NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) 4k 15ετίας με ψιλοτσαμπουκαλεμένο μοτέρ 100φεύγα άλογα και όχι χαλαρά κατανάλωση μαξ 5,5 λιτρα εντός πολής? Κάτι δεν μας λες καλά....σε ταξίδι δλδ πόσα βλέπεις? 3,5? Αμα δεν οδηγεις σαν αρουγκανος, μπορεις να τις δεις αυτες τις καταναλωσεις.Αν ταλιμπανιασεις ειναι αλλο θεμα. Ταξιδι δεν εχει κατσει να παω ακομα, οποτε δε μπορω να σου πω. Απαλα και ομορφα το γκαζακι και το 5.5-6.0 το εχεις χαλαρα. (Κυψελη-Πειραιας το δρομολογιο) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον NinZas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αμα δεν οδηγεις σαν αρουγκανος, μπορεις να τις δεις αυτες τις καταναλωσεις.Αν ταλιμπανιασεις ειναι αλλο θεμα. Ταξιδι δεν εχει κατσει να παω ακομα, οποτε δε μπορω να σου πω. Απαλα και ομορφα το γκαζακι και το 5.5-6.0 το εχεις χαλαρα.Άλλο το 4,5 άλλο το 6......και εγώ χαλαρά 5-6 παίζω εντός αλλά κάτω από 5 μια φορά είδα σε βόλτα δικάβαλος με 6η σερί και σταθερή πορεία με 80-100 Υ.Γ εντός πόλής εννοώ πίζω στην κίνηση όχι είμαι κιφησό πχ και πάω χαλαρουίτας με 70 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Άλλο το 4,5 άλλο το 6......και εγώ χαλαρά 5-6 παίζω εντός αλλά κάτω από 5 μια φορά είδα σε βόλτα δικάβαλος με 6η σερί και σταθερή πορεία με 80-100 Υ.Γ εντός πόλής εννοώ πίζω στην κίνηση όχι είμαι κιφησό πχ και πάω χαλαρουίτας με 70Μονοκαβαλος, 08:15-08:30 Πατησιων-Πειραιως κτλ και τουμπα το ιδιο 18:30-19:00. Πρωτη, δευτερα και τριτη μονο αν ειμαι τυχερος. Καταναλωση 4,5-5,5. Τωρα αν τσιμπαω και 6 μερικες φορες, τι να σου πω... Τωρα παλι, 6 με το versys εντος? Σαν τσιμπημενο δειχνει.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον NinZas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δε ξέρω τι μου λετε.. Εγω με το κλε στη φάση που είναι καιω 6.5 και βαλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Δε ξέρω τι μου λετε.. Εγω με το κλε στη φάση που είναι καιω 6.5 και βαλε.. Ω διαολε!!! Τοσο καιει το αμαξι μου!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 χαλαρά χαλαρά το V ένα 5αρι έχει εντός , νορμαλ τσιμπάει και 6. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ξέρω ότι θα το πληρώσω πάρα πολύ αυτό που θα γράψω...αλλά ζω για την στιγμή που κάποιου το μηχανάκι σε forum θα του επιστρέψει και βενζίνη πίσω μετά από βόλτα... 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ξέρω ότι θα το πληρώσω πάρα πολύ αυτό που θα γράψω...αλλά ζω για την στιγμή που κάποιου το μηχανάκι σε forum θα του επιστρέψει και βενζίνη πίσω μετά από βόλτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Τα βρίσκεις με abs κοντά στα 3κ γκρρρ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7428908/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7398719/ Νταξει θα δουλευω 5 μέρες σερί, θα ησυχασετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ξέρω ότι θα το πληρώσω πάρα πολύ αυτό που θα γράψω...αλλά ζω για την στιγμή που κάποιου το μηχανάκι σε forum θα του επιστρέψει και βενζίνη πίσω μετά από βόλτα...το 6κυλινδρο το bmw το 1600 του πατερα μου καει 2.1 εντος ρε και εκτος μια φορα δεν εκαψε καν 2-3 σταγονες στα 100 χλμ @kpapageo @X @nikospc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ναι μωρε, νταξ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Πές ότι έχεις ένα 19αρι ντεπόζιτο......πας και βάζεις 17 λίτρα εχοντας κάνει 280χλμ.....αυτό είναι just 6/100....Tώρα ποια μηχανή 600+ κυβικά βαράει 350-380 χλμ με 17 λίτρα εντός πόλης....δεν ξέρω...(σημαίνει 4,8 - 4,5/100)...τα μικρά σκούτερ στις καλές τους καίνε τόσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Ναι παιδες εχετε δικιο, μπερδεψα τα μπουτια μου, λαθος μετρημα. Γυρω στα 5-6 ειμαι αφου βγαζω 320-350 στο γεμισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7969416/σαν παραδειγμα το εφερα... ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βρεις ''καθαρο'' ''ειλικρινες' ζ750... ΑΛΛΑ ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει... και για ανθρωπο που ξερει τι θελει , ειναι ταμαμ Σαν να μην εχετε αδικο.. @hraklisΑυτο που εβαλε ο @nikolakiss ειδικα, ειναι τελειο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7969416/σαν παραδειγμα το εφερα... ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βρεις ''καθαρο'' ''ειλικρινες' ζ750... ΑΛΛΑ ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει... και για ανθρωπο που ξερει τι θελει , ειναι ταμαμ Σαν να μην εχετε αδικο.. Αυτο που εβαλε ο @nikolakiss ειδικα, ειναι τελειο.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 @NinZas , βγάζεις σταθερα με F4i 350km με ένα ντεπόζιτο; Και με πόλη περιλαμβανομενη; Εγώ με το ζοοοοορι φτανω 160km προ την ρεζέρβα, είσαι βέβαιος για τα νούμερα που λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Εμένα με κερνάει ο βενζινάς μπετζίνα.Είμαι καλός πελάτηςΧαχαχαχαχαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Να πω την άποψή μου σαν νέος και πως το σκέφτομαι.. δεν σε γνωρίζω για να ξέρω τι πραγματικά θέλεις, θα κρίνω καθαρά από τη μότο που έχεις τώρα! Αφού δεν το βιάζεσαι και πας για φθινόπωρο.. με κάνα χιλιάρικο παραπάνω (εάν μπορείς να το διαθέσεις) είναι πιο σωστό ν κινηθεις σε κάτι πιο νέο. Συμφωνώ στην επιλογή του ksino για το versys, σου ταιριάζει και είναι λογική αναβάθμιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Να πω την άποψή μου σαν νέος και πως το σκέφτομαι.. δεν σε γνωρίζω για να ξέρω τι πραγματικά θέλεις, θα κρίνω καθαρά από τη μότο που έχεις τώρα! Αφού δεν το βιάζεσαι και πας για φθινόπωρο.. με κάνα χιλιάρικο παραπάνω (εάν μπορείς να το διαθέσεις) είναι πιο σωστό ν κινηθεις σε κάτι πιο νέο. Συμφωνώ στην επιλογή του ksino για το versys, σου ταιριάζει και είναι λογική αναβάθμιση! Θα συμφωνουσα 100% σε ολη τη σκεψη σου εκτος απο το κομματι του versys.. Η λογικη λεει εκει, και καλα θα κανω να δοκιμάσω ένα, αλλα απο οσα εχω οδηγησει, εστω και test ride, θελω χαμηλό στριτ μηχανάκι για 2η.. και κατα προτίμηση γυμνό με βαση τις ανάγκες μου!! Winter Autumn is coming! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Θα συμφωνουσα 100% σε ολη τη σκεψη σου εκτος απο το κομματι του versys.. Η λογικη λεει εκει, και καλα θα κανω να δοκιμάσω ένα, αλλα απο οσα εχω οδηγησει, εστω και test ride, θελω χαμηλό στριτ μηχανάκι για 2η.. και κατα προτίμηση γυμνό με βαση τις ανάγκες μου!! Winter Autumn is coming! δοκιμασε ν δεις πως θα κουμπωσεις.. ποτε δε ξέρεις! :p θα έλεγα το Gladius αλλά θες μεταπωληση.. τ θα έλεγες για αυτό? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7276567/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) δοκιμασε ν δεις πως θα κουμπωσεις.. ποτε δε ξέρεις! :p Φυσικα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7276567/Αυτο ειναι απο τα αγαπημένα μου μονοκύλινδρά.... εχε χάρη που δε θελω μονοκυλινδρο, και θελω ευκολες βολτιτσες το οποτε βγω στην εθνικη.. αλλα στη τελικη, μπορω να δοκιμασω και ενα τετοιο.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 χαχα ούτε να το ξερα ότι σαρεσει! μονοκυλινδρο μεν,αλλα αγγίζει τα γούστα σου και το ποσό που διαθέτεις με συν 500 γιουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 χαχα ούτε να το ξερα ότι σαρεσει! μονοκυλινδρο μεν,αλλα αγγίζει τα γούστα σου και το ποσό που διαθέτεις με συν 500 γιουρια Φαντασου ειχα ξεχάσει ποσο κάνει, και δε τολμησα να ξανακοιτάξω, γιατι θα μπερδευτω ακομη πιο πολυ ;) ειναι πολυ πολυ καλο και υποτιμημενο μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 Φαντασου ειχα ξεχάσει ποσο κάνει, και δε τολμησα να ξανακοιτάξω, γιατι θα μπερδευτω ακομη πιο πολυ ;) ειναι πολυ πολυ καλο και υποτιμημενο μηχανακι! μάντεψε.. μπερδευτηκες ήδη! Χαχα συμφωνώ απόλυτα με τ λεγόμενα σου απλά σαν μεταπωληση πιστεύω έχει καλύτερη από το Gladius που θα σου έλεγα κανονικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 μάντεψε.. μπερδευτηκες ήδη! Χαχα συμφωνώ απόλυτα με τ λεγόμενα σου απλά σαν μεταπωληση πιστεύω έχει καλύτερη από το Gladius που θα σου έλεγα κανονικά Μπα... παραμενω προς το παρον στους 4κ και στη γυμνια... εχουμε και καιρο ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2016 για δες κι αυτα τα δυο εχω να σε βολεψω με τελικο για το Kawasaki, για να πεταξεις απο πανω το τελικο του GSXR http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7331222/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7896235/edit...το Raptor φαινεται αψογο Γαβριηλ !!! Το Raptor , το Raptor !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες