Jump to content
Sign in to follow this  
CIVIL

Κατάληψη στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο για τη στέγαση προσφύγων.

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πως η αναγκη γίνεται η ιστορία 

πως η ιστορία γινεται ΠΑΣΟΚ,

τι με κοιτας Αλικη βουρκωμενο,

συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω

πως ο ΣΦΥΡΙΖΑ σου σφύριξε τέτοιο γκολ...!!!

#jesuisaliki# για πολύ κλάμα όλα τα σχόλια...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι να ναι,  εσείς που έχετε κανονίσει φέτος διακοπές δώστε προσοχή μην περάσουν το σπίτι σας για ακατοίκητο γιατί βλέπω να βρίσκεται μέσα νέους ενοίκους 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα θα πω: Ο τσίπρας με έχει κάνει να ξεχάσω τον παπανδρέου... Θα καταντήσει την χώρα ένα απέραντο μπιπ... Όχι ότι δεν ήταν, αλλά αυτός την αποτελείωσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι να ναι,  εσείς που έχετε κανονίσει φέτος διακοπές δώστε προσοχή μην περάσουν το σπίτι σας για ακατοίκητο γιατί βλέπω να βρίσκεται μέσα νέους ενοίκους 

Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες εξωχικών τρεχουν να τα προφυλάξουν αφού λαθρομεταναστες και ΜΚΟ εμφανιστικαν σε περιοχές όπως Καλικράτεια και Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα θα πω: Ο τσίπρας με έχει κάνει να ξεχάσω τον παπανδρέου... Θα καταντήσει την χώρα ένα απέραντο μπιπ... Όχι ότι δεν ήταν, αλλά αυτός την αποτελείωσε...

Να τον ξεχασεις?α οκ καλα εισαι....οταν θα αρχισεις να τον ζητας θα αχνοφαινεται το προβλημα αχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μύλος με την κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza -Τι απαντά στους αληλλέγυους η ιδιοκτήτρια

http://www.iefimerida.gr/news/263689/mylos-me-tin-katalipsi-sto-xenodoheio-city-plaza-ti-apanta-stoys-alillegyoys-i?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο  μπραβο...αυτο ειναι το σωστο...τι εκανε ο γιωργακης αλλωστε...το σοι του κ το αλλο σοι να δεις πως το λενε ξεχασα το ονομα του...

Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες εξωχικών τρεχουν να τα προφυλάξουν αφού λαθρομεταναστες και ΜΚΟ εμφανιστικαν σε περιοχές όπως Καλικράτεια και Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

ποια εξωχικα εδω για καφε πηγα κ μετα βρηκα 10 απο δαυτους μεσα...

Τροποποιήθηκε από τον ibar132

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μύλος με την κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza -Τι απαντά στους αληλλέγυους η ιδιοκτήτρια

http://www.iefimerida.gr/news/263689/mylos-me-tin-katalipsi-sto-xenodoheio-city-plaza-ti-apanta-stoys-alillegyoys-i?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λετε ρε παιδια να γινει καταληψη στο σπιτακι του σκυλου μου καθως τον βγαζω για βολτα?

Να ξερω να βαλω ταμπελιτσα που να λεει <<επιστρεφω σε 10' >>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σας το είχα πει, αλλά κάποιοι δεν με πιστεύατε. Τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σας το είχα πει, αλλά κάποιοι δεν με πιστεύατε. Τώρα θα με πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.

Δε καταλαβα.... τρολλαρης ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 2 Γερμανοί άπλυτοι κυριολεκτικά μοίραζαν φυλλάδια για αλληλεγγύη στους μετανάστες , για κάποιο λόγο δεν μου φάνηκαν και από τα άτομα που καίγονται για τους άλλους αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου είχα βρει κάποια άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα..δεν μπορώ να τα βρω για να τα ανεβάσω και εδώ..

Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι η κ.Παπαχελά δεν είναι άγιος άνθωπος που την παρουσιάζουν.Έχει βγει δικαστική απόφαση που ορίζει πως όλος ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου(κόστους κοντά στο 1.000.000 περίπου) ανήκει στους εργαζομένους και η ιδιοκτήτρια παρανόμως δεν επέτρεπε να γίνει η κατάσχεση για να πάρουν οι εργαζόμενοι τα λεφτά τους..

Θα μου πείτε,ποιος άνθρωπος έχει τόση δύναμη για να παρεμποδίσει δικαστική απόφαση? Την κ.Παπαχελά την παρουσιάζουν ως μια γυναίκα που έχει άμεση ανάγκη χρήματα και είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση..δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο..'Η μήπως όχι.?

http://www.protothema.gr/economy/article/329129/i-eforia-perna-apo-koskino-1600-plousious/ 

Ένα από τα ονόματα της λίστας Ράιχενμπαχ(1600 Έλληνες πλούσιοι που δεν δικαιολογείται πως απέκτησαν τόσο πλούτο) είναι και το όνομα Αλίκη Παπαχελά. Συριζαίοι,ΝεοΔημοκράτες , Πασόκοι..όλοι το ίδιο είναι..

Το ποστ είναι απλά ενημερωτικό ως προς τα γεγονότα. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος , ούτε δικαστής για να κρίνω νομικά την κατάληψη. Αυτά θα τα κάνουνε άλλοι όταν θα έρθει η ώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπα πως δεν μπορώ να κρίνω το νομικό περιεχόμενο.. Επίσης ο καθένας μας έχει την άποψη του και την στάση του απέναντι σε μια κατάληψη..

Τέλος θα ήθελα να σταθώ στην τελευταία σου πρόταση. Μιας και είμαι φοιτητής και έχω αρκετή επικοινωνία με άτομα από διάφορες οργανώσεις..Οι νεολαίες δεν έχουν θεωρητικά έσοδα εκτός από τα πάρτυ οικονομικής στήριξης(όλοι έχουμε πάει εκεί στα φοιτιτικά μας χρόνια)..Απλά υπάρχουν μετά και διαχωρισμοί..Για παράδειγμα οι νεολαίες των κομμάτων που κατεβαίνουν στις εκλογές,είτε μέσα στην βουλή(ΚΚΕ-ΚΝΕ) είτε εξωκοινοβουλευτικές(ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΝΑΡ,ΛΑΕ-ΑΡΑΝ),στηρίζονται από την κρατική επιχορήγηση που δίνεται στο εκάστοτε κόμμα ανάλογα με το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν..Αντίθετα υπάρχουν και οργανώσεις που εναντιώνονται σε αυτή την πολιτική και είναι ενάντια σε αυτό(αλλά και για άλλους λόγους) και δεν κατεβαίνουν στις εκλογές ούτε έχουν συνεπώς κρατική επιχορήγηση(ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ)..

Υπάρχουν και πραγματικοί αλληλέγγυοι που ότι κάνουν το κάνουν χωρίς χαρτζιλίκι από πολιτικούς..Είναι κρίμα να τους μπλέκουμε όλους στο ίδιο καζάνι και να αμαυρώνουμε μια λέξη που μόνο θετικά έχει..

Ας μην αποκαλούμε λοιπόν τους οργανωμένους της Αριστεράς αλληλέγγυους καθώς αντιμετωπίζουν μόνο καιροσκοπικά το θέμα και ασχολούνται μόνο όταν μπορούν να βγάλουν πολιτική υπεραξία απο αυτό και ας χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη για τα άτομα που πραγματικά προσπαθούν πριν γίνει το θέμα "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ" hot και must..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τους "αριστερούς", τους "αναρχικούς" και τους "επαναστάτες", όλους σε εισαγωγικά πάντα, σου έμαθαν και τους... "αλληλέγγυους" τα ΜΜΕ σου; Μπράβο σου.

Το ότι πέφτετε τόσο χαμηλά ώστε να υποστηρίζετε συριζαίους όμως είναι απολαυστικό. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Christosz ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού κολλάει η αναφορα σου σε νεολαιαιες κομμάτων. Κάπου νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί. Άλλο αυτό και άλλο ο κάθε πιθανός και απίθανος που φτιάχνει ΜΚΟ και πουλαει ανθρωπισμό με το κεφάλι! Χωρίς φυσικά να σέβεται τίποτα και να δίνει λογαριασμό σε κανέναν! 

Η κατάληψη στο Plaza δεν έχει καμία σχέση με ΜΚΟ..Είναι από οργανώσεις..Και κατ'επεκταση στηρίζεται κυρίως σε φοιτητές..

Μετά τους "αριστερούς", τους "αναρχικούς" και τους "επαναστάτες", όλους σε εισαγωγικά πάντα, σου έμαθαν και τους... "αλληλέγγυους" τα ΜΜΕ σου; Μπράβο σου.

Το ότι πέφτετε τόσο χαμηλά ώστε να υποστηρίζετε συριζαίους όμως είναι απολαυστικό. :tooth:

Τώρα που είδες φίλε από το κείμενο μου ότι υποστηρίζω τον σύριζα πραγματικά δεν το καταλαβαίνω..Ίσα ίσα στα ίδια σκατά με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ τον έχω..

Τροποποιήθηκε από τον ChristosZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Κατάληψη" σε ιδιοκτησία με το έτσι θέλω?

Δηλαδή εαν έχω ένα σπίτι στο χωρίο και έχω να πάω χρόνια, και κάποιος το κάνει "κατάληψη" τι κάνουμε?

Οι άστεγοι γιατί δεν κάνουν ή δεν τους λένε να κάνουν κατάληψη σε κτίρια?

Κάπου έχουμε μπερδευτεί νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ δεν αναφέρει συγκεκριμένα κάτι τέτοιο. Μιλάει για αλληλεγγυους οι οποίοι μάλιστα όπως λέει σε κάποιο σημείο, καθοδηγούνται από κάποιον μεσήλικα. Φοιτητές λοιπόν δεν τους λες...

Το πιο πιθανό   είναι να ανήκουν σε κάποια ΜΚΟ όπως άλλωστε  και οι περισσοτεροι εξ αυτών.

http://solidarity2refugees.gr/

Καμία σχέση με ΜΚΟ. Επειδή η παραπληροφόρηση πάει παντού σύννεφο ας προσπαθούμε όλοι μας να μην ενημερωνόμαστε μόνο από μια πηγή αλλά να κοιτάζουμε σφαιρικά το πράγμα και να μην τρώμε αμάσητα όσα μας δίνουν..

"Κατάληψη" σε ιδιοκτησία με το έτσι θέλω?

Δηλαδή εαν έχω ένα σπίτι στο χωρίο και έχω να πάω χρόνια, και κάποιος το κάνει "κατάληψη" τι κάνουμε?

Οι άστεγοι γιατί δεν κάνουν ή δεν τους λένε να κάνουν κατάληψη σε κτίρια?

Κάπου έχουμε μπερδευτεί νομίζω.

Σε αυτό είπα παραπάνω.. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος , ούτε δικαστής για να κρίνω νομικά την κατάληψη. Αυτά θα τα κάνουνε άλλοι όταν θα έρθει η ώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρήστο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά όταν έγραψα τα παραπάνω. 

Απλά δεν χρειάζεται να είμαστε δικαστές ή νομικοι για να βλέπουμε κάποια πράγματα. 

Έγινε κατάληψη σε ιδιωτικό χώρο.  Αυτό είναι το γεγονός. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρήστο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά όταν έγραψα τα παραπάνω. 

Απλά δεν χρειάζεται να είμαστε δικαστές ή νομικοι για να βλέπουμε κάποια πράγματα. 

Έγινε κατάληψη σε ιδιωτικό χώρο.  Αυτό είναι το γεγονός. 

Συγγνώμη..Παρερμήνευσα και νόμιζα ότι αναφερόσουν σε εμένα συγκεκριμένα..

Σχωράτε με που δεν ψάχνω να τα βρίσκω όλα να τα ανεβάσω..Έγινε συνέντευξη τύπου που λέει πως οι εργαζόμενοι παραχωρούν τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου για τις ανάγκες τις κατάληψης και πως το μόνο που ζητάνε είναι να τον πάρουν μετά το τέλος αυτής..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον..γιατί γνωρίζω αρκετά άτομα από τις οργανώσεις που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία..

Δεύτερον..Γιατί έχω συμμετάσχει μαζί με κάποιους από αυτούς σε διάφορες δρασεις που ξεφεύγουν από το προσφυγικό(άστεγοι,μαθήματα σε παιδιά με οικονομικές δυσκολίες)

Τρίτον..επειδή έχω δει πως μαζεύονται τα τρόφιμα με τα μάτια μου..Από πολίτες..Πολίτες που με το υστέρημα τους προσπαθούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας..Εκεί που το κράτος αδυνατεί να δημιουργήσει δομές λειτουργικές και χρήσιμες ο απλός κόσμος έχει καταφέρει πολύ περισσότερα..

Για αυτό είπα πριν όλα αυτά για τον όρο αλληλέγγυος/α..Η ηλικιωμένη κυρία που φέρνει τρόφιμα και ρούχα ενώ δεν της περισσεύουν τα χρήματα είναι αλληλέγγυα..Και το κάνει γιατί κάποτε έζησε πείνα..Πείνα που οι περισσότεροι δεν έχουμε ζήσει και δεν πρόκειται να ζήσουμε..Αυτοί οι άνθρωποι είναι που πρέπει να μας δείχνουν ότι δεν πρέπει να έχουμε ξενοφοβία και να στηρίζουμε όποτε μπορούμε,όσο μπορούμε ο καθένας μας αυτούς που έχουν ανάγκη εκεί που μετράει.

Και το εκεί που μετράει είναι σημαντικό..Γιατί εκεί που υπάρχουν ΜΚΟ δεν μπορούν να μπουν οι αλληλέγγυοι..Εκεί που υπάρχουν ΜΚΟ δεν μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει,αν το επιθυμεί,την βοήθεια του..Εκεί παίζει χρήμα..

Αντίθετα στην Βικτώρια οι δομές ήταν ανοιχτές όποτε μοιραζόντουσαν/μοιράζονται τρόφιμα ή μερίδες φαγητό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα