχανάκι σε forum θα του επιστρέψει και βενζίνη πίσω μετά από βόλτα...

:rotfl: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα βρίσκεις με abs κοντά στα 3κ γκρρρ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7428908/

7428908_4_b.jpg

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7398719/

7398719_1_b.jpg

Νταξει θα δουλευω 5 μέρες σερί, θα ησυχασετε! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω ότι θα το πληρώσω πάρα πολύ αυτό που θα γράψω...αλλά ζω για την στιγμή που κάποιου το μηχανάκι σε forum θα του επιστρέψει και βενζίνη πίσω μετά από βόλτα...

το 6κυλινδρο το bmw το 1600 του πατερα μου καει 2.1 εντος ρε και εκτος μια φορα δεν εκαψε καν 2-3 σταγονες στα 100 χλμ @kpapageo @X @nikospc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πές ότι έχεις ένα 19αρι ντεπόζιτο......πας και βάζεις 17 λίτρα εχοντας κάνει 280χλμ.....αυτό είναι just 6/100....

Tώρα ποια μηχανή 600+ κυβικά βαράει 350-380 χλμ με 17 λίτρα εντός πόλης....δεν ξέρω...(σημαίνει 4,8 - 4,5/100)...τα μικρά σκούτερ στις καλές τους καίνε τόσο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι παιδες εχετε δικιο, μπερδεψα τα μπουτια μου, λαθος μετρημα. Γυρω στα 5-6 ειμαι αφου βγαζω 320-350 στο γεμισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7969416/

σαν παραδειγμα το εφερα... ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βρεις ''καθαρο'' ''ειλικρινες' ζ750... ΑΛΛΑ ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει... και για ανθρωπο που ξερει τι θελει , ειναι ταμαμ 

Σαν να μην εχετε αδικο.. @hraklis

Αυτο που εβαλε ο @nikolakiss ειδικα, ειναι τελειο.. 
:yeahright:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7969416/

σαν παραδειγμα το εφερα... ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βρεις ''καθαρο'' ''ειλικρινες' ζ750... ΑΛΛΑ ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει... και για ανθρωπο που ξερει τι θελει , ειναι ταμαμ 

Σαν να μην εχετε αδικο.. 

Αυτο που εβαλε ο @nikolakiss ειδικα, ειναι τελειο.. 
:yeahright:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@NinZas , βγάζεις σταθερα με F4i 350km με ένα ντεπόζιτο; Και με πόλη περιλαμβανομενη; Εγώ με το ζοοοοορι φτανω 160km προ την ρεζέρβα, είσαι βέβαιος για τα νούμερα που λες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα με κερνάει ο βενζινάς μπετζίνα.

Είμαι καλός πελάτης

Χαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την άποψή μου σαν νέος και πως το σκέφτομαι.. δεν σε γνωρίζω για να ξέρω τι πραγματικά θέλεις, θα κρίνω καθαρά από τη μότο που έχεις τώρα! 

Αφού δεν το βιάζεσαι και πας για φθινόπωρο.. με κάνα χιλιάρικο παραπάνω (εάν μπορείς να το διαθέσεις) είναι πιο σωστό ν κινηθεις σε κάτι πιο νέο. Συμφωνώ στην επιλογή του ksino για το versys, σου ταιριάζει και είναι λογική αναβάθμιση! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω την άποψή μου σαν νέος και πως το σκέφτομαι.. δεν σε γνωρίζω για να ξέρω τι πραγματικά θέλεις, θα κρίνω καθαρά από τη μότο που έχεις τώρα! 

Αφού δεν το βιάζεσαι και πας για φθινόπωρο.. με κάνα χιλιάρικο παραπάνω (εάν μπορείς να το διαθέσεις) είναι πιο σωστό ν κινηθεις σε κάτι πιο νέο. Συμφωνώ στην επιλογή του ksino για το versys, σου ταιριάζει και είναι λογική αναβάθμιση! 

Θα συμφωνουσα 100% σε ολη τη σκεψη σου εκτος απο το κομματι του versys.. Η λογικη λεει εκει, και καλα θα κανω να δοκιμάσω ένα, αλλα απο οσα εχω οδηγησει, εστω και test ride, θελω χαμηλό στριτ μηχανάκι για 2η.. και κατα προτίμηση γυμνό με βαση τις ανάγκες μου!! 

Winter Autumn is coming! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνουσα 100% σε ολη τη σκεψη σου εκτος απο το κομματι του versys.. Η λογικη λεει εκει, και καλα θα κανω να δοκιμάσω ένα, αλλα απο οσα εχω οδηγησει, εστω και test ride, θελω χαμηλό στριτ μηχανάκι για 2η.. και κατα προτίμηση γυμνό με βαση τις ανάγκες μου!! 
Winter Autumn is coming! 

δοκιμασε ν δεις πως θα κουμπωσεις.. ποτε δε ξέρεις! :p θα έλεγα το Gladius αλλά θες μεταπωληση.. τ θα έλεγες για αυτό? 

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7276567/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δοκιμασε ν δεις πως θα κουμπωσεις.. ποτε δε ξέρεις! :p Φυσικα :winking:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7276567/

Αυτο ειναι απο τα αγαπημένα μου μονοκύλινδρά.... εχε χάρη που δε θελω μονοκυλινδρο, και θελω ευκολες βολτιτσες το οποτε βγω στην εθνικη..  αλλα στη τελικη, μπορω να δοκιμασω και ενα τετοιο.. 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα ούτε να το ξερα ότι σαρεσει! μονοκυλινδρο μεν,αλλα αγγίζει τα γούστα σου και το ποσό που διαθέτεις με συν 500 γιουρια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα ούτε να το ξερα ότι σαρεσει! μονοκυλινδρο μεν,αλλα αγγίζει τα γούστα σου και το ποσό που διαθέτεις με συν 500 γιουρια 

Φαντασου ειχα ξεχάσει ποσο κάνει, και δε τολμησα να ξανακοιτάξω, γιατι θα μπερδευτω ακομη πιο πολυ ;) ειναι πολυ πολυ καλο και υποτιμημενο μηχανακι! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντασου ειχα ξεχάσει ποσο κάνει, και δε τολμησα να ξανακοιτάξω, γιατι θα μπερδευτω ακομη πιο πολυ ;) ειναι πολυ πολυ καλο και υποτιμημενο μηχανακι! 

μάντεψε.. μπερδευτηκες ήδη! Χαχα συμφωνώ απόλυτα με τ λεγόμενα σου απλά σαν μεταπωληση πιστεύω έχει καλύτερη από το Gladius που θα σου έλεγα κανονικά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάντεψε.. μπερδευτηκες ήδη! Χαχα συμφωνώ απόλυτα με τ λεγόμενα σου απλά σαν μεταπωληση πιστεύω έχει καλύτερη από το Gladius που θα σου έλεγα κανονικά 

Μπα... παραμενω προς το παρον στους 4κ και στη γυμνια... εχουμε και καιρο ακομα... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για δες κι αυτα τα δυο :biggrin:

εχω να σε βολεψω με τελικο για το Kawasaki, για να πεταξεις απο πανω το τελικο του GSXR :tooth:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7331222/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7896235/

edit...το Raptor φαινεται αψογο :thumbsup1:

Γαβριηλ  !!!

Το Raptor , το Raptor !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα