kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Προς Βόρειους:Επικοινώνησα με την σχολή του κ. Χούντρα για το πόσο πιθανό είναι να γίνει σχολείο στην Θεσ/νίκη. Επειδή υπάρχει το κόστος για να ανέβει όλο τo team, τα μεταφορικά, η διαμονή και η ενοικίαση της πίστας στο Ρύσιο, θα πρέπει να κανονιστεί ένα 2ήμερο από κάποια λέσχη σαν event και να μαζευτούν 30-40 άτομα. Διαφορετικά όλα τα προηγούμενα κόστη θα βαρύνουν τους αναβάτες και θα αυξηθεί ασύμφορα το ποσό. Άρα δύσκολο για εδώ εκτός και αν έχει κάποιος όρεξη να το τρέξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Παίδες πολύ θα το ήθελα να συμμετέχω, αλλά απο σήμερα είμαι χωρίς δουλειά... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Προς Βόρειους:Επικοινώνησα με την σχολή του κ. Χούντρα για το πόσο πιθανό είναι να γίνει σχολείο στην Θεσ/νίκη. Επειδή υπάρχει το κόστος για να ανέβει όλο τo team, τα μεταφορικά, η διαμονή και η ενοικίαση της πίστας στο Ρύσιο, θα πρέπει να κανονιστεί ένα 2ήμερο από κάποια λέσχη σαν event και να μαζευτούν 30-40 άτομα. Διαφορετικά όλα τα προηγούμενα κόστη θα βαρύνουν τους αναβάτες και θα αυξηθεί ασύμφορα το ποσό. Άρα δύσκολο για εδώ εκτός και αν έχει κάποιος όρεξη να το τρέξει. πιο εφικτό ειναι να δείς ποια ημερομηνία σε αρέζει και σε βολεύει και να πάς αθήνα! το συνδυάζεις και με συνάντηση νοτίων αράζεις και κανα 2 μέρες εκει κάνεις και το μάθημα και στην επιστροφή εφαρμόζεις όσα έμαθες! αλλιως το μονο που παίζει σίγουρα Σέρρες είναι το css με κόστος ίδιο συνολικά με το να πάς Αθήνα και να κάνεις του Χούντρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 πιο εφικτό ειναι να δείς ποια ημερομηνία σε αρέζει και σε βολεύει και να πάς αθήνα! το συνδυάζεις και με συνάντηση νοτίων αράζεις και κανα 2 μέρες εκει κάνεις και το μάθημα και στην επιστροφή εφαρμόζεις όσα έμαθες! αλλιως το μονο που παίζει σίγουρα Σέρρες είναι το css με κόστος ίδιο συνολικά με το να πάς Αθήνα και να κάνεις του Χούντρα!Έτσι θα γκένεν μάλλον, ευκαιρία και για βόλτα στην Αθήνα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 θα δώ τι θα γίνει με τα λεφτά απο την ασφάλεια και ίσως τα καταφέρω και εγώ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris_nik 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Παίδες πολύ θα το ήθελα να συμμετέχω, αλλά απο σήμερα είμαι χωρίς δουλειά... :(Κρίμα ρε Στέλιο....Υπομονή, ψυχραιμία και θα εσύ να είσαι καλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George4speed 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Μπορώ να κάνω τα μαθήματα αυτά με xtx ή είναι μονο για street supersport? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Μπορώ να κάνω τα μαθήματα αυτά με xtx ή είναι μονο για street supersport? Με ό,τι θέλεις τα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Παίδες πολύ θα το ήθελα να συμμετέχω, αλλά απο σήμερα είμαι χωρίς δουλειά... :( Στέλιο λυπάμαι, εύχομαι ειλικρινά να διορθωθεί η φάση!Κάθε δυσκολία για καλό φίλε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Έτσι θα γκένεν μάλλον, ευκαιρία και για βόλτα στην Αθήνα!αντε να σε χαρω..για γκρουπακι βορειων μας βλεπω. Παίδες πολύ θα το ήθελα να συμμετέχω, αλλά απο σήμερα είμαι χωρίς δουλειά... :(Στελαρα ψηλα το κεφαλι και υγεια πανω απ'ολα. Σε νοιωθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες!Ουδέν κακό αμιγές καλού, θέλω να πιστεύω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 15 μήνες ήμουν στην θεση σου, υπομονη, ξεκουράσου για λιγο, και μην σε παρει απο κατω! Κυνηγα οτι και οσο πιο πολυ μπορεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 1.joe15 29/5+12/62.fasarias 29/5 + οποτε να`ναι το ιδιο μου κανει3.Georstrat 12/64.Seatcowl οποιαδήποτε ημερομηνία5. dimitis_nik 29/5 κατα προτιμηση6, peterpan 29/5 +12/67.Karellen 29/5 Έλα, άλλες 3 μείνανε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2016 χαιρετώ την παρέα σας!και γω θα ήθελα να συμμετάσχω για 29/5!1.joe15 29/5+12/62.fasarias 29/5 + οποτε να`ναι το ιδιο μου κανει3.Georstrat 12/64.Seatcowl οποιαδήποτε ημερομηνία5. dimitis_nik 29/5 κατα προτιμηση6, peterpan 29/5 +12/67.Karellen 29/58. chrisf 29/5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Θάφτηκε....? :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Θάφτηκε....? :SΕντελως απ`οτι δειχνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Eίμαι μέσα και έγω για 29/05. Προλαβαίνω ;;;;Αν όχι τότε οποιαδηπότε ημερομηνία εκτός από τον Ιούνιο. Ενημερώστε με Π.Μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 χαιρετώ την παρέα σας!και γω θα ήθελα να συμμετάσχω για 29/5!1.joe15 29/5+12/62.fasarias 29/5 + οποτε να`ναι το ιδιο μου κανει3.Georstrat 12/63.Seatcowl οποιαδήποτε ημερομηνία4. dimitis_nik 29/5 κατα προτιμηση5, peterpan 29/5 +12/66.Karellen 29/57. chrisf 29/5Μιας και δεν βλεπω να υλοποιειται.....αλλα επειδη ακομα ειναι νωρις και ισως προλαβαινει καποιος για τις αλλες ημερομηνιες εγω δυστυχως ειμαι εκτος.Λογω εργασιακων υποχρεωσεων και προγραμματων που αλλαξαν κυριολεκτικα τελευταια στιγμη και χωρις προηγουμενη ενημερωση.....θα εχω ενα καλοκαιρι μπ@#$λο..........Ζητω συγνωμη και ελπιζω να μπορεσουμε να παμε μαζι σε καποιο επομενο σχολειο που θα μας βολευει ολους εξισου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Καλά να είσαι Γιώργη και τα υπόλοιπα έπονται.Κι εγώ λόγω μη απαρτίας θα το ακυρώσω και με τα φταλέ αυτά θα ανέβω να προσκυνήσω 4/6 στον Αγιάννη το Ρόσσι(μεγάληηχάρητου). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Καλά να είσαι Γιώργη και τα υπόλοιπα έπονται.Κι εγώ λόγω μη απαρτίας θα το ακυρώσω και με τα φταλέ αυτά θα ανέβω να προσκυνήσω 4/6 στον Αγιάννη το Ρόσσι(μεγάληηχάρητου).Ολα καλα Νικολα ......απλα ενα μεγαλο μπερδεμα με ημερομηνιες,αδειες και γενικα τρεξιμο απο το πουθενα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Καλά να είσαι Γιώργη και τα υπόλοιπα έπονται.Κι εγώ λόγω μη απαρτίας θα το ακυρώσω και με τα φταλέ αυτά θα ανέβω να προσκυνήσω 4/6 στον Αγιάννη το Ρόσσι(μεγάληηχάρητου).Νικολα κρατα τα λεφτα. Θα παιξει και κλιμακιο φιλων που θα κανουμε σχολειο μετα το καλοκαιρι. Μπορεις να συμμετεχεις μαζι μας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Αntonio θαρθω, όποτε είναι τηλεφωνιόμαστε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Υπολογισε περι τελη Σεπτεμβριου ή αρχες Οκτωβριου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Σε μελλοντικες συμμετοχες ειμαι μεσα.....δεν ξερω αν ηταν κατανοητο πριν.....απλα τωρα μεσα στο καλακαιρι.....κατσαμε στον αξονα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες